תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתקין daemon tools בVISTA X64 ולא הולך לי...מישהו יודע אולי למה?...או אולי יש לכם תוכנה חלופית?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שפירמטתי ואני לא מצליח למצוא להם דרייוורים בגדול אני צריך לצ'יפסט כרטיס קול שניהם אונבורד ואני צריך גם לכרטיס מסך של ATI צירפתי כמה תמונות אשמח לעזרה תודה רבה רבה!
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני לא יודע מה הבעיה, מאז ששמתי את הX1950 PRO הקול מתחיל להשתגע לי. כל פעם (לא יודע מתי, יכול להיות שאני נכנס למשחקים או עושה ריסט, לא בטוח) אני לא מצליח לשמוע קול, והפתרון היחיד הוא REINSTALL של הדרייברים (INTEL AUDIO STUDIO). מה אני עושה מכאן?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת את החברה שיצרה את כרטיס הזכרון(RAM) שנמצא ברשותי? (בדקתי באוורסט אבל לא מצאתי שם של חברה)
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשנות את ה-IP שלי מכיוון שיש אתר שחוסם אותי מה ניתן לעשות? ד"א אני מחובר דרך כבלים!
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס במחשב הישן שלי ורציתי להתקין דרייבר לכ.מסך RADEON X1300, בפעמים הקודמות כשרציתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך לא נתקלתי בבעיה כלל וכלל, אבל הפעם כאשר אני מכניס את הדיסק לכונן הוא אומר לי יש שלא נמצא ההתקן, ז''א כאילו אין כרטיס והוא לא מביא לי להתחיל להתקין. מישהו יודע מה הסיבה שזה קורה ואיך אפשר לסדר זאת? אשמח לתשובה. תודה מראש ולילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לא ארחיב הרבה אך אני מחפש תוכנה שבה אוכל להוריד שידורי רדיו לדוגמא http://www.103.fm/programs/page.aspx?c41t4nzVQ=EM&cntrVQ=EFL {בבקשה לא להקים דיון סביב נושא התוכנית זה עדיף בלילה במשמרת על יוסי סאיס} לקובץ מדיה כדי שאוכל לשמוע את התוכניות האהבות עלי בעבודה {ניסיתי לחפש את הקובץ של השידור בתקיית cache אך לשב } מצאתי תוכנות אשר מסוגלות לבצע דברים לאחר חיפוש בפורום פה אך את הלינק הם לא הצליחו לפענח או לקבל ממנו מידע . יכול להיות שזה לא הלינק הנכון ? בתודה נילס . :
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רב, באתר WALLA יש להם וידאו של חדשות. וכבר שבועיים שהוא לא עובד לי. מאז שהיה לי וירוס ושיחזרתי את המידע של המחשב. מישהו יודע מה הבעיה ולתת לי פיתרון? יש לי דרברים, ורק שם לא הצלחתי לראות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי, התקנתי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני מנסה לעדכן אותו דרך ה live update אני מקבל את ההודעה הזאת: LU1844: LiveUpdate could not determine if there is an update for this product because the update list for this product is corrupted הצלחתי לעדכן אותו פעם כשהתקנתי אותו, ועכשיו כשאני מנסה לעדכן לו את ה Virus Definitions אני מקבל את ההודעה שרשומה למעלה... למישהו יש מושג למה זה קורה????? ???
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
איך אני מוחק את ההיסטוריה של החיפושים באינטרנט? ז"א את המילים שנשמרות לאחר חיפוש בגוגל וכו', שמופיעות כשכותבים בשורת החיפוש... שיערתי שזה קשור לקוקיז באיזשהי צורה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מזה בבעסה של החיים אני לא יודע מה לעשות רק אתה יכולים לעזור לי אז ככה התקנתי איזה תוכנה ופתאום המחשב נתקע לי וכל מה שהיה לי על השולחן עבודה.. נמחק לי לגמרי והיה לי הרבה דברים חשובים שלא עשיתי להם גיבוי או צרבתי אותם ואני אבוד אני לא יודע מה לעשות .. אאזזז בקשה ממכם תעזרו לי :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לאחר שאני עושה ריסט במחשב לא תמיד ,המחשב מתחיל את פעולת האיתחול מחדש ואז המסך נכנס למצב כיבוי ולא זז רק עם אני מנתק את המחשב מהחשמל ל 5 דקות בערך המחשב חוזר לפעול מה זה אמור להביע ?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לדעת האם יש את האפשרות להתקין תוכנה בדיסק או קי שלי ופשוט לגשת איתה לכל מחשב ותעבוד לי חלק ללא צורך התקנת התוכנה בכל המחשבים ? תודה רבה לכם.
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
why there is no sound in my windows?? on games its fine... but on the windows it self there is no sound(YOUTUBE.COM ) no sound on the videos :-\
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אנטי וירוס נורטון 2002 לא מופעל בסטארט אף ולא מופעל כלל (גם לא ידנית) אבל משום מה לפעמים שאני עושה איזו פעולה, אז קופצת לי הודעת אזהרה וממליצה לי לעצור את הסקריפט. האם זה טוב ליהודים? אם לא - איך בדיוק נורטון עובד אם בכלל לא הפעלתי אותו וגם לאחר ההודעה הזו אני לא רואה שום סימן שלו בשורת משימות?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אני קיבלתי מכשיר חדש (פלאפון ) ורוצה להפוך אותו לסלקום ואורנג' איך עושים את זה????? תודה למי שיענה
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
עכשיו אני כבר אחרי פירמוט והכל בסדר אבל מענין אותי מה היתה הבעיה... ביום שישי פתחתי את המחשב לניקוי, פרקתי: ספק, כרטיס מסך, קשיח, צורב והפאנל הקדמי + המאוורר הקדמי (מארז ישן - הפאנל לא נשלף בקלות). אחרי שנקתי הכל, החזרתי וסגרתי - אני מפעיל את המחשב ובשלב שהוא טוען את הוידואס הוא עושה ריסרט (הוא גם עשה טעינה ערוכה יותר מהרגיל ובסיום פשוט עשה ריסרט). אז פתחתי עוד הפעם בדקתי 10 פעם את החיבורים של הספק, הוצאתי גם את המעבד והחזרתי (מה שמוזר זה שלא נגתי בוא בהתחלה) את הזכרונות ואפילו החלפתי דיסק קשיח עם מחשב אחר ועדיין לא פעל. מה זה יכל להיות ? התחממות של משהו ? (דבר אחד שעשיתי אבל אני לא מקיר שום קשר בין זה לזה שהוא נכבה זה שכמה ימים לפני עשיתי OC לכרטיס מסך וזאת היתה הפעם הרא…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי בבקשה דרייבר לכרטיס הקול שלי הבעיה שהמחשב אחרי פורמט ואני לא יודע מהו כרטיס הקול שלי. הבנתי שאפשר לדעת זאת ע"י לוח האם. אז זה לוח האם שלי : Motherboard ID 06/11/2003-SiS650GX/SIS962/IT8705F-P4SGX-MX Motherboard Name Asus P4SGX-MX תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היו לי היום המון בעיות באינטרנט(במחשב הזה שמחובר אלחוטית לראוטר) איך שהוא הם הסתדרו אבל עכשיו בICQ(גם 5.1 וגם 6.5) ברגע שאני שולח הודעות אז הוא אומר שההודעה לא נשלחה. לפעמים גם הוא פשוט מתנתק או שלא רואים את המחוברים. ניסיתי להתקין שוב, לא עבד. מה אפשר לעשות? שכחתי לציין שלפעמים הICQ מתחבר ולפעמים לא אריאל
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אז ככה יש שתי תוכנות אנטי וירוס טובות ואני לא יודע מה לבחור??? 1.kaspersky prsonal pro 2.kaspersky personal מה אתם חושבים? מה יותר טוב ? 1 או 2 .
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שאני עושה unistall אם זה דרך הקובץ או דרך add/remove הוא מראה כאילו שהוא עושה , מסיים , אבל התוכנה עדיין חיה ובועטת
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הוא אומר לי שצריך להתקין Office וכבר יש לי במחשב והוא לא נותן לי להכנס לאינטרנט(Explorer)... וזה קרה בדיוק אחרי שמחקתי Norton anti virus 2003 והתקנתי KAV
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת אנטי וירוס טובה שלא מכבידה על המחשב ובנוסף תוכנת פיירוול . על מה אתם ממליצים??
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
נוצרה לי לא מזמן בעיה בתוכנה שמזהה טביעות אצבע. עד עכשיו אם לא הייתי מזוהה דרכה היא היית תמיד בפעולה והאיקון שלה היה בצד כך שברגע שהייתי מעביר את האצבע היא היית מזהה את זה. עכשיו כאשר אני לא מזוהה התוכנה הוא התהליך יוצא לגמרי ככה שאם אני רוצה להכנס על ידי טביעות האצבע אני צריך להפעיל את התוכנה ידינית. ניסיתינ להסיר ותהקין לא עוזר. למישהו יש מושג איך אני משאיר את התהליך תמיד פועל שאני יראה את האייקון בSystem Tray קבוע? יש הגדרות רגסטרי או משהו כזה ? כי לא מצאתי. יש לשים לב - שאני כן מחובר ומזוהה היא עדיין רצה ברקע.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-