עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by POD,

שלום! מישהו מכיר תוכנת שיחזור קבצים שיודעת לשחזר סיפריות עם כל הקבצים שהיו בתוכה. ניסיתי מלא תוכנות ואף אחת לא יודעת לעשות את זה. דרך אגב, עדיף שהתוכנה תוכל לעבוד ב- DOS. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אוקיי, אז ערכתי סרטון בתוכנת הצעצוע Pinnacle Studio. וכרגע מתלבט לגבי צורת הקידוד האיכותית ביותר אולי Xvid (שאגב פתאום לא מופיע ברשימה משום מה) ואולי משהו אחר. מה כדאי? תודה

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  3. Started by B-man,

אני צריך תוכנה שמוסיפה כתוביות לסרט

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by apelzig,

התקנתי היום פיירפוקס 1.0, רק כדי לבדוק - במקביל לאקספלורר. עובד מצויין מלבד לעובדה שאני לא יכול לראות פלאש. כאשר הדפדפן מנסה להתקין את ה- Plug-in של פלאש 7 אז הוא פשוט נשאר תקוע במשך ההורדה. יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by RayZ,

יש לי רמקולים, חדשים. (קניתי מלפני שבוע.) יש מוסיקה,יש הכל. אבל מה.. בחלק מהדברים במחשב הוא לא משמיע מוסיקה. למשל,במדיה פלייר. או לפעמים במשחקים (חלק מהמשחקים). חיברתי את הרמקולים הישנים, עבד. בלי כל הבעיות,גם במדיה פלייר. כך שזו לא הגדרה במחשב. מישהו יודע למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by nadaw,

מצטער על הדאבל פוסט שהיה לי מקודם.. טעות... מה למחוק??? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 1:58:50 PM, on 2/12/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\System32\lvhidsvc.exe c:\PROGRA~1\mcafee.com\vso\mcvsrte.exe C:\PROGRA~1\MCAFEE.COM\PERSON~1\MPFSERVICE.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe c:\PROGRA~1\mcafee.com\vso\mcshield.…

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by אברם מהמכולת,

Windows XP Pro SP2 בעברית. הורדתי והתקנתי Incredimail (הגירסא האחרונה, Incredimail Xe Build 3501788) הבעיה היא שבמקום עברית אני רואה ג'יבריש. (ב Options כיוונתי את ה Encoding לכל סוגי ה Hebrew (אף אחד לא עזר)). הבעיה המדוייקת היא : כאשר אני מקבל אימיילים כשהכותרת העברית, היא מוצגת כג'יבריש (אבל תוכן ההודעה עצמה מוצגת כראוי) אפילו כאשר אני מגדיר איש קשר (Contact) חדש, ונותן לו שם עברי, הוא מוצג בג'יבריש ברשימתה Contacts. מישהו יודע למה ומדוע ? תודה.

8. Started by nadaw,

הלוג שלי בHijackThis.. מה למחוק? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 1:58:50 PM, on 2/12/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\System32\lvhidsvc.exe c:\PROGRA~1\mcafee.com\vso\mcvsrte.exe C:\PROGRA~1\MCAFEE.COM\PERSON~1\MPFSERVICE.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe c:\PROGRA~1\mcafee.com\vso\mcshield.exe C:\Program Files\St…

9. Started by nadaw,

איך אני יודע מה למחוק מהייג'קדיס? בכללי.. צודההה

10. שמעו אנשים אני לא יכול לראות במדייה פלייר קבצי מדייה כגון שavi mpg וכו'... סרטים לא יכול לראות ולא שום קובץ אין בעיה במדייה פלייר בטוח יש בעיה אחרת .! אני יודע שזה לא בעיה במדייה פלייר כי בדקתי , אני לא יודע מה לעשות ...אני נואש חהחה ! ;]]] בבקשה תנסו הצעות לפתרון הבעיה ! אני לא יכול לראות שום סרט שום קובץ מדייה ! לא דע' מה לעשות ניסיתי תוכנות צפייה שונות, אני אחרי פירמוט והתקנתי מחדש את כל מה שצריך לא דע' חסר משהו הצילו לפני הפירמוט הכל עבד יפה ! אולי בקודקים

• 45 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. האם כדאי להלחם בו? או ישר לפרמט? מה אתם אומרים? יש סיכון בכך?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ^GunX^,

היי טוב אז השאלה בכותרת יש ברשותי את התוכנה panda antivirus 2005 וגם את האנטיוירוס החינמי antivir אני מתלבט בין שניהם מה עדיף? ולמה ?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. Started by maverick,

מישהו נתקל בבעיית שליטה בנטמיטינג? יש לי XP עם SP2. עד לפני השדרוג לא הייתה לי בעיה. מאז השידרוג (כך נראה לי) אני לא מצליח להפעיל מחשב מרוחק באמצעות (share desktop). וגם אם אני מצליח זה נורא איטי. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  14. Started by IG,

נדפק לי הקובץ cw3220mt.dll ועכשו אני לא יכול להריץ את רוב התוכנות שלי ... תשלחו לי בבקשה עותק למייל igal_galper@walla.co.il. תודה. (למי שמתכוון לכתוב הערות בנוסח שכולל את GOOGLE, אז זה לא עוזר, חיפשתי.)

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by nesber,

אם אני רואה את הCONTACT אוןליין, סימן שאני נימצא בallow list שלו? אני שואל זאת כי יש לי כמה אנשים חדשים ברשימה שפשוט לא עונים(וגם לא לאימייל שלי...) אבל אני רואה אותם מתחברים מדי פעם. אם הם היו שמים אותי בblock list לא היתי רואה אותם בכלל מחוברים?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  16. Started by dddd01,

אולי מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה זה קובץ בעל סיומת rmvb מה עושים איתו ?! ==אם זה לא המקום לשאול סליחה אני חדש פה=== בבקשה תפנו אותי למקום המתאים אם זה לא המקום....

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by טייגר,

בעיית צריבה עם CloneCD יש לי תוכנה שמיועדת לצריבה עם CloneCD כשאני מנסה לצרוב אני מקבל הודעת שגיאה שקובץ ה xx.sub לא תואם לקובץ ה xx.img האם אפשר לתקן או לייצר קובץ L1.sub חדש תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. צהריים טובים לכולם :-) אני מחפש תוכנת RSS שמסוגלת ליצור שילוב של החדשות של כל הערוצים בחלון אחד,שתהיה לי את האפשרות לסדר אותם לאחר מכן ע"י מספר קריטרויונים: זמן הוצאת ההודעה,המקור, מילות מפתח וכו'.. בדומה ל: http://news.fresh.co.il/technology.html תודה מראש

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

היה לי היום יום חופשי אחד אז החלטתי לנסות ולשדרג דווקא את התוכנה שלי דבר ראשון התקנתי את ה-FireWall של ZoneAlarm. אחלה חוץ מדבר אחד - האייקון שלו ב-TaskBar מעצבן אותי - למה הוא צהוב? יש מה לעשות עם זה? דבר שני התקנתי את FireFox סוף סוף במקום ה-Mozilla שלי ולעומת המוזילה כשאני פותח לשונית חדשה בשועל הוא נשאר לי בחלון הנוכחי ולא עובר ללשונית החדשה - אפשר לשנות את זה? 10X

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by hck,

היי אני מתחיל לסדר מחשב של חבר שמלא בתוכנות ריגול עם Adware6 ועם SpyBoot S&D אבל זה ממש לא נגמר אפילו אחרי מספר סריקות. עכשיו נזכרתי ב-HijackThis וחשבתי שאולי היא תפתור לי את הבעיה. אבל הבעיה שלי היא, שאני מריץ את התוכנה היא מראה לי את כל הדף עם כל הרשימה של התוכנות - ומיד נסגרת! אין לי אפילו צ'אנס לנסות לסמן את מה שצריך בשביל להסיר! מישהו מכיר פתרון לבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  21. הפעלתי ביטול הגנה STARFORCE של STARFUKER...למי שמכיר.. אחרי המשחק לא הצליח לעלות לחצתי בטעות על לחצן אחר בתוכנה והיא נסגרה...והכוננים שהיו בהארד דיסק של התוכנה נעלמו...כליל כולל ה CDROM. לאחר מכן המחשב סירב לעלות ועשה לי המוות עד שהתגברתי על הבעיה הזאת וניתקתי מאקסטור אחד של 200 ג'י,עכשיו הווינדוס עולה...השאלה היא הכיצד אני מחזיר את המצב לקדמותו ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by RoyShefy,

טוב השאלתי את ההגה מחבר ויש לי בעיה עם ה- sensitivity שלו..... אני משחק ב- CMR 05 וכל נגיעה קטנה בהגה והוא פונה לי פניה חדה..... ניסיתי לשחק בדרייברים ולא הצלחתי להוריד את הSENS איך אני יוכל להוריד את הSENS ?? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  23. יש לי דיסק קשיח בגודל של 80 גיגה ואני רוצה להעתיק את כל תכולתו (אחד לאחד) לדיסק של 160 גיגה רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת לצורך העניין

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני צריך להוריד תמונות מאתר מסוים, אז נכון שאפשר להציץ בSOURCE ואפשר גם לפעמים לגרור את התמונה לADDRESS אבל יש איזה אתר שהשיטה השנייה לא פועלת עליו והראשונה לא יעילה כי אני צריך להוריד ממנו יותר ממאה תמונות וזה סרט לעשות את זה מהSOURCE... אז רציתי לדעת אם יש איזה Java script שאפשר להתקין או איזה דפדפן או מה שזה לא יהיה שפשוט נותן RIGHT CLICK בכל מצב... תודה

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by Falcon4g3,

שלום יש לי במחשב איזה 4 תיקיות ראשיות של שירים בכוננים שונים רציתי לדעת אם קיימת תוכנה, או שיטה/דרך בה אוכל למצוא שיר במהירות על פי הקלדת שמו תוכנת קיטלוג מה שנקרא תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים