עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לפני כחודש המחשב(של חבר שלי) הפסיק להיכנס לשומר מסך, אחרי עדכון דרייברים הבעיה נפתרה באופן חלקי. המחשב ניכנס לשומר מסך אך לא ניכבה אחרי הזמן המוגדר. ניסיתי לעשות הכל ואני לא מצליח לסדר את הבעיה. (אם זה לא הפורום המתאים, אז תעבירו את הת'רד. אני לא כל כך הבנתי כי זה קשור לתוכנה ואולי גם לחומרה). אם זה משנה, המפרט: Intel Pentium E2200 Gigabyte G31M-S2L Qimonda DDR2 2GB NVIDIA GeForce 9400GT 1GB אם צריך גם את הספק, אז תגידו ואני יבדוק. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by Idan-h,

תראו יש לי סרט AVI שמחולק לשני חלקים, אחד 800 מגה ואחד ל100 מגה. אני רוצה לאחד אותם לקובץ AVI אחד כדי לקודד אח"כ לVCD. יש תוכנה כזאת? תודה!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  3. שלום, יש לי IE8 בוינדוס 7 32BIT. ולא מזמן הדפדפן החל לא לעבוד. אני מדליק את האינטרנט והוא סוגר את עצמו, נאי מריץ את האינטרנט מהתקייה הראשית של הדפדפן וזה נכנס אבל הכרטיסיה משחזרת את עצמה מספר פעמים ואז כותב שהאתר בעייתי מה עושים ולמה זה קרה??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by elyaz,

יש לי בעיה מוזרה - כשאני נמצא ב Youtube, משום מה אני לא יכול לראות את התגובות לסרטונים מה יכולה להיות הבעיה? זאת לא בעיה של פילטרים (בדקתי) יש לציין שעכשיו אני על גרסה 3.6, אבל גם כשהייתי עם גרסה 3.5.7 הבעיה הופיעה תודה עריכה: מצאתי את הבעיה, גרסה 3.6 לא מותאמת ל Java

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  5. שלום התקנתי לאחרונה kaspersky internet security 2009. התוכנה כוללת מעקב אחרי מידע שעובר ברשת וניתן לראות כמה מידע כל תוכנה במחשב מורידה/שולחת. הקובץ javaw.exe מופיע מספר פעמים במקביל ושולח/מוריד הרבה מידע יחסית. למשל רשום לי שאתמול הוא הוריד 30 מגה והעלה 70 מגה. עניין ההעלאה בכלל לא נשמע הגיוני. אני מקבל מספרים דומים כל יום. האם מדובר ברוגלה כלשהי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by duk4u,

מותקן אצלי כרגע Offic 2003 . האם אני יכול לדרוס עם 2007 או אני חייב להסיר את 2003 לפני התקנת 2007 ...

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  7. איימול נייד זה שמתקינים על המחשב\שרת ומתחברים דרך HTTP עם סיסמה לאאותו מחשב ..ואפשר לראות תהורדות ולהוריד והכל..

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  8. יש לי תיקייה עם אלף קבצים, ואני רוצה לדעת מה גודל הקובץ הממוצע בה. יש תוכנה שמחשבת לי את זה? אם לא, זה לא צריך להיות קשה לתכנות.. תודה!

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  9. Started by hal,

היי, לפעמים כשאני רוצה לצפות בסרט תוך כדי הורדה ,במקום סרט מופיעה כתובית שהקובץ לא חוקי או שתבנית הקובץ לא חוקית,מה זה? ואם אפשר לפתור את זה בצירוף codec תביאו לי לינק בבקשה.(תוכנת קאזה) תודה.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by IG,

שלום לכום, אוירה הקפיצה לי עכשו הודעה על טרויין בשם TR/gendal.2.11454 חיפשתי בגוגל איך להעיף את זה, אבל הגנדל הספציפי הזה לא נמצא... אני צריך עזרה במחיקת הדבר הזה והמלצה לתוכנה שמשפצת רגיסטרי (WIN XP SP3) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by gizzz,

שלום לכולם אני לא מצליח לצרוב קבצי FLAC וזאת עם הנרו 8 ואחרי שהורדתי את ה nero mega plugin pack . שאני מנסה להוסיף קבצים אלו הוא נותן לי הודעה כי הקבצים הם לא אודיו ומסרב להוסיף אותם.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by LeM0n^,

טוב, אני מניח שאף אחד מכם לא מכיר את השם הזה, אבל זו תוכנה חדשה לגמרי בשוק, תוכנת דחיסה חדשה, והיא בהרבה יותר טובה מוינראר ווינזיפ, היא מכווצת בהרבה פחות (זה בדוק!!) משאר תוכנות דחיסה האחרות, אתם יכולים לנסות בעצמכם את התוכנה המדהימה הזאת. אני נותן לינק לאתר, צריך להרשם ומקבלים למייל שלכם לינק לתוכנה, התקנה עצמה מאוד פשוטה! וזאת רק גירסאת בטא למי שלא שם לב! תהנו http://myinfima.com/archive/?tab=download

• 38 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. Started by elieli25,

א. צריך תוכנה קלה כי יש לי מחשב P3 עם WIN98 ב. המטרה שלי בתוכנה: לצנזר את הסרט ובכך להוריד מנפח הקובץ.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by #ELad#,

שלום שלום, הכנתי קרוב ל-200 קבצי rdp כולל סיסמאות. ניסיתי להפעיל אותם על שני מחשבים. על אחד - עובד בסדר גמור. בשני - כאילו הססימה לא קיימת ואני צריך לכתוב אותה כל פעם מחדש.. על שני המחשבים מותקן win xp sp3.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by ran19,

גירסה חדשה של התוכנה המצליחה מכולן הגיעה בידיוק אחרי spyware doctor לא שחכו אותה registry machanic עם גירסה חדשה 5.2 . קודם כל שיחררה עם הגרסה הזאת כלי יחודי פרי פיתוח PCTOOLS כלי חדש הניקרא Registry Monitor שממה שהבנתי הוא יכול לזהות בזמן אמת כל שינוי הנערך ברג'יסטרי ויכול להראות לכם על כתוב מה הישתנה. ויש עוד כמה פרטים תבינו בעצמכם מהתמונות ניראה פצצה מה שהם עשו כל הכבוד!!! ~~~ כל מי שמישתמש בתוכנה מוזמן להוריד תגירסה החדשה מפה.. http://www.pctools.com/registry-mechanic/ איזה שינוי נכון?! לא ציפיתי שאפשר ליתפוס משהו כזה כלי נהדר וגם מעכשיו היא יכולה לשבת על שורת המשימות ולעשות תעבודה. יאללה אנשים יום טוב לכולם! כל הכבוד להם באמת אחת החברות המצליחות בעולם ההי…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by Peri228,

אני מחפש תוכנה ליצירת קטלוגים ... מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  17. Started by vToMy,

במדפסת psc 1513 תיבת הדוח שיח (פרינטר סטינגס) היא בצ'כית, איך אפשר לשנות את זה לעברית/אנגלית?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  18. ניסיתי לעשות חיפוש על pink floyd (להקה מוכרת - בכל שאר תוכנות השיתוף יש מלא תוצאות) רק פה אין אפילו תוצאה אחת וגם בכל מיני להקות אחרות מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. Started by Tomerb1,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות לבחור שעות הקלטה מוגדרות מראש במדיה סנטר. האם יש אפשרות כזאת? ועוד שאלה, עברנו להוט והלוח שידורים מתאים רק ליס. האם יש דרך לפתור את זה? והאם יש דרך לסדר את העינית ir blaster על הממיר של הוט כמו על יס כדי שישלוט בערוצים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  20. שלום! עד אחשיו הייתי עם XP SP3 PRO עם המערכת הזאת e6500 2gb ram 8400gs השאר לא משנה המשחקים כמו ריימן 3 היו פועלים חלק,ואחשיו אחרי שהתקנתיי ווינדוס 7 אולטימייט 32 ביט וניכנסתי לריימן3 המשחק קירטע ליפעמים ושהפעלתי את מנהלל במשימות המעבד היה בין 70%-100% למה זה ככה? המעבד שלי טוב יחסית לא? הינה התוצאה שקיבלתי במדד חווית ווינדוס וקיבלתי שם תוצאה מאוד נמוכה ב גרפיקת AERO של שולחן העבודה זה לא נמוך מידי? http://img402.imageshack.us/img402/7315/127200653766.jpg

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  21. שבת שלום לכל החברים. יש לי בעיה ואיני בטוחה שאני שואלת בפורום הנכון אבל לא מצאתי פורום שנשמע מתאים יותר (כמובן שתעבירו אם טעיתי) לעניין.. אני מאוד נזהרת במה שאני עושה בפייסבוק, לא לוחצת על קישורים מוזרים או כל דבר כזה ולרוב נראה שזה בסדר. היום פתחתי את הפייס ואני רואה שהיוזר שלי נכח באיזו שיחת ועידה מוזרה שלבד ממשהי אחת שזיהיתי והנה חברה שלי, את השאר שם לא זיהיתי ואני בטוחה שלא הוספתי לשם בכווונה. יצאתי ממנה אבל איני יודעת אם אני היוזר שלי נגוע, אם אני עולולה להדביק וכן לבד מלשנות ססמאות כיצד למנוע מכך לקרות בעתיד. מצרפת צילום מסך של השיחה לפני שיצאתי ממנה. ניסיתי להבין לבד מה לעשות. חפשתי כל מיני מדריכים אבל נראה שהרוב מתייחסים לגרסה ישנה יותר של פייסבוק. (גם לפני …

22. התקנתי דרייברים חדשים והכל חדש ועדיין FRAPS מסרב להקליט סאונד (יותר נכון, להקליט בווליום מספיק גבוה כדי לשמוע משהו..) הוא מקליט בווליום כל כך נמוך שצריך להגביר את הווליום למקסימום וגם אז בקושי שומעים משהו

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by KingYes,

איך? אני לא מצליח פשוט להפעיל את זה עם WMP.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by evy,

שלום רב לכולם. לא מזמן התקנתי את תוכנת הביטורנט הגרסא האחרונה,אך אני מגלה שהתוכנה אינה מצליחה להתחבר כמו שצריך ומופיע לי סימן אזהרה צהוב ,במקום שאמור להיות עיגול ירוק המסמל על כך שהתוכנה הצליחה להתחבר. אני חושש שהסיבה לכך טמונה בראוטר ,הוא מתוצרת אדימקס,וכנראה שיש לטפל בכמה הגדרות שאין לי כל כך מושג איזה. כמו כן יש לי אינטרנט 12 מגה ,תשתית הוט וספק של 012 . אשמח לעזרה מצידכם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.