עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הייתי כבר בחצי של סרטים ושירים והופעות... בקיצור איך אני מחזיר את זה? הTEMP שמורים.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  2. חיפשתי פתרונות בגוגל והם לא ממש נחלו הצלחה. מצטער ש"הצפתי" ב-2 נושאים חדשים.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  3. Started by talisman,

יש לDVD שלי בעיה לקרוא כתוביות שיש בהן מצב שצריך להציג 2 שורות... הוא פשוט מעלים את השורה השנייה אז אני מחפש תוכנה שמפצלת כל מצב כזה של 2 שורות ל 2 קטעי כתוביות שונים כאילו... תודה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  4. איך קוראים לתוכנה שבאה עם הדריבר של הכרטיס מסך ATI,בצורת שלד כדי לשחק משקי רשת?

5. שלום, יש לי את דפדפן פיירפוקס ודרך דפדפן זה אני לא מצליח לראות תמונות של הפורום או תמונות בגיימספוט, למה? ושאני בדפדפן Explorer אני מצליח לראות את התמונות של הפורום וגם של הגיימספוט... עריכה: שאני רוצה לצרף תמונה למה שאנחנו רואים בצד בכל תגובה אני לא מצליח

6. שלום אני עכשיו צריך לפנות קצת במחשב אז אמרתי שאני ימחק משחקים שאני לא משחק בהם כבר ואז אני מגלה שהם לא בהוספה והסרה גם לא CCleaner בפעם הקודמת שזה היה פשוט מחקתי אותם רגיל אבל זה כבר מעצבן עכשיו אני רוצה להסיר כמה משחקים אם אני מוחק אותם רגיל יש שאריות... המשחקים שאני רוצה למחוק הם Crysis Ghost Recon Advanced Warfighter 2 F.E.A.R. יש לכם הצעות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  7. שלום, אשמח במידה ומישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה. כשאני מנסה לנגן סרט כלשהו (בפורמט XVID בלבד ממה שראיתי) המדיה פלייר נותן לי שגיאה ונדגר, כמו גם החלון explorer שנמצא בתיקייה בה הסרט ממוקם. ניסיתי עם תוכנה אחרת, אותו הבעיה. ניסיתי להתקין מחדש את המפענח XVID ועדיין נותרה אותה הבעיה. יש למישהו רעיון? תודה, Anatoli.

8. Started by neogod,

מה הגירסה האחרונה של פיירוואל ואנטי ווירוס של קאספרסקי? ואם אפשר לרשום את השם המלא + הגירסה

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  9. בס"ד שלום חברים, אני מנסה להתקין שרת לוקאלי sql וזה לא מצליח אפילו להטעין לי אותו. אשמח לעזרה!

10. Started by tomer_bb,

שלום לא מזמן התקנתי את NOD32 גרסא 2.7 בויסטה וכל כמה זמן אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה צריכה להיסגר למישהו יש מושג למה זה קורה? למה גם התקנתי באקספי את הגרסא וגם שם היא נתקעת האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס תואמת לויסטה?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  11. כל פעם כשאני מתחחבר לאאייסיקיו אני מקבל 4 הודעות מ 4 אנשים שונים... זה נראה כאילו הם שלחו לי את ההודעות כשהייתי אופליין ועכשיו אני מקבל אותם... אבל כל פעם כשאני מתחבר אני מקבל את אותם 4 הודעות מחדש... ניסיתי להחליף תוכנות אייסיקיו וזה לא עזר... ככה שנראה לי שהבעיה לא אצלי מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  12. Started by ophir555,

איזו תוכנה חינמית אפשר יעלה לחסימת דואר זבל.??? אני משתמש באווטלוק אקספרס והדואר שלי מוצף בזבל האם יש אפשרות לחסום דואר זבל גם באווטלוק אקספרס? תודה

13. Started by amir456,

שלום אני חדש בקהילה .... מקווה ליתרום ולהישתלב אנשים יש לי בעיה אני רוצה ליפתוח כונן דיוידי וירטואלי (אין לי דיוידי או צורב דיוידי) במחשב כדי להפעיל את ה GTA SA שלי כל פעם שאני רוצה לשחק במשחק אני צריך להכניס את הדיסק ואבל את הדיסק הבאתי לחבר שלי עכשיו את הדיסק העתקתי במלואו למחשב עכשיו איך אני יוצר כונן וידיוי וירטואלי ומכניס לשם את הדיסק שהעתקתי למחשב זה הבעיה ואני חייב לעשות שה GTA SA שהוא יבקש את הדיסק הוא יוכל ליקרוא מהכונן הוירטואלי שיצרתי ... בבקשה אנשים אני ממש צריך את זז אני חייב להמשיך לשחק ... תודה מראש ...

14. Started by Rhx,

באתי להכניס דיסק להתקין משחק , הכל עבד הגיע להתקנה בהתקנה הוא עשה שגיאה שהוא לא מוצא איזה קובץ ( דיסק מקורי אגב ) ניסיתי לצאת נתקע המחשב עשיתי ריסט ניסיתי להעלות את הדיסק עוד פעם שמתי הכנסתי לסידירום אין תגובה,בדקתי עוד 2 דיסקים גם אין תגובה.. מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  15. Started by pure perfection,

מה קקורה??? יש לי קובץ וורד שמחקתי ממנו משהו ושמרתי בטעות האם יש אפשרות להחזיר את הפרטים בנמחקו?? תודה

16. Started by nadav275,

מחפש דרייברים ללוח 865PEMS4-A10PE מתוצרת pcpartner תודה נדב

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  17. Started by crik,

בוקר טוב, אני מחפש תוכנה שנותנת לי הגנה לתקיות שבמחשב בישביל להיכנס אליה צריך סיסמה.. כמו כן, שגם ברשת תעבוד זאת אומרת שאם לדוגמה יש לי עוד מחשב ברשת שלא יוכל להיכנס תודה, משה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  18. Started by dvido,

הורדתי סרט דרך אימיול. ברגע שאני עושה איתו משהו - מנסה לראות אותו או אפילו סתם מסמן אותו באקספלורר הוא סוגר את התוכנה שאיתה אני מנסה לגעת בו וכותב הודעת שגיאה - הנה דוגמא. האם יש מה לעשות או שהקובץ דפוק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  19. אני מנסה להקליט עם המקודד DIVX וזה לא נותן לי... או תוקע את התוכנה או סוגר אותה ואם שאר המקודדים זה נותן למה זה? יש פחתרון למישהו? :s05: תודה מראש

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by at,

שלום! ראשית התנצלות על שם הנושא המזעזע - פשוט לא ידעתי איך להגדיר בקיצור אני מחפש תוכנה שמאפשרת חיפוש בתוך תיקות web (כאשר אני משתמש ללא הזדהות - לא בעל הרשאות של שינוי, העלה או מחיקה) אני לא בטוח שקוראים זה תיקיות web הרעיון זה משהו כמו הממשק באתר הזה (תראו בתמונה - סליחה על חשאיות אתר פרטי) ממשק דומה ישנו בלינק הבא: http://www.superjer.com/transfer/ אז אני צריך לחפש קבצים בתוך ממשק דומה רק שם זה נראה קצת אחר קודם תאריך ושעה אח"כ גודל ובסוף הלינק לקובץ בנוסף או לחילופין תוכנה שאפשר להוריד תיקיות שלמות כולל קבצים במבנה המקורי למחשב (אז אני יעשה כבר חיפוש לוקלי) יש למישהו פיתרון? תודה מראש טל [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by orninyo,

תוכנה ששומרת copy pasteים קודמים שעשיתי מישהו מכיר? אפילו תוסף לפיירפוקס תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. התקנתי את IE7 לא מזמן ושמתי לב שאני גולש באתרים כמו וואלה אני מקבל מידי פעם הודעה מוזרה כזאת כמו בתמונה ולא משנה אם אני לוחץ על YES/NO או על האיקס אני לא מצליח לגרום להודעה הזאת להיעלם וזה מסתיים בזה שאני צריך לסגור את הIE7 מה Task Manager איך מטפלים בבעיה הזאת? בפיירפוקס אין לי את זה, וההתקנה עצמה הורדה ישירות מהאתר של מייקרוסופט

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by Skeleton,

לא בטוח שהדיון מתאים לכאן. ככה הבעיה היא במחשב של דוד שלי. הוא מדליק את המחשב וזה רושם לו DATA BOOT DISK (ואין לו שם דיסק או דיסקט במחשב) ואז פשוט זה לא מעלה את המערכת. חשוב לציין שלפעמים זה רושם לו ארור עם הערה הקודמת שרשמתי. מה צריך לעשות? פשוט להביא את הדיסק של המערכת הפעלה ולעשות תיקון? זה יסדר את הבעיה? תודה, ניר.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  24. הורדתי גירסא באנגלית ואני רואה בשפה אחרת. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.