עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז ככה, יש לי תיקיית שירים מסודרת מהמחשב הקודם, עברתי למחשב חדש.. והבאתי את התיקייה איתי.. התחלתי להשפעיל שירים באייטונס לפי אומנים, ושמתי לב שיש דיסקים מסוימים שאייטונס לא מפעיל. עכשיו נכנס לפרטים, האייטונס לא מעלה הודעת שגיאה או סימן שעשיתי פעולה כלשהי כשאני מנסה לנגן את השירים.. השירים שלא פועלים הם תמיד מדיסק מסוים, כלומר, אם יש לי תיקייה של הדג נחש לדוגמא, דיסק אחד יכול לעבוד ודיסק אחר לא! זה תמיד דיסקים שלמים, אף פעם לא קרה שהוא הפעיל שיר אחד מתוך דיסק ואחר לא. זה או הכל או כלום. השירים עבדו במחשב הקודם, והם עובדים על תוכנות אחרות.. למישהו יש רעיון? זה ממש מתסכל ואני מודה מראש על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  2. שלום, עד היום WMP 11 פעל לי כרגיל בלי בעיות והצלחתי לראות ולשמוע כל דבר שהורדתי בלי בעיות . אתמול הורדתי משהו והצלחתי רק לשמוע בלי לראות אותו. אני חושב שחסר לי Codec מסוים. יש לי Divx גרסה אחרונה, Xvid גרסה אחרונה. אם זה באמת בעיה שחסר לי Codecs אפשר לקבל המלצה על חבילת Codecs טובה. אני אציין שמה שהורדתי לא פגום או משהו כי שלחתי לכמה חברים שלי ולהם זה פעל כרגיל.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by רומן גרוס,

אני משדר ב BLOGTV.COM הבעיה שפעם היה אפשר לפתוח חדר ולשדר סרטים עם תוכנה CAMASTASIA LIVE היום אי אפשר התוכנה הזאת לא משדרת LIVE יש תוכנה שדרכה אפשר לשדר ?

4. Started by naoriko,

אני נכנס לנרו עכשיו יש לי 3 אפשרויות VCD,SVCD,וDVD ויסידי ואסויסידי אין לי בעיה אני רק רוצה דיוידי להשים כמה סרטים בדיסק שיפעלו שאני מכניס סרט הוא נותן לי הודעת שגיאה רשימה של קבצים כמו VOB,IFO וכולי....וניסיתי להוריד תוכנות שהופכות סרטים לקבצים האלה ואין אי אפשר איך אני מסדר את זה שאני יוכל לצרוב???? בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  5. מישהו יכול לעזור לי??

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  6. Started by dj shay 30010,

יש לי אופיס בעיברית ויש לי פתאום משהו מוזר אני לא יכול לקבוע פגישות כאילו נעול מישהו מכיר

7. צילמתי כמה תמונות ובגלל הזווית של האור וכל זה אז יצא מצב שהדמות שרואים במרכז התמונה מוצללת כמעט לגמרי ולא רואים כלום, את הרקע רואים טוב מאוד אבל הדמות בשחור אפשר לסדר את זה? עם פוטושופ או משהו כזה? אתם יכולים להדריך אותי איך לעשות את זה או לתת לי לינק לאיזשהו מדריך? תודה, טל

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  8. יש לי דיסק די וי די ואני מעוניין לעשות הצפנה שאף אחד לא יכול להעתיק? יש תוכנה שעושה את זה.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by GazzA,

שלום לכולם... יש לי בעיה בעדכון ביוס כי אני לא ממש עשיתי את זה לפניי ואני לא יודע איך לעדכן ממש אני עושה עדכון ביוס כי שיש לי לוח DFI NF4 ULTRA-D והוא קצת בעייתי עם זכרונות עם שבבים של TCCD (לפי מה שנעה מחשבים אמרו לי).. אז הם אמרו לי לעשות עדכון ביוס וזה יסתדר אז הם נתנו לי מדריך והם נתנו לי את הקובץ לעדכון ועכשיו נשארה לי הבעיה איך אני עושה את זה כי הם לא יכולים לעשות את זה איתי בטלפון ולא ממש באלי לשלוח את המחשב לחיפה (אני גר ברחובות) הבנתי מהמדריך שיש שתי אופציות לעדכן, אחת- דרך דוס שממש לא הבנתי איך עושים את זה וזה יותר "מסוכן" והשניה- דרך תוכנה או משהו שמעדכנת אוטומטי את הביוס ואז השאלה איך הוא מוצא את הקובץ שיש לי לעדכון שזה גם לא ממש הבנתי וזה פחות "מסוכן" מהראשו…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  10. שלום כיצד ניתן להחזיר את הדפדפן כך שיפתח את ה Dialog Box בזמן שמירה של קבצים? לפני מספר ימים הורדתי בטעות את הסימון "always ask before opening...." אני משתמש באקספלורר 6 תודה מראש

11. Started by shimon-med,

איך אני מגיע ל safely remove hardware שלא מהסימון בסרגל בשולחן העבודה. אני מעונין ליצור קיצור דרך לפעולה זו, אך לא יודע איך להגיע אליה. תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  12. איזה יומיים עצובים בחיי!!! כבר יומיים מאז שחזרתי מהצבא אני לא מצליח להתחבר למספר שלי, כנראה שמישהו פרץ לי למספר ושינה לי את הסיסמה. מה שיותר עצוב זה שמערכת שיחזור הסיסמה של ICQ לא עובדת עם המספר שלי וכאשר אני מכניס את המספר שלי בהתחלה הדף אינטרנט לא מגיב ולא עובר לשלב הבא. (של הכנסת החשבון דואר) מה לעשות!?? זה קרה לעוד מישהו? איך אני משיג חזרה את המספר שלי? למה לגנוב לי אותו?!?!? המספר הוא 83962969

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  13. שלום לכולם בלינק הזה יש http://www.hop.co.il/ItemDetails.aspx?id=430 וידיאו שאני רוצה לשמור בדיסק את השיר עם הוידיאו אני לא יודע איך אפשר לשמור דבר כזה האם מישהו יכול לעזור בברכה ארז

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  14. Started by eladbu,

אני מעוניין להעביר את כל המכותבים שלי מהוטמייל לאוטלוק 03 יש אפשרות קלה לעניין?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  15. Started by avipeso1,

היי שלום לכולם! אני לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש יש לי כרטיס מסך הכי חזק היום GX2 השאלה שלי היא איזה גירסת דרייבר הכי טוב להתקין עבורו כי הויסטה מתקין לו את הגירסה הישנה . אני אשמח מאוד אם תחזרו אלי תודה אבי .

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. נתקלתי בעבר בתוכנה שמאתרת בעיות חומרה כשאין אפשרות להתקין ווינדווס וחושדים שבעייה של חומרה גורמת לכך. מישהוא מכיר תוכנה ואם אפשר שם או קישור להורדה! תודה רן

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  17. התקנתי היום את סיגט ומשום מה אני לא מצליח לגלוש שמתי אותו על מצב שיאפשר הכל ועדין אי אפשר רק אחרי שמחקתי אותו הצלחתי לגלוש אתם יודעים אולי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  18. יש אתר שמוריד את הסרטים לווינדוס מדיה פלייר...יש איזושהיא דרך להצויא את המוזיקה לקובץ MP3 או משהו?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  19. הייתי כבר בחצי של סרטים ושירים והופעות... בקיצור איך אני מחזיר את זה? הTEMP שמורים.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  20. אני אסביר את הבעיה קודם כל , יש לי אתר עם פורמים של SMF !! אני רוצה להוסיף ל נושא מסויים מספר רב של תמונות בוא נגיד 200 תמונות במערכת כמו שיש ב HW אתה צריך ללחוץ על מקש התמונה ולהוסיף את קוד ה ]IMG.] ולשים בינו את הקישור וכך אני חייב לעשות זאת 200 פעמים ... שזה משהו מתסכל אם למישהו יש פתרון יותר יעיל אני אשמח לשמוע ולהודות לו .!! רעיון שחשבתי עליו זה שאני שם את התוכנה בתוך תיקיה על השרת ובאמצעות תוכנה מסויימת אני אקבל את כל הקישורים לכל התמונות כטקסט וכך נשאר עליי להוסף את קוד ה IMAGE באמצעות העתק הדבק שזה הרבה יותר קל מלהוסיף 200 קישור אחד אחרי השני . תודה תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  21. שלום, יש לי את דפדפן פיירפוקס ודרך דפדפן זה אני לא מצליח לראות תמונות של הפורום או תמונות בגיימספוט, למה? ושאני בדפדפן Explorer אני מצליח לראות את התמונות של הפורום וגם של הגיימספוט... עריכה: שאני רוצה לצרף תמונה למה שאנחנו רואים בצד בכל תגובה אני לא מצליח

22. Started by Tapeworm,

אני משתמש ב- Photoshop CS ME 1. כיצד גורמים לתמונה (לחלק מתמונה למען האמת) להפוך מכהה בצד אחד לבהירה בצד שני (ככל שהולכים שמאלה למשל, התמונה בהירה יותר...)? 2. כיצד יוצרים קווים ישרים פשוטים? 3. כיצד יוצרים (אני מתאר לעצמי שצריך פילטר כלשהו) מתמונה צבעונית, תמונת שחור לבן של הקצוות בלבד (תמונה של בניין תהפוך למלבן שחור)? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by shmaram,

שלום לכולם וחג שמח כבר חודש אני נתקל בבעייה בויסטה בזמן גלישה. אני גולש דרך תוכנת EXPLORER גירסא 7 , ובכל פעם שאני מנסה לראות קטעי וידאו באתרים , ה EXPLORER נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית תוכנה אך התקנתי MOZILA וגם שם הבעיה הופיעה. בנוסף ניסיתי להתקין מקודדים חדשים וגם ביצעתי עידכון ל VISTA ולכל שאר התוכנות שעשויות להיות קשורות ( EXPLORER, MEDIA PLAYER, FLESH...) אך כלום לא עזר.. ??? חשוב לציין שהדבר לא קורה בכל האתרים אך ברובם - מדובר באתרים גדולים כמו YNET, ZAP, ONE וכו'... מבקש את עזרתכם , אני כבר נואש... שחר

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  24. שלום לכולם, לא מזמן הייתה תוכנה בדף ההורדות של האתר שהייתה מציגה בשידור חי את העבודה של המעבד וכמו כן גם את של הזכרון...מהן תוכנה המציגה גרף רץ כזה.. האם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך קוראים לה ? ? אני חייב אותה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by -AKEL-,

זאת תוכנה למשחקי רשת... בכל מקרה איך אני מכניס לשם שרתים??? לדוגמא אני רוצה לשמחק ב-Call of Duty 2... איפה אני מוצא את השרת שאני יוכל להתחבר ולעשות משחק רשת???

• 4 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים