עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Ben in Black,

יש לי Ghost על המחשב ורציתי לדעת איך אני מצלם את המחשב שלי זאת אומרת איך אני יוצר קובץ Ghost ????

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כי אני רוצה לראות את הסרטים על פנטיום 1

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  3. שלום יש לי שני דיסקים תוכנה שהוא FAT32 נתונים שהם NTFS התוכנות של עריכת הוידאו עובדות מצוין מ FAT32 על נתונים ב- NTFS אבל NERO לא מוכן לצרוב קבצים גדולים מ-2G למרות שהנתונים ב- NTFS כיצד להתגבר על זה? תודה, יהודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yan,

יש לי נגיד 20 מחשבים שמחוברים למחשב אחד ברשת והוא שולט על כולם רציתי לדעת אם יש פייר ווואל שיכול לחסום אתרי סקס במחשבים אם אני מתקין אותו רק על המחשב על אם אין כזה דבר אז אני פייר וואל שחוסם אתרי סקס..

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Milford Cubicle,

היי לאחרונה עברתי להשתמש בתוכנת האימייל של מוזילה, Thunderbird. שמתי לב שבפיירפוקס יש כפתור של Read mail (0 new) ו-New message שעובד עם Thunderbird. השאלה שלי היא, בעיקרון, מה פירוש ה-"0 new" הזה... האם יש אפשרות להגיד לפיירפוקס לבדוק את חשבונות האימייל של thunderbird כל x זמן ? אני לא מצאתי אפשרות כזאת, ולכן זה נראה לי קצת מוזר שהוסיפו "0 new" ליד "read mail" (הרי כדי שיהיה משהו "חדש" אני חייב לפתוח את thunderbird, ואז הכפתור במילא מיותר). חיפשתי משהו שמקשר בינייהם גם בתור Extension, אבל לא מצאתי... מישהו יודע על זה משהו ?

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by NIRAN,

איך אני עושה מבחנים למעבד כרטיס מסך וכל אלו..?תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by slim_shady,

אולי זה בגלל הפיירוול של האינטרנט סיקיוריטי? הודעת שגיעה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. התקנתי את Nav, ואני לא ממש גולש במחשב שלי כל יום, רוב הזמן הוא בכלל אוףליין כי אני לא בבית.. אין לי כל כך שימוש בהגנה שלו כל הזמן, אלא רק כשאני משתמש בקאזה ודברים כאלה.. אז רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי ש-Norton יעלה רק כשאני מבקש ממנו, ולא ישר בסטארט אפ. תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  9. שלום לכולם התרגלנו שנורטון זה טוב מול שפע תוכנות האנטי וירוסים שצצו נשאלת השאלה : איזה הוא המומלץ הבחינת זלילת זיכרון ומשאבי מערכת (מה שפחות כמובן) תודה

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  10. היי אני לא ישעמעם אותכם עם הסיפור המלא ולמה אני צריך, אבל אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות את הפעולה הבאה: בכל תת-תיקיה שבא יש פחות מ5 קבצים, כל הקבצים יועברו לתיקיה והתת-תיקיה תימחק הרעיון זה שאני יתן לתוכנה תיקיה (או תיקיות) והיא תבדוק את התיקיות שבתוכם (הם התת-תיקיות) בעבר הייתי צריך תוכנה לשינוי שמות של קבצים למטרה דומה, אחרי הרבה חיפושים מצאתי תוכנה נחמדה בשם Renamer אשר עשתה לי את העבודה (מצאתי הרבה, פשוט ברובם לא היו את האפשרויות שהייתי זקוק להם, בRenamer יכלתי לכתוב לעצמי אפשרויות)... לעומת זאת לא מצאתי שום תוכנה המסוגלת לעשות את העבודה בהזזת קבצים...

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. ????? שמעתי שצריך קליינט ג'אווה כדי להגיע למהירות גבוהה זה נכון??? אם כן תביאו קישור לזה??? ובאיזה גרסא אתם משתמשים של הביטטרונט???איזו טובה???? ואם אפשר גם קישור :jump:

