עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האתרים שלהם לא נותנים יותר אבל יש לי במחשב פלאש 7.0.19 ושוקוואיב 10.1.0.11 אני חושב שאולי יש גרסאות יותר חדשות ואני רוצה להוריד תהתקנה שלהן למחשב אני מחפש רקק פלאש כדי שהבאנרים והפונקציות באינטרנט יעלו טוב לא כל הפאק של פלאש כולל התוכנה שלהם .. לא אותו דבר לגבי שוקוואיב .

• 9 תגובות
    • 525 צפיות
  2. שלום לכם. אני זקוק להמלצות על תוכנות שמונעות התקנת Spyware, Adaware, ודומיהן. כמו כן, אם אתם מכירים מקומות ברשת עם השוואות בין תוכנות שכאלה אני אשמח לדעת עליהם. התוכנות לא חייבות להיות חינמיות, אבל כן חייבות להיות ניתנות לקנייה דרך הרשת. אני צריך לדעת מה התוכנה הכי טובה בלי קשר למחיר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. שלום חבר'ה, במקרה הזה אני יודע איך עושים את בפיירפוקס (Clear Cache), אבל אין לי שום מושג כיצד מנקים זאת באקספלורר. גם חיפשתי אפשרות כזאת, ולא מצאתי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by omnius,

פירמטתי מחשב ישן, והתקנתי 98. עד כאן הכל הלך חלק. התקנתי קספרסקי, ZA ואת כל הדרייברים, ועדיין הכל הלך בסדר. רק שהאקספלורר מראה כל אתר בענק... ניסיתי עם מקסתון וכלום... יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  5. שלום לכולם...נתקלתי פה בבעיה מעצבנת היום התקנתי את הMCAFFE פיירוול לאחר מכן הסרתי תתיקייה כי חבר שלי הביא לי אינטרנט סקיוריטי 2005.... הבעיה שכל פעם שאני מפעיל תמחשב אני מקבל הודעה מה - MCAFFE בהודעה רשום שכדי להמשיך תהתקנה של התוכנה הזאת צריך לעשות ריסטארט, עשיתי ריסטרט 2000 פעם כבר אבל זה לא משנה כרגע כי זה מעצבן ההודעה הזאת! וכמובן מחקתי תתייקייה בעת הפעלה מחדש התיקייה של התוכנה נמצאת כאילו חוזרת לאחר שכבר מחקתי אותה.. מה הבעיה פה ולמה יש תהודעה מהתוכנה המזדיינת הזאת?

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  6. Started by Dvich,

רצוי חינמיות. תודה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  7. שלום תוכנת האנטי וירוס (AVG)גילתה אצלי וירוס בשם MT.EXE מחקתי אותו והוא שוב פעם חוזר. התופעה שהוא יוצר היא פתיחת TOOLBAR בחלון האקספלורר יכול להיות שמדובר בסוס טרויאני. אודה על העזרה שרון ???

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  8. Started by puki,

כל פעם שאני פותח אקספלורר נפתח לי עוד 2-3 אתרים (FREE6, אמאזון ועוד...) בחלונות נפרדים. הרצתי ADAWARE ו-SPYBOT אחרי עדכון שלהם, לא עזר...NAV לא מצא כלום. הרצתי HIJACKTHIS, זה הלוג, מה לסמן ? תעזרו לי כי אני משתגע מזה כבר. אני הולך 5 דקות והאקספלורר פתוח - יש לי מליון חלונות זבל. ויש לי פופ-אפ בלוקר של גוגל... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by Dano,

שלום אנשים! אני רוצה בבקשה שתציעו לי תוכנות אנטי וירוס איכותיות שלא גוזלות הרבה משאבי מערכת ובקיצור לא תוקעות את המחשב.. תודה!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לאחר שהתקנתי את הדפדפן FireFox בהמלצת אנשים רבים ניסיתי להפעיל את הסרטים באתר של "ארץ נהדרת" www.nehederet.tv והסרטים לא עולים. שמתי לב שלאחר הנסיון להפעיל את הסרטים נכתבות הודעות שגיאה ב"מסוף JavaScritpt".. ניסיתי להתקין כל מיני גרסאות Java של Sun אבל זה עדיין לא מריץ את הסרטים. תוכלו לעזור לי? תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by 1,

בעיה עם מצלמת אינטרנט מדגם CS120 של אינטל יש לציין שהמצלמה מחוברת, דרייבר עדכני, המצלמה עובדת תקינה ורואים תמונה כשאני נכנס ל"אשף כוונן השמע/הווידאו" רואים את המצלמה ורואים את התמונה והכל עובד תקין. אך כשאני נכנס ל "הגדרת מצלמת אינטרנט" אני מקבל את השגיאה הבאה: "אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך מכיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשיחת וידאו או עם תוכנית אחרת" שום תוכנה אחרת לא פתוחה חוץ מהמסנג'ר ויש לציין שבעבר המצלמה עבדה מצויין במסנג'ר. מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה זה דיי דחוף כי אני מתגייס יום חמישי לצה"ל ואני רוצה שהכל יהיה מסודר 8)

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  12. אני צריך לדעת יש ל ג'וק הכל יש לי צורב dvd ג ויש לי דיסק dvd וגם צרבתי משחק לפי קובץ bin וצרבתי עם הקובץ cuo וזה לא עובד לי עובד לי בבקשה תעזרו ליייייייייי בקשה אני מתחנןןן תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by s7rmt,

מי שהוא יכול להביא יל את האתר של סבבה בחיבור ישיר! או פאנץ או משו לאימיול שיגביר את המהירות או... קרדיט!!! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  14. אני רוצה להעלות תמונה ששוקלת בערך 2 מגה ואני מכיר רק אתר של עד מגה.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  15. כל פעם שאני מנסה להתקין קומפיילר לC למחשב במהלך ההתקנה מופיעה לי השגיאה הבאה. בבקשה בבקשה תעזרו... אני נואש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 444 צפיות
  16. עשיתי המרה לפורמט vcd והכל הצליח, אבל כבצעתי המרה לפורמט svcd נוצרה בעיה מוזרה. לא הייתה הודעת שגיעה, אבל winamp לא הצליח להראות את הסרט וגם לא נגנים אחרים מלבד PowerDVD. גם מערכת ההפעלה התרסקה בזמן נסיון לצפות בסרטון. יש למשהו מושג מה הבעיה, האם זה קשור לתכנה DVDx או לפורמט?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  17. היי לא מזמן רכשתי מצלמה מסוג canon 750i וצילמתי כמה דקות על הקלטת, ואני רוצה להעביר אותם למחשב, ובחוברת הוראות כתוב שצריך: firewire מסוג IEEE1394 וכבל מסוג CV-250F או מסוג cv-150f ויש לי לוח אם מסוג: GIGABYTE GA-81G1000MK רציתי לדעת את הדברים הבאים: האם הלוח תומך בחיבור (או שמה יש כרטיס מיוחד שצריך לחבר)? מה ההבדל בין 2 סוגי הכבלים? ומה המחירים של כל הדברים המוזכרים לעיל? תודה רבה זהר.

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  18. איך ניתן לצרוב דיסק למערכת ולבטל לחלוטין את ההפסקה של השתי שניות בין השירים בנירו? הבעיה קיימת רק בין השיר הראשון והשיר השני.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  19. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני מחובר ופתאום הוא מתנתק ואומר את הדבר הבא: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  20. ניסיתי את PC ANY WHERE REAL VNC ולא מצאתי הם את האופציה הזאת אני מעוניין להתחבר למחשב מרוחק על מנת לשלוט במחשב, אבל כאשר אני מחובר אני מעוניין להחשיך את המסך של המשתמש ככה שהוא לא יכול לראות מה אני מבצע, ובנוסף כמובן לא יוכל להשתמש בעכבר או מקלדת. תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  21. אני מעוניין לסובב אובייקט כלשהו בפוטושופ , כיצד אני עושה זאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  22. שלום, אני מחפש תוכנה מקצועית לעשיית תפריטים לסרטי דיוידי, ישל י צורב אני רק צריך לעשות תפריטים התוכנה של נרו פשוטה מידי בשבילי. בבקשה ותודה מראש לכל עוזר!

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by Ben in Black,

אני מחפש פשוט פיירואל טוב כל הזמן מישהו פורץ לי למחשב ומפרמט לי אותו מחדש ואני חייב פיירוואל תותח בבקשה עזרה אתם חושבים שזה יעזור לי אם אני יתקין פיירוואל או שעדיין ימשיכו ליפרוץ לי בקלות ??

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  24. לאחר שאני מסיים לצרוב דיסק רשום לי למעלה "Files currently on disk" זה אומר שאני עדיין יכול להוסיף קבצים לדיסק, נכון? אני הסתכלתי בהגדרות של התוכנה ( NERO 6 ) והאופציה של סגירת דיסק מופעלת. למרות זאת זה עדיין רושם לי את המשפט שרשום למעלה. למה זה? ואם יש דרך אחרת לסגור דיסק אני אשמח לשמוע אותה. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים