עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Haflo,

יש למישהו אתר/מסמך/קובץ על פקודות Batch מתקדמות?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by avivboker,

שלום, לאחרונה קניתי עכבר עם פקודות מאקרו(ה X8 של מייקרוסופט) וקיימים בו המון קיצורים אך פקודות מדיה כמו להעביר שיר קדימה לא אחד מהם... חשבתי ליצור קיצור דרך כדוגמת זה "C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe"-next (כמובן שזו לא הפקודה ) מישו יודע מהיא הפקודה ? או לחילופין למישו יש פיתרון אחר?(פתרון שקשור רק בעכבר)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shaithebest,

שלום לכולם שבת שלום יש לי תיקייה שלמה מלאה בקבצי PDF ואני רוצה להריץ עם פוטושופ פקודה כוללת על כל התיקייה. 1) לתת לכולם אורך ורוחב של 700 על 1000 פיקסל, זתומרת לכווץ 2) להפוך את כל הPDF לJPG אשמח לעזרה איפה נמצאת הפקודה הזו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום אני צריך לרענן כל דקה (או כל זמן נתון אחר, לא חשוב) דף אינטרנט מסויים, לא בצורה ידנית. יש איזה תוכנה או תוסף ל-Firefox שיוכל לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by nir007,

אז ככה אני מחפש דרך לשלוח פקס דרך המחשב.. ושהמדריך עובד מאה אחוז.. תודה לעוזרים.. אם זה לא מתאים לפה אז בבקשה.. תעבירו את זה למקום המתאים..

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by ttwow,

יש לי ווינדווז XP ומדפסת מה אני יכול לעשות כדי שהמחשב יקבל פקסים?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  7. נכון שזו שאלה קצת דבילית, אבל אם לא אשאל איך אדע: איזו גירסת מיול מומלצת, רצוי ממשק עברי? ומהיכן להוריד אותה (קישור ישיר למקום ההורדה יעזור)? ולא, לא השתמשתי במיול או בקאזה או בטורנט כל שהוא מעולם. יש עב"מים כאלו עדיין..........

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by urilotan,

שלום לכולם אני חבר די שקט בפורום בענייני חומרה הרבה זמן, תמיד בא להתייעץ, מעולם לא ידעתי שיש כאן פורום גרפיקה, ומכוון שאני רואה שתחום ה-תלת די חלש, החלטתי להעלות נוכחות ולהראות קצת דברים שלי. בכל מקרה, מדובר בפרוייקט שאני עובד עליו כבר חודש ומשהו, בהפסקות (רק סופי שבוע.. אני חייל). פרוייקט אנימציה קצרצרה (משהו כמו 10-15 שניות) עם דגש על למידת תהליך העבודה מהתחלה ועד הסוף ממידול,טקסטור,ריגגינג,רינדור ו-פוסט פרודקטיון. לגבי תוכנות אני עובד עם XSI 5.1, Mudbox 1.0 ,Photoshop CS2, DIgital Fusion 5.0 XSI - תוכנת תלת ראשית. מאדבוקס - פיסול. פוטושופ - טקסטורות. Fusion - לפוסט. רקע קצת אליי - מתעסק בתלת כבר די הרבה זמן כמה שנים כבר.. חייל, בקרוב מאוד משתחרר (3 חודשים).…

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  9. שלום חברים יקרים. אני שמח להזמינכם למופע חד פעמי של פרוייקט האנימציה של תזמורת המהפכה ב26.2- היכל התרבות ראשון לציון. אולם ענק עם מסך ענק -תענוג!!! הזמנה מצורפת בתמונה . למי שראה במקרה את MUSICAL CHAIRS הסרטון שהצגתי פה בפורום לא מזמן- זהו הסרט שפותח את הערב. הערב מאוד איכותי ומהנה ומומלץ מאוד. תבואו. קליפיפ מהופעות קודמות: http://video.google.com/videoplay?docid=-6664693514367532958&hl=en הנחות למנויי ההיכל ב-50 ¤, סטודנטים וסגל אקדמי ב-45 ¤ מחיר כרטיס: 80 ¤ *אודות פרויקט האנימציה של תזמורת המהפכה זהו פרויקט ראשון מסוגו בארץ בו 11 צמדים של אנימטורים ומלחינים יצרו במשותף במהלך כשנתיים דיאלוג בין מוסיקה ואנימציה. התזמורת מבצעת מוסיקה מקורית לרקע סרטי …

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  10. אני חוזר להתאמן בתלת מימד והחלטתי על פרוייקט שיעבור בין poser 3dmax ps סקיצה התחלתית: תגובות- חופשי חופשי לטוב ולרע [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by idofr,

