תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עדכנתי לגירסה 2.0.0.12 ופתאום נעלמו לי כל התוספות מה אני עושה ???
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
תוכנה ששומרת copy pasteים קודמים שעשיתי מישהו מכיר? אפילו תוסף לפיירפוקס תודה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
התקנתי את IE7 לא מזמן ושמתי לב שאני גולש באתרים כמו וואלה אני מקבל מידי פעם הודעה מוזרה כזאת כמו בתמונה ולא משנה אם אני לוחץ על YES/NO או על האיקס אני לא מצליח לגרום להודעה הזאת להיעלם וזה מסתיים בזה שאני צריך לסגור את הIE7 מה Task Manager איך מטפלים בבעיה הזאת? בפיירפוקס אין לי את זה, וההתקנה עצמה הורדה ישירות מהאתר של מייקרוסופט
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לא בטוח שהדיון מתאים לכאן. ככה הבעיה היא במחשב של דוד שלי. הוא מדליק את המחשב וזה רושם לו DATA BOOT DISK (ואין לו שם דיסק או דיסקט במחשב) ואז פשוט זה לא מעלה את המערכת. חשוב לציין שלפעמים זה רושם לו ארור עם הערה הקודמת שרשמתי. מה צריך לעשות? פשוט להביא את הדיסק של המערכת הפעלה ולעשות תיקון? זה יסדר את הבעיה? תודה, ניר.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
הורדתי גירסא באנגלית ואני רואה בשפה אחרת. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מישהו יודע עם איזה תוכנה זלמן עושים את הסירטונים שלהם? (http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=201&code=013.....)
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה active boot disk ver. 4.0 שעולה לי שולחן עבודה אני פותח חלון "סייר מחשב שלי" אני רואה קבצים שלי.ובוחר תיקייה שהיא בגודל 1GB. ועושה "העתק" ואח"כ לוחץ "הדבק" ומעתיק תיקייה לכונן מחיצה אחרת. אבל יש בעיה אני לא רואה שצריך ליפתוח חלון קטן נוסף בזמן העתקה נותן לי לדעת כמה זמן מעתיק קבצים. וגם רואים בחלון בזמן העתקה פס זז ארוך שמראה מעתיק קבצים. בזמן העתקה איך פותחים חלון קטן שיהיה לי פס ארוך זז שמראה לי שהוא מעתיק קבצים? בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה למאפשרת לחסום גישה למחיצה כך שמי שאין לו סיסמה לא יכול לפתוח אותה ולא יכול למחוק אותה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
לפעמים אני מחפש קובץ כלשהו ב"גלובלי בשרת", ונאמר שאני מחובר באותו הרגע ל-SONNY BOY 1. חיפש חיפש-לא מצא כלום! אני עובר לשרת אחר, נאמר RAZORBACK, ושם הוא מוצא לי תוך שניה מלא מקורות. עד פה אני מבין! כעת, מכיוון שבכל זאת לסוני בוי יש יותר משתמשים באותו הרגע, אני חוזר אליו, והנה זה פלא- הקובץ שמצאתי ברייזורבק עדיין ממשיך לרדת ומספר המקורות לא משתנה באופן משמעותי (אם בכלל). שאלתי היא- איך ייתכן שכדי למצוא מקורות הוא לא מצליח כשמחובר לשרת X, אבל אחרי שהמקור נמצא בשרת Y, ניתן להמשיך מאותה נקודה בשרת המקורי, כלומר ב-X??? תודה.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הWINDOWS אומר כי יש שגיאה בהסרה ולא מסיר אותה כיצד ניתן להסיר אותה בכל מקרה?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
צריך גם תוכנת דיאגנוסטיקה לכרטיס הנקראת RSET8009.EXE מי שיכול לסייע, יבורך.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
?? כי ראיתי שהסקינים רק באנגלית והסקין ברירת מחדל קצת משעמם
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
חלון האקספלורר נטען אוטומטית עם אתר נענע10 בעליית המחשב.. אתר זה הוא אפילו אינו אתר הבית שלי. כיצד אני מבטל את הטעינה האוטומטית שלו?!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
במנהל משימות של וינדוס יש לי תהליך בשם svchost.exe שש פעמים בסיסטם בנטוורק וכו אני לא יודע מה זה והיתי מעונין ללמוד על זה תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את DEAMON TOOLS PRO ואני רוצה שהוא יעשה לי כונן IDE. אמרו לי שאני צריך להכנס ל-TOOLS, אח"כ להעבור ל-VIRTUAL DEVICE MANAGER ושם איפושהו לבחור IDE. אין לי את זה. יש לי ב-DEVICE MANAGER רק את SCCI. מה עושים ? P: [גרסה 4.10.0215]
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה איזו תוכנה חינמית שאפשר לנקות איתה את המחשב בצורה טובה.. משהו כמו window washer, ובסגנון Ad-Aware תודה.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
עפ אפשרויות מתקדמות בעיקר בניהול קבצים ברשת ביתית,הרשאות וכד' תודה ושבת שלום לכולם
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Outlook Express ויש לי בעיה קטנה... התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - ומאז אני לא מצליח לפתוח את הקבצים המצורפים למייל. הם פשוט מופיעים בצבע אפור בהיר תחת ה"אטב" ובכלל לא נותן לי ללחוץ עליהם. הוספתי תמונה... מה עלי לעשות כדי לגשת לקבצים?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש דרייבר שהמחשב שלי יזהה את הסלולרי שלי שהוא: ES78 של מוטורולה. תודה.(יש לי חיבור USB שמתאים ורציתי לחבר אותו)
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני היה יותר ספציפי יש לי 2 קבצי MP3 אני רוצה לחבר אותם אולי אפילו לעשת אפקת (היה לא זוכר באיזה גרסה של WINAMP אופציה שהוא אובר בין בשיר שמנגן לזה שאחרב בכניסה ויציאה כמו ש DJ עושה את האופציה הזו אני מחפש )
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש תכנה שמראה את המלים של השירים שמתנגנים כעת במחשב כמו שEvil Lyrics עושה, אבל אני צריך אחת שעובדת על ויסטה עם מדיה פלייר 11 כמובן, תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי בעיה מוזרה שאני משער שחלקכם נתקל בה. התקנתי את הצורב כ sec.master ויש עוד cd שמותקן כ sec.slave הכל מותקן כמו שצריך.. ווינדוס מזהה את הכונן של הצורב אני מכניס דיסקים והוא קורא אותם הכל טוב ויפה , כשאני בא לצרוב בנרו התוכנה נותנת לי את כל האופציות הרגילות אך כשאני לוחץ על כפתור הצריבה burn התוכנה נותנת לי אופציה של "image recorder" בלבד כאופציה של הצורב שניתן לצרוב דרכו, גם אם אני צורב קובץ image ל hdd עדיין אני לא יכול לצרוב דרכו לדיסק. ז"ה התוכנה לא מזהה את הצורב שלי. הצורב שלי הוא חדש חשוב לציין מדגם: HL-DT-ST dvd+-rw GSA-H42N צורב של LG ואני משתמש ב win me. כמו כן הרצתי את ה Nero InfoTool והוא רשם לי בלשונית האחרונה של ה ASPI שחסר קובץ WNASPI32.DLL ב…
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן, אני זוכר שבווינאמפ בדרך כלל יש תמיכה של עשרות קבצים ביניהם FLAC WAV וכו'. משום מה בוינאמפ 5 האחרונים שניסיתי להתקין 5.552 אין תמיכה בקבצים האלו. למה זה ככה? אני עם וינדוס 7 אם היא גורמת לכך. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הי, אני צריך המלצה לתוכנה שיודעת להפוך שמות שירים בעברית (הנגן שלי יודע להציג רק עברית הפוכה). אם היא יודעת להפוך גם תגי ID3 בקבצי MP3 זה בכלל יהיה פצצה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-