תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איפה נעלמו כל האפשרויות: http://img366.imageshack.us/img366/2305/lmn6bk.jpg ??? אם אני לא טועה אפשר לסדר את זה דרך gpedit.msc אבל אני לא זוכר לאיפה צריך להיכנס...
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
-
איך להמיר קובץ MPG שהוקלט ממיר YES תמונה רחבה 16X9 לחלון 4X3 כי התמונה האנשים ארוכים כמו מלפאפונים כי אם אני מקליט כשמגדיר בממיר 4X3 גונבים לי 2.3 תמונה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום ! אני הורדתי דיסק שנקרא WINDOWS XP SP2 GOLD EDITION של קבוצת REALOADED וזה לא BOOT מהפעלה מחדש של המחשב ואני צריך להתקין אותו איך אני עושה אותו דיסק BOOT ???
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה שאפשר לצייר באמצעותה ציורים בגאומטריה, כמו הציורים שמופיעים בספרים של גאומטריה בתיכון. קוים ישרים, זויות, מעגל, אולי קצת תלת-מימד, לא דברים מסובכים מדי... אשמח לעזרה !
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שהופכת שמות מעברית לעברית אנגלית לדוגמא בית הבובות לbeit habubut מודה לכל מי שיוכל לתת לי שם של תוכנה כזו..
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני לא מצליח להחליף שפה בדפדפן שלי(אינטרנט אקספלורר גירסה 6), וניסיתי לשנות בהגדרות שפה בסרגל שפה וזה לא עוזר, מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
למישהו יש איזה שהוא רעיון איך אני יכול לשמור את כל האימיילים שלי בלי שאני אצטרך לעבור אחד אחד להכנס פנימה ולשמור save as style? תודה לכל העונים כתגובה למה שנאמר מתחת עריכה: דרך הדפדפן = YAHOO. כנראה יש פה איזושהי אי הבנה, אני רוצה, להעביר את כל האימיילים מYAHOO להארד דיסק בלי לעבור עליהם אחד אחד. אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
שלום. האם יש אפשרות להאץ את מהירות הביטספיריט? http://img213.imageshack.us/img213/4773/bitspirit9dh.jpg תראו בתמונה זה לא מנצל את כל המקורות שלו. בבקשה תעזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
: : : מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתחפש ספריות ריקות (בלי קבצים בתוכן) ותמחוק אותן. אני לא רוצה שזה יעבור על כול ההרדיסק אלא רק על ספריות ספציפיות שאני אגדיר ואז התוכנה תחפש ספריות ריקות בתוך אלו שהגדרתי ותמחק אותן . תודה מראש. *יש איזה פלאגאין לTC שעושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
מישהו המליץ לי פעם לשנות את ההגדרות בקובץ ה-boot.ini של windows. בתוך הקובץ ישנה בבגדרה: noexecute=optin. המליצו לי לשנות את זה ל: noexecute=alwaysoff. רציתי לשאול האם מישהו בכלל שמע על השינוי הזה, ואם כן, אז מה הוא עושה? (אם אפשר להסביר בעברית פשוטה... ). דבר שני רציתי לדעת אילו "תופעות לוואי" יש לשינוי האופציה הזו או לשינוי הקובץ boot.ini בכלל, והאם זה איכשהו קשור להאצת מהירות ההורדות בביטורנט?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו כאן יודע איך אני משנה או מוסיף או כל דבר בהקשר לmodים של אימיול?, ראיתי פה המלצה לאיזה מוד טוב וחיפשתי אותו אבל אני לא יודע מה לעשות איתו בדיוק?, להעתיק אותו לאימיול לתוך התיקיות? כי אין קובץ התקנה ד"א הmod המדובר הוא sivka תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך לגבות את כל האייקונים שלי המסנגר ולהעביר אותם למחשב אחר? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא את הקליינט LHbittorrent? אני יודע שב-Lionetwork אין אותו, ניסיתי לעשות חיפוש ב-google, אך לא מצאתי כלום. מישהו יכול לשלוח לי לינק לאיפה שאפשר למצוא אותו?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה להראות משתמשים שחוסמים אתכם במסנג'ר ובאי סי קיו???
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אממ היני מחפש תוכנה אשר תפרט לי על התוכנות המשתמשות בחיבור האינטרנט שלי וכמה מרוחב הפס הן צורכות בתודה מראש לעוזרים, דור
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש לי קובץ iso . שאני מנסה לצרוב אותו בנרו הוא רושם unexpected file format. משהו מוזר נוסף הוא שכשאני נכנס דרך דימון טולס או נרו לתיקיה שבה נמצא הקובץ על מנת לסמנו ,2 התוכנות פשוט לא מזהות אותו והתיקיה כאילו