תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כדי שלא יהיו אי הבנות: מעובד - עבר איזשהו פילטר לא מעובד - הגיע ישר מהמצלמה ומקסימום נעשה crop כדי להתאים את הגודל. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הוא כבר פועל שעה ומעלה ומוריד בקושי... וגם כל הקבצים אדמים, מה זה אומר?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתמש וזה התוצאה: (לא מומלץ לבעלי מודם 56! ;D ). מי שמשתמש תראו גם אתם את ה-DeskTop שלכם בבקשה!
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב פעל כרגיל הפעלתי מחדש לפני שלושה ימים ואחרי ההפעלה מחדש הופיעה בעיה , המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך אני לא יכול לעדכן דרייברים לא יכול לזהות את הרכיב חומרה עצמו, כשאני מדליק את המחשב דווקא מופיע בהתחלה הדגם וכמות הזיכרון אבל בפועל במערכת ההפעלה אני לא מצליח לזהות את הכרטיס ולהתקין אותו מחדש... מערכת הפעלה xp כרטיס מסך 8600 gt שום משחק לא עובד כמובן וכשאני מנסה להתקין דרייברים זה אומר שהוא לא מוצא חומרה מתאימה, ניסיתי להוציא ולחבבר מחדש את הכרטיס אפילו ניקיתי אותו כלום לא עוזר..
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני צריך לפצל כמה סרטים והוסיף להם תרגום אז איך עושים את זה? ואיך אני ממיר את הקובץ לvcd?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן.. אתמול הורדתי SKETCHUP ולא היה לי סבלנות למדריכים (חוץ ממדריך אחד מובנה בתוכנה עם איזה בית... ), אז התחלתי לנסות כל מיני דברים. בסוף ניסיתי לעשות מארז, והנה התוצאה..! ייצא נחמד אני חושב! (יחסית לעבודה ראשונה כן..) [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו - יש לי טלוויזיה לד 32 אינץ' של סנסוי - זו הטלויזיה http://www.sansuiproducts.com/televisions/sled3280-led-tv-32.html ניסיתי לראות סרט בפורמט AVI - מבחינת הקול - אני שומע חלק. מבחינת הוידאו - הוידאו נתקע. האבחנה הראשונה שלי היא שזה בעיה של קידוד כלומר שבטלויזיה שלי אין את המקודד שבו קודד הסרט שאני מנסה לראות. כאשר ניסיתי לראות בקישור הנ"ל באיזה פורמטים תומכת הטלויזיה אני רואה שמצויין - 1080p, 1080i, 720p, 480p, 480i - עד כמה שאני יודע אלו לא פורמטים כלומר אין קבצים עם סיומות 480P או 1080P. השאלה שלי היא לאיזה פורמט אני צריך להמיר את הקובץ הזה כך שיתאים ל-1080P?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש דרך למחוק סיסמה ספציפית שהאקספלורר שמר. אני יודע שאפשר לגרום לו למחוק הכל, אבל זה לא מה שאני רוצה, כי אני רוצה לשמור את שאר הסיסמאות (וחוץ מזה, זה טיפשי שאני אצטרך לעשות את זה...) ניסיתי לחפש בתמיכה של מיקרוסופט ולא מצאתי... וגם חיפוש בגוגל לא הועיל (מצאתי רק תוכנות שמציגות את הערכים, אבל לא משנות אותם....) אני יודע שב-firefox אפשר לעשות את זה, אבל זה לא בשבילי אלא בשביל אמא שלי שרגילה להשתמש באקספלורר. (מה גם שנראה לי שזה סיסמה ששמורה אצלה בעבודה, ולא בבית....) תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אז ככה יש לי משחק אחד שלא תומך במסכים עם יחס של 16:9 או 16:10 (הוא תומך רק ב 4:3) אז עד עכשיו שיחקתי כשהמסך נראה ככה שיש לי ריבועים שחורים בצדדים תמונה להמחשה : http://www.fastup.co.il/images/53487543.png לבן - החלק שהמשחק רץ בו שחור - פשוט נשאר ככה כל המשחק היום באתי לחבר שלי וראיתי את אותו משחק עובד לו ברזולוציה הטבעית של המסך שלו שזה 1920x1200 וזה לא 4:3 שאלתי אותו מה הוא עשה כדי שזה לא יראה כמו אצלי והוא הראה לי את זה : http://www.fastup.co.il/images/91348938.png (זה שלו) אבל כשאני נכנס לשם יש לי