אוקיי אז ככה לבקשתכם שהתחלתי ללמוד מקס החלטתי למדל את החדר שלי ואז זה היה פרוייקט רציני (היום אני עושה את זה בחצי זמן חחח) הקיצר הגעתי לאן שהגעתי והחלטתי להפסיק אותו ולא מזמן חזרתי להמשיך אותו טוב אז בתור התחלה אני יעלה ממש תמונות מההתחלה מחר אני יעלה תמונות מהנקודה שהפסקתי בה ואח"כ בסוף שבוע אני יעלה תמונות של איפה שאני עכשיו תהנו!! תגובות כמו תמיד יתקבלו בברכה תמונה ראשונה השולחן שלי... תמונה שניה...תמונה שניה רציתי למדל את המחשב שלי אבל אז זה היה ניראה לי קצת קשה אז החלטתי למדל I-MAC שעד היום עבר כמובן שינויים (כמו כן גם השולחן) אבל זה היה הבסיס שלו...(התמונה במסך היא עבודה שלי בפוטושופ) ו........זהו בנתיים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום חברים, שמעתי לאחרונה (כן רק עכשיו) על פרוייקט joomla CMS לבניית אתרים דינאמים. ורציתי לרכז גם בשבילי וגם לשאר החברים באתר, מידע שקשור למערכת. אשמח אם תתרמו מהידע שלכם ותרשמו הערות לינקים או סתם דברים שעולים לרוחכם הקשור לפרוייקט. מדריכים בנושא התקנה , דרישות מערכת, מגבלות יתקבלו בשמחה... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  13. Started by godilya,

שלום אנשים! פרוייקט חדש, לפיתוח משחק 2D בפלאש. בסגנון משחק תפקידים (mmorpg) אני בונה את המשחק ב- "flex", יש בבעלותי סרבר פעיל עם blazeDS ו mySql כרגע יש כבר מסגרת למשחק מבחינה רעיונית ותכנותית מחפש חבר'ה שיוכלו לעזור מבחינה גרפית ופיתוח המשחק. אם יש לכם שליטה באחת מתוכנות אלה: Adobe Flash cs4 , Flex , php , sql , xml אנא צרו איתי קשר gazman1986@gmail.com אתר המשחק - http://gazman.000space.com Icq - 356717193

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by godilya,

שלום אנשים! פרוייקט חדש, לפיתוח משחק 2D בפלאש. בסגנון משחק תפקידים (mmorpg) אני בונה את המשחק ב- "flex", יש בבעלותי סרבר פעיל עם blazeDS ו mySql כרגע יש כבר מסגרת למשחק מבחינה רעיונית ותכנותית מחפש חבר'ה שיוכלו לעזור מבחינה גרפית ופיתוח המשחק. אם יש לכם שליטה באחת מתוכנות אלה: Adobe Flash cs4 , Flex , php , sql , xml אנא צרו איתי קשר gazman1986@gmail.com אתר המשחק - http://gazman.000space.com Icq - 356717193

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  15. שלום חברים התחלתי פרויקט חדש על הטבלה המחזורית. כרגע זה ממש בשלבים ראשונים והייתי שמח את תחוו את דעתכם. כל מלבן בתמונות מורכב משני מלבנים אחד מעל השני והשוני בין שתי התמונות הוא רק במטיריאל של המלבן העליון. הראשון במטיריאל לבן כללי בלי רפלקשן. בשני שקוף קליר ללא צבע 5 אחוז עכירות. שנתן קצת אפקט של זהירה. (לא יכול להפעיל GLOW :-( פנטיום D920 ו-GF6600) :-\ [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  16. אז ככה יש לי שלט של האוטו שלי (מאזדה לאנטיס 1.8L) ואני מעוניין להדביק עליו מדבקה שאני ידפיס במחשב אז סרקתי את השלט (שאני ידע תגודל) עשיתי חיפוש בגוגל למוצא סמל (MAZDA LOGO) עכשיו הבעיה שלי איך אני מקטין ומתאים תתמונה שיהיה אפשר להדפיס אותה בשלט עם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  17. היי, רציתי לרכז בת'רד אחד גדול את כל התוכנות שצריך בדיוק לאחר הפרמוט, לא קרה לכם שפרמטתם ומאוד רציתם פתאום איזה תוכנה ועדיין לא התחברתם לרשת, או שהתחברתם ושחכתם את שם התוכנה? כנזכר לעיל רציתי לרכז את כל התוכנות הדרוש ממש לאחר ההתקנה של המחשב, אני רוצה לשם דגש יותר על התוכנות ה"מיינסטרימיות" שמשתמשים בהם ביום יום ופחות תוכנות נישה כמו Photoshop , 3DsMax וכו' אני אתחיל ממספר תוכנות שבהתאמה נחלק את כל התוכנות לתתי קטגוריות כמו "צריבה","אבטחה", ISO Tools,(תוכנות) שיתוף קבצים\הורדה שונות וכו' טוב, אני אתחיל: WinRAR Nero 6.6 (או 7) ACDSee PhotoManager (או Power PACK עם רוצים גם עורך תמונות פשוט) Emule\Bittorrent\FlashFXP\Whatever ICQ MSN MESSENGER MV2 Player ו\או VLC Player אנט…

18. WATCH IN HD, אני זה עם הכחול (שמחסל את כולם) כן כן, צעיר. ולצלם יש פרקינקסון, לא מצאתי אף אחד אחר, כל השחקנים והצלם חוץ ממני היו כאלה שחיכו להסעה של הצופים או שלא היה להם כוח לחזור הביתה מבית הספר. לכן, זה הפקה נטולת תקציב. http://www.youtube.com/watch?v=FQIFFUhix2g&feature=player_embedded בכל מקרה, לפרויקט רביעי (כל שאר הפרויקטים במשתמש הYOUTUBE הישן שלי, אתם יכולים לראות אותם, יצאו לא רע בכלל, CHAOSBROTHERS), אבל השלישי היה סגנון אחר לגמרי, איך זה יצא? עוד אין סאונד, יתווסף בקרוב, אם יהיה לי חשק וכוח (עושים דברים כאלה כמו קריירה, רק אם בא לך כרגע)

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. קודם כל, נעשה ב3DS MAX, בAfter Effects CS5, ובסוני וגאס לסאונד נקודת דם יחידה נעשתה ב3DS MAX. הרבה נקודות דם שוכפלו (בPARTICULAR) באפטר אפקטס, וכל האפקטים, כולם נעשו באפטר. סוני וגאס 9 רק לסאונד. אז.. חוות דעת?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by TALIGAL5,

בוקר טוב תהליך בשם IEXPLORER שלכאורה קשור לאקספלורר חונק לי את הCPU ,ניסיתי להרוג את הפרוסס אך הוא חוזר. האינטרנט אקספלורר לא בשימוש ועדיין התהליך הזה צץ כל הזמן ומעלה לי את הCPU ל100% מה לעשות למעט הרצה של אנטי וירוס שלא עזרה גל

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by Shasoosh,

לכל בעלי ה - Gamepad למינהם, האם ניתקלתם בפרופיילר בעל קהילה שמציעה מגוון רחב של פרופילים למשחקים? למי שלא מבין על מה אני מדבר, יש תוכנות שיכולות להמיר מקשים במקלדת לכפתורים בשלט, ואם אני רוצה לשחק משחק מסויים במקום להגדיר את המקשים לכל משחק אני יכול להוריד פרופיל מוכן, לדוגמא ל Splinter Cell , שבו הוגדרו כבר כל המקשים לפי משחק המקור ולהתחיל לשחק. הבעיה היא שהתוכנה היחידה שראיתי במציעה מגוון רחב של משחקים היא Pinnacle Game Profiler אבל היא לא חינמית (גם לא במיול) יש את הפרופיילר של Logitech שמגיע עם הדרייברים אבל לא מצאתי משחקים חדשים בשבילו. אשמח לשמוע המלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by אמיר יצחקי,

שלום אני רוצה לשמור את ההגדרות שאני שם בOC אבל לאחר הפעלה מחדש זה מתאפס ל דיפולט. 1)למה? 2)איך פותרים זאת? תודה ולילה נעים

23. כשאני פותח קובץ PSD שקיבלתי מהמעצב\ת, אני מקבל הודעה כזאת: "פרופיל הצבע המוטמע במסמך אינו תואם את מרחב הצבע הנוכחי RGB. הפרופיל המוטמע ישמש במקום מרחב העבודה." אני ירוק בנושא, מה זה אומר בשפה פשוטה ולמה זה גורם? אפשר לתקן שהוא לא יציג לי זאת ? נ.ב. התקנתי גירסה עיברית

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Holography,

מרחבא משום מה הפיירפוקס החליט לנתק אותי מהפרופיל הראשי שלי (שיש לי בו מועדפים, היסטוריה וכו'..) ופתח לי פרופיל חדש נקי לגמרי. יש למשהו מושג איך משחזרים את הפרופיל הישן?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  25. Started by stone cold,

אני רוצה לעשות שיהיה כמה פרופילים בשועל בימיוחד בישביל הקיצורים לאתרים בסרגל למעלה יש אפשרות לעשות את זה? לדוגמה שאני יפתח תפרופיל שלי יהיו אתרים -א-ב-וג בקיצור ושאחי יפתח יהיה -ד-ה וו בקיצור אני מיתכוון לסרגל למלעה שאפשר להוסיף לו תקיצורים לאתרים בתודה STONE

• 8 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים