עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם פירמטתי את המחשב של חבר שלי ויש לו כרטיס מסך מובנה, ואין את הדיסק של המחשב, ועכשיו רואים מה זה מגעיל,אם אפשר לקרוא לזה רואים, משהו יכול לעזור לי?להגיד לי איך אני מטפל בזה?

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by shaithebest,

שלום רב להלן לינק המסביר על מבצע של סקייפ להתקשר ללא הגבלה מהמחשב לכל טלפון נייח לישראל http://skypeshop.co.il/skype_out.php?id=74 השאלה הנשאלת היא האם ידוע לכם על דיל דומה שאפשר להתקשר גם ללא הגבלה לטלפונים ניידים בישראל(לא מעניין אותי חו"ל) אם לא סקייפ האם שמעתם על אלטרנטיבה אחרת??? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  3. Started by AFIK10000,

טוב אני כבר הורדתי 5 סרטים אבל הבעיה היא שאני רוצה לראות אותם זה מראה לי רק את הסאונד ומדיה פלייר זה מראה כיאילו שמתי שיר למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  4. אני צריך מישהו שיסביר לי את היתרונות והחסרונות של התוכנה והאם היא מהירה בדרך כלל, וכמה זמן לוקח לה להתחיל להוריד וכו'....

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by Holography,

שלום, ברצוני לנעול CD's בעזרת סיסמה...האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  6. מישהו יכול להביא לי לינק לדך הרשמה לעשות מסנג'יר? אני לא מוצא את .תודה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  7. ^^^ תודה (הגרסה החדשה פשוט תוקעת לי את המחשב)

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  8. Started by hdbaam,

אוקיי אז, אני לא בטוח אם זה מתאים לפורום הזה או רשתות ואינטרנט, בכל מקרה, זה נראה לי מן שילוב. לעניינו - אחי מנסה להתחבר למסן שלו [הוא חי בארה"ב] ללא הצלחה... העברתי חיפוש בפורום לגבי כמה בעיות במסן, מצאתי פתרונות והצעתי אך זה לא הועיל. אני חייב להדגיש כמה דברים - הכתובת והסיסמא הם 100% נכונות [ניסיתי במחשב שלי והוא מתחבר..].. כמו כן, התוכנה עצמה על המחשב שלו מתחברת למסן בכללי [לצורך העניין הם משתמשים שם ב-2 MSN's]. רק על הכתובת שלו אין הצלחה.. אגב , השגיאה שמופיעה בד"כ היא - 8100030d הצעות ופתרונות יתקבלו בברכה רבה... ו.. תודה !

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  9. יש לי שני מחשבים בהם מותקנת קאספארסקי 1. נייח עם XP + קאספארסקי 2. נייד עם WIN7 + קאספארסקי הבעיה 1. כשאני שולח מייל עם מיסמך וורד מהנייד לנייח ( זה למעשה לעצמי למייל שלעצמי - כי אני משמש בנייד כשאני לא במשרד) מה שקורה הוא: א. המייל מגיע לנייד עם הצרופת וורד ב. המייל מגיע לנייח ללא הצרופת וורד 2. עבור אותו תהליך שליחת מייל מהנייח לנייד - הבעיה לא קוראת= והצרופה מגיעה בשני המיקרים 3. כשמישהו שולח לי את המייל - אותו המייל - ממחשב אחר למחשב הנייח שלי - הוא מגיע עם צרופת הוורד מקווה שההסבר לא מסובך מידי - אבל תכלס זה מה שקורה עברתי על הסטאפ של הקאספארסקי במחשב הנייח - ולא מסומן שם שום אופציה למחיקת צרופות במייל מה זה יכול להיות ? תודה מראש למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by EF,

שלום , רציתי להעזר בכם לגבי תופעה חדשה במחשב: מזה מס' ימים המחשב איטי מאוד והמסכים נתקעים לי ובנוסף יש כתובית שעולה ובה רשום: "זה SCRIP האם להפסיק את הפעלת קובץ. לפעול לאט בדף זה גורם ל-scrip קובץ,אם הוא ימשיך לפעול המחשב עלול להפסיק להגיב". מה עליי לעשות?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  11. מי שנכנס כנראה מבין למה אני מתכוון. ובכן משום מה עם הקודק הספציפי הזה בלבד ובתוכנה הזו ה-AVI שמתקבל רץ בהילוך איטי. לוירטואל דאב למשל אין בעיה לעבוד עם Huffyuv ולהוציא וידאו טוב. ניסיתי כל מיני גירסות של FlyDS ו-Huffyuv ללא הצלחה ומה שמוזר שבעבר לא היתה קיימת בעיה כזו. אני רוצה דווקא את FlyDS בגלל כמה תכונות שיש בה. מי שיוכל לתת עצה יבוא על הברכה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by shlomom,

שלום, הבעיה היא כזאת: אני מנסה לבצע video capture ממצלמה אנלוגית. זאת לא הפעם הראשונה אבל עכשיו יש בעיה חדשה. הכניסה דרך 6600GT VIVO עם הדרייורים של WDM וזה עובד עם קלטת אחרת בסדר גמור. בתמונה ניתן לראות שיש פס לבן באמצע הפריים. הפס מופיע כמה שניות לאחר תחילת ההקלטה ונשאר שם. ניסיתי דרך יציאת קומפוזיט ו S-VIDEO במצלמה ויש את אותה תופעה. במסך של המצלמה הסרט מופיע בסדר. ניסיתי דרך מספר תוכנות (virtualDub, Windows MovieMaker, PowerDirector ) בכולם אותה תופעה. יש למישהו רעיון איפה הבעיה ??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by zion561,

מה נשמע חברים? תראו אבא שלי קנה את ה DVD הזה. http://zap.co.il/model.asp?model_id=584692 והורדתי סרט הארי פוטר והוא באה בשני חלקים CD1/CD2 עכשיו אני צורב אותו על DVD ואני פשוט צורב את 2 החלקים האלו על דיסק 1 ובתפריט אני בוחר איזה חלק אני רוצה לראות? וגם הדי וי די קורא כתוביות Divx ורציתי לשאול איך אני צורב כתוביות עם הסרט? למשל הורדתי כתוביות לסרט ואני לא יודע איך אני צורב את הכתוביות ואיך אני מפעיל אותם חח תודה מראש ממש חשוב לי

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by 3pac,

לא יודע איך זה קרה אבל פתאום הוא לא עולה ,אין אפילו הודעת שגיאה. כשאני לוחץ על הFlashGet דרך הfirefox הוא רושם לי : download manager not properly installed. incorrect function. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר . מה הבעיה פה ?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by urich,

התקתנתי את התוכנה שעבדה בסדר אבל לאחר שהסרתי אותה עדיין קיים כונן וירטואלי של דיוידי. עשיתי לו הסרה אך לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב הוא מזוהה שוב מה עושים.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by sza,

כנראה שהדרייבר נמחק משום מה, הדבר קרה לפני כמה חודשים ולא טופל ולכן לא נ יתן לעשות שחזור מערכת, הבעיה היא שיש לי מלא מלא דרייברים של כרטיסי קול ושל לוחות אם, אם אני זוכר נכון, זה אמור להיות כרטיס קול מובנה, אבל אני לא בטוח במאה אחוז.. איך אני יודע איזה סוג של לוח אם יש לי בדיוק, או איך אני יודע איזה סוג של כרטיס קול יש לי בדיוק? יש אפשרות לבדוק את זה בלי לפתוח את המחשב ?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  17. אני רוצה תוכנה שתדע לפתוח קצבי RAR אבל לפי תור כאילו אם יש לי כמה תיקיות שמכילות קצבי RAR שאני אוכל לקבוע לאן לפתוח כל קובץ ואז היא תתחיל לפתוח ולא יהיה צורך לשבת מול המחשב וכל פעם לפתוח קובץ ולחכות שיפתח כדי לעבור לבא בתור

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  18. איך אני יכול להכניס לסרט מוסיקה כלומר באיזו תוכנה אני יכול לעשות את זה? אנשים תענו בבקשה תתעוררו

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  19. היי רכשתי לא מזמן מחשב חדש ובו כרטיס מסך sappire ati x80 gto וכן מסך LCD של LG 1780Q אני מתכין את הדריברים וישנה התנגשות בינהם ובעיה מה סדר ההתקנה המעודף האם קודם את הדריברים של המסך או של הכרטיס הבעיה היא בהגדרת ה PIVOT של המסך ( המסך ניתן לסיבוב והתמונה משתנה אוטמטית ) מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by kola,

התקנתי ווינדוס ויסטה אולטימייט לא ממזמן ויש לי בעיות עם התחברות למסן ולאיסיקיו אשמח לקבל המלצות ופתרונות כיצד לפתור את הבעיה בחלק מהפעמים האיסיקיו הצליח להתחבר לי לאחר שהגדרתי אותו על פורט 80 [דרך הגדרות חיבור] בנוסף, החומת אש שלי פעילה ואכן האיסיקיו והמסן מופיעים שמה ככה שאין שום פירוול שחוסם אותם

21. Started by wow,

ומה אני יכול לעשות עם זה?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by PCguy,

מישהו יודע איך רואים היסטוריה?? איפה הוא מאחסן את הTEMP

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  23. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל להקליט אאודיו, ובזמן ההקלטה אני רוצה שתהיה לי אפשרות להקשיב למה שכבר הקלטתי - להשמיע חלק קצת מוקדם יותר של ההקלטה בעוד אני ממשיך להקליט. יש דרך לעשות את זה עם Cubase? או שיש תוכנה אחרת שיודעת להמשיך להקליט בזמן שאני מריץ אחורה בהקלטה? תודה לעוזרים.!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by idoleff,

לא הייתי בטוח איפה לפרסם את זה אז פירסמתי פה.. הכנתי מצגת בPOWERPOINT ואני מתכוון להקרין אותה עם מקרן על קיר... הבעיה היא שהקיר קטן מידי ואני לא יכול לקרב את המקרן יותר מעכשיו.. השאלה שלי אליכם היא האם יש אופציה בכרטיס המסך שיקטין באופן מלאכותי את התמונה היוצאת ממנו ככה שהתמונה תידחס? זה די דחוף... תודה, עידו

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by snop53,

היי... רציתי לשאול אם ידוע לכם אם קיים אתר איטרנט בעברית שמסביר על פוטושופ- איך להשתמש, טיפים וכדומה? :s05:

• 1 תגובה
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.