תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ! הופיעה אצלי במחשב תופעה מאוד מוזרה..כאשר אם מדליק את המחשב או שעושה RESTART, כאשר המחשב מגיע לקטע שבו מוצג לוגו של windows xp על רקע שחור, המחשב פשוט נתקע על המסך הזה בערך ל 4-5 דקות ואז ממשיך לעלות כרגיל... התופעה הופיעה באופן פתאומי בלי שהתקנתי איזה תוכנה... אודה אם מישהו יידע לפתור לי את "התקלה"
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
יש לי DirectX9.0B ואני רוצה לשים את C. אבל אני לא יכול,אני חייב להסיר את הדירקט הקודם. איך אני מסיר אותו??? תודה רבה. נאור.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אהלן אנשים. הורדתי פרק בסידרה אבודים ומשום מה הסרט משודר הפוך. אני צופה בסרטים עם תרגום דרך תוכנת MV2PLAYER. כיצד ניתן לסובב את התמונה ב-180 מעלות? האם ישנה תוכנת ניגון סרטים שיכולה לעשות זאת? ובאיזו תוכנה הכי מומלץ לצפות בסרטים בטלוויזיה דרך המחשב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט חדשה מבית supratec המצלמה מתחברת ליוסבי התקנתי את הדרייבר אבל המצלמה לא מופיעה לי "במחשב שלי" בתור חיבור ליוסבי. המצלמה עובדת למשל אני מעלה אותה דרך המסנג'ר. תודה מראש !!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל אני ישאל בכל מקרה =] אז ככה אנ י רוצה להדביק כתוביות על סרט כלשהו...אבל הקטע שאני לא רוצה להדביק את זה על התמונה של הסרט עצמו זה לא מדביק לי את זה למטה כזה כמו שרואים סרט בטלויזיה זה מדביק לי את זה למעלה כזה וזה מפריע לראות סרט ככה.... ואני לא רוצה להשתמש בשיטה של ה VIRTUAL DUB כי זה עושה לי ככה את הכתוביות...יש שיטה אחרת אולי ? בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה הדרייברים לMX500 עושים? ואם הוא עכבר טוב?
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני מנסה ליצר דשא במקס באמצעות FUR אבל כול פעם שאני רוצה לישם אותו על המשטח שעליו הוא אמור לבוא הוא יוצא לי ענק במידה ואני מקטין הוא לא יוצא במידה ואני מגדיל הוא יוצא משהו מוזר כזה לא ממש מובן מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה זאת כמו שצריך?תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
יש לי את הלוח ABIT IS7-E ואני רוצה להוריד את הדריבר הכי חדש שלו מאיפה אני יכול להוריד אותו וגם את של הכרטיס הקול?? תודה מראש :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
פרצו לי תאיסי בקשה תעזרו לייי
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר תוכנה מיקצועית לעריכת וידאו בשם מאיה...? אתם יודעים מה השם המלא?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום, אז יש לי כמה בעיות, ראשית עם Bittornado, מתי שאני מנסה להוריד משהו - ה"רמזור" לא הופך לירוק ונשאר תקוע על צהוב, עד כמה שאני יודע, אין לי Firewall פעיל, אך בכל זאת הוא מראה לי את זה, והוא מוריד מאוד לאט, למרות שהוא מוריד, האם יש אפשרות לבדוק אם אני בכל זאת מאחורי Firewall? של הספקית או משהו כזה (מחובר דרך בזק בינ"ל, עם מודם Alcatel Speed TouchPro - FW מבוטל). ומעבר לכך, כל פעם שאני מנסה לפתוח את Winamp הוא עושה לי כזה הבהוב (בלינק), ואז נסגר במהרה, אין אפשרות לגעת בו, זה אחרי שהתקנתי אותו מחדש, לפני כן הוא פעל, אבל כל פעם שרציתי לנגן משהו שלא בML הוא היה מתרסק, מחכה לעזרה... תודות.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה או אתר שמאפשרים לראות טלוזיה אונליין - בעיקר ערוץ 1.. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
התקנתי שלשום את הפייירול ZoneAlarm Pro ועדכנתי אותו לגרסא העכשווית. מאז אני שם לב לאיטיות בגלישה, ואיטיות בתוכנה Azurues (ביטורנט). האם יש איזה מדריך שמסביר איך לקנפג את התכונה וכו', כמו לתת לו רשות לביטורנט שלא יחסופ אותה? האם האנטיספיוור שבתוכנה שווה? כדאי להשאיר אותה? כי אני כבר משתמש בתוכנה אחרת לאנטיספייור. תודה
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בתוכנה RK LUNCHER רציתי לדעת אם ישנה אפשרות להוסיף שעון אנלוגי לתצוגה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מתכוון שיש להם אפשרות של real time protection ואני רציך בעיקרון לmalware כי כבר פעם רביעית שאני מפרט בגלל איזה וירוס או malware (וירוס לא נראה לי כי אני משתמש בNOD32 עם הגדרות מתקדמות) אבל אני לא לוקח שוב סיכון.... בכל מקרה אני כרגע משתמש ב Firewall - Zonealarm בכוונה כי נמאס לי מSYGATE ואין משהו יותר טוב מZA בנתיים.... Antivirus - NOD32 + extra settings malware\spyware - spy sweeper, microsoft antispyware,Spyware Doctor + the build in ZA בנוסף אני גם צריך תוכנות לREGISTERY ואני משתמש בRegistry Mechanic האם יש לכם עוד המלצות... או כל דבר אחר ...
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני רואה שכל פעם המסנג'ר מתנתק בזמנים רנדומלים בלי סיבה של ממש. לעוד מישהו זה קיים? יכול להיות בעיה ב- MSN? גרסה 7.5 כמובן
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
כלומר, אם עשיתי גרף עמודות והעברתי את הנתונים לשקפית פאוור פוינט. כעת, כאשר אצגי את המצגתאני רוצה שבמקום שכל השקופית תעלה במכה אחת, כל עמודה "תטפס" לאט לאט עד שתיעצר לפי הנתונים.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איך מונעים, לפעמים זה לוקח כמה דקות אם אני פותח את הסרט לאותה ספרייה שהוא היה מקווץ בה
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
קודם כל, עשיתי חיפוש, לא מצאתי פתרון לבעיה שלי. אין לי LOW-ID. כל אימיול שאני רק מוריד וכל קובץ שאני רק מוריד, בקושי יורד משהו, אני לא יודע מה לעשות. לפני כמה ימים משהו כזה, הוא הציג לי בעיות על פורטים.. לא יודע כבר.. מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
איזה עוד תוכנה לשינויי מהירות המאוורר יש חוץ מ Speed Fan???
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מישהו מכיר כזאת? הכוונה היא לסרטים שאם אני מנסה לנגן אותם לא ניתן להריץ אותם קדימה/לא ניתן לשמוע...
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה משום מה השתנה לי הפונט של UTF-8 (unicode) באקספלורר ..... מישהו יודע איך אני יכול לשנות אותו בחזרה ל- arial ? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני כותב את כל האימיילים שלי בדואר רשת בלי להשתמש בתוכנות דואר שונות. קורה לי הרבה כשאני מקליד מהר שפתאום FF חוזר עמוד אחד אחורה ואני מאבד את כל הכתיבה. אני משוכנע שזה נגרם מאיזה צירוף מקשים, אבל אני לא יודע איזה צירוף ואיך מבטלים את הקיצור מקשים הזה? (אני רוצה לבטל לגמרי את האפשרות לעבור בין דפים עם המקלדת) אגב, זה לא קורה מלחיצה על ALT + חץ שמאלה. תודה, LazyBoy
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-