עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by silky,

היי, יש לי כ-300 תמונות שאני מעוניין להפוך לקובץ PDF אחד מבלי לאבד מאיכות התמונות. חיפשתי ברשת ועד כה ניסיתי כל מיני תוכנות שמתקינות לך דרייבר וירטואלי להדפסת לקובץ PDF, רק שהבעיה היא שאני לא מקבל את אותה האיכות כמו בתמונה המקורית(מדובר בטקסט).

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שאני יריץ אותה והיא תוריד לי לבד דרייברים מהאינטרנט או תגיד לי איזה סוג דריבר דריך

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. עברתי מבזק להוט היום. מאז ומתמיד העברתי קבצים בסקייפ תוך שניות ספורות (קבצים שנעים בין 3-15 מגה). מאז שהתחברתי להוט, זה עובר באיטיות יחסית ,של מעל 10 דקות לקובץ של 10 מגה. לעיתים אפילו נתקע באמצע, ועד שאני לא כותב משהו בתיבה או הצד השני לפעמים , זה לא עובר (כותב מתחבר ,CONNECTING), כאילו "נרדם". לפעמים גם נתקע בכלל. ולא ממשיך בהורדה, רק אם אני יוצא ונכנס מחדש. ברשותי הוטבוקס שעובד כמודם בלבד,מחובר קווי. ספקית האינטרנט היא בזק בינלאומי, שהיית גם ספקית כשהייתי בבזק. דיברתי עם הוט ובזק בינלאומי מבחינתם הכול תקין,מה גם שהם טוענים שאין להם תמיכה בבעיה שכזו. מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש, בני

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by HiTRuN,

שלום! , שמתי לב שיש אצלי במנהל משימות יודע מדי תהליכים . ממש כפל של תהליכים . יש לי את התהליך chrome.exre בזמן שהדפדפן פתוח , אבל יש אותו 4 פעמיים בזמן שרק חלון(לשונית) אחד פתוח. יש לי את התהליך svchost.exe של המערכת , רק שיש אותו 11 פעמיים , אמור להיות 1-2 לא?. מי שמבין בתוכנה HiJackThis אינה log שלי , ברגע שאני מנסה לעשות Fix Checked ואחר כך סורק שוב הם חוזרים. בדוח שימו לב ב - O23 כמה פעמיים יש דברים דומים כאלה O23 - Service: @%SystemRoot%\System32\wscsvc.dll,-200 (wscsvc) - Unknown owner - C:\Windows\System32\svchost.exe ב - msconfig (קביעת תצורה של המערכת) בלשונית שירותים / הפעלה אין משהו חשוד שעולה במערכת רק דברים שצריך. אשמח לקבל עזרה לפתרון הבעיה , איציק .

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני צריך תוכנה שאוכל להוריד שירים בלי שזה ימצא לי כל מיני חרטות ודברים לא קשורים, תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. יש ברשותי קובץ מסוג MKV שזה בעצם סרט, ויש לי כתוביות בעברית לגרסאת הסרט. איזו תוכנה יודעת לנגן את הסרט ואת הכתוביות בצורה הכי טובה? ניסיתי עם Mv2Player Plus אך הקובץ לא נתמך בתוכנה הזו.

7. Started by sapartil,

איך מסובבים את הדף ב WORD 2003 ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. בפורום תוכנה לאף אחד אין מושג אחרי 3 הקפצות, נראה אם מישהו פה יודע.. \: עד לפני יומיים שלושה הוא עבד כמו שצריך, ואחרי ששיחקתי עם הATI Overdrive הוא התחיל להיות ממש איטי. אחרי שביטלתי את מה שעשיתי בOverdrive ואתחול, לא השתנה כלום, איטי כרגיל. בנוסף להוריד את התמיכת OpenGL לא עוזר, זה עדיין איטי ומעצבן, רק טיפה פחות. במקור זה עבד חלק לחלוטין.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by beast_master,

-------------------------------------------------------------------------------- רציתי לברר האם ניתן להתקין אופיס אקס פי על מערכת הפעלה של ווינדוס 95 או 98 צריך תשובה בהקדם האפשרי כדי לא לקנות לחינם את התוכנה (אופיס אקס פי) כי מחירה בשוק אינו זול קיום תודה מראש :saint:

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by SPONER,

אני משתמש בכרום ויש לי 4 דפים (50 טאבים) הכרום לאחרונה התחיל להחסיר לי טאבים בכל פעם שאני סוגר אותו . שמתי לב לזה רק לפני כמה ימים . בפעם האחרונה לפני שסגרתי את כרום , שמרתי עם תוסף את כל הטאבים . (51) פתחתי עכשיו את כרום ויש לי 34 טאבים . ככה התוסף כותב , אך הבחנתי מיד שחסרים לי טאבים. תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ladani22,

יש לי WIN7 ULTIMATE. עאשר אני גולש לגוגל העולמי אני מופנה לדף ביפנית. לג'ימייל לא ניתן להיכנס בכלל (דף לא נמצא). ביצעתי סריקה עם UNHACKME ו-HIJACKTHIS וגיליתי שב-HOSTS יש חסימה לכל כתובות גוגל בעולם מלבד ישראל. לא ניתן להסיר את הוירוס הזה כי אין לי אפשרות לבצע שינווים להרשאות ב-HOSTS או בתיקיה בה הוא ממוקם. מישהו יודע באיזה וירוס מדובר ואיך מסירים אותו?. זהו קובץ הLOG של HIJAKTHIS: הרצתי HIJACKTHIS ן-UNHACKME. המערכת זיהתה בעיה בHOSTS אבל לא מצליחה להסיר את הקבצים/פקודות הנגועים. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? בקובץ הלוג אפשר לראות שיש חסימה לכל האתרים של גוגל בעולם מלבד ישראל אבל אי אפשר להסיר את השורות האלו Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 12:36:48…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. היי, אני מחפשת נגן וידאו למחשב שיש לו תצוגה של זמן הסרט כמו שיש בAVS שמציג בפורמט כזה: HH:MM:SS.000 בדומה למה שרואים בתמונה מצד ימין באמצע (בקטן) https://www.google.co.il/url?sa=i&rct=j&q=... שמופיע במסך מלא. אני משתשמשת בתוכנה שעוקבת אחרי הזמן בוידאו לכן זה חשוב, וAVS הוא נגן דיי גרוע שנתקע כל הזמן. אם יש משהו כזה שגם פועל באיכות HD זה יהיה מצויין אני לא בטוחה שקיים דבר כזה אבל אני אשמח אם מישהו בכל זאת מכיר תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by דנינו,

אני משתמש באימיול גירסה 5.3 החדש הוא עבד מצוין עד שקיבלתי הודעה להיכנס לאתר הזה http://www.lionetwork.net/emulepage/LowID_Mesh.htm ומאז האימיול איטי מאוד מאוד ומוריד בקושי על 5 שהייתי מוריד תמיד על 120-130 הבעיה שאני לא יודע ממש אנגלית ואני לא מבין איזה דברים הוא מבקש ממני לעשות..בבקשה כנסו ללינק שהבאתי ונסו לעזור בתודה מראש דנינו.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by refaels2006,

שלום , מחפש תוכנת קריוקי מקצועית ,שמעיפה את הזמר אבל לא פוגעת באפקטים של השיר /פס הקול ,או באיכותו של השיר . אלא ממש מזהה את חלקי הזמר שהוא שר ומורידה אותם . אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ariel007,

שלום לכולם, הורדתי את חומת האש הזו https://www.glasswire.com/ ואני מעוניין לדעת אם יש מישהו שמכיר אתה ויכול לחוות דעה בעד או נגד. התוכנה הזו היא בגירסת ניסיון לשבוע ואחרי זה צריך לקנות אותה. עד עכשיו השתמשתי בפיירוול של זונאלארם אבל בגירסה האחרונה היא התקינה הרבה דברים מיותרים ולכן אני רוצה לשנות. אם למישהו יש המלצה לפיירוול אחר דו כיווני אני אשמח לשמוע. תודה לעוזרים

16. Started by 888,

מישהו מכיר את התוכנה Cain & Abel ? אם מישהו מכיר יוכל לתת לי פירוט על התוכנה תודה..

