עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ophir555,

צריך עזרה בניקוי וירוס/רוגלה בשם antivirusscanner.com האם יש תוכנה חינמית. מצאתי כמה תוכנות בגוגל אבל כולם בתשלום תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  2. Started by demultiplexer,

היה לי וירוס ועכשיו אני לא יכול להיכנס לכוננים במחשב שלי. דבל קליק, לחיצה על ENTER וגם קליק ימני לא עושה כלום ! נכנסתי להגדרות אבטחה של המחשב שלי והורדתי לLOW אבל זה לא עוזר. מה עושים ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by Devil Servant,

פתאום המסנג'ר הפסיק להתחבר לי! לא משנה איזו גירסא אני מתקין,איזה משתמש אני מכניס הוא כותב לי את השגיאה מס' "8008821" ד.א אין לי FW במחשב

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  4. אני צריך למצוא דרייבר לכרטיס קול מובנה, אך אני לא יודע את סוג לוח האם .מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  5. שלום לכולם האם מישהו יודע האם symantec anti virus corporate edition סורק גם דואר POP3 או רק MS EXCHANGE כיוון שאין שום אינדיקציה בתוכנה לסריקה מסוג כזה כמו שיש ב- NORTON ANTIVIRUS תודה ושבת שלום

6. Started by matanmax,

שלום כולם... אני מחפש כבר המון זמן דריברים ללוח אם של אינטל דגם e210882 http://img147.imageshack.us/img147/6092/untitledkq9.jpg כאן יש תמונה של הדריברים שאני צריך+מה קורה כאשר אני מנסה לשמוע שיר. בסרטון הסרטון פועל ללא סאונד! חרשתי כבר על גוגל..תודה מראש! מתן.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by Joli,

מה קורה אנשים? אז ככה הורדתי את הגאדג' (אני מקווה שככה רושמים את זה) הבא: http://gallery.live.com הוא אמור להראות בכמה מהירות אינטרנט אני משתמש... הוא מבקש להכניס את הכתובת של הראוטר שלי והקוד, הכנסתי אותם וזה לא עוזר הוא עדיין רושם ERROR: תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by nadav275,

מחפש דרייברים ללוח 865PEMS4-A10PE מתוצרת pcpartner תודה נדב

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  9. Started by moshiko69,

חברים יקרים שלום, אחרי שהתקנתי FireFox וממש התאכזבתי החלטתי להסירו ולאחר מכן לא עבד לי קישורים ששלוחים לי במסנג'ר ב ICQ בOFFICE וממש הצטערתי שבכלל התקנתי. בקיצור איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? כלומר שהקישורים בכל התוכנות הנ"ל יעבדו?

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by ironman405,

שלום לכולם התקנתי ויסטה 64 ביט והרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן FIRE FOX אז הוא נותן לי הודעה שהFIREFOX היה צריך להיסגר (הדוח שגיאות החדש של ויסטה) וזה קורא הרבה פעמים שאני סוגר את הFF ,עשיתי התקנה של הגירסא האחרונה 2.0.4 ועדין לא עוזר מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. אחרי שאני מעלה את המחשב שלי מחדש יש לי מספר שניות או דקה שאני יכול להתחיל לבוד עם שולחן עבודה היה פה הודעה כזאת והוא אמר לעשות איחוי והכל לבדוק וירוסים עשיתי את זה והכל ב MSCONFIG יש דברים שעולים CCAPP שזה Norton Internet Security2006 וגם Norton SystemWorks2006 וגם את התוכנה של מיקרוסופט למקלדת והעכבר מה אפשר לעשות עוד לבדוק בשביל שהמחשב יעלה יותר מהר

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by TARON,

קניתי אותו אתמול עכשיו קניתי אותו יד שניה וקיבלתי קבל יו אס בי אבל אמרו לי שצריך גם תוכנה ואין לי אותה מישהו יוכל להעלות לי אותה ותדריברים בבקשה זה חשוב מאוד השם של התוכנה הוא SAMSUNG PC Studio 2.0.9 ואיך משתמשים בה ??? צריך דריברים לקבל יו אס בי למה אין לי כלום

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  13. Started by redti,

יש לי בעיה באי.סי.קיו אני לא שומע את הציפור ההיא שמצפצפת כל פעם שאני מקבל הודעה .... ואני לא יודע איך לסדר את זה למישהו זה קרה ויכול אולי לעזור לי משהו באפשרויות!? כי חיפשתי ואני לא יודע איך! ???

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by The Dom,

אני בטוח ששאלו את זה אבל באמת מהו? (היה לי ניסיון רק עם za)

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  15. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

לא משנה, סידרתי את הבעיה תודה-LaZy-©BoY*

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by miki891,

שלום יש לי תוכנה active boot disk ver. 4.0 שעולה לי שולחן עבודה אני פותח חלון "סייר מחשב שלי" אני רואה קבצים שלי.ובוחר תיקייה שהיא בגודל 1GB. ועושה "העתק" ואח"כ לוחץ "הדבק" ומעתיק תיקייה לכונן מחיצה אחרת. אבל יש בעיה אני לא רואה שצריך ליפתוח חלון קטן נוסף בזמן העתקה נותן לי לדעת כמה זמן מעתיק קבצים. וגם רואים בחלון בזמן העתקה פס זז ארוך שמראה מעתיק קבצים. בזמן העתקה איך פותחים חלון קטן שיהיה לי פס ארוך זז שמראה לי שהוא מעתיק קבצים? בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by re5pect,

שלום, לאחר חיפוש לא מצאתי כל מידע בנושא אז פתחתי ת'ראד חדש.. יש לי כבלים, ואני מחפש פייר ול טוב, שכמובן גם יפעל בכבלים, או הדרכה איך ל"תקן" את הבעיה של פייר ולים בכבלים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by waizman,

זה כבר פעם שנייה שזה קורה לי... אחרי כמה ימים של פעולה נורמלית הפיירוול סוגר את עצומ ומסרב להפתח שוב! למרות שהוא פעל מקודם הסמל בטסקבר נעלם וכשאני מפעיל שוב כלום לא קורה... הפורטים פתוחים אגב, זה לא שהוא פשוט העלים את האייקון. פתרתי את זה מקודם ע"י הסרה והתקנה מחדש אבל זה לא הגיוני שכל שבועיים אני יעשה את זה... למישהו יש רעיון מה גורם לזה ומה הפיתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by lmlm,

?? כי ראיתי שהסקינים רק באנגלית והסקין ברירת מחדל קצת משעמם

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by shaiky,

חלון האקספלורר נטען אוטומטית עם אתר נענע10 בעליית המחשב.. אתר זה הוא אפילו אינו אתר הבית שלי. כיצד אני מבטל את הטעינה האוטומטית שלו?!

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by klips,

שלום אני מוריד הרבה דרך אתרים עם הורדות ישירות יש לי בעיה של התנתקויות אני צריך תוכנה או משהו . שלאחר שיתנתק לי אוכל להתחבר ולהוריד מהמקום שההורדה פסיקה. בברכה אלירן.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by crazydiamond,

שלום לכולם קיבלתי את הכרטיס הנ"ל ללא דרייברים הוא מבוסס על דגם SB0220 הורדתי דרייברים מעודכנים מהאתר של קריאייטיב אבל ההתקנה טוענת שהיא לא מזהה כרטיס LIVE. מצאתי פאטצ' שגרם לדרייברים להתקין את עצמם אך בכרטיס מזוהה כ creative emu01 משהו כזה - זה מעבד האודיו שעל הכרטיס, יש למישהו מושג איך אני גורם למחשב לזהות את הכרטיס כמו שצריך?

23. Started by Shmeel,

שבת שלום, פיירפוקס הוא דפדפן שאני מאוד מרוצה ממנו אבל משום מה לאחרונה הוא החליט לעשות לי קטעים מעצבנים. כל פעם שאני ניכנס לאתר שבו יש הרשמה, למשל פורומים, פייסבוק וכל מיני כאלה אז הוא לא זוכר אותי כמשתמש וכל פעם אני צריך להכניס סיסמא ומשתמש, והוא זוכר אותה, כאילו רק לעשות כניסה (מקווה שהבנתם). עכשיו אם למשל אני ניכנס כבר לאתר ויוצא ושוב ניכנס אז הוא זוכר אותי, אבל אם אני לא משתמש בדפדפן משהו כמו 10 דקות הוא שוב שוכח אותי כמשתמש ולא מכניס אותי:\ מקווה שהבנתם.. בכל מיקרה, בדקתי הגדרות דפדפן, ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, ולא יודע לא עוזר כלום. והקטע הוא שלא שניתי כלום! בכל מיקרה, אולי זה משהו בהגדרות הכלליות של האינטרנט? מקווה שתעזרו פה כי זה בעסה... תודה מראש ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by galr52,

שלום יש לי גויסטיק http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2509 ואני מחפש לו דריבר לXP בברכה, גל

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  25. אני יודע שהכותרת לא כל כך מובנת, אז הנה: יש לי תיקיה עם הרבה מאוד תמונות שצילמתי במשך תקופה ארוכה, עכשיו, האם יש דרך שאני אוכל למשל לראות "סטטיסטיקות", למשל, באיזה תאריך צילמתי הכי הרבה תמונות, מה התמונה שצילמתי הכי מוקדם/מאוחר, באיזה יום בשבוע אני מצלם הכי הרבה וכאלה? אני יודע שלכל תמונה יש את הפרטים שלה אבל זאת עבודת נמלים ולא ממש פרקטי. יש דבר כזה שיכול לעזור לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים