תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
(תמונת השגיאה מצורפת, מערכת Windows 7). גיגלתי קצת ומצאתי הדרכה להסירמפתחות רגיסטרי (שלא קיימים אצלי) ולעשות reinstall לתוכנה. מכיוון שהמפתחות לא קיימות ניסיתי רק reinstall וזה עדיין לא עובד. מישהו אולי נתקל בזה ויש לו רעיון מה לעשות (אילו מפתחות רגיסטרי למחוק אולי)? אני אנסה גם להסיר את התוכנה לחלוטין... אבל יש לי הרגשה שהמפתחות ישארו מותקנים ככה שהתקלה לא תפתר ע"י הסרה מוחלטת. תודה..! עריכה: מדובר כמובן ברשיון חוקי (מה-MSDN) פשוט בסופ"ש מיקרוסופט לא עונים וזה דיי דחוף. שוב תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
פתאום אני רואה שכל פעם שאני מנסה להתחבר לאינטרנט הוא מתקשר וכשהוא בודק את הסיסמא הוא אומר לי להכניס אותה מחדש. אז בדקתי למה ואני רואה שאני לא יכול לשמור את הסיסמא בחייגן. אני לא יודע למה זה קרה כי לא התקנתי שום דבר חדש. איך אני מחזיר את זה? (WIN ME) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר למסנגר ולא להתחבר לאתר HOTMAIL.COM בעיה מוזרה ביותר, מישהו יודע מה הבעיה? :s05: תודה.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן חברים, הבעייה שלי היא כזו, מלפני כמה ימים, אני לא מצליח לעשות EXTRACT לקבצים, כל דבר שאני מוריד (אני מוריד הכל דרך UTORRENT) יורד בסדר, וכשאני מנסה לחלץ אותו אני מקבל הודעה שיש קבצים פגומים, בדקתי את זה ואין לאנשים אחרים שמורידים את אותו הקובץ את הבעייה הזה.. מה יכול לגרום לזה? אני מקווה שכתבתי את השאלה בפורום המתאים, אם לא בבקשה תעדכנו אותי ואני אעביר את הת'רד. תודה חברים! נ.ב סתם כדדי להיות נחמד לחברי הפורום האדיר הזה, מי שיעזור לי לפתור את הבעייה, יקבל ממני צ'ופר בדמות הזמנה לTORRENTLEECH..
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי טוב אני לא יודע אם זה קשור אבל אני מנסה להגדיר את הרשת בין המחשבים(מוצלב) בכל אופן אחרי restart נעלמו לי כל המעודפים וה firefox מרצד כל פעם שאתר מסיים טעינה מתחיל ריצוד מעצבן הסרתי התקנתי-אין שינוי אני לא יכול לחזור לאקספלורר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם ערב אחד , בלי שביצעתי איזה שינוי מיוחד , אני מדליק את המחשב והאינטרנט בקושי זז. משהו בסביבות חמש דקות עד שרק עולה השם של האתר על הטאב , וזהו העמוד לא נפתח. המחשב מחובר דרך כבל והכל היה תקין. מה גם שבמחשב אחר שמובחר באופן אלחויט האיטנרנט בסדר. האם זהו וירוס? סרקתי עם נוד32 ו׳avg ולא עזר. נותר לי רק לפרמט?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שאני גולש אני תמיד משתמש בגלגלת בעכבר ופתאום באמצע הגלישה.. (כנראה לחצתי על משהו) ואני לא מצליח לגלגל יותר.. ניסיתי גם בEXPLORER של הווינדוס וגם שם אני לא מצליח לגלגל.. בדקתי במסנג'ר ובמסנג'ר אני מצליח לגלגל כך שהעכבר לא תקול... גם אם אני עושה לחיצה את הגלגלת אז אפשר להוריד ולעלות את הדף עם העכבר.. אבל בגילגול בלבד אני לא מצליח. איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
-
google.com ו firefox מחקתי cookies עדיין זה נשאר בצד השני תודה
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שנים שיש לי High ID פתאום יש לי Low ID ועניים שחורות 19/09/2007 15:05:09: Warning www.UseNeXT.info (89.163.161.226:4661) - No answer from your 6258 port. Please review your network config. מה צריך לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני אחד שמבין ולא קיבלתי כבר איזה שנה וירוסים או ספייורים (יש לי אנטיוירוס קספרסקי ופירוואל זון אלארם) פתאום היום אחרי שאני מתקין SILENT HILL 4 אני רואה בדפדפן TOOLBAR של AMAZON ואי אפשר להסיר, שבדקתי עם AD-AWARE זה מצא מעל ל 100 קבצים של ALEXA משהו כזה זה בגלל המשחק או אנטיוירוס או משהו? כי פעם בשבוע אני סורק כללי לוירוסים וספייורים שיט!! זה חוזר לי כל פעם שאני מסיר את זה מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים חשתי באיטיות בתעבורת האינטרנט שלי. ההורדות בתוכנת ה-BitComet הפכו איטיות מאוד (וזה לא בגלל שאין מספיק משתפים או משהו כזה) וגם הגלישה באינטרנט הפכה לאיטית. סרקתי את המחשב עם norton, ad-aware, spybot, ewido ורק בעזרת ewido מצאתי שלושה קבצים בתיקייה system32 של windows בשם winupsvc, msmdtr ועוד אחד שאת שמו אני לא זוכר. שלושתם היו תולעת זהה (לא זוכר את שמה). אבל מחיקתם לא עזרה והכל נותר איטי (לא בהכרח שהאיטיות נובעת בגללם). האם יש דרך לגלות אם משהו משתמש לי בפס האינטרנט?
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין גרסאות שונות של וינראר, שיחזור מערכת, העברה לכונן אחר, הורדה מחדש של הקבצים- שום דבר לא עוזר. סריקת סקטורים פגומים, איחוי הדיסק וכל התוכנה האלה לא עוזרות. חשוב לציין שהקבצים אלה היו טובים עד שלשום ומשום מה הם הדפקו. לא נעשה שום שינוי חשוב במחשב, למעט סידור תיקיות.. מה אני עושה ?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום, ביום בהיר אחד בלי שום הודעה מוקדמת הפסיקו כל הנגנים במחשב לעבוד (מדיה פלייר, VLC, BSPLAYER) עד היום הכל עבד בלי בעיה ולפתע בכל הנגנים שומעים את הקול אבל לא רואים תמונה הכל שחור. שתי הערות: א. עד היום כל הסרטים עבדו לפחות באחד מן הנגנים ולא היתה שום בעיה. אני לא עשיתי שום שינוי ולא התקנתי שום דבר חדש. המחשב הזה אפילו לא היה מחובר לאינטרנט כבר הרבה זמן. ב. סרטי DVD קמויים ולא צרובים כן רואים היטב. למישהו יש פתרון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה אבל פתאום MKV לא עובדים לי הסרט לא מתנגן http://img87.imageshack.us/img87/4014/scarfacerg6.jpg
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנת צורה בסיסית מאוד בAS ורציתי לדעת איזה פקודה יש לי על מנת לבצע פתיחת תיקיה. כלומר ליצור - BUTTON שכשאני לוחץ עליו נפתחת לי תיקית יעד ע"פ מיקומה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתפתח לי תוכנה כמה פעמים שאני רוצה .. יש דבר כזה מצאתי את send boxie נותנת לפתח רק פעם נוספת את התוכנה שרוצים ..
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
יכול לקבל מילים, אבל לא מצליח לשלוח. מקבל הודעה שהמייל לא הועבר ומיד לאחר מכן מקבל מייל מצוות outlook האומר: please sign in and validate your Outlook.com account כאשר אני עושה זאת, מקבל הודעה "אימות החשבון שלך כדי שתוכל לשלוח דואר אלקטרוני, אנחנו צריכים לאמת את החשבון שלך. אנחנו מבטיחים שזה לא יקרה בכל פעם שתשלח דואר אלקטרוני". במקרה הטוב מאפשר להכניס רצף אותיות/מספרים ואחרי שאני לוחץ על "אמת" הוא "חושב" עד אין קץ ודבר לא קורה. משהו יכול להגיד איפה הבעיה ומה אני צריך לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בוינדוס אפשר להגדיר שכאשר סוגרים את המחשב ואח"כ פותחים אותו שוב, או שעושים ריסטארט, אותם החלונות שהיו פתוחים לפני שסגרתם את המחשב, יפתחו שוב אוטומטית אני הייתי רוצה לדעת אם יש דרך לעשות את אותו הדבר עם תוכנות, או לפחות קבצי טקסט פתוחים? ועוד שאלה שלא תלויה בשאלה הקודמת, אם אתם מכירים תוכנה שאפשר לפתוח בה יותר מקובץ טקסט אחד בבת אחת, ורצוי גם קבצי ?DOC
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי מספר משחקים ותוכנות שהיו מכווצות, ולאחר שפתחתי את הכיווץ הופתעתי לגלות שבמקום משחק עובד יש לי את סוגי הקבצים הללו, אני מנייח שזה בטח משהו בסיגנון של קבצי ה ISO או משהו כזה, אבל אין לי מושג איך לפתוח אותם או להשתמש בהם. אשמח לקבל עזרה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום כולם עשיתי ריסט לראוטר כפי שהתבקשתי ע"י בזק אחרי שבדיקת מהירות הראתה שאני גולש ממש לאט ועכשיו הביטורנט מסומן עם המשולש הצהוב הזה למטה והסימן קריאה מה שאומר שהפורט לא טוב מהירות ההורדה ירדה מ400+ ל200 ופחות והעלאה בכלל על כמה קילובייטים בודדים אשמח לקבל עזרה תודה מראש ..
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
האם אפשרי לסמן רשימה של לינקים ובלחיצת כפתור אחת לגרום לכך שכולם ייפתחו בדפדפן שלי? אם כן, כיצד?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ניסיתי להשתמש בכל מיני תוכנות לא הצלחה. אם מישהו מכיר דרך / תוכנה אני אשמח אם הוא ישתף אותי/אותנו.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שפותחים הרבה יישומים בלי לסגור תוך גלישה באינטרנט במצב הזה מה יותר חשוב מעבד חזק או נפח זכרון גדול?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-