תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הדפדפן הזה שאני מאוד מרוצה ממנו אבל משום מה הוא כל הזמן מוחק לי אוטומטית את ההיסטוריה איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
צריך עזרה בניקוי וירוס/רוגלה בשם antivirusscanner.com האם יש תוכנה חינמית. מצאתי כמה תוכנות בגוגל אבל כולם בתשלום תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי באיזה פורט משתמשת תוכנה שיש לה אצלי גישה לאינטרנט... קיימת כזאת? או לא חייב תוכנה, אפשר אפילו אתר או משהו שיראה לי פורטים של תוכנות כמו נגיד BABYLON תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
חיפשתי פתרונות בגוגל והם לא ממש נחלו הצלחה. מצטער ש"הצפתי" ב-2 נושאים חדשים.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לצרוב משו ואני רואה שמסומן ב"וי" משו ורציתי לדעת מה זה אומר? אם אני לא טועה זה שואל אותי אם אני רוצה להשאיר את הדיסק פתוח? תודה!
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
פתאום המסנג'ר הפסיק להתחבר לי! לא משנה איזו גירסא אני מתקין,איזה משתמש אני מכניס הוא כותב לי את השגיאה מס' "8008821" ד.א אין לי FW במחשב
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ;D עוד שאלה קטנה: בפיירפוקס אני מוצא את עצמי עושה REFRESH לעמודים שפשוט לא רוצים להטען בפעם הראשונה... "page load error " ואז הם עובדים.. כמובן שבספרי ובאקספלורר זה לא קורה, אז מה גורם לזה בפיירפוקס ? מחקתי את כל העוגיות וכל הOFFLINE WEBSITE... והפיירוול גם מבוטל
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה לתוכנת שיתוף שיש לה Search ??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שאני רוצה למחוק את הדריבר שלי דרך ההוספה או הסרה תוכניות הוא נותן לי 3 אופציות איך למחוק איזה מהם לבחור
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? אז ככה הורדתי את הגאדג' (אני מקווה שככה רושמים את זה) הבא: http://gallery.live.com הוא אמור להראות בכמה מהירות אינטרנט אני משתמש... הוא מבקש להכניס את הכתובת של הראוטר שלי והקוד, הכנסתי אותם וזה לא עוזר הוא עדיין רושם ERROR: תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
באתי להכניס דיסק להתקין משחק , הכל עבד הגיע להתקנה בהתקנה הוא עשה שגיאה שהוא לא מוצא איזה קובץ ( דיסק מקורי אגב ) ניסיתי לצאת נתקע המחשב עשיתי ריסט ניסיתי להעלות את הדיסק עוד פעם שמתי הכנסתי לסידירום אין תגובה,בדקתי עוד 2 דיסקים גם אין תגובה.. מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני מקבל שתי הודעות שגיאה בשתי ההודעות רשום שאין גישה לקובץ שנמצא בסיפריה בשם AppData שנמצא ב USER בדקתי וראיתי שהספריה נמחקה האם אני יכול להעתיק אותה ממחשב אחר ? מה ניתן לעשות ? אומנם זה לא מפריע למחשב הכל עובד ,אין לי מושג מה תפקיד הספריה הזאת
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
האם אפשר לכבות ולהדליק את אופציית Self Defense ב Kaspersky Internet Security 2011 באמצעות command line?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ז"א קובץ עם סיומת GIF [נגיד כמו האווטר שלי].
-
מערכת xp pro sp2 32 bit disk 500gn westren digital מחולק ל-2 חלקים זקוק לתוכנה לשיחזור המיידע חלק הצלחתי לשחזר אם eizy recovery
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני זוכר שבגרסאות קודמות של FF, ראשית היה נטען המלל והמסגרות באתר ורק לאחר מכן התמונות, אהבתי את התכונה הזאת. למה ביטלו אותה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המלל בשורת ההתחל וגם בטקסטים באינטרנט, מופיע בצורה שבורה כזאת_(ללא anti aliasing) וזה קצת מפריע לי. יש לציין שאני עובד על כרטיס מסך ג'יפורס 2 והתקנתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של NVIDIA, לפני הפירמוט עבדתי כרגיל עם אותה המערכת על אותו המחשב ולא נתקלתי בבעיה הזאת.אם למישהו יש פתרון הוא יתקבל בברכה. תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם. השירים שיש לי כבר התחילו לשעמם אותי מעט, ואין לי כוח לחפש חדשים.. חשבתי שזה יהיה רעיון טוב להכניס לWinamp כמה תחרות רדיו של שירים מכמה סוגים וכך אוכל להנות ממגוון רחב של שירים ואם אוהב משהו אוכל להשיגו בקלות. אז ראשית, איך בידיוק עלי להגדיר את הWinamp כך שהוא יוכל להתחבר לתחנות? ואיך אני מכניס תחנות אלו לWinamp? *חשוב לציין שכל פעם שהתוכנה עולה היא מבקשת ממני להתחבר לאתר Winamp.com ואני תמיד מסרב, האם יש לזה חשיבות כלשהיא? (לגבי הכנסת התחנות או משהו..) ודבר אחרון, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תחנות טובות שאתם מכירים וממליצים אם אפשר לגוון בסוגי השירים שבתחנות זה יהיה ניפלא! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש והציעו פה בפורום איזה תוסף אבל משום מה התוסף מקולקל (ככה היה רשום ב eror ) חיפשתי גם באתר של ווינאמפ ולא מצאתי תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום, אחרי שהתקנתי FireFox וממש התאכזבתי החלטתי להסירו ולאחר מכן לא עבד לי קישורים ששלוחים לי במסנג'ר ב ICQ בOFFICE וממש הצטערתי שבכלל התקנתי. בקיצור איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? כלומר שהקישורים בכל התוכנות הנ"ל יעבדו?
-
- 9 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי קודק (העתק מהמאפינים) KS-MPEG-4 VKI Codec 3 מה הקודק הזה מכיל? ובמה הוא שונה מאחרים ? איפה ניתן למצוא עליו מידע קצת יותר עינייני? וברצוני להשוות את זה לקודק ISO MPEG-4 VIDEO, V2 שני הקודקים הם בפורמט ASF מה ההבדל בינהם?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת איך אני יכול ליפתוח פורטים ב: Norton internet security 2005 אין לי שמץ איך עושים ומה צריך.. אני רוצה לפתוח פורט לאימיול וגם לדעת איך לפתוחלדברים אחרים בעתיד.. אם מישהו יודע אשמח אם תענו לי...
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
זה מה שרשום אצלי בימיול בצבע אדום Failed to save creditfile - A sharing violation occurred while accessing D:\emule\config\clients.met.SUQWTv2.met.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה למאפשרת לחסום גישה למחיצה כך שמי שאין לו סיסמה לא יכול לפתוח אותה ולא יכול למחוק אותה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-