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Varda Shemesh,

שלום. לאחרונה אני לא מצליחה להפעיל את ווטסאפ ווב - ה-QR לא מופיע על המסך. ניסיתי בכמה מחשבים, ובכולם אותו דבר. אשמח לסיוע. תודה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. יש חיה כזאת? תחנות רדיו מכל העולם לא רק ישראליות.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. הקטנת גודל חלון פנימי ב FIREFOX יש כזאת חיה ? אני אסביר אצלי, העבודה ב FFOX היא בחלון אחד בלבד - אין אפשרות לפתוח עוד חלונות - כל דבר נפתח בטאבים בלבד (ככה אני אוהב וככה הגדרתי) זה בגלל שאני לא סובל עוד מופעים של התוכנה, שיהיה מופע אחד, וכל מה שצריך, בפנים בטאבים בתוכו. עכשיו, במקסת'ון, הייתי יכול, למרות שזה בתוך הדפדפן, בתוך טאב, לעשות RESTORE לחלון, כלומר שהחלון יהיה עדיין מקושר לטאב, אבל לא תופס את כל הדפדפן, ומאחוריו ברקע רואים טאב אחר כך שיוכלו להפתח חלונות בגודל הטבעי שלהם, אבל עדיין כטאב אני אדגים למה אני מתכוון , ע"י תמונה : (מימין, בתוך המקסת'ון, יש חלונות שאת הגודל שלהם, אפשר לשנות למרות שהם פנימיים של המקסת'ון בטאבים) מישהו יודע אם אפשר לעשות כזה דב…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אהלן אהלן ... בעת שביצעתי את מנהגי השבועי , וגלשתי באתר לא כל כך לגיטימי ( XXX ) על המחשב שלי נתח סוס טרויאני / וירוס / תוכנה משוגגת כלשהיא! להערכתי התוכנה מציגה לך הרבה סימני התראה כדיי שאתה תתקין את התוכנה המעפנה שלהם שנקראת : " SpyCherrif " הנה אחד מהם : http://img318.imageshack.us/img318/646/aware0gu.jpg אחרי ריסט קצר אתה מגלה את זה : http://img318.imageshack.us/img318/2261/wall0rv.jpg וכשאתה רוצה להעיף את זה אתה מגלה שזה נחסם , איזה יופי : http://img318.imageshack.us/img318/1769/change1gs.jpg אחרי כל ריסט של המחשב ( בוצעו כבר 3 ) התוכנה SpyCherrif מתקינה את עצמה מחדש , לאחר שהסרתי אותה באופן מסודר ככה שהרבה מקריות אין כאן .. * אין לי אנטי וירוס לצערי * אנ…

21. Started by eladbu,

מחפש תוכנה קלה פשוטה וכמה שיותר קטנה לחסימת כתובת ה IP שלי!יש המלצות! ועוד שאלה האם תוכנה כזו תאיט את הגלישה?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by nadav1379,

אני הורדתי סרט מקובץ bin אני פתחתי את הקובץ ויש שם 4 תיקיות EXT, MPEG2, SVCD, SEGMENT אני רוצה לדעת איך אני צורב את זה לsvcd ? מה אני עושה אם התיקיות יש עוד משהו מתי שהורדתי את הסרט אז היה כתוב שאני צריך עוד קובץ קטן CUE מה זה ומה עושים אם זה?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני רוצה תוכנה שתוכל להמיר סרטים בפורמטים: avi mpg (או רק אחד מהם) לאנימציית gif. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by lyzer,

מישהוא יודע אם אפשר להעביר את כל הנתונים מחשבשבת דוס לחשבשבת ווינדוס ולהסביר איך עושים אתזה תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שאני עושה ריבוע רגיל הסטרווק (stroke) עובד וכך גם העיגול. אך כשאני עושה ריבוע עם הסימון הזה ובfeather עושה 5PX שזה יהיה ריבוע מעוגל בפינות ואז עושה סטרווק אז יוצא לי לא ממש טוב הוא נמתח כזה יותר למרות שאני עושה 1PX בstroke הנה יוצא לי ככה: מה לעשות שזה יצא חלק ונקי כמו בצד שמאל בריבוע הרגיל? כי בהרבה עבודות נתקעתי רק בגלל זה. תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.