• 42 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום רב, יש לי בעיה עם הקאספלורר שלי, אני נכנס לאתר לדוגמא תפוז, ןמנסה ללחוץ על קישור על נגיד רואה תמונה ומנסה להגדיל אותה, זה לא נפתח ולא עושה כלום. ידוע לכם איך לפתור את זה? עשיתי מחיקת קוקיז ומחיקת קבצים לא עזר. חשבתי להסיר את האקספלורר ומכאן לשאלה הבאה, יש אפשרות להסיר אותו? אם כן איך? נסיתי להתקין עליו אקספלורר חדש אבל ישנה הודעה שאומרת שהגירסא שלי יותר מתקדמת מגירסאת ההתקנה ולכן זה בלתי אפשרי. כיצד מסרים בכל זאת את האקספולרר? חשוב לציין כי מדבור באקספלורר 6... תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  13. אמממ אני רק התחלתי עם התוכנה הזאת כך שמה שאני רוצה לעשות בהתחלה זה ללמוד אותה... אז לקחתי סרטון ואני מנסה לגזור ממנו קטע כזה קטן וחמוד שאהבתי אבל כשאני מנסה לשמור רק את הקטע הזה(כן גזרתי ומחקתי את הקטעים שאני לא צריך..) אז זה מגיע לי ליותר ממאה מגה... איך אני יכול לשמור את זה בפחות מ-20 מגה?! ואיך אני יכול להוסיף אפקטים לעתיד. תודה מראש! ;D

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הייי התקנתי אווטלוק 2003 (בעיקר בשביל סינכרון עם הפלא) ורצית לדעת אם יש איזה תוסף שמוסיף לו אוטומטית ליומן את כול החגים וחופשים שארץ

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  15. Started by Fertilizer,

לאתר www.google.com יש קבוצות דיון וחלקם בעברית אני לא מצליח לראות אותם (אני מקבל לפעמים כתב הפוך לפעמים כתב גי'בריש ) לא אקספלורר ולא בפייר פוקס אני לא יודע מה לעשות אנא עיזרו לי

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  16. הי אני הורדתי תוכנה בקובץ BIN וCUE והדימונד לא מסכים לקבל אותה unable to mount image. cue sheet:line 1- file not accessable עכשיו קודם כל התוכנה כמו ששמתם לב מעליבה את אחד הקבצים דבר שני שום תוכנה אחרת לא משתמשת כרגע בקבצים כך שאני לא יודע ממה נובעת הבעיה (זה כבר קרה לי בעבר יש מצב שדימונד לא יכול לפתוח BINS או שהתהליך מורכב יותר ואני לא מכיר אותו) תודה מראש ואחכ ארז

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מחפש מדריך בעיברית ל RIVA TUNER... אני פשוט לט מוצא את ההפשרות לעלות מתח לכרטיס אני מתאר לעצמי שזה ב POWER USER, אבל יש שם כל מיניי קישקושים שאני לא מבין בהם כלום !! אז עזרה בבקשה !!

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by SupeRnovA,

עשיתי מן מחקר קטן בנושא שתי התוכנות האלה. בדקתי את המהירויות של הדפדפנים, של ההורדות, תצוגה וזהו בינתיים.. והנה התוצאות : - הFireFox אכן יותר מהיר מ-IE לפעמים גם פי 2 יתר מהר. לקחתי את הדפדפן של האקספלורר, ועם סטופר בדקתי את זמן העלאה של אתרים אקראיים למול הFireFox, וגיליתי שהFireFox מעלה הרבה יותר מהר מ-IE. - ההורדות בFireFox גם כן יותר מהירות והנה הוכחות: הורדתי שתי תוכנות אקראיות משני אתרים שונים. וגיליתי שהFireFox יותר מהיר לפעמים פי כמה וכמה. ( ואני חיכיתי שהמהירות תתאזן, אז לא לקחתי את התמונות על ההתחלה ) - לעומת זאת גיליתי שה-FireFox מתקשה בתצוגת חלקים של אתרים: תצוגה של FireFox : לעומת תצוגה של IE : התמונות לקוחות מהאתר של נענע -> …

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by TimoTy,

טוב אני מנסה להריץ את הסרט והוא ננותך לי שגיאה כזאת בניית גרף הצגת הווידאו של תקליטור DVD נכשלה. נ.ב. אני חושב שזה בגלל שכשאני נכנס למחשב שלי אני רואה על בציור של הכונן את הדיסק האחרון שהכנסתי (לא את שם הסרט)

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  20. אני צריך תוכנה כזאת חו מquick time היא לא מציגה כתוביות אני חייב שתציג למישהו יש הצעות?(לא לשכוח קבצי mov)...תודה... ;D

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by Vladgi,

שכל כך הרבה אנשים מתחילים להוריד אותו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני רוצה XP ו 98

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by A.S computers,

שלום אני קיבלתי מכשיר חדש (פלאפון ) ורוצה להפוך אותו לסלקום ואורנג' איך עושים את זה????? תודה למי שיענה

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by RayZ,

מישהו כאן אולי מכיר תוכנה שמתאימה משחקים ותוכניות ישנות שלא תומכות במערכות ההפעלה האחרונות (XP,2000,ME וכו') למערכת ההפעלה? כלומר,יש לי XP ואני צריך שאיזה משחק שלא תומך ב XP יפעל עליו ע"י התוכנה. (שמעתי על תוכנות כאלו,אבל אף פעם לא מצאתי.) אודה למי שימצא לי.

• 6 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים