עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lader,

רציתי לשאול האם צורבים DATA על דיסק DVD באותו אופן שבו צורבים על דיסק רגיל?

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  2. Started by davidcohen,

היי מישהו יודע איפה אני מגדיר ב nero צריבה על דיסק של 8.5GB ? ניסיתי פשוט להכניס את הדיסק ולצרוב אבל זה מוגדר על דיסק של 4.7GB . איפה מגדירים את זה ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by arsenic,

שלום מישהו יודע עם איזה תוכנה אני יכול לצרוב סרט עם הכתוביות שלו *.sub תודה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by pssheba,

לבושתי הרבה אינני בקי בתוכנת צריבות. ברצוני לבצע גיבוי למספר מחיצות בדיסק הקשיח . משהו יכול להנחות אותי כיצד לצרוב מחיצות (כולל קבצים) בדיסק הקשיח באמצעות תכנת nero? תודה !

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by udi,

יש דיסקים חדשים לצריבה של יותר מה 700 MB {לא כל כך חדשים אבל עדיין } וכאן השאלה האם כדי לצרוב עליהם צריך תוכנה מיוחדת ואם כן אז אזו ? או האם כל תוכנת צריבה פשוטה יכולה לעשות זאת ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by avimw,

שלום לכולם. בדר"כ כשאני צורב סרט לדיוידי יש לזה תהליך ארוך ומעצבן: להוריד תסרט להוריד תירגום לעשות תירגום עברי מובנה להפוך את הסרט ל VOB ולצרוב... יש למישהו מושג איך אני צורב דיוידי שיהיה תפריט שלוחצים על עברית יהיה עברית מבלי לעשות תירגום עברי מובנה?!?! כמו בדיסקים מקוריים..

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  7. Started by avimw,

בדר"כ כשאני צורב סרט לדיוידי יש לזה תהליך ארוך ומעצבן: להוריד תסרט להוריד תירגום לעשות תירגום עברי מובנה להפוך את הסרט ל VOB ולצרוב... יש למישהו מושג איך אני צורב דיוידי שיהיה תפריט שלוחצים על עברית יהיה עברית מבלי לעשות תירגום עברי מובנה?!?! כמו בדיסקים מקוריים..

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by alice in chains,

היי אני רוצה להמיר כמה קבצי בו זמנית AVI לMPG ואח"כ לצרוב אותם,ניסיתי לעשות את זה עם נרו אבל הוא לא נותן לי בגלל שהגודל לאחר ההמרה הוא 2 ג'יגה ואז זה כבר דיסק רגיל. משהו מכיר תוכנה שעושה את זה או שאולי אפשר לעשות את זה עם נרו? תודה AIC

9. שלום לכולם, יש לי סרט ששוקל בערך 2 ג'יגה. כאשר אני מעוניין לצרוב אותו אני (דרך התכונה) מגדיר איכות מקסימילית ואז הקובת שוקל בערך 8 גי'גה. איך צורבים את זה? זאת אומרת (קיבלתי כבר תשובה כזאת) אני לא מעוניין להוריד את האיכות שיכנס לי ל דיסק DVD אחד אלא דווקא לפצל את הקובץ הנ"ל ל 2 דיסקים DVD. האם NERO עושה זאת אוטומטית (קרי כאשר נגמר המקום הדיסק הראשון היא נותנת לך חיווי להכנסת דיסק נוסף) או שאני אקבל הודעת שגיאה, כאשר יגמר המקום. כי אני לא מצאתי שום מקום/דרך שבה ניתן "להגדיר" לתוכנה לפצל את הקובץ ל 2, או שיעשה זאת אוטומטית. תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by LI,

שלום וחג שמח, אני מקווה שהשאלה שיש לי קשורה לפורום הזה- יש לי קובץ ווידיאו של הופעה כלשהי ואני רוצה לצרוב רק את פס הקול שלה. איך אפשר לעשות את זה? LI

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by lipa,

איך לחלק אותו ל700 מגה האם צריך תוכנה?

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by hichcock,

היי רציתי לשאול איך אני יכול לצרוב קובץ שמכיל בתוכו תבנית AC3 ובפורמט HD של 720P ועדיין לשמור על כל האיכויות שיעבדו בדיוידי (תומך כמובן) כמו שצריך. יש צריבה מיוחדת שצריך לעשות כדי שיעבוד? יש תוכנה חינמית שמסוגלת לעשות את זה? יש תוכנה מומלצת, לא בהכרח חינמית, שמסוגלת לעשות את זה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by 1_Nike_1,

איך צורבים לעזאזל? צריך להמיר קודם לSVCD או מה? יש צורב DVD יש דיסק 4.7 של DVD יש מלא קליפים איך צורבים GODAAMNIT?!? בתודה מראש כמובן:]

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by B@By-KiLLeR,

יש לי צורב של ימאה 8X4X24 ואני משתמש בנרו 5. מאתמול שהתקנתי ווינדוס 98 ( היה לי 2000 ) וניסיתי לצרוב 2 דיסקים ב COPY : Empire Earth & RTCW כאשר בווינדוס 2000 הצלחתי לצרוב את Empire Earth האם זה מקריות ? בעייה בצורב \ ווינדוס \ או בעייה בתוכנה, ותנו לי בקשה שם + לינק לתוכנת צריבה טובה ! בתודה, B@By-KiLLeR

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  15. Started by ot,

התקנתי נירו ללא התוכנה המתלווה INCD, פשוט לא ניתן להתקין אותה לא מתאימה ל-XP ! לעומת זאת, ניתן לבצע את אותה פעולה מתוך XP, עכשיו משהו מוזר קורה .... אני מעביר לכונן/צורב שבו נמצאת מדיה רב פעמית מפורמטת קבצים, הם מופיעים בכונן, עדיין ללא צריבה. כשאני מבקש לצרוב אותם, הצריבה מתבצעת, אך איני יכול לראות כלום ! קודם הם הופיעו לפני הצריבה כשרק "זרקתי" אותם לשם, אחרי הצריבה אין להם זכר, על אף שבוצעה הצריבה בליווי האשף. מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? אגב, זו פעם ראשונה שאני עובד עם XP, ומן הסתם גם עם תוכנת הצריבה המובנת בה. עזרה בבקשה... תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by moris,

שלום! איך אני צורב בנרו 6 BOOTABLE?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Black_eagle,

שלום.. יש לי שאלה שוב... יש לי DVD R סרט. עכשיו יש לי 5 קבצי VOB ובנוסף היה עם זה עןד קובץ RAR שמכיל BUF ו IFO ו עוד VOB אבל קטנים יותר.. כשאני מנסה להכניס את כל הקבצים לתיקיה של VIDEO TS את 5 הקבצים הגדולים שהם בעצם הסרט הוא לא נותו להכניס ל תיקיה הזאת ואת ה VOB שהיו שם ב קובץ RAR שהם קטנים יותר הוא נותן להכניס... מה צריך לעשות פה במקרה זה?! תודה

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני הפכתי שני סרטים לדיוידי עם תוכנה win avi לא הפכתי ל-vcd אלא לדיוידי עם קבצי vob אייך אני יכול לצרוב שני סרטים של דיוידי בדיסק אחד של דיוידי בנרו 8 תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי 2 דיסקים דיוידי של אירוע משפחתי ואני מעוניין לצרוב את שניהם על דיסק 1 של 8.5 גיגה דיסק דו שכבתי יש לי נרו 7 מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת תודה

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  20. שלום , יש לי כמה קבצי NRG , ISO שאני מעוניין לצרוב . יש כמה קבצים שהם בגודל של פחות מ 350M ( 230 ,260 , 289 וכו' כך שמבחינת נפח ניתן להכניס 2 ב CD . האם הדבר אפשרי , ואם כן , איך ? תודה , יניב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by No_Man,

יש לי דיסקים של 780MB / 90Min. ואני לא מצליח לנצל אותם עם הנרו.שניסיתי לצרוב 780MB הא אמר לי שאין מספיק מקום. ולא ראיתי שום אפשרות שתודיע לו שיש מקום. יש רק אפשרות של דיסק DVD או דיסק רגיל. יש אפשרות כזאת בנרו ? או שצריך תוכנה אחרת ? תודה.

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  22. Started by DJO,

קניתי 2 דיסקים של GPT 90 דקות 800MB, האיזיסידי לו מסכים לצרוב עליהם, משהו מכיר תוכנה שכן? אני מוריד עכשיו נרו נקווה שזה יעבוד, ודרך אגב איך אני צורב סתם קבצים על cdrwin? רציתי ולא הבנתי איך בינתיים אני צורב רק בינים איתו..

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by eliyashatz,

יש לי Nero 8 ואני מנסה לצרוב קבצי Avi על דיסק DVD. הוא אומר לי שהקובץ אינו קובץ המתאים לDVD למרות שבהגדרות הוידאו נכללים קבצים אלו. מה אני יכולה לעשות כדי לצרוב קבצים אלו כDVD? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by amit501,

יש לי כמה שאלות על צריבת BOOTABLES ב-NERO EXPRESS: 1. העתקתי את תוכן NORTON ANTIVIRUS 2003 ותוכן NERO EXPRESS 5.5.9.9 ואני רוצה לצרוב דיסק שיכיל את שניהם, השאלה היא האם אפשר לצרוב את שניהם ב-BOOTABLE כך שיהיה תפריט עבור שניהם כשהדיסק עולה. 2.יש לי את NORTON GHOST 2003 במחשב ואני רוצה לעשות BOOTABLE דיסק שיאפשר לי להשתמש בקובץ GHO השאלה איזה קבצים אני צריך לצרוב בשביל דיסק כזה (האם את GHOST.EXE) . כמו כן קראתי ב-README של GHOST שאפשר לקבל את השגיאה "General failure writing drive A" . אם לא מנסים את דיסק ה-BOOT לפחות פעם אחת. משהו מכיר את זה והאם כדאי לעשות את זה לאחר הצריבה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by IM-380,

שלום רב אשמח אם מישהו יענה לי איך צורבים בSMART NERO דיסק של 870 MB (אני מתכון שמנצלים את הדיסק ...ולא שצורבים כמו בכמות של 700MB? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 461 צפיות

דיונים חדשים בפורומים