תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני לוחץ על SLEEP או על HIBERNATE וזה סתם נועל את המחשב מה לעשות???[br]פורסם בתאריך: 5.01.2009 בשעה 16:53:06 הקפצה[br]פורסם בתאריך: 5.01.2009 בשעה 17:19:33מישהו???מצטער על ההקפצות פשוט זה נורא דחוף...
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
פיתאום שמתי לב למהירות הורדה נמוכה ב µTorrent אני שם לב שבחלק התחתון של חלון התוכנה כתוב לי שקצב ההורדה מוגבל, למה זה? פעם ראשונה שאני מבחין בדבר כזה אוי איזה דביל אני, כניראה שבלי כוונה הגבלתי את מהירות ההעלאה וזה מה שגרם להגבלה אפשר לנעול... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מחפש תוכנה כזאת. חשוב שלא תעיק על המערכת ותהיה אמינה מה אתם חושבים למשל על Diskeeper Professional Edition v9.0? הא, אני גם ממש לא רוצה להתקרב ל- System Works של Symantec! לא אוהב את המוצרים שלהם בכלל.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי. כנראה לחצתי על משהו לא נכון בעת גלישה באינטרנט... בכל אופן הבעיה היא שעכשיו כאשר אני משוטט באינטרנט ולוחץ קליק ימני של העכבר על התמונה או על כל מקום בדף האטינטרנט, לא מופיעים לי התפריטים הרגילים ואפשרויות הרגילות כמו COPY PASTE וכו, כאילו הקליק הימני לא פעיל בכלל. זה קורה כמובן רק בגלישה באינטרנט ורק ב IE מה עשיתי ? איך פותרים את זה ? אנא הושיעו.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מחפש תוכנה שיודעת להוריד Playlist או Channel שלם מYouTube. בחיפושי מצאתי כמה תוכנות שטוענות שהן מסוגלות לעשות זאת אבל הן לא עבדו. עד עכשיו השתמשתי בAdd-on לFireFox שנקרא Download helper לצערי הוא עובד רק על סירטונים יחידים. בתודה מראש, מייק. ***עריכה, בעצם מצאתי אפשרות להוריד כמה קבצים בעזרת התוספת הנ"ל. חבל שאני לא יכול למחוק את תראד.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לאחר שאני עושה ריסט במחשב לא תמיד ,המחשב מתחיל את פעולת האיתחול מחדש ואז המסך נכנס למצב כיבוי ולא זז רק עם אני מנתק את המחשב מהחשמל ל 5 דקות בערך המחשב חוזר לפעול מה זה אמור להביע ?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצרוב דיסק מדיסק עשכשיו במחשב יש לי רק צורב DVD ולא CDROM נסוף או כונן נוסף אז איך אני צורב CD לCD? יש לי התוכנה אלכוהול ונרו. תודה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני פותח את הדיון הזה כי יש לי בעיה מעצבנת במיוחד ב-WORD, כשאני מנסה להחליף FONT ב-WORD, הוא מראה לי שלוש אפשרויות, שהן: Device Font 10CPI, device font 12CPI ו-device font 17CPI, כשאני כותב בעברית ומנסה להפוך את מה שכבר כתבתי ל-ARIAL, הכל הופך לג'יבריש, יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? כשאני מנסה להתקין את הפונט, המחשב טוען שהוא מותקן כבר, אולי אני צריך פונט ARIAL עברי? אם כן, איפה אני מוצא אותו?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הסבר: אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי איזה חלק בתמונה עבר עריכה, יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום קודם כל חיפשתי יותר מ15 עמודים חגבי הבעיה הזאת ולא מצאתי טוב היה לי את הגרסת BETA2 של IE7 שעבדה מעולה אתמול ניסיתי להתקין את הBETA3 אבל משום מה זה לא מתקין לי(ניסיתי מספר פעמים) אז ניסיתי להתקין חזרה את הבטא2 אבל עכשיו גם זה לא מוכן להתקין לי.. זה עושה לי שיש לי בעיה עם ה-msfeeds.dll חיפשתי ומצאתי 2 3 מדריכים לפתור את זה אבל זה עדין עושה לי את הבעיה הזאת איך אני פותר את הבעיה הזאת?? או את ההתקנה של 3 או את 2 תודה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, הוספתי היום הארד דיסק למחשב וכעת יש לי 2 כוננים קשיחים ואני מחפש תוכנה שתוכל לכבות רק אחד מהכוננים, מישהו מכיר אולי תוכנה כזאת ? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
Vista 64bit לא מזהה את ה Bluetooth Dongle USB Adapter שאני מחבר למחשב, הרכיב לא הגיע עם דיסק דרייברים, וכתוב שהוא תומך ויסטה (64 ?). מצ"ב צילום האריזה והמוצר, אשמח לעזרה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מאז שפירמטתי את המחשב, יש לי בעיה עם המיקרופון - המחשב בקושי "קולט" את הסאונד מהמיקרופון, ז"א אני ממש צריך לצעוק (יותר נכון לצרוח :-X) כדי שישמעו אותי. יש לי לוח אם ASUS M2N-E (דרייברים של SOUNDMAX), אז ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים כדי לסדר את הבעיה. כל פעם שאני מתקין אותם מחדש, המחשב כאילו לא מזהה את המיקרופון אבל שומעים ברמקולים את כל מה שאני אומר, ואי אפשר לשהתיק את זה (בגלל שהמחשב לא מזהה את המיקרופון מחובר), אבל אחרי שאני נכנס לאפשרויות מתקדמות של המיקרופון ומסמן ב-V את "מיקרופון לוח קדמי" (המיקרופון שלי מחובר לכניסה הקדמית) הבעיה מסתדרת ושומעים אותי מצוין. הבעיה היא שאחרי שאני עושה ריסטרט למחשב הבעיה חוזרת ובקושי שומעים משהו מהמיקרופון.. יש למישהו מושג מה הבעיה…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז ככה, אני מכניס את האימייל והסיסמה במסנג'ר והוא פשוט מחליט לא לעלות, הוא מראה כאילו הוא עומד להיכנס אבל הוא משאיר את זה ככה עד אני יוצא מהתוכנה.. מישהו יודע איך לפתור את זה? בתודה מראש, אליאב.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתנצל מראש על השפה פשוט אני בלחץ ואני חייב פתרון לבעיה! עמכם הסליחה לפני כמה ימים עבדתי עם המחשב ופתאום הוא עשה ריסטרט. כשהוא היה אמור לעלות מההתחלה אז היתה הודעה שאיזה קובץ חסר במערכת.. אחרי ניסיונות כושלים לשחזור הקובץ החלטתי להתקין מחדש תאקס פי באותו כונן של הווינדוס הקודם, אך ללא פירמוט. כשעלה הווינדוס החדש אז רציתי להעביר את כל המסמכים מהווינדוס הקודם, וכשניסיתי להיכנס לתיקייה של המסמכים שלי אז הוא כתב לי שאין גישה למסמכים עכשיו אני יודע שהם שם ולא נעלמו או נמחקו אבל איך אני מצליח להיכנס לתיקייה? יש שם מסמכים ודברים נורא נורא חשובים ואני חייב למצוא אותם!! תודה רבה רבה לכל מי שעוזר
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום רב. האם יש תוכנה באנטרנט שדרכה אנשים שעשיתי להם Ignore ואני נמצא במצב Invisible בכל זאת יכולים לראות אותי כש אני מחובר? תודה מראש L.A
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
-
פרמטתי את המחשב וכמו תמיד הבעיה המעצבנת הזו ותמיד אני שוכח איך אני פותר אותה. בכל אופן התקנתי את, Java Virtual Machine ועדין לא ניתן לצפות באובייקטים של Java. אני גולש דרך הדפדפן Maxthon. איך פותרים את הבעיה הזו? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי RADEON X1950PRO 512MB שמתחבר בPCIE, הבעיה היא, שכל פעם שאני מתקין דרייברים, לפני שהווינדוס עולההמסך נכבה. הווינדוס עולה בוודאות אני שומע את הצליל כניסה, פשוט המסך נכבה. בשביל בכל זאת לראות את הווינדוס אני נכנס למצב בטוח ומסיר את הדרייברים ואז הווינדוס עולה רגיל אבל אני תקוע בלי דרייבר. ניסתי גירסאות קודמות של דרייברים וניסיתי להתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס ולא עזר. מה עושים? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם איפה אפשר לשהשיג או לקנות את התוכנה aqua mark
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעריכת קבצי וידאו. הקבצי וידאו הן ממצלמה דיגיטלית. והן בסיומת AVI אני צריך באופן קצת דחוף תוכנה שאיתה אני אוכל לערוך את הקבצים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לא מזמן התקנתי את NOD32 גרסא 2.7 בויסטה וכל כמה זמן אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה צריכה להיסגר למישהו יש מושג למה זה קורה? למה גם התקנתי באקספי את הגרסא וגם שם היא נתקעת האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס תואמת לויסטה?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן.. יש לי דיסק קשיח פנימי אחד במחשב, אז עשיתי גיבוי דרך נורטון גוסט 2003 לדיסק קשיח חיצוני, והגיבוי נעשה בהצלחה. כשניסיתי לשחזר מהדיסק החיצוני, התוכנה מצאה את הקובץ בדיסק החיצוני, עשתה ריסטרט בכדי לשחזר, ואז המחשב נתקע וכתב שהוא לא מצליח למצוא את הכונן. מה שאני חושב זה, שהוא לא מצליח לזהות את הדיסק קשיח חיצוני כי הוא מחובר ע"י usb, ורק כשהמחשב עלה לגמרי, הוא מזהה usb. רציתי לשאול: 1. יש פיתרון לעניין? להתקין איזה דרייבר שמזהה את ה usb עוד לפני שהמחשב עולה? 2. האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח בחיבור sata? תודה מראש..!
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איזו תוכנה חינמית אפשר יעלה לחסימת דואר זבל.??? אני משתמש באווטלוק אקספרס והדואר שלי מוצף בזבל האם יש אפשרות לחסום דואר זבל גם באווטלוק אקספרס? תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-