תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי את התוכנה פוטושופ 8 בעברית.. אני צריך שמישהו יסביר לי איך אני משתמש בסגנון על תמונה כלשהי..
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
תצביעו ותשפיעו...אני יודע שיש עוד מלא...אין לי כל כך הרבה זמן... תתנו גם לינקים לדפדפן אם בא לכם ותגידו מה טוב בו לדעתכם... אני אתחיל...אני משתמש במקסטון ומה שאני אוהב בו זה העבודה החלקה ואפשרות פתיחת חלונות רבים בחלון הראשי מה שאני לא אוהב בו זה שכדי להכנס לאתר אחר צריך לפתוח חלון חדש בסרגל ורק אז להכנס. לינק: http://dl.downloadhosting.com/download/myie2/mcombo.exe
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה איכותית לצפייה בסרטי DVD? :s05: אם כן - תביא בבקשה
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני משתמש ב - Flashget להורדה מהירה של קבצים. זה ממש נוח, יש את החלון הקטן שאפשר לגרור אליו קבצים וגם יש לו קישור ב - Toolbar של Internet Explorer. בסריקת Spyware של Microsoft Antispyware הוא מוצא את כל הקבצים שקשורים לתוכנה וטוען שהם Spyware מאוד מסוכן. אפילו אם זה לא כל כך מסוכן כמו שהם טוענים, אני עדיין מעוניין להחליף את זה למשהו יותר " נקי ". יש תוכנות ל"זירוז" הורדה טובות עם האופציות האלו ( חלון קטן , קישור ב - toolbar ) ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העברתי קובץ מהוידאו למחשב. רק ששומעים את הסאונד רק מצד שמאל. יש תוכנת עריכה שיודעת לטפל בזה ככה שישמעו משני הרמקולים?
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
נשבר ה___ מאיסיקיו. עושה לי יותר מדי בעיות. רציתי לשאול: האם סוף סוף בטריליאן החדש העברית מיושרת לצד ימין כמו שצריך _גם_ בחלון הכתיבה ו_גם_ בחלון קבלת מסרים? זו היתה הבעייה הקריטית של הטריליאן הישן לטעמי. תודה לפותרים
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 עם תמיכה בעברית (הכוונה היא שיש מילון) אבל בגלל אחותי הקטנה אני רוצה גם תפריטים בעברית, זה אפשרי? או שצריך "לקנות" משהו בשביל שזה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה אחת בקשר ל-eXeem וזה איך אני יכול להוריד בה קבצי BT ואם מישהו יכול לעזור לי למצוא מדריך בעיברית לExel תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
הורדתי משחק באימיול והוא בסיומת MDS וחלק ב MDF איך ניתן לפתוח אותו?? באיזו תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקבלת קבצים דרך האיסיקיו.. אני מצליח לשלוח וזה שולח והכל יפה וטוב אבל ששולחים אלי קבצים ואני מאשר זה פותח את חלון ההורדות וזהו זה לא שולח .. ניסיתי לחפש אולי בהגדות יש איזה משהו שמפריע אבל אני לא מוצא.. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
זה מה שרשום אצלי בימיול בצבע אדום Failed to save creditfile - A sharing violation occurred while accessing D:\emule\config\clients.met.SUQWTv2.met.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לזהות את החומרה לפני שהיא זוהתה לדוגמא: יש לי שלוש (סימני שאלה צהובים) בזיהוי חומרה לאחר פירמוט... ורשום התקן לא מזוהה... האם יש איזה שהי תוכנה שיכולה לזהות בידיוק איזה חלק זה ולתת דגם והכל שאני יוכל לחפש את הדרייבר המדוייק שלו?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני זוכר משהו דומה ל... vnc playrer ,nvc. משהו כזה. מישהו יודע את שמה? תודה
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אפשר בבקשה אתר מקצועי המתמחה בתוכנות, כזה שמבצע סיקורים, כתבות ומספק חדשות אודות תוכנות? עדיף אתרים באנגלית, אבל גם אם יש איזה אתר ישראלי הוא יתקבל בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הכותרת אומרת יותר מדיי 8)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע את התוכנה של ליונטוורק, המהירות שלי לא עוברת את ה 60 (יש לי חיבור של 1 וחצי מגה)... אתם מכירים תוכנה מעולה ומהירה? על כמה היא מורידה? אם אפשר אז לפרט על הממשק ואם הוא נוח או לא... דרך אגב, ניסיתי גם את אזוראוס, משום מה אני לא עובר את ה- 30... פתחתי את הפורטים שצריך לפתוח, ככה שלא זאת הבעיה... תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, התקנתי את האימיול החדש (5) ויש לי סרוויס פאק 1. יש לי בעיה - כל שרת שאני מתחבר אליו שולח לי אזהרה: אזהרה Razorback 2 (195.245.244.243:4661) - CP949 (Korean locale) filenames converted to Unicode UTF-8. Please use an Unicode ready client ואחרי כמה דקות הוא מתנתק מהשרת (זהו ראזורבק 2, אבל זה קורה בכל שרת). מה מקור הבעיה? ואיך פותרים אותה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
תראו תבמונה כל פעם שאני מפעיל תMSN מסנג'ר הוא רוצה תהתקנה של הWINDOWS MESSENGER.. אני מביא לו והוא מתקין אבל זה קופץ מדי פעם מחדש ונמאס לי .איך אני מבטל שלא יקפוץ לא רוצה תווינדוס מסנג'ר הזה בMSN שלי (הסרתי את הווינדוס מסנג'ר מהמחשב וניסיתי להתקין מחדש MSN MESSENGER)..לא עבד :'( [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כשאני פותח את ה avant browser מופיעה לי ההודעה הנ"ל הסרתי את ה avant browser ומחקתי כל זכר שלו ב regedit והתקנתי מחדש והבעייה לא נפתרה מה אפשר לעשות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
למי שלא רוצה להיכנס ל WINDOWS UPDATE (בגלל כל מני סיבות ), יש את זה: http://www.neowin.net/comments.php?id=26780&category=software
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
החלטתי לפתוח טראד ולספר על בעיה שהרבה אנשים נתקלים בה והפיתרון אינו ברור כלל. חוויתי על בשרי את הבעיה פעמיים. לצערי אני טיפוס עצלן, והפיתרון העילג שמצאתי היה לכתוב ב notepad ולהדביק לאקספלורר טקסט בעברית. פשוט כשניסיתי לכתוב עברית, יצא ג'יבריש. המצב נמשך כך חודש חודשיים עד שפשוט נשבר לי, אז החלטתי לחקור את העניין. חיפשתי תשובה בפורום של hwzone ולא מצאתי פיתרון לבעייתי. לאחר מספר ימים נואשים של ניסיונות שונים ומשונים ( כמובן שחרשתי על Control panel==> Regional and language options ), בחור טוב בשם MooMoo הציע לי להסיר את סרגל Google tool bar . הפלא ופלא, אחרי הדלקה מחדש הבעיה נפתרה. זהו הרגע המיוחל שהרגשתי את תוצאות מאמצי. אך לצערי לא ידעתי באותו זמן שהבעיה נפתרה אך לא …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי מחובר דרך בזק בינלאומי והחמור עבד כמו שצריך. אחרי שהחלפתי ספק לנטוויז'ן פתאום יש בעיה אני לא מצליח להגיע לקצבי הורדה של מעל 10 קילובית למרות שלא שיניתי שום הגדרה, ניסיתי שוב עם חיבור של בזק בינלאומי והכל תקין אני מגיע למהירויות נורמאליות. הפיירוול מוגדר כמו שצריך, ניסיתי גם לכבות אותו, ניסיתי להתקין מחדש את החמור, ניסיתי להגדיר מחדש את החיבור לספק, דיברתי עם הספק שום דבר לא עוזר. יש לציין שגלישה והורדת קבצים רגילה מFTP למשל עובדת כמו שצריך. למישהו יש עצה חוץ מלהחליף ספק?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכלל לניקוי מערכת ההפעלה , (אני לא מתכוון לתוכנות כמו SPYBOT? )
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
התקני את הדפדפן של Mozilla : 1. יש לי מסך LCD עם רזולוציה גבוהה איך כדאי להגדיר את הדפדפן . 2. האם זה ככה הוא שזה בעיה של הגדרה כשאני קורא הודעות בפורום הייתי רגיל שזה היה מסמן לי הודעות שניקראו עכשיו כבר לא .
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-