תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה זמן נשרף לי הלוח אם, מה שגרר החלפת לוח והתקנת win מחדש. מאז יש לי בעיות בפתיחת קבצים גדולים מקווצים (rar ודומיו). כשהקובץ קטן אין בעיה, אבל מעל 1gb בערך הוא נכשל באמצע ומודיע על CRC error ושהקובץ דפוק. אני יודע שהבעיה לא בקבצים, כי הצלחתי לפתוח אותם לפני שהתקנתי מע' הפעלה מחדש, מעבר לעובדה שזה מאוד קונסיסטנטי והוא נופל על כל קובץ בערך. ניסיתי עם winrar ועם 7-zip, שניהם בגרסאות עדכניות. יש למישהו רעיון לדרך אחרת?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי קובץ CUE ו BIN של המשחק ג'דיי נייט 2 בגודל 738 האם יש דרך לפתוח אותם לתוך ההארדיסק בלי לצרוב על דיסק מיוחד ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני גורם לקובץ ppt להפתח ישר בהצגת שקופיות ??? :
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, איך אפשר לתפוח קובץ אחד גדול המרוכב ממספר קבצי RAR. למשך X.rar Y.rar כולם מרכבים קובץ אחד גדול. ידוע לי שאפשר אך איני יודע איך. תודה
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי קובץ bin שהוא סרט svd וכשאני פותח אותו עם winiso וצורב אותו עם נרו הוא רשום לי שיש בעיות הסאונד וזה לא mpeg2 כשאני פותח עם isobuster זה לא עושה בעיות אבל הקבצים גדולים מדי ולא נכנסים בדיסק . מישהו יודע למה , מה הבעיה ואיזה אפשרויות אחרות יש לי ??? . בנוסף אני לא משתמש ב cdrwin מכיון שזה עושה לי בעיות עם הצורב וכשאני מסיר אותו יש לו מנהג קבוע להוריד לי את ה cd-rom והצורב :asthanos:
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, יש לי OUTLOOK 2003, וכשאני לוחץ על אתר ששלחו לי, הוא פותח את הFIREFOX שלי עם האתר, ופותח לי תיבה של שמירה בשם בOUTLOOK. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום לכולם. בניסיון לתקן איזה באג מעצבן סגרתי את כל הבארים של הFF (כתובות, תפריט ובוקמארקס), ועכשו אני לא יודע איך להחזיר אותם :-[ לאתר הגעתי עכשו בעקבות ביטול סגירה של טאב יש איזה קיצור דרך במקשים שאני יכול לפתוח איתו תפריט כלשהו שיהייה לי איפה ללחוץ על עכבר ימני? תודה לעוזרים! נ.ב. הבאג המעצבן שהזכרתי זה שהשורה של התפריטים (file. help וכו') לא נסגרת כשאני מבטל אותה- ובמקום זה נסגרים לי הבוקמארקים... אני משתמש בתוסף שמאחד את כל התפריטים האלה בכפתור אחד כדי לחסוך מקום במסך... מישהו מכיר את זה?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפתוח גיבוי שסגרתי בGHSOT. בדד''כ זה היה עובד לי. ניסיתי לפני כ שנה בערך. הכנסתי את הדיסקט GHOST שיצרו לי ועשיתי ריסט, הדיסקט פועל בDOS, אבל הדיסקט לא מגיב והמחשב חושב שעה בדוס . איך אני יוצר דיסקט GHOST חדש שיפעל בGHOST? או איך אפשר דרך אחרת לפתוח את הגיבוי? התוכנה עצמה לא מופיעה לי במחשב. אבל הגיבוי כן וזה אמור לעבוד.
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
צרבתי על דיסק של דיוידי קבצים מסויים , שחלק מהם היו מעל 2GB , והוא המיר לי את הצריבה ל-UDF עכשיו כשאני מכניס את הדיסק לכונן , הוא לא קורא אותו ראיתי שיש תוכנות מסוימות על מנת ל"הוציא" את הקבצים מהדיסק , אחת מהן היא IsoBuster שהורדתי , אבל צריך לקנות אותה על מנת להשתמש.. רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית כזאת או אחרת , שעימה אני יוכל ל"שחרר" את הקבצים מהדיוידי.. או אפילו משהו לווינדוס שיוכל לקרוא סוג כזה של דיסק.. המון תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בפתיחת דף דרך הדפדפן . כשאני רוצה להכנס לכל אתר . אז נפתח הדף בגודל של 10+10 על המסך .. כיצד משנים את ההגדרות לפתיחה של מסך מלא ? תודה
-
- 5 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
הפורטים שאני צריך לפתוח לפתוח הם 6881 עד 6889 בשביל שהביטורנט יוריד במהירות נורמאלית. צירפתי פה תמונה של המסך שבו אני פותח פורטים, אין לי שום אפשרות לפתוח פורטים בסגנון הזה! אני צריך פשוט כל פעם לפתוח פורט אחר (6881, 6882, 6883...) או שיש שיטה אחרת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לפתוח חדר חדש במירק אבל אני לא יודע איך ?? איך לעשות שהוא תמיד יישאר?? איך לעשות שכל פעם שאני נכנס אני אקבל אופ?? איך מפעילים את ה-CHANSERV.?? ועוד כל מיני שרותים בבקשה עזרתכם דרושה בדחיפות.. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אתמול עברתי מ-IE ל-FF (מזל טוב לעצמי ). התרגלתי שב-IE כשיש לי חלון פתוח ואני רוצה לפתוח חלון חדש (CTRL+N) נפתח לי חלון זהה לקודם. ב-FF נפתח לי החלון של דף הבית ולא של החלון הפעיל. אפשר לשנות את זה? פשוט יש כמה אתרים שפותחים חלונות בגודל קבוע וללא שורת הכתובת (לדוגמה: http://www.fullgaz.co.il/index.php), ועל ידי לחיצה CTRL+N נפתח לי חלון מלא עם כל האפשרויות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום window.open אני מנסה לפתוח דף חדש בעזרת פונקציה .אך לא הצלחתי להפעיל פונקציה בג'וואה סקריפט בקוד של הכפתור כתוב כך on (release) { getURL("javascript:newwin()"); } HTMLוזה מה שכתוב ב <html> <head> <SCRIPT language="JavaScript"> function newwin() { window.open('myPage.html','newPage','width=640,height=640,toolbar=no'); } </SCRIPT> </head> <body> <!--url's used in the movie--> <a href="javascript:newwin()"></a> <!--text used in the movie--> <!-- saved from url=(0013)about:internet --> <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwav…
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, יש לי FF, ואני מעוניין היפתח לי TAB חדש במקום חלון חדש בקישורים עם _blank. לדוגמא: http://www28.brinkster.com/ghosthunter00 נפתח בחלון חדש, ואני מעוניין שהוא יפתח בטאב חדש. איך אוכל לשנות זאת? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש איזשהי דרך שכל פעם שאמור להיפתח חלון חדש, או יפתח בטאב חדש?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
האם זה נכון שבחלון מוזילה אחד אפשר לפתוח כמה אתרים ובמסגרת החלון לעבור מאתר לאתר? ואם כן אז איך? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי תיקיה עם כמה קבצי ZIP ולא בא לי לפתוח אותם אחד אחד בימי הדוס והנורטון קומנדר היה את ה "pkunzip" או משהו בסגנון שהיה עושה את זה בפשטות משהו בסגנון של לסמן את כל הקבצים ולכתוב "pkunzip *.zip" וכאלה דברים... מכוון שאני בXP ולא בדוס יותר.. אני מחפש דרך לעשות את זה בצורה יותר נוחה וחכמה (עם הכלי לפתיחת ZIP של הוינדוס לא נראה לי שאפשר..) טנקיו.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות לעשות תקייה בתוך תקיית קבצי הסרט שלי בשם תרגומים ושהתוכנה תדע לפתוח את התרגומים משם. אני פשוט לא אוהב את הבלגן שכל הקבצים - גם וידאו וגם התרגום בתקייה אחת.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני אנסח את השאלה שלי בקצרה: איך אפשר להגדיר לActive Desktop, שכשאני לוחץ על לינק שמופיע בחלון שלו על שולחן העבודה שלי, הוא לא יפתח אותו בחלון אקספלורר חדש, אלא על אותו חלון דסקטופ?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב היום למשהו שלא ראיתי בעבר במסנג'ר שלי. כששולחים לי לינק, אני לוחץ עליו והוא נפתח בבראוזר שכבר פתוח ולא בחלון חדש. היום התקנתי את תוכנת מסנג'ר פלוס ואני מאמין שיש לה קשר לזה כי הייתי שם לב אם זה היה קורה לפני כן, אני רגיל לכך שנפתח חלון חדש בכל פעם, גם אם לחצתי מאה פעמים על אותו הלינק. האם מישהו יודע איך לגרום לכל הלינקים במסנג'ר להפתח בחלון חדש? תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז ככה יש לאח שלי מסמך ישן מאופיס 97 ושאני רוצה לפתוח אותו באופיס XP הוא מופיע לי בגיבריש מישהו מכיר תתופעה??
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חבר שלי כתב קובץ בוורד, עם תמונה ברקע והכל יפה. שלח לי כדי שאדפיס את זה, אבל הקובץ הוא XML, וכשאני מנסה לפתוח אותו עם הוורד 2003 אני לא מצליח. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הורדתי מאתר מסויים מסמך לקריאה בתבנית PDF רציתי לדעת איך אני קורא אותו כי כאשר אני מנסה לפתוח אותו מופיעים כל מיני מספרים
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הי לכולם מישהו יודע איך אני פותח מסנג'ר עם מספר כתובות אימיל שיש לי. הסיבה לכך, יש לי מספר כתובות אימיל (כמו שיש לכולם כיום) כל כתובת משמשת לתחום שונה (עבודה, חברים וכ"ו) אז כמבקשים ממני כתובת מסנג'ר אני רוצה לתת להם רק את האימיל בו הם מכירים אותי, אך אני רשום במסנג'ר עם אימיל אחד!!! לכן אני רוצה שיהיה לי מסנג'ר שפתוח עם מספר כתובות אימיל אצלי במחשב ומי שמקבל את כתובת המסנג'ר שי מקבל רק כתובת אחת. HELP תודה
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-