תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
"בדואר ניכנס" החלק העליון של המסך מוסתר בצבע כחול ,ורק בחלק התחתון אני רואה את ההודעות. למה זה ? מה צריך לשנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, בכל פעם שאני עושה חיפוש בשורת חיפוש באינטרנט הוא מוביל אותי לחיפוש של BABYLON מחקתי אותו והעפתי מה שקשור אליו ועדיין, מוביל לחיפוש שלו, אפילו עשיתי ב SEARCH OPTIONS שיהיה רק גוגל, ועדיין הבאבילון הזה קופץ. איך אני מעיף את זה? גם מחיקה של כל הבאבילון מהמחשב לא עזרה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי הצגה בטלוויזיה שאני שם אותה בדוידי מובנה של LG LCD זה מראה לי אותו ביחס של 4:3 זה אומר שאני רואה את הסרט בלי שוליים תחתונים אבל עם שוליים צדדים , זאת אומרת אני רואה מלבן שחור בצד ימין ומלבן שחור בצד שמאל ואז ריבוע גדול באמצע מלא בלי שוליים תחתונים , איך אני אומר את זה שזה היה על כל המסך או ל 16:9 ? תודה רבה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באאוטלוק. כל פעם שאני פותח אותו שפת הכתיבה משתנה לעברית ואני לא יכול לשנות אותה עד שאני סוגר את התוכנה. הכוונה היא באופן כללי גם אם אני ממזער את התוכנה ומנסה לשנות שפה כדי לכתוב במקום אחר אני יכול לכתוב רק בעברית ברגע שאני סוגר את התוכנה אני יכול להחליף שוב שפות בלי בעיה. הבעיה קוראת רק באאוטלוק ולא בשום חלק אחר של אופיס. אשמח לעזרה בפתרון הבעיה תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מכניס את ה-DOK המדובר לתוך מחשב נייד - Lenovo N500 בעל מערכת הפעלה XP, עם כל הדריברים מותקנים. אבל במקום שיופיעו לי 2 כוננים - אחד של ה-U3 ואחד של המידע שיש לי עליו, מופיע רק כונן אחד של ה-U3 System ואני לא יכול לגשת לקבצים שלי בשום דרך :-\ במחשבים אחרים הוא מזוהה בלי בעיה, אז מה הבעיה פה ? ניסיתי להחליף פורטים - אותה בעיה. מחקתי והתקנתי מחדש דריברים של ה-Chipset - לא עבד. מה גם שהמחשב מזהה את העכבר שמחובר ב-USB, ואני ינסה לחבר DOK אחרים לראות אם יש את הבעיה גם אצלם (אבל כרגע אין לי משהו בהשג יד). אז מה עוד אפשר לעשות ? מה הבעיה פה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ענייני רגולציה בחברה חייבו אותי לתת דוח שבו אני מביא את כל התוכנות המותקנות על שרתים מסויימים (עשרות ליתר דיוק) האם קיימת תוכנה שיודעת לתת לי את ה ADD.REMOVE של השרתים ולייבא לאקסל\וורד
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כדי להגביל שימוש אצל ילדים בדרישות האלה: 1. יש בה סיסמת כניסה 2. היא מוחבאת במחשב כך שהילדים לא יוכלו להסיר אותה 3. כיבוי המחשב אוטומטית בשעה מסויימת. מאז הכיבוי ועד שעה שאגדיר, גם אם ידליקו הילדים את המחשב אז היא תכבה אותו בעת עליית וינדוס מישהו מכיר? תודה,
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שממספרת קבצים אני יסביר יותר יש לי אלבום תמונות ואני רוצה תוכנה שתמספר את התמונות לפי סדר 1.2.3 אני לא מבקש הורדה. רק שם של תוכנה ..... למנהלים לא ידעתי איפה ליפתוח את הנושא אז מקסימום תעבירו תודה
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני מנסה לצרף 2 תמונות אחת ליד השנייה, להדביק אותם בגלל שאני עובד עם 2 מסכים והייתי רוצה שבכל מסך תהיה לי תמונה שונה, אני יודע שיש תוכנות שמאפשרות לבחור תמונת מסך שונה לכל צג אבל אני מעדיף בלי להתקין כלום. צירפתי לינק ל-2 התמונות, אשמח אם מישהו יוכל להדביק לי אותם ביחד, הרזולוציה שלהם היא בדיוק כמו שאני צריך (יש לי 2 מסכים עם 1920x1080) אם אפשר אז שהתמונה 47193-1920x1080 תהיה בצד שמאל. http://www.megaupload.com/?d=48UM7KB3 תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי, אז התוכנה נקראת סינרג'י : http://synergy2.sourceforge.net/ SYNERGY חבר המליץ לי עליה בעבר, והיום יצא לי לנסות אותה למי שלא יודע מה זה KVM - ראשי התיבות הם keyboard video mouse יש מכשירי KVM שמאפשרים לשתף מקלדת מסך ועכבר בין כמה תחנות עבודה, אלו הם מכשירים פיזיים, שמתחברים בכבלים רגילים (של מקלדת מסך ועכבר) במקרה של סינרג'י, היא מאפשרת לשתף מקלדת ועכבר (אבל לא מסך) בין כמה מחשבים שמחוברים לאותה רשת תקשורת פנימית (LAN) למשל ברשת ביתית (באמצעות נתב) או מחשבים שמחוברים בינהם בכבל רשת מוצלב והייתרון הגדול הוא שזו תוכנה, אין צורך בשום מכשיר חיצוני בשביל לעשות את זה. אז מה היא עושה בעצם ? תמונה אחת שווה אלף מילים : כן, גם בין סביבות לינוקס ל WIN זה עובד …
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
יש לי סרטון בפורמט MOV ורואים בו הפוך. איך אני עורכת את זה כדי ליישר? תודה ככה אני רואה:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את WINRAR כדי לחלץ קובץ כל המחשב נייד כמעט ונעצר הכל נהייה איטי ברמות ! השאלה האם זה צריך להיות ככה? יש לי מחשב נייד HP DV6-3130 I7 עם 4 גיגה זכרון
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
SYNERGY -ותיקה, יציבה, קוד פתוח, חינמית ומתאימה לכל פלטפורמה כמעט שיש. MOUSE WITHOUT BORDER - המתמודדת הטריה מבית מיקרוסופט, GUI מצויין, פשוטה מאוד, אינטגרציה מצויינת עם WIN7, לחלונות בלבד. Mouse without Borders במיוחד למי שעובד עם כמה מחשבים וכמה מסכים במקביל ונמאס לו להתעסק עם 10 מקלדות/עכברים, להקליד במקלדת הלא נכונה או לעבוד ב-REMOTE כל הזמן.
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
יש לי נורטון של סימנטק עכשיו החלונות 7 ביתית מזהה לי רק את חומת האש והאנטי וירוס אבל לא את הגיבוי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שניסיתי את המשחק "כוח וקסם התנגשות של גיבורים" של יוביסופט המחשב הראשון הוא: ינטל דו קור 2.8 מגה הרץ עם חצי ג'יגה זיכרון ראם וכרטיס מסך של ינטל כונן דיוידי כפול 22 חלונות אקס פי כונן קשיח פנוי 300 ג'יה ביית[table] [tr] [td] [/td] [/tr] [/table]המחשב השני הוא: מעבד איי 7 3.9 ג'יגה הרץ 8 ג'יגה זיכרון שתי כרטיסי ג'יפורס 590 3 ג'יגה כונן בלו ריי של סוני חלונות 7 אולטימייט כונן קשיח פנוי 5 טרה[table] [tr] [td] [/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום וברכה... אני משתמש בחלונות XP. ויש לי תוכנה פלאש פרו גירסה 5.5...עכשיו נסיתי לישמור תמונה בקובץ סיומת jpg דרך תוכנה צייר של חלונות XP.ושמרתי את הקובץ בשולחן העבודה. אגב:בשולחן העבודה יש סמל תוכנה פלאש.אני רציתי להזיז את סמל תמונה ששמרתי לצד ימין. לחציתי על עכבר בשמאל לחוץ וגררתי אותו לצד ימין. ופתאום היה לי טעות בזמן גררתי את הסמל תמונה הישחררה לי אצבע בעכבר שמאל .הקובץ תמונה היה על הסמל תוכנה פלאש וניפתח לי תוכנה פלאש ורואים רקע תמונה שלי.עכשיו שזה בסדר נורמלי לא חששתי. אבל אני סוגר תוכנה פלאש. ושואל אותי לישמור תמונה. בחרתי לא לישמור תמונה. פתאום ניפתח חלון הודעה שגיאה וניתקע לי תוכנה פלאש. נסיתי לילחוץ ctrl+alt+shift וליסגור תוכנה פלאש ויש הודעה שגיאה ולוחץ כפתור…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי במלא דברים שגיאות של DLL הרבה פעמים כתוב לי בתוכנות ובמשחקים שאני מנסה להפעיל שחסר לי קובץ XXXXXX.dll דוגמא: h t t p://up353.siz.co.il/up2/tdfyinycymmz.jpg בבקשה עזרה...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד MSI CR500 ומסומן לי בצהוב שמעבד עזר לא מותקן חיפשתי באתר דרייברים אין כלום אם מישהו יכול להביא לי דרייבר או פיתרון אחר אני ישמח תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
(עדיף Hirens.BootCD.14.1 שכבר יש לי וצרוב בדיסק) מדריך / תוכנה לפריצת חשבון משתמש עם סיסמה ל - WINDOWS XP / 7 וכ"ו חשבון מנהל + חשבון רגיל הורדתי את התוכנה Hirens.BootCD.14.1 וצרבתי לדיסק אבל אני לא מצליח לפרוץ את החשבון שלי
-
- 9 תגובות
- 14.1k צפיות
-
-
אני בטוח ב100% שהבעייה שלי זה בגלל התוכנה הזאת.... תמיד אחרי שאני מתקין את התוכנה הזאת האייקונים של הסדרות שלי הפוכות... בוווידוס 7 יש אפשרות להציג סרטים כתמונות ממוזערות ולאחר התקנת התוכנה הם הפוכות... איך אני פותר את זה? השתגעתי כבר..
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בדפדפן פיירפוקס 7.0 וכבר יותר מ-4 חודשים יש כמה אתרים שפשוט כמעט ומסרבים לעלות! ניקח לדוגמא את mako.co.il ,לוקח לו המון זמן לטעון אותו.. אני מחכה דקה,רואה שזה לא עוזר אז לוחץ אנטר על השורת כתובת כדי שזה ינסה לטעון שוב.. מה גם שכתבות במאקו הוא לא פותח בכלל כל האתרים עולים כמו צב איתו וכל זה נראה לי בגלל השדרוגים המעצבנים האלה כל חודש.. נראה לי אני אחזור לגרסא 3.6 וזהו, אגב יש לי 5mbps מהירות אינטרנט כשהספק הוא בזק בינלאומי.. עוד מישהו חווה בעיות כאלו עם פיירפוקס? :-\
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן כולם התקנתי ווינדוס 7 במחשב וכעת הוא לא מזהה את כרטיס הרשת האלחוטי שלי (גם לא מופיע במנהל התקנים) Atheros AR5416 802.11n Wireless Network Adapter PCI חיפשתי בגוגל ונוכחתי לדעת שלהרבה יש בעיות עם הכרטיסים של Atheros במערכות הפעלה שונות והפתרונות היחידים שמצאתי הם כאשר מגיעים למצב שההתקן מופיע במנהל התקנים, ואצלי הוא לא שם אפילו. או דרייברים שנכשלים בהתקנה של המנהל התקנים. הוא מופיע כמשהו לא מזוהה ומדריכים אלו לא פועלים עליו.. בבקשה עזרה... תמונה: תודה מראש על העזרה!!!
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-