עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sigma,

מדי פעם יוצאות גרסאות חדשות של תוכנות , כגון: ccleaner ; glary utilities ;registry booster . האם עדיף להתקין גרסה חדשה על הגרסה הקודמת ? או , שעדיף קודם להסיר את גרסת התוכנה הקודמת ?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. Started by izikagam,

http://www.unl.Smart.Security.v3.0.560.0.Final.rar נערך.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  3. שלום לכולם... השאלה בכותרת האם מישהו נתקל בבעיה ...??? כי הבנתי שזה מוכר ולא מצאתי פתרון לדבר... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by eladh16,

בוקר טוב חברה! שאלה קטנה.. האם אחרי שיחזור של גיבוי שנעשה ב Norton Ghost 2003 יש האטה של המערכת בגלל שהקבצים של הגיבוי היו מכווצים? או שהמצב חוזר בדיוק לאותו מצב שהיה ביום הגיבוי? תודה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by sagioto,

שלום, ביומיים האחרונים רכשתי שני מוצרים: מצלמה של פוג'י ונגנן של sansa בשניהם נתקלתי באותה הבעיה, איך שאני מחבר את המכשיר למחשב ויסטה הוא מזהה אותו בתור מה שהוא (בסנסה הוא גם מציג את הכונן בתור תמונה של המכשיר) ואז הוא מתחיל להתקין את מנהל ההתקן, תוך כדי ההתקנה הכל עובד בסדר וטוב ואז כשהוא מסיים וכותב מנהל ההתקן הותקן כראוי המכשיר לא מזוהה יותר במחשב ואין איך לעבוד, מישהו נתקל בבעיה יודע איך לפתור? המכשירים עובדים ללא בעיה בXP על האריזה של המלצמה כתוב תואמת ויסטה. נסיתי למצוא דרייברים אבל אין באינטרנט וגם לא עם המוצרים חוץ מזה שזה לא נראה בעיה של דרייברים כי בשניה הראשונה שמחברים אותם הם כן עובדים ומזוהים כמו שצריך. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  6. נתקלתי בעבר בתוכנה שמאתרת בעיות חומרה כשאין אפשרות להתקין ווינדווס וחושדים שבעייה של חומרה גורמת לכך. מישהוא מכיר תוכנה ואם אפשר שם או קישור להורדה! תודה רן

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by gimdy,

מיזוג שתי קטעי אודיו וחיתוך קטעים לא רצוים איזו תוכנ האתם ממליצים?

8. שלום לכולם, הנני צריך את עזרתכם בעיצוב לוגו לאתר. האתר הינו של עסק של המשפחה ועוסק בתחום הריהוט. בלוגו צריך להיות כתוב "גריגורי רהיטים" אם המנהלים לא יהיו נגד ואקבל אישור אפרסם את כתובת האתר על מנת לקבל דגובות וחוות דעת. מקווה שפניתי למקום הנכון. בתודה, תומי

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  9. משום מה אחרי המון זמן שראיתי טוב בטלוויזיה כשהיא הייתה מחוברת למחשב, פתאום היום ראיתי שרואים שחור לבן. מה שיותר מוזר, זה כשאני מפעיל את המחשב והטלוויזיה עדיין מראה מה שקורה במסך, אז רואים צבע בהתחלה שהמחשב עולה. הבעיה מתחילה רק כשהווינדוס עולה. רק אז מתחילים לראות שחור לבן, כנראה בעיה של דרייברים, הבעיה שאני לא מצליח למצוא שום דבר שיכול להוות בעיה. נ.ב פתחתי את הדיון פה, כי לא מצאתי משהו מתאים יותר.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by tomer_bb,

שלום לא מזמן התקנתי את NOD32 גרסא 2.7 בויסטה וכל כמה זמן אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה צריכה להיסגר למישהו יש מושג למה זה קורה? למה גם התקנתי באקספי את הגרסא וגם שם היא נתקעת האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס תואמת לויסטה?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  11. אני מחפש מישהו שיודע פוטושופ ברמה סבירה לפחות בשביל לוגו הסרט ועוד כמה ליטושים קטנים. אם יש כאן מישהו שמבין באפטר אפקטס מה טוב,אני אשמח אם תוכל לעזור... תודה רבה ! מי שמעוניין שיצור קשר בפרטי או שישאיר כאן הודעה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. שאני מדליק את המחשב המחשב מראה לי את התמונה הזאת עם הad-watch: '>http://www.2send.us/"] ולא משנה אם אני לוחץ block או accept המחשב לא מגיב לשום דבר...אם לוחצים על המחשב שלי הוא מראה אומר שהוא לא קיים וכך הוא עושה על כל הדבר אחר... בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי בבעיה הזאת אני יודה לא מאוד!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by alex125,

שלום לכולם יש לי בעיה מחקתי תיקה עכשיו אני רוצה לשחזר אותה אך אני עושה את זה אני עשתי את שחזור מערכת זה רק מחזר את תיקה אבל היא ריקה אך אני עושה כדי לשחזר הכול כלל את דברים שבתוך התיקה תודה מאלכס!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by בזיק,

יש לי אינטרנט כבלים וטלפון כבלים. האם יש אפשרות ליצור תיבה קולית דרך המחשב כך שמי שמתקשר אלי לטלפון יוכל להשאיר הודעה ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by KingRaptor,

שלום כולם. יש לי בעיה רצינית: כפי שעולה מהכותרת, יש לי lag ענק ב-ventrilo. אתמול זה הגיע ל-3000 ping (היה גם גבוה מזה) כך שאני לא יכול להשתמש בתוכנה. אני מכניס את פרטי השרת ומנסה להתחבר. השרת הוא שרת קנוי שמוטעם ל-32 איש: כתובת: "ventrilo1.ldn.powervs.com", פורט: 5012 ויש סיסמא אבל זה כבר מדי פרטים. לאחר זמן מה (שאמור להיות מידי), אני "מחובר". כל מה שאני מסוגל לשמוע הם קטעי דברים ורעשים - הכל ב-3 דקות איחור! אין לי מיקרופון ולכן אני לא יכול לבדוק אם הם שומעים אותי. אבל אני לא שומע כמעט כלום ואם כן, אז כאמור באיחור עצום. אני מאחורי router של Edimax 7064A+g, אבל עשיתי virtual server ופתחתי את הפורטים הדרושים: 5012 של השרת עצמו ופורט נוסף שהוא ה-default של התוכנה - לא עזר. ה…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by IlanF,

הורדתי את גרסת הטריאל של Illustrator CS3. אבל משום מה אחרי ההתקנה הוא לא מביא לי להפעיל אותו :s05: הוא מביא לי רק הודעה: http://img103.imageshack.us/img103/7340/untitledln8.jpg

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by lee.,

האם יש תוכנה שעושה את זה? כי נראה לי שה MP3 שלי קצת איטי, והוא אמור להיות USB2

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by Xstyle,

יש לי בעיה כזהות בטעות עשיתי מחיה של תקיה אם קבצים שלי ממש חשובים עבודות וכו' ועשיתי shift+del שזה מוחק ישירות גם מסל המיחזור האם יש דרך לשחזר את זה עכשיו עשיתי שיחזור מערכת הוא שיחזר לי רק תתקיה של זה ולא תקבצים שהיו בפנים מישהו יכול לעזור לי זה ממש ממש חשוב לי אם אפשר לתת לינק לתוכנה והסבר זה ממש יעזור לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  19. כאשר אני נכנס לוורד הוא מתחיל לכתוב משמאל לימין. והוא נמצא בALIGN LEFT. איך אני משנה את זה לכך שהוא יהיה ALIGN RIGHT ומימין לשמאל? תודה רבה לעוזרים אני כבר שעה מנסה ולא מצליח

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  20. Started by zedisdead,

כאשר אני מושך אי מייל מה GMAIL שלי ל OUTLOOK EXPRES אם המיל גדול הוא מפסיק באמצע למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by shlobuski,

שלום, צריך עזרה בהמרת קובץ act! ניסיתי בעזרת תוכנת Sound Convet tool 2.0 והתוצאה שמופיעה לי הודעת שגיאה. יש אולי תוכנה אחרת?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  22. עם תוכנת נירו 6 היא דופקת לי דיסקים.. התוכנה צורבת לי סרטים ע"ג דיוקס ואבי וכל הפורמטים רק בהמרה משהו משתבש..אני צריך תוכנה לשימוש ביתי בלבד.. להעביר סרטים מהמחשב לLCD בסלון בערבי שישי שבת..עם אפשרות להדבקת תרגום ואם אפשרי המלצות על תוכנות מסויימות וכמו כן גם מדריך כלשהו לשימוש בה..כרגע יש לי VSO-CONVERT XTODVD TMPENG ובשניהם אני משנה את ההגדרות לרמה הכי גבוהה והוא מתחיל להמיר לי את הסרט ואז שאני בא לנגן אותו בנגן הדיוידי הוא לא פועל.. עושה תפריט מרשים וממש משקיע וגם תוכנת נירו בדיוידי עושה לי בעיות..

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by tisan4us,

(שואל בשביל חבר) שלום רב, במחשב שלי (עם אקס פי) יש בעיה בהתקנה תוכנות האנטי וירוס בזמן ההתקנה, המחשב (תוכנת ההתקנה יותר נכון) נתקעת באמצע ולא מאפשרת לי להתקין בתוכנה : Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.18 זה נתקע באמצע התקנת הקובץ Kav.exe ועוד קובץ נוסף בתוכנה : 7.5 AVG זה נתקע באמצע כי בפעם הראשונה שהותקנה התוכנה החבר ביטל בטעות את ההתקנה באמצע, זה לא נותן אופציה להתקין שוב וזה טוען את הטענה הבאה : Local machine: installation failed Installation: Error: Action failed for file avgamsvr.exe: creating file.... No such file or directory תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by et_gershon,

שלום, במחשב שברשותי מתרחשת בעייה שלאחר עבודה ממושכת או בקטעים מסויימים עם עבודה על הדפדפן (IE) קופצת ההודעה הבאה: לאחר הבעייה הוספתי למחשב כרטיס זיכרון וכרגע יש בוא שלוש כרטיסים של 64. המחשב הוא מחשב ישן, אך עדיין ניתן לשימוש. יושבת בוא מערכת הפעלה windows 2000. כנראה שהזיכרון לא מספיק או שהבעייה אחרת והתבלבלתי. אני יודע ש-FF ייצרוך פחות זיכרון וכנראה לא ייקפיץ הודעות כמו זו בכזאת קלות, אך המחשב לא שלי ואבי מתעקש על IE :-\ יישנו משהוא אחר שאוכל לעשות??? בתודה, איתי.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  25. Started by eladbu,

למה הביטקומט(0.68) תוקע לי את הגלישה?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים