עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש של שדומה לקספלורר שאני אוכל לטעון אותו בתהחלת המחשב (במקום EXPLORER.EXE) והוא יהיה מעין EXPLORER LITE? אבל לא תוכנה כמו ASTON SHELL או DESKTOPX שבכלל לא דומים לEXPLORER המקורי

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  2. אני משתמש בכרטיס קול של קרייטיב דגם אוודיג'י ושמתי לב שבבקרת הווליום (volume control) מתחת לווילום הראשי יש אופציה שניקראת Advance שבתוך האופציה הזו אני יכול לשנות את עוצמת הבאס והטרבל ויש עוד אופציה (שסימנתי בתמונה למטה) שכשאני מסמן אותה אני לא שומע כלום מהרמקולים... אז מה היציאה הזאת בעצם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי WIN7 אולטימט, ואני עומד בכל מה שהתוכנה Dance eJay 7 מבקשת יש לי דל 6400 דרישות התוכנה: Recommended PC spec Dance 7 will run at its best on the following or better PC system. Pentium® 4, 1.8GHz 512 MB RAM Windows® 98, ME, 2000, XP 1.4 GB free hard disk space (for Install) 2.0 GB free hard disk space (for O.S. Cache) 4 x CD-ROM CD-WRITER (for Audio CD Burning feature) DirectX® 9.0 compatible Graphics Card with 64 MB of Video Memory ( 16bit colour, 1024 x 768, 64 MB) DirectX® 9.0 compatible sound card (16 bit) DirectX® 9.0c (included on CD) Web browser בהתחלה הוא אמר איזה משהו על SCSI אז עשיתי חיפוש ומצאתי שצריך להוסיף DLL לSYSTEM32, אז הוספתי …

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  4. Started by nirr213,

ערב טוב!!! שגיאה another install is currently in progress press retry when the inslall is finished or cancel to cancel setup האם מישהו נתקל בזה??

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  5. בוקר טוב, התקנתי לראשונה YAHOO מסנגיר וקניתי מיקרופון. מישהוא יכול בבקשה להסביר לי איך אני משתמש בצ'ט עם מיקרופון. תודה, יוסי נ.ב. יש דרך לבדוק שהמיקרופון עובד??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום. אתמול פרמטתי את המחשב ומשום מה הדיסקים של הדריברים לא רוצים לפעול . הכנסתי גם דיסקים שונים והם עבדו יופי . מה יכול לגרום לבעיה ? ד"א הלוח אם הוא Gigabyte GA-K8NMF-9. תודה. מהוא יוכל להביא לי הורדה של ה Utility Disc ? או משהוא בסגנון ? (ניסיתי את הדיסקים על מחשב אחר והם פעלו ) מערכת ההפעלה היא XP SP3.

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  7. אני רוצה לכווץ קובץ וידאו שהוקלט מהטלוויזיה למחשב. הנה דוגמא: הקלטתי 20 דקות וזה יצא 800MB. ניסיתי לכווץ עם תוכנות,והתוצאה הכי טובה שלי הייתה 90MB באיכות בינוני עד גרוע. אני רוצה לכווץ בין 30MB ל50MB ולשמור על איכות טובה. אני צריך עזרה דחוף! בבקשה תעזרו

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by emmanuel,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שבה אוכל להקליט או לקבוע מראש מתי להתחיל להקליט,כמובן שמדובר במצלמת אינטרנט שיש לי של מיקרוסופט. ללא הגבלה של זמן או גודל וכמובן שתהיה איכות הקלטה טובה,מערכת הפעלה המותקנת אצלי היא ויסטה. תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by Booooome,

כאשר אני רוצה להמיר בבת אחת כמה קבצי AVI ל- DVD, התוכנה היחידה שעושה authoring בקלות היא nero vision express, אשר יודע לצרוב ישירות על ה- DVD וכך כל קובץ AVI מקבל רצועה משל עצמו (nero גם יודע לייצר פרקים בתוך הרצועה). הבעיה עם nero היא, שהוא לא יודע לסנכרן תרגום עם קבצי ה- AVI. האם ישנה דרך לייצר קובץ AVI כך שיכיל כבר את תרגום (או רק mpeg יודע להכיל תרגום?) ואז כך מה שישאר הוא להזין את קצבי ה- AVI הללו ל- nero? לחילופין, האם ישנה תוכנה שיודעת לקחת קבצי AVI להמיר אותם ל- VOBים תוך שהיא מסנכרת תרגום?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלום. התקנתי לפני כמה ימים WINDOWS 7 32BIT ויש לי בעיה שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב זה שוכח לי את כל הסיסמאות, אם זה אתרים ופורומים באקספלורר, תוכנות (STEAM) וכו'. מישהו יכול לכוון אותי מה אני צריך לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  11. Started by R0ck,

לא יודע מה אתכם, אבל אני לא מצליח להתחבר לסרברים של התוכנה/לאתר הבית של התוכנה כבר במשך מס' ימים... מישו חווה תופעה זהה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. טוב כמו שרשום בכותרת. התוכנה עצמה חינמית,אבל האם הדיבור עולה כסף? זה די דחוף לי,אמא שלי צריכה להתקשר לחו"ל עוד מעט.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by moran14,

אני מנסה להפעיל את המדפסת וזה רושם לי שזה סחר.. יש מקום להוריד את הדרייבר הזה ללא עלות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לכם איזשהי תוכנה כזאת? ואני לא מדבר על crack אם יש משהו אחר שתוכלו להציג ולהביא לי אני אשמח תודה.

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by shauli,

שלום לכולם. יש לי שתי שאלות, אחת בקשר לאנטיוירוסו אחת בקשר לאנטיספייור. א.בהנחה שאני מעדכן כל הזמון את האנטיוירוס שלי, avg, הוא ישאר גם בשנה הבאה טוב נגד וירוסים? או שזה כמו נורטון וכ'ו, שכל שנה מוציאים גירסא חדשה וצריך להוריד אותה? ואתם יכולים להמליץ לי על איזה אנטיוירוס חינמי יעיל וטוב אחר, חוץ מה avg ? ב.נגד תוכנות ריגול וכ'ו, יש לי את התוכנה AD- awere SE personal . האם התוכנה שומרת על המחשב גם כשלא רואים אותה פועלת? או שאפשר רק לסרוק איתה? נ.ב איזה עוד תוכנות אבטחה אני צריך? יש עוד דברים חוץ מהאנטיוירוס והנגד אדוור הזה שצריך? בתודה, שאולי

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כשאני מפעילה את הbsplayer ולא משנה עם איזה סרט אני שומעת את הקול אבל רואה שחור אם אני לוחצת על פאוז או על איזה כפתור אז יש הבזק של הסרט ככה שכנראה יש בעיה עם ההגדרות של התוכנה אני אשמח לעזרה. אני כבר כמה ימים בלי סרטים ואין ליכוח להתקין מחדש תתוכנה. טנקס אנשים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Green,

היי דבר ראשון עשיתי חיפוש לשאלה וההודעות היחידות שמצאתי היו משנה שעבר אז לא נראה לי שזה ממש רלוונתי אז אני קונה מחשב חדש מעבד אינטל 2 או 4 ליבות מהדור החדש וגם 4GB זכרון אני חושב לקנות ויסטה אבל לא יודע אם 64 או 32 נראה לי הכי הגיוני ללכת על ה64 בגלל ה4GB זכרון אבל אני מפחד מחוסר תאימות של תוכנות ודריברים ובעיות בכללי מה דעתכם בנושא? אני עד היום היתי עם XP 32 תודה רבה חברים

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  18. Started by ohadzamir,

הבנתי שדרך התוכנה הזאת אפשר לשחק משחקי מולטי פלייר (אני צודק??) אפשר לשחק באינטרנט או שזה דרך מספר איי פי ואז זה עם מישהו מסויים?? איפה אני מוצא אותה??

19. השאלה בכותרת יש לי תמונה צבעונית ואני רוצה לעשות שהיא תהיה בשחור לבן איך אני עושה את זה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. *עריכה* תנעלו מצאתי איך להמיר ...........

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  21. שלום , אולי מישהו יודע איך אני מטמיע תרגום בסרט בחלק התחתון שלו , זאת אומרת בקטע השחור הזה מתחת לסרט .. אשמח לתשובה. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  22. שלום רב: יש בעייה בסקייפ שבמחשב של אבא שלי: היא דורשת ממני כל הזמן שם משתמש וסיסמה בעת ההפעלה, ולא מאפשרת לי לשמור אותם. איך נפתרים מזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. עכשיו נתקלתי בבעיה (באג) נפוצה, שהפייר פוקס מעלים פתאום את הסימניות. אז מצאתי לזה פתרון, הפיירפוקס שומר כל כמה ימים גיבוי של המעדפים שאיתו נשחזר את המועדפים שהוא מחק... קודם כל נכנס לתיקיה C:\Documents and Settings\user name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles כאשר user name הוא שם המשתמש שלך על גבי המחשב שלך ! ושם נחפש את התיקיה bookmarkbackups. אחרי זה יופיע לכם כמה קבצים שבשם שלהם רשום תאריך, תבחרו את ההכי עדכוני ותלכו לפייר פוקס סימניות--> נהל סימניות-->קובץ-->יבוא-->קובץ --> ותבחרו את הקובץ הכי מעודכן. מקווה שעזרתי לאלה שנתקלו בבעיה הזאת\ יתקלו בה בעתיד .

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  24. לא מצליח להתחבר אליהם מאז שעברתי לאיי פי קבוע הבעיה קשורה במקרה לזה או שאצל כולם לאחרונה יש בעיית התחברות לכל שרתי RAZORBACK ? 3.0 3.1 וכו' ... ?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.