תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת על כמה אני צריך לשים את ה- PAGE FILE שלי (אני מדבר על INITIAL SIZE ו- MAXIMUM SIZE) אם יש 1 גיגה זיכרון והארדיסק של WD160GB, 2 מחיצות, אחת קטנה מאוד ל- GHOST והשנייה לכל השאר. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש,אני לא יודע בדיוק איזה תוכנות שפותחות כל מיני קבצים בעיקר של קריאה להתקין בו. אתם מכירים את זה שאתם באים לפתוח קובץ ואז המחשב אומר לכם שחסר איזה תוכנה? אז לי זה קורה הרבה ויש לי (לא יודע עד כמה זה רלוונטי) אקרדור 5 או משהו. אז מישהו יכול להגיד לי בבקשה איזה תוכנות יש שפותחות כל מיני סוגי קבצים? וגם אם מישהו יהיה לו את הזמן והסבלנות להסביר לי אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אני רוצה להכין סירטון ב-movie maker עם סירטונים שצילמתי ב-FRAPS, אבל רוב הזמן, כשאני שם חלק מהסרט שצילמתי בציר הזמן או לוח התיכנון, הוא מיד נתקע ואני צריך לצאת עכשיו אני בקושי יכול לערוך סרט. בנוסף, גם עכשיו הכנתי סירטון והייתי קרוב לסיים אותו ועכשיו כשאני פותח אותו, כל פעם שאני לוחץ על חלק ממנו בציר הזמן (כי הוא נמצא בחלקים) פתאום זה יוצא מהתוכנה, ניסיתי אפילו להכין את זה בתור סרט ואת הסרט לערוך מחדש, אבל גם ממנו זה יוצא. מישהו יכול לעזור לי, אני עובד על זה כבר יומיים ואין לי כוח לעשות את זה שוב
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום אני משתמש במורפיוס תוכנת הורדה ממש מהירה אבל היא כבר לא מורידה לי מאז שיש לי את ה SP2 ש בטח חוסם אותה או משהו. מישהו יודע אם יש דרך לסדר זאת?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך GIGABYTE 7600GS ואני מחפש תוכנה טובה לאוברקלוק
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
Shalom! I cant write in hebrew cuz its new computer... i wanted to ask- what is the best and recomended AntiVirous today? and where i cant get it from? Thank You!
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
יש את האפשרות של ה file sharing תקייה משותפת עם מישהו ברשימה. בכל אופן האפשרות נעלמה לי ורק ניתן לשלוח סתם קובץ מה קרה?? אני אציין כי החלפתי את הרשת לאלחוטית ניסיתי לעשות לפי ההוראות בעזרה אבל שום דבר כשאני לא און ליין אז באפשרויות רואים את הלשונית של file sharing אבל אי אפשר לסמן בה כלום רק ללחוץ על trableshoot וכשאני און ליין אז הלשונית נעלמת אודה לעזרה הסרתי והתקנתי שוב אבל לא עזר... הגירסא של המסנגר היא 8 וגם ניסיתי לשנות ל8.5 בטא וגם לא עזר. :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת - האם יש לכם המלצה מסוימת לגבי סוג מחשב שניתן לעבוד איתו בפוטושופ על קבצים כבדים (RAW) שמשקלם נע בין 40-100 מגה כל-אחד - בצורה הכי מהירה ויעילה ? בהנחה שמדובר ב-PC ולא ב-MAC ואין הגבלה לתקציב. כרגע יש לי מחשב "סביר" ועדיין - אני מבזבז זמן רב עד שהמחשב מסיים לבצע פעולות מורכבות. אני שואל את השאלה כי הבנתי שצריך מחשב עם רכיב מסוים כדי שיפעיל את הפוטושופ בצורה המקסימאלית (ההסבר היה, כי פוטושופ עובד בצורה אידיאלית עם מחשבים שיש להם רכיב מסוים בלבד - כי להם הוא בנוי). אמנם חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר וטוב אבל הדגש הוא על מהירות הביצוע. בכל מקרה אודה לתשובה מהירה ועניינית, דני
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
-
:kopfpatsch: בעיה מוזרה! בדפדפן הרגיל של אקספלורר אני לא מצליח לכתוב בעברית... כלאמר, בשורת הכתובת או סרגל החיפוש - כן כותב עברית, אבל בתוך חלון חיפוש או צ'אט -לא מצליח לכתוב עברית וזה מופיע כג'יבריש... מה לדעתכם הבעייה? האים זהו וירוס עברית בישומי סקריפט או html? איך בתכנות האופיס יש לי עברית אבל באקספלורר אני לא יכל לכתוב עברית? גם אם אני עושה קופי/פייסט של משפט עברית מאופיס לאקספלורר זה יוצא ג'בריש. אנא עיזרו לי תודה רבה נ.ב. כדי לפרסם פה את השאלה, הייתי צריך לגלוש דרך מחשב אחר...
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הרבה מאוד (עשרות רבות) DVDים שיש עליהם סרטים ללא הגנה כלשהי (שהוקלטו ב-DVD צורב או סרטים ביתיים). כדי לערוך את הסרטים אני מעתיק את קבצי ה-VOB למחשב ופותח אותם בתוכנת עריכה. הבעיה היא שיש לי כמה דיסקים שכנראה נשרטו. אז לראות אותם ב-DVD אין בעיה, כי אין ממש משמעות לכמה ביטים חסרים פה ושם. אבל להעתיק את קבצי ה-VOB למחשב אני לא יכול - מקבל הודעת שגיאה. יש למישהו פתרון ? מישהו מכיר תוכנה שלא תעצור הכל ברגע שתתקל בביט לא תקין אלא תסכים להעתיק בכח את הקובץ גם אם חלקים ממנו לא קריאים ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך ליצור דיאגרמה של רשת [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש דרך לבצע רינדורים שלא אורכים ימים.. הגדרות מומלצות או אפילו (שמעתי שאפשרי) שימוש ברינדור בעזרת GPU , שלפי איך שראיתי באינטרנט והגדרתי..הויריי שלי קרס!!!. אני משתמש ב3DS MAX 2015 ומנוע הרינדור שלי הוא ויריי. מפרט המחשב די חזק. GPU=GFORCE GTX 1080 CPU=4 CORE 4 MHRZ תודה מראש לעונים.. לא מצאתי בארץ הרבה חריפים עם תשובות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי תגרסא הזו ושאני חילצתי תקבצים והשתמשתי ב-DT הוא רושם לי בתחילת ההתקנה: http://img124.imageshack.us/img124/4769/33dm0.png
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
MSE מוגדר להתעדכן אוטומטית לפני ביצוע סריקה בזמן אמת. כאשר הפעלתי לאחרונה סריקה, במקום ש-MSE עדכן את הגדרות הוירוסים, Windows Update הודיע על עדכונים זמינים, וכאשר נכנסתי לשם, ראיתי כי ה-Virus definition מופיע ברשימת העדכונים. ה-MSE, החל את הסריקה מיד מבלי להתעדכן כפי שהוא מוגדר (Windows Update אצלי לא מוגדר להתקין עדכונים אוטומטית). השאלה שלי, היא האם עדכונים אוטומטיים ב-MSE בכללי מתבצעים ע"י Windows Update ולא ישירות מהתוכנה? אם כן, האם יש דרך לגרום לאנטי וירוס לעדכן את עצמו אוטומטית ללא Windows Update מבלי שהוא יכפה עלי להגדיר את Windows Update להתקין עדכונים אוטומטית? תודה מראש. נ.ב. זה צאנ'ס אחרון שאני נותן ל-MSE לפני שאני חוזר ל-Avast.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בעיה שאני לא מצליח להשמיע סאונד באתרים כמו YOUTUBE ו PANDORA ועוד אתרים מבוססי פלאש... לא באקספלורר ולא בפייר פוקס התקנתי את הגרסא האחרונה של פלאש פלייר, ועדיין... כמו כן בדקתי שבמדיה פלייר ובQUICK TIME הווליום על מקסימום... אשמח לעזרה בנושא. בתודה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
הופיע לי פעמיים כבר מסך כחול עם הודעת שגיאה "Bad Pool Header". הרצתי Who Crashed וזה אמר שזה כנראה קשור לבעיית תוכנה אבל לא זיהה את הדרייבר שגורם לבעיה. הרצתי Memtest ליתר בטחון ולא נמצאו שגיאות. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי כי אין לי מושג מאיפה להתחיל. תודה מראש לעוזרים. אני מצרפת פה את קובץ ה-Minidump ואת הדו"ח של Who Crashed On Mon 05/09/2011 23:24:51 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\090611-18298-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7CC40) Bugcheck code: 0x19 (0x3, 0xFFFFFA8006693440, 0xFFFFFA0006693440, 0xFFFFFA8006693440) Error: BAD_POOL_HEADER file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: M…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
PopUp - "חלון קופץ", כלי המשמש בעיקר לפרסום באינטרנט. חסימה ב chrome דרך א' נכנסים לנתיב הבא chrome://settings/content ומשנים ב popup ל Do not allow any site to show pop-ups. דרך ב' מתקינים פלאגין הנקרא Better Pop Up Blocker לינק לפלאגין https://chrome.google.com/webstore/detail/nmpeeekfhbmikbdhlpjbfmnpgcbeggic חסימה ב firefox דרך א' לוחצים על Options-Content ומוודאים שמסומן V על block poups. דרך ב' מתקינים את הפלאגין Adblock Plus לינק לפלאגין https://addons.mozilla.org/he/firefox/addon/adblock-plus/?src=collection&collection_id=6fb27a4b-4932-a737-147e-fdfa68420b87 חסימה ב opera דרך א' לוחצים על tools-settings-preferences למטה יש אפשרות לבחור איך לחסום חלונות קופצים "…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Adobe Premiere Pro 7 אני מצליח לערוך אך איני מצליח לשמור את הקובץ בפורט של צפייה בסרט כגון: AVI או MPEG וכו' מה הפעולות שעלי לבצעה לאחר העריכה כדי לשמור את הסרט בפורמטים הנ"ל. תודה מראש לירון
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
http://www.giveawayoftheday.com/drive-copy-9-5-personal-edition-english-version/
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום היה לי את התוכנה ומחקתי אותה כי רציתי לנסות תוכנה אחרת ועכשיו אני לא מצליח להתקין בחזרה אני לוחץ על קובץ הsetup והוא לא מריץ אותו...מה אפשר לעשות? תודה :]
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
מה עושים במצב כזה? [br]פורסם בתאריך: 29.06.2010 בשעה 08:35:07 ?[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה לראות סרטוני פלאש רצים הדמויות קופואות ולא זזות התקנתי פלאש פלאג אין!
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-