עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הורדתי אח"כ את הגירסה האנגלית וזה התקין ממש מהר כי כנראה הוא זיהה את העברית וגם נשאר עם הגירסה העברית. איך אני משנה?

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  2. ישנם אתרים שפיירפוקס לא נותן לי ללחוץ על "דברים לחיצים". למשל בדף הראשי של הפורומים של תפוז, שכאפשר לבחור סוגי פורומים למי נושא, אין לי אפשרות ללחוץ על הנושא בכדי שיפתח לי את כל הפורומים בנושא. עוד דוגמא באתר של לאומי שכאני בוחר כניסה למנויים וממלא את הפרטים שלי אין לי אפשרות ללחוץ על כפתור האישור. למישהו יש מושג מאין נובעת הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by Aqualiz3r,

שלום לכולם לפני כשבועיים קניתי את הצורב הזה שבכותרת וניסיתי לצרוב סרטים מAVI לDVD ודבר ראשון כל העיניין של הצריבה והConvertation/Decoding מAVI לDVD לוקח שעתיים+ וכשאני מנגן את הסרט בדי וי די פלייר יש הרבה לאגים והסרט גם נעצר לבסוף ונתקע...אני משתמש ב שNero 6.6 וניסיתי לפרמט ועדיין לא עזר ואני ממש מאוכזב כי כל סרט יש בו לאגים ותקיעות וניסיתי לצרוב כבר 12 סרטים וכולם ככה...הרסתי 12 דיסקים ואני נאוכזב שבזבזתי כסף על הצורב הזה והוא עושה כאלה דברים...אם מישהו פה יודע במה מדובר ויודע איך לפתור את הבעיה אני יהיה מאוד שמח אבל מאודדד! נ.ב אני משתמש בנרו גם לצריבה וגם להפיכה מAVI לDVD.ניסיתי גם אחרת כלומר הפכתי מAVI לDVD בתוכנות אחרות וצרבתי עפ נרו ןעדיין אותו הדבר...גם הפירמוט ל…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by kobibo,

כאשר מנסים לקודד סרט ל VCD בעזרת התוכנה הנ"ל מתקבלת הודעת שגיאה : Illegal floating decimal point calculation order בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by רוני1,

אינני בטוח אבל לפי הבנתי המועטה מטרתו של נורטון גוסט הוא לגבות לך את המחיצה וכך לאחר פירמוט אפשר יהיה להחזיר הכל..... השאלה היא אם מפרמטים המטרה היא בעצם שהמחשב יעבוד מהר יותר ולנקות אותו מזבל... האם המחשב באמת עובד טוב יותר ומתנקה אם לאחר הפירמוט למשל של מחיצת וינדוס אני מחזיר לשם את כל החומר שהיה שם???.. תודה ..

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  6. Started by mor873,

התקנתי את התוכנה , והמסך הראשי לבחירת הכרטיס טלויזיה מופיע על שיטת שידור של ארה"ב והלשונית מושחרת כלומר לא ניתן לשנות ל PAL . אני יודע כנראה למה כי כשהתקנתי רשמתי ארה"ב כי חשבתי על השפה ולא על השידור . הבעיה שאני מנסה להתקין שוב הוא זוכר את הרישום שלי ולא נותן לי להגיע לבחירה של איזור השידור . אני צריך לדעת אם אפשר לשנות עכשיו או איך מוחקים את התוכנה שלא ישאר לה שום זכר בל לפרמט את המחשב .

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  7. Started by le011,

היי היכן אפשר להשיג גופניפ שהם לא גופני ווינדוס(TRUY TIPE) אלא עם סיומת NFT. תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by Boomer,

יש לי כבר הרבה זמן עם סרטי QuickTime (mov) זה לא קורה עם כל הסרטים, אבל הבעיה קיימת עם מרביתם. כשאני מפעיל את הסרט רואים לשנייה תמונה, ואחרי זה התמונה קופאת ורק הסאונד ממשיך כרגיל. יש לי את ה-QuickTime Player החדש ביותר, וכבר ניסיתי כל מה שיכלתי לחשוב עליו ללא שום תוצאות יעילות... אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. תודה. נ.ב. גם כשהפכתי את הסרטים לסרטי AVI או WMV הם נשארו דפוקים. אבל הבעיה היא לא בסרטים, אלא בעיה מסויימת אצלי כי אני יודע שאצל אחרים הם פועלים.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by Shbd,

צרבתי קובץ avi מקודד mpeg4 וצרבתי אותו ביחד קובץ תרגום ssa. יש לי DVD טוב בסלון והוא קורא תסרט מצוין, איכות הרבה יותר טובה מ- VCD אבל אני לא מצליח להפעיל תכתוביות. זה אומר לי שהוא לא מצליח למצוא כתובית. איזה פורמט כתובית אני צריך לצרוב בשביל לצפות בסרט ביחד איתה?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  10. שזה יהיה כאילו על המספר של הבית שלי שאני יוכל לשלוח פקסים לקבל! ובבקשה שלא תיהיה מסובכת!! תודה מראש לכל העוזר תודהר רבה!! :-*

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  11. רק האיסיקיו שלי פתוח וזה לא פותח לי עוד תוכנות זה אומר לי ככה<> "אין מספיק משאבי מערכת כדי לפתוח קובץ זה" אז אני צריך תוכנה כזאת שתיצב לי את מהשאבי המערכת ובבקשה אני צריך את זה! תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Starsky,

שלום, אני צריך המלצה לתוכנה טובה וחינמית נגד popup... למישהו יש הצעות? תודה.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  13. היי לאחרונה שמתי לב לבעיה דיי מוזרה ב-Firefox (אולי זה בגלל ב"אינטרנט", פשוט אני אף פעם לא משתמש ב-IE). בזמן גלישה (נדמה לי שבעיקר, או אולי אפילו רק, אתר הזה [hwzone...]), במיוחד אם אני פותח כמה טאבים במקביל - מדיי פעם הוא פשוט "נתקע". מה זה אומר נתקע? פשוט כאילו "הורג את החיבור לאינטרנט". אבל לא הורג לגמרי (cannot find server וכו'), אלא פשוט "נתקע" - "חושב" שעות ולא מתקדם לשום מקום. הכוונה היא לא האטה, אלא מוות מוחלט. גם אם אני אחכה שעה כלום לא יעלה. לפעמים סגירה של טאב אחד או שניים פתאום "משחררת" את השאר (מה שגורם לי לחשוב שאולי זאת בעיה בסיסית יותר ב-WinXP שאיכשהו מתקשרת למספר החיבורים הפתוחים?), אך בד"כ זה לא קשור והוא יכול להיתקע גם כשיש לו טאבים בודדים פתוחים (2-3) …

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by Elevation,

לעבור אותה... האם ישנה דרך כלשהי לראות סרטון, שמצריך "רכישת רישיון", של WMV, בלי לרכוש רישיון? כלומר, "לפרוץ" את ההגנה? פשוט לראות את הסרט/קטע הווידיאו? בתודה, גבריאל.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  15. Started by Freaky Styley,

שמעו יש לי בעיה.. יש איזה הופעה שהורדתי ואני רוצה לצרוב כ-SVCD. היא בפורמט AVI והיא בשני חלקים, כל אחד 700 מגה. עכשיו, שאני בא לצרוב את זה ב-Nero, מופיעה לי ההודעה הבאה: עכשיו, מכיוון שאני לא ממש תותח באנגלית, רפרפתי לי בין במילים, ו"הגעתי למסקנה" שקובץ צריך להיות בפורמט MPEG2. ניסיתי להפוך אותו לזה בתוכנה TMPGEnc Plus v2.52 אבל אין לי מושג איך משתמשים בה. אני לא בטוח שזה מה שצריך לעשות כדי שזה יפעל, אבל זה מה שאני הבנתי.. אז אם מישהו יכול לעזור אני ישמח לקבל עצות..

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by tavor21,

אני מחפש תוכנה שלוקחת סריקות של מסמכים ומכניסה אותם לוורד ככה שהם יהיו כמו מסמך במחשב בתודה אם אפשר דחוף הכותרת אולי לא טובה לא מצאתי אחרת

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  17. Started by -ox-,

יש לי NERO 6.6.0.1 ו NEC DVDRW 3500A שאמור לקרוא ולכתוב דיסקים רגילים (CD) במהירות 48X אך הנרו מזהה את הצורב כיאילו הוא רק קורא דיסקים מהירות 48X אבל כותב ב 24X מה עושים?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by gab1234,

שלום לכולם... אני מחפש איזושהיא תוכנה או איזשהוא דרך ליצור תפריטי DVD כמו למשל שיש בסרטים או לחילופין ליצור מסך כניסה מקורי משל עצמי.... יש למישהוא רעיון ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני רוצה להפוך סרט בקידוד Avi\dvix ל wav ולהקטין אותו לרזולוציה של 320*240 בכדי שיהיה אפשר ליצפות בוא במחשב כף יד. משהוא נסה? או יודע איך עושים את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by Idan-h,

נכון כשלוחצים על לינק בפיירפוקס, אז הא נפתח בחלון חדש. יש דרך לקבוע לו שזה יפתח בלשונית חדשה? ניסיתי באפשרויות ולא הצלחתי. תודה

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  21. קניתי את הכבל הזה ואני משתמש בתוכנה nokia pc suite אבל כל ההעברות נכשלות. כל הדרייברים וההתקנים מותקנים הייטב ואני לא מובין את הבעיה ניסתי עוד שתי תוכנות להפעלת הכבל וגם בהם לא הצלחתי להעביר מה עושים ?!?! :-[

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  22. Started by רוני1,

מה דעתכם עדיף מבין התוכנות הנ"ל..??

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כמו הכותרת.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  24. יש לי את הבעיה של הCONECTING בKAZAA (או KAZZA לא יודע מה ההבדל) LITE 202. הורדתי את העידכון של השרתים (האחרון שMILK-INK הביא פה ) שצריך אבל אני חושב שהוא מלפני איזה חודש או יותר, ואני לא יודע איפה מוצאים חדש יותר. באפשרויות הגדרתי גם שם משתמש. בכל זאת זה לא מתחבר. מה לעשות? עריכה: עברתי לKAZAA RESU... וזה פועל, סליחה על ההתרדה.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by x-dude,

ככה עד לפני כמה ימים הייתי פותח את דף הבית שלי (במקרה הספציפי שלי זה יהאו),והFF היה ישר מעלה אותו משום שהוא כבר היה בתוך ה cache,מלפני כמה ימים כל אתר שאני מעלה,הFF טוען אותו (הוא טוען אותו מהר אין לי שום דבר נגד המהירות),ואני לא מדבר על זה שהאתר מתעדכן,אלא סוגר,פותח אחרי שנייה והוא טוען אותו במקום להשתמש ב cache. זו בעיה נפוצה?מישהו נתקל בה ויודע איך לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים