עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DRz,

שלום לכולם. לאחרונה הורדתי משחק בקובץ UHA. עכשיו, אני לא ממש מצליח לפתוח אותו, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום. ניסיתי לפתוח אותו עם FileCompresor, WinUHA ועוד איזה תוכנה, אבל שום דבר לא הולך. תוכנה אחת אבל אמרה לי שיכול להיות שאני יצליח לפתוח את הקובץ בגירסא 0.2. אבל לא מצאתי אותה. וגם 0.4 לא עובדת לי. הוא מציג לי הודעה כזאת: יש למישהו מושג איך לפתוח את הקובץ? תודה רבה לעוזרים!!! נ.ב, קיבלתי עם המשחק קובץ UHARC אבל הוא מציג לי את אותה ההודעה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Anas-Nanas,

יש לי קובץ winrar נעול...ואני מחפש איך לפתוח מבלי לדעת את הסיסמא! אני לא יודע איך.... אולי למישהו יש תוכנה או איזו שהיא שיטה! אני אשמח לדעת אם כן בתודה Anas-Nanas

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ה פ נ י נ ה,

שלום אינני מצליחה לפתוח קבצי אינטרנט אותם אני מקבלת במייל. כשאני לוחצת על הלינק מופיעה הכתובית "פעולה זו בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה. נא לפנות אל מנהל המערכת" אנא עיזרו לי

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  4. Started by shirNoshe,

עבדתי על עריכה של קובץ מסויים ושמרתי כמובן. אחה"צ באתי לפתוח אותו והוא לא נפתח.כלומר הוא מגיע לתצוגה מקדימה למטה,אבל מביא הודעה כזאת: cant' open the illustration.the illustration ended unexpectedly. offending operator: "" context: &AI3_EndPattern חשוב לציין שב-PS הוא כן נפתח,למרות שהוא קובץ אילו' ולא עבדתי אתו ב-PS. רק חלק מהקבצים לא נפתחים,השאר כן.מה ניתן לעשות? ע"מ לא להגיע למצב כזה בעתיד,האם יש המלצה לשמירה ו/או עבודה נניח במערך RAID כל שהוא?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  5. Started by dvvon,

שלום לכולם אחרי שהורדתי קובץ מהטורנט לית' אז הוא מב'ש ממני סיסמא וגם כשנאי מכניס סימסמא מהקובץ סיסמאות סנ לא עוזר מחכה לתשובה תודה לכל העוזרים :bash

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת איך אני פותח קובץ מסוג daa? תודה

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. Started by ishai82,

הי חבר'ה, קבלתי קובץ עם סיומת pp. ואני לא מצליח לפתוח אותו משהו מכיר את סוג הקובץ הזה ואם כן יסביר לי איך לפתוח אותו.. תודה מראש, ישי

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  8. מידי פעם אני מקבל מצגות והן לא נפתחות עד שאני לא לוחץ על פתח לקריאה בלבד. האם יש אפשרות להגדיר שלא לקבל את ההודעה הזאת, ושהפתיחה תמיד תהיה לקריאה בלבד? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  9. Started by pure perfection,

שלום יש לי קובץ RAR מוצפן שחבר שכח את הסיסמה שלו איך אני יכול לפתוח אותו .?? ניסיתי את התוכנות האלה שמפצחות את הסיסמה אבל נראה לי שזה לא עובד וזה לוקח יותר מדי זמן , אז מה אני יכול לעשות בקשר לזה?? תודהה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by avive,

מדובר בקבצי ווידאו שהוקלטו מהאינטרנט והתוכנה שלהם נעלמה לי בזמן הפירמוט, מישהו יודע באיזה תוכנה אפשר לנגן אותם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ירוקי,

המחשב שלי לא פותח קובצי rar מה אני אמור לעשות כדי שיפתח (להוריד תוכנות, לשנות את סיומת הקובץ?) דחוף!!!!

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by liloli,

אהלן אנשים. הורדתי משחק כלשהו מקובץ לשני דיסקים של 7G קבצי ISO . לאחר ניסיון לפתוח אותם בתוכנת POWERISO גירה: 3.6 נאמר לי שלא ניתן לפתוח מהטענה הבאה ;the file format is invalid or unsupported האם זו בעיה של התוכנה או השקובץ פגום? כבר שני הורדות של 13G נמחקו בשל אותה הטענה the file format is invalid or unsupported האם יש תוכנה שמתאימה יותר לקבצי ISO בגודל 7G? תודה.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by Tomerico,

יש עוד תוכנה חוץ מריל פלייר שפותחת קיבצי RM? ??? או ממירה לMPG או MPGE או AVI? ???

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  14. היי חברים, יתכן שהכותרת לא ברורה כל-כך ולכן הנה ההסבר: אני בונה אתר פלאש שבו יהיו קישורים לדפי HTML בתור אתר האב. מה הקוד לעשות זאת? הצלחתי רק לגרום לזה שיפתח עמוד נוסף של IE(או FF או...) תודה! צחי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. אז ככה הורדתי סרט קובץ וידאיו עם סיסמה אותה יש לי רק חסר קובץ אחד לפתיחת הסרט מחולק ל3 רארים 2 מהם יש לי שזה אומר 400 מגה הסרט 500 מגה הראר השלישי חסר לי ואני לא מצליח לפתוח את הסרט מבחינתי לראות אפילו 30 דקות מהסרט הזה העיקר לפתוח אותו השאלה איך אני עושה את זה למרות שחסר לי הקובץ של ה100 בעיקרון אני מאמין שיש לי 40 דקות העוד 100 מגה האילו אולי עוד 15-10 דקות תודה לכל העוזרים כי אני כבר מיואש !

16. Started by bazuka,

פעם ידעתי אבל משום מה זה לא עובד לי...... יש לי הרבה קבצים ב rar ואני רוצה לפתוח אותם לקובץ אחד... ניסיתי לסמן את כולם בתוכנה winrar וללחוץ על extract אבל זה נראה כאילו כל הקבצים נותנים בסוף את אותו הקובץ... ונוצר לי קובץ bin. מה אני עושה איתו? אשמח אם למישהו יש תשובה או עוד שאלות כדי לעזור.... תודה@!@!!!#

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  17. Started by zohar678,

דבר ראשון.. האינטרנט לא מהיר כמו לפני שהתקנתי את הווינודס הזה. דבר שני .. אני מנסה להיכנס לכל מיני אתרים ואני לא פשוט לא יכול אני למשל מנסה להיכנס לwaerz-bb והוא פותח לי דף לבן מעורבב כזה שדומה לwarez-bb אם אני מנסה להיכנס דרך הgoogle chrome הוא מכניס אותי אל האתר אבל גם מעורבב ולא טוב. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה

18. חלק מ- BLAS של Intel ניתן להפוך ל- multi-threaded, דבר אשר ישפר את חלק ממהירות החישובים שלכם (אלגברה לינארית). קראו ונצלו את הריבוי הטבעי: http://www.mathworks.com/support/solutions/data/1-34HE9M.html?1-34HE9M

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by er0101,

הי, בזבזתי עכשיו מלא דפים עד שמצאתי את הפתרון, אז רציתי לשתף. כשמוסיפים נוסחה בוורד והיא לא מופיעה בהדפסה, צריך לעשות את הדבר הבא: אין לי מושג למה יש אופציה כ"כ מטומטמת מה זה המצב תצוגה שצריך לשנות ממנו למצב שורה?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. לפני כמה זמן שמתי לב, כשאני מפעיל את ה OUTLOOK EXPRESS פתאום לוקח לו איזה חצי דקה להידלק... עצבן אותי, לא הבנתי למה, ועכשיו מצאתי ! אחרי שמסירים את ה WINDOWS MESSENGER ע"י הפקודה ב REGISTRY, מסתבר שאם יש לכם CONTACT PANE למטה ב OUTLOOK EXPRESS, הוא מתחיל לרוץ לאט... כדי לפתור את הבעיה (למי שהסיר את ה MESSENGER): Note: This will prevent a long delay when opening Outlook Express if you have the Contacts pane enabled. To prevent this, click Start, Run and enter REGEDIT Go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Outlook Express Right click in the right pane and select New, Dword value. Give it the name 'Hide Messenger' Double click this new entry and set the value to 2. …

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  21. יש לי בעיה בicq, אני לא מצליח לקבל קבצים מחבר שלי (לשלוח אני כן מצליח). אני חייב איזשהו פתרון לנושא לא אכפת לי גם להשתמש בתוכנה אחרת להעברת קבצים למישהו יש פתרון לבעיה או הצעה לתוכנה אחרת?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לכל מי שיש בעיות עם החיפושים באימיול ומקבל תשובות גרועות/ספייווארים למיניהם, השלבים הפשוטים האלו פתרו לי את הבעיה המעיקה אחת ולתמיד. זה כבר הציק לי המון זמן אז אני מאמין שיש עוד אנשים שסובלים מזה *Go to Options/Server Set number of errors allowed before removing the server to 9 *Click Edit button that appears next to the option Auto update In Notepad, that is opened, add the following lines in the beginning: http://www.gruk.org/server.met.gz http://peerates.net/peerates/certifiedservers.met http://peerates.net/peerates/trueservers.met *Save changes in notepad *Unmark the two following options Update list of servers *Click on Accept *Go to servers wi…

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  23. הי, עכשיו פתרתי למישהו את הבעיה לפי האתר של מיקרוסופט. מסתבר שכל מה שצריך לעשות זה לרשום DLL דרך start>run. הפקודה regsvr32 wmnetmgr.dll. למקרה שתצטרכו מתישהו

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  24. לא האמנתי אבל יש פתרון

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by er0101,

http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=600423 להתעלם משלב 5 אחרת אנטיוירוס ואנטיספיוור מפסיקים לעבוד

• 0 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים