תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי מהאתר של ATI את הדרייבר אבל עפם היתי מוריד היה אוד פווול אופציות שעושים מאיפנים לכרטיס מסל וחסר כל הTV אני רוצה לחבר אותו ל TV ואין לי את כל התוספת מאיפה אני מוריד
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לעשות BROWSE בתוך PST FILE pst file browser או משהו כזה יש לי איזה 8 גיגה של PST שאני רוצה למיין ולהעביר ל-INBOX שלי תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
ביצעתי RESET לדפדפן ועכשיו שאני נכנס אליו מופיע הדף הזה שבו צריך להגדיר ספק חיפוש הבעיה היא שאני לוחץ שמור את ההגדרות רשום לי בראש הדף Settings were not able to be saved successfully איך אפשר לתקן את זה או לפחות להוריד את הדף הזה שלא כל פעם שאני נכנס לIE7 הוא יוצג? http://img398.imageshack.us/my.php?image=34013948ur6.jpg
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
עד לפני שהתקנתי משחק מסויים שהתקין לי דירקסט 9.0C הכל היה בסדר יש לי מחשב מאוד חזק הוא מפעיל לי את הכל המשחיקם החדשים רק לאחר שהתקנתי משחק סימולטור טיסה של מיקרוסופת שהתקין לי משהו מסויים יש לי בעיה להכנס למשחק הישן ג'נרלס כל המשחקים האחרים עובדים לי בדקתי יש לי על המחשב דירקסט 10 המחשב לא עושה לי בעיה אם שום משחק נסיתי למחוק ולהתקין שוב את הג'נרלס אבל לא יש בעיה שמשהו השתנה הינה ההודעה הוא רושם לי לעדכן את הדריקס או למינימום 8.1 או יותר חשוב לציין שהמשחק עבד על לפני שהתקנתי את הסימולטור טיסה של מיקרוסופט תמונה http://www.zix.co.il/images/z-108343628.jpg
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מה אני צריך לדעת לפני שאני מתקין את חבילת הקודקים של K LITE?מה אני צריך לסמן בתהליך ההתקנה או שזה לא משנה ופשוט לבחור את אחת מהאפשרויות התקנה? אשמח לתגובה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל סרט מסויים אני מקבל את הןדעת השגיאה הנ"ל ויש סאונד בלבד בלי תמונה.. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איך אני מוחק את ההיסטוריה של החיפושים באינטרנט? ז"א את המילים שנשמרות לאחר חיפוש בגוגל וכו', שמופיעות כשכותבים בשורת החיפוש... שיערתי שזה קשור לקוקיז באיזשהי צורה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
Get Data Back 3.1 for ntfs בבקשה חשוב לאללה תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני משתמש בויסטה ויש לי הרבה תהליכים שאני מעוניין לסיים ולא מצליח לי. אני לוחץ על סיים תהליך ואז המערכת הפעלה מנסה במשך יותר מכנה שעות לכבות את התהליך. מדובר בתהליכים פשוטים כמו פיירפוקס ואימיול שכנראה לא עובדים ממש טוב עם ויסטה. אני מחפש תוכנה שתחסל את התהליכים האלו. השתמשתי בkill process אבל זה לא עובד במקרה הנ"ל ולא מספק לי פיתרון. תודה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
וגם שאני מנסה להפעיל סרטים משם אותה בעיה עם כל נגן
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי פקסיס על המחשב וכאשר אני מקבל מייל עם קובץ מצורף של הפקס אני מעוניין להדפיס ע"י קליק ימני הדפס ומה שקורה זה שהקובץ נפתח במקום להדפיס. פעם נתקלתי בבעיה הזו אבל לא זכור לי את הפתרון. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי HD שבוצע בו פורמט לאחר שימוש בתוכנה RECOVER MY FILES הצלחתי להחזיר את תיקיית ה JPG שלי כם כל התמונות 1.5G זהו כמעט הגודל המקורי של התיקיה אולי 50-100 מגה פחות הבעיה היא שאינני רואה את הקבצים בפתיחה כאילו ניזוקו האם יש תוכנה שיכולה לנסות לשחזר לי את התמונות???
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אהלן אולי מישהו יכול להכווין אותי לאתר נוח להורדות?-רצוי בעיברית תודה מראש אבידע
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לצרוב כמה קבצי BIN על דיסק DVD הורדתי משחק שנימכר בדיסקים של DVD בחבילה של דיסקים רגילים ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק DVD [במקום כמה דיסקים רגילים על דיסק DVD] איך אני עושה את זה דרך התוכנות NERO או ALCOHOL 120%??? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי את הפלאפון sk tv slider ויש לי גם את הכבל נתונים למחשב עכשיו ראיתי פעם לא זוכר איפה שיש מדריך להכנסת שירים לפלאפוןן לא זוכר איךך אז אני מחפש את המדריך הזהה בבקשה אם מישהו מכיר
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הוא אומר לי שצריך להתקין Office וכבר יש לי במחשב והוא לא נותן לי להכנס לאינטרנט(Explorer)... וזה קרה בדיוק אחרי שמחקתי Norton anti virus 2003 והתקנתי KAV
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
תישמעו שמתי 640 MB זיכרון וירטואלי זה מספיק? אה ומה זה Initial Size וה Maximum Size מה אני שם בכול אחד?[שמתי בשתיהם 640].
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום! קורה לי לפעמים שאני צריך לפרמט את המחשב, ואז אני צריך להתקין את כל התוכנות מחדש. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לשמור את כל התוספים והthemes עם קובץ ההתקנה של פיירפוקס, כלומר שכשאתקין אותו בפעם הבאה הוא כבא יתקין את כל התוספים אוטומטית?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אקספלורר 7 מותקן על XP ואחרי שעשיתי לו ריסט כל הזמן הדף הראשוני של "התאמה אישית של ההגדרות שלך" אינו עולה משום מה: אין לי איך להמשיך הלאה משם, יש דרך קלה יותר לסדר את זה מאשר להתקין מחדש?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
תוכנה שתראה לי אם מישהו או משהו נכנס לי דרך פורט ואפשרות לסלק את מי שמנסה לחדור וגם אפשרות לחסום ולפתוח פורטים. תוכנה כזאת לא אמורה בכלל להכביד על המערכת והממשק לא צריך להיות כ"כ יפה ,ותוכנה כזאת מומלצת אבל צריך שיהיה אפשר למזער אותה לשורת המשימות ואם רוצים שתעלה בהפעלה (startup) תודה למי שיביא קישור עריכה : בדומה לזה : http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=2263 בקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני משתמש על המחשב שלי בתוכנה unlocker, תוכנה מעולה להסרת קבצים שלא רוצים להמחק וכו'. אני רוצה תוכנה על אותו העיקרון שתעבוד מDOK נייד רגיל או ממערכת הU3. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הייתי כבר בחצי של סרטים ושירים והופעות... בקיצור איך אני מחזיר את זה? הTEMP שמורים.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי ^ תודה הלוח במפרט
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כשאני נכנס לתצוגה תראו איזו הודעה קופצת לי -שיש איזה בעיה בגישה לדיירקט שואו ותראו גם איפה שסימנתי באדום- agp texture acceleration --רשום שזה לה פעיל תמונה. http://members.lycos.co.uk/picuploader2/fgfdgdfhtg.JPG בגלל זה שאני נכנס למשחקים באמת יש לי בעיה בהצגת הגרפיקה -כאילו היא מגמגת בבקשה איך אני עוזה שזה יהיה enabled התקנתי תדרייבר החדש של ati ו directx 9.0 c פעם לא היתה לי תבעיה הזו כמעט בטוח שזה קשור ל-chipset -ככה אמרו לי אבל אני בכלל לא יודע מה זה
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-