את זה : http://www.fastup.co.il/images/99411541.jpg ואין לי אפשרויות כמו אצלו יש לנו אותו כרטיסי מסך (gts 250) ולשנינו כרטיסי המסך מעודכנים יש דרך אחרת לפתור את …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד ואני אשמח לקבל המלצה על אנטי וירוס לניידים או בכלל מה הולך היום בשוק שלא מעמיס על המחשב ועדיין עושה את העבודה... תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי Outlook 2007 ואך שאני מנשא להכינס אליו הוא קורס בחתימת השגיאה הוא רושם את זה AppName: outlook.exe AppVer: 12.0.6514.5000 AppStamp:4a89dc70 ModName: mspst32.dll ModVer: 12.0.6514.5000 ModStamp:4a89d536 fDebug: 0 Offset: 0001e19e נשאתי להסיר ולהתקין מחדש לבצע תיקון לכול חבילת האופיס ועדין לא עובד... אך אפשר לסדר את זה?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאני עושה ריבוע רגיל הסטרווק (stroke) עובד וכך גם העיגול. אך כשאני עושה ריבוע עם הסימון הזה ובfeather עושה 5PX שזה יהיה ריבוע מעוגל בפינות ואז עושה סטרווק אז יוצא לי לא ממש טוב הוא נמתח כזה יותר למרות שאני עושה 1PX בstroke הנה יוצא לי ככה: מה לעשות שזה יצא חלק ונקי כמו בצד שמאל בריבוע הרגיל? כי בהרבה עבודות נתקעתי רק בגלל זה. תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב נייד ויש לי בו בעיה די מוזרה. שאני בא להתקין תוכנות מסוימות זה אומר כדי להמשיך הקלד שם משתמש וסיסמה של מנהל מערכת. ואין מקום להקליד, יש רק אפשרות של "לא". מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התוספים המומלצים שלי: Docs PDF/PowerPoint Viewer - צפייה בקבצי PFD ישירות מהדפדפן בלי להוריד את ה Acrobat reader המעצבן והרבה יותר מהר. Send from Gmail (by Google - כפתור GMAIL ליד השורת כותרת + כשלוחצים על לינק לאימייל, נפתח Gmail במקום תוכנת דואר. IE Tab - אותה פונקציונליות כמו בפיירפוקס.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תופעה מוזרה, אני יושב לי ורואה סרט, לא הבנתי למה מדי כמה שניות המחשב לשניה מקרטע. חיפשתי וחיפשתי מה גורם לכך עד שמצאתי את התופעה הבאה: אני פותח את סקייפ, ואז הוא מתחיל לפתוח חיבורים, זה מתחיל מ10 ואז עולה עולה תוך 30 שניות עד 1950 חיבורים ואז בום במכה אחת יורד ל700 חיבורים, חוזר על עצמו שוב ושוב, תקוע בלופ. חשוב לציין שזה קורה מבלי שאני אפילו מתכתב עם מישהו בסקייפ כל החיבורים הם חיבורים נכנסים. אני משתמש בנתב במצב BRIDGE ככה שכל העומס של החיבורים הוא על המחשב שלי ולא על הנתב, אחרת האינטרנט לא היה זז. בכל אופן אני לא מצאתי שום דבר בתוכנה שמסביר למה הוא פותח כל כך המון חיבורים. (את כל זה אני רואה בתוכנה NETLIMITER, שם אני רואה גם את כמות החיבורים). שעשיתי בבדיקה של NETSTAT …
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בסוף שבוע האחרון החלטתי קצת לשחק עם תמונות מסרטים שחור לבן לצבעוני הנה שתי עבודות שבצעתי לאחרונה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מייבוא מתוכנה מסויימת לאקסל תוכן שאני צריך לעבוד עליו . משום מה בצורה רנדומלית עמודת התאריך ומיובאת בכמה פורמטים שחלקם תאריך אמיתי וחלקם מוגדרים כטקסט חלקם בפורמט אמריקאי וחלק אירופאי ( ראו למטה וקובץ מצורף ) . אני לא מצליח להביא את אקסל לזהות את כול התאריכים כתאריכים ( ע"י ניקוי פורמטים והעברה לפורמט תאריך) כדי שאוכל להפעיל את הנוסחאות והמקרואים שלי . איך אפשר לבצע נכון את ההמרה כדי שאוכל להפעיל את המקרואים ? ב
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי אייפוד טא'ץ דור 2 ואני מחפש דרך חלופית להעביר שירים/קבצים לנגן. יש חיה כזו?
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניסיתי בכל מיני תוכנות צריבה ו-2 סוגי דיסקים ובכולם אני מקבל הודעה שהדיסק לא ריק (כמובן שמדובר בדיסקים ריקים לגמרי שיצאו מהאריזה). זה מוכר לכם? ידוע מה עושים במצב כזה? (איתחלתי את המחשב, כולל ניתוק מחשמל וחיבור מחדש ועדיין שום דבר לא קרה )
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי WIN7 ULTIMATE. עאשר אני גולש לגוגל העולמי אני מופנה לדף ביפנית. לג'ימייל לא ניתן להיכנס בכלל (דף לא נמצא). ביצעתי סריקה עם UNHACKME ו-HIJACKTHIS וגיליתי שב-HOSTS יש חסימה לכל כתובות גוגל בעולם מלבד ישראל. לא ניתן להסיר את הוירוס הזה כי אין לי אפשרות לבצע שינווים להרשאות ב-HOSTS או בתיקיה בה הוא ממוקם. מישהו יודע באיזה וירוס מדובר ואיך מסירים אותו?. זהו קובץ הLOG של HIJAKTHIS: הרצתי HIJACKTHIS ן-UNHACKME. המערכת זיהתה בעיה בHOSTS אבל לא מצליחה להסיר את הקבצים/פקודות הנגועים. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? בקובץ הלוג אפשר לראות שיש חסימה לכל האתרים של גוגל בעולם מלבד ישראל אבל אי אפשר להסיר את השורות האלו Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 12:36:48…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה utorrent גרסה 1.7.5 והקבצים יורדים במהירות אפסית. האם יש מישהו שיכול לעזור לי בהגדרת הפורטים , או להפנות אותי למדריך רלוונטי , בתודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
this is a university project i've been working on for some weeks now, and i believe i have it functional by now. what it does is let you either colorize black / white images, or recolorize color images. the user supplies base image and the base image + some scribbles on it (can be done in any image editing program). the program will analyze it and colorize the base image accordingly (see examples attached) what i'd like you to do is a - have fun with it b - see if you can notice any major bugs notice however that the algorithm is kind of lame, and for good results i suggest both a large amount of scribbles and make sure you're scribbling next to objects' edges - otherwise…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה שאני יוכל לשים בה נגיד 50 תמונות והם ירוצו על המסך, כאשר כל כמה שניות אני רואה 2 תמונות במקביל ואז אחריי כמה שניות אני רואה עוד 2 תמונות וכך הלאה.. לא מצאתי משהו באינטרנט, אשמח לעזרה..
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה אני לא מצליחה להפעיל את ווטסאפ ווב - ה-QR לא מופיע על המסך. ניסיתי בכמה מחשבים, ובכולם אותו דבר. אשמח לסיוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לחיפוש טקסט בתוך כל מיני סוגי קבצים (העיקרי שבינייהם כמובן הוא word) עד היום עבדתי עם תוכנה חינמית שנקראת exalead, הבעיה שאני לא יכול לחפש איתה קבצים גם ברשת. השאלה שלי היא אם מישהו מכיר תוכנה כזאת חינמית שיכולה לחפש לי גם קבצים ברשת? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-