עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מעבד-AMD 64 3800 לוח- GIGABYTE M16PME-S2 זיכרון-1GB KINGSTONE DDR2800 ההרדיסק-סיגייט 160GB

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום, לאחר ניסיון כושל של ידידה שלי להוריד קובץ מסוים לאיזה תוכנה במחשב שלה, היא חטפה וירוס או תולעת די מעצבנת. הבעיה נוצרה לאחר ניסיון פתיחת הקובץ. דבר ראשון היו קיצורים לאתרי פרסומת על ה desktop ו ב startmenu, אם מפעילים iExplorer, ב enter הראשון הוא מתרסק פותח פופאפ שאומר שהמחשב מודבק בוירוס חזק וללחוץ ok כדי להוריד תיקון, כמובן שלא ניסיתי, ו בעזרת alt f4 חיסלתי כל פעם מחדש את הדף. עשיתי סריקה, עם spywareblaster, והוא מוצא כל פעם כמה קבצים מודבקים אבל לא את הסורס המקורי. הוא מצא משהוא בשם smitfraud, וכנראה שיש בזה משהוא כי גם האתר שנפתח כל פעם (הפופאפ) מנסה לשלוח אותי לכתובת שמתחילה ב smit משהו. ד.א. גם avast ו adaware "נכשלו" יצרתי קובץ של Hijackthis, אז אם מי…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Gnome,

תגידו לי מהו לדעתכם דפדפן האינטרנט הטוב ביותר. אני מצטער שחכתי דפדפן כלשהו. אז אם שכחתי תכתבו לי בתוכן. תודה מראש GNOME

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by zobi12,

מישהו יודע איך מחליפים כתובת ip תודה לעונים עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכולם א. אני מקווה שאני בפרום הנכון לבעיה במידה ולא אנה הפנו אותי למקום הנכון תודה מראש! אז ככה יש לי בעיה במחשב של אחותי שאני לא מצליח לפתוח את מנהל המשימות לא בעזרת ALT+CTRL+DEL או בעזרת לחיצה בשורת המשימות על לחצן ימני ואז פתיחת מנהל משימות עלייתי על הבעיה כאשר ניסיתי להיפתר מהוירוס WINFILE.exe ניסיתי להסיר את הווירוס בעזרת אנטי וירוס ותוכנות אחרות נגד סוסים טרוינים ולא הצלחתי המדריך היחיד שמצאתי דורש שימוש ב נהל המשיומות שאין בפשרותי לפתוח באמת שכבר חפרתי את האינטרנט תודה מראש על כל עזרה !

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. ביל גייטס הופיע בראיון ל-Bloomberg TV ובו חשף כי הוא עובד על שיפור תוכנות האופיס של החברה, וגם לא שוכח לשבח את אפל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%99%d7%9c-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%98%d7%a1-%d7%91%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%a1-%d7%9e%d7%94%d7%9c%d7%9c-%d7%90%d7%aa-appl/

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by gshhar,

תודה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  8. יש לי ICQ 2003 BUILD #3800 שכחתי את הסיסמא אבל רמת האבטחה נמאת על MEDIUM ככה שאני אפילו לא יכול להכניס אימייל, על כל פעולה שאני עושה הוא מבקש סיסמא. ניסיתי תוכנה שקוראת את הפרטים מקבצי ה-DAT, אבל היא מתאימה רק ל-2000 או 99. מה עושים ?! העניין דחוף.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  9. היי. אתמול הפיירפוקס התחיל לעשות לי בעיות בכניסה לאתרים הוא טוען לחיבור לא מאובטח שמצריך חריגת אבטחה. גם אחרי שאני מאשר ונותן לו הוראה שהפקודה תישמר תמיד, בכל פעם שאני נכנס לאתר כזה אותה הודעה מופיעה שוב. יותר מזה, גם אחרי שאני מאשר לפיירפוקס להכנס לאותו אתר הוא מעלה את האתר בתצורת טקסט מוזרה כזאת ואני לא מצליח להתנער מזה. אין לי מושג מה גרם לזה. פעם הייתה לי בעיה כזאת רק עם YOUTUBE והיא נפתרה מעצמה אין לי מושג איך (לפני כמה וכמה חודשים) ועכשיו הבעייה חזרה גם ביו טיוב וגם באתרים נוספים כמו: פייסבוק, גוגל לפעמים ואפילו כמו שתראו בתמונות המצורפות האתר של MOZILLA. חיפשתי פתרון אבל עדיין לא הצלחתי למצוא משהו שמדבר על העניין הזה שלא נדבר על פיתרון. ניסיתי לאפס הגדרות, להסיר ול…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. ShadowProtect 3 או Paragon Drive Backup 9.0 Professional או 2009 Acronis True Image המטרה היא להעתיק דיסק קשיח בעל נפח קטן (עם 2 מערכות הפעלה Vista 64bit+XP 32bit, כל אחת במחיצה שונה - Dualboot) לדיסק קשיח עם נפח גדול. למישהו יש ניסיון ?[br]פורסם בתאריך: 16-12-2008, 21:39:07 אף אחד לא התנסה בתוכנות אלו ?מישהו התנסה אולי באופציה האינטגרלית ב- Vista Ultimate ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Kurt,

חבר שלי נדבק בוירוס הזה והוא מדווח שגם אחרי כמה סריקות עם נורטון עדיין נשארים קבצים שאי אפשר לגשת אליהם (מצ"ב תמונה) וכל כמה שניות הוא מקבל הודעה על קובץ אחר שנדבק, מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Varda Shemesh,

שלום. לאחרונה אני לא מצליחה להפעיל את ווטסאפ ווב - ה-QR לא מופיע על המסך. ניסיתי בכמה מחשבים, ובכולם אותו דבר. אשמח לסיוע. תודה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by slim_shady,

הוא כבר פועל שעה ומעלה ומוריד בקושי... וגם כל הקבצים אדמים, מה זה אומר?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. עברית לדוברי רוסית - קורס שלם על-גבי DVD וספר לימוד צריך עזרה אני צריך להוריד את התוכנה הזאתי מאיפושהוא בחינם מישהוא יודע איפה אפשר תודה לעונים

15. שלום, שאלה קצת בסיסית אבל אם לדוגמא התקנתי תוכנה שידוע לי שיש בה חור אבטחה, האם כל מה שעלי לעשות זה לבטל לה הרשאות לשליחת וקבלת נתונים בפיירוול? או שיש דרכים לעקוף את זה? (התוכנה היא כמו ACROBAT READER או OFFICE, כלומר היא יוצרת וקוראת מסמכים חיצוניים). תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by mci10mat,

אהלן חבר'ה אני זקוק בדחיפות(עד הבוקר...) תוכנה שממירה מmp3 לcda. עשיתי חיפוש בגוגל על פי הנ"ל וקיבלתי רק תוכנות מוזרות ומיושנות שתקעו לי את המחשב. כמו כן אני חושש מאמינות המקור. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. עברתי מבזק להוט היום. מאז ומתמיד העברתי קבצים בסקייפ תוך שניות ספורות (קבצים שנעים בין 3-15 מגה). מאז שהתחברתי להוט, זה עובר באיטיות יחסית ,של מעל 10 דקות לקובץ של 10 מגה. לעיתים אפילו נתקע באמצע, ועד שאני לא כותב משהו בתיבה או הצד השני לפעמים , זה לא עובר (כותב מתחבר ,CONNECTING), כאילו "נרדם". לפעמים גם נתקע בכלל. ולא ממשיך בהורדה, רק אם אני יוצא ונכנס מחדש. ברשותי הוטבוקס שעובד כמודם בלבד,מחובר קווי. ספקית האינטרנט היא בזק בינלאומי, שהיית גם ספקית כשהייתי בבזק. דיברתי עם הוט ובזק בינלאומי מבחינתם הכול תקין,מה גם שהם טוענים שאין להם תמיכה בבעיה שכזו. מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש, בני

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by galz,

אוקיי שמעו, האוזניות שלי סוסות לאללה, אבל מה, אין לה שליטה בסאונד. עכשיו, ההגדרת סאונד של המחשב עצמו חלש מדי,, והאוזניות מסוגלות להרבה יותר. יש איזה תוכנה שמאפשרת לי לשלות בסאונד?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by abarbotel,

א. נניח שמחקתי חלק קטן מאמצע הטיים ליין. איך אני גורם לשאר החומר בטיים ליין להיצמד לשמאל כדי שלא יהיה חלל ריק וכדי לא להתחיל להצמיד כל סרטון ידנית לצד שמאל בטיים ליין ב. נניח שבחרתי סימון בתוך סרטון שאותו אני רוצה, נגיד 20 שניות מתוך דקה של סרטון, ואחר כך אחרי שכבר יש לי את ה20 שניות בטיים ליין אני רוצה מתוכם חלק של 5 שניות מתוך האמצע של הסרטון הגזור. איך עושים את זה?

20. Started by IG,

אהלן. הבעייה של הBS זה שלוקח לו הרבה יותר מידי זמן לעלות ולהתחיל לנגן את הסרט- יש מצב שזה בעייה עם קודקים, אבל לא הייתה לי את הבעייה עם הגירסה החינמית הקודמת של הBS (גירסה 1. משהו...), ולא החלפתי קודקים. הצעות יעול? הבעייה של הוינאמפ היא שמשום מה, בלי סיבה, הוא החליט שהוא נשאר מעל כל החלונות, גם אם אני מפעיל חלון אחר (יענו מצב של allweys on top...) ניסיתי לחפש את האוצפצייה של allweys on top ולא מצאתי איך אני גורם לו לעבור לרקע??? תודה לעוזרים

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שאני עושה ריבוע רגיל הסטרווק (stroke) עובד וכך גם העיגול. אך כשאני עושה ריבוע עם הסימון הזה ובfeather עושה 5PX שזה יהיה ריבוע מעוגל בפינות ואז עושה סטרווק אז יוצא לי לא ממש טוב הוא נמתח כזה יותר למרות שאני עושה 1PX בstroke הנה יוצא לי ככה: מה לעשות שזה יצא חלק ונקי כמו בצד שמאל בריבוע הרגיל? כי בהרבה עבודות נתקעתי רק בגלל זה. תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by TOMMYB1,

יש לי פלאפון סמסונג 612 (למי שמכיר) ואני צריך תוכנה שמראה צלצולים לפלאפונים אבל לא במספרים כמו לכולם אלה בתווים!!!! למיש שיש פלאפון כזה ויגיד לי איך הוא משיג צלצולים זה נורא יעזור!! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. איך מעבירים את ספריית ה- Steam מכונן C ל- D ? (מבלי לאבד את המידע הקיים) ה- STEAM מותכן אצלי על כונן ה- SSD והמקום בו כמעט ונגמר. עזרתכם

• 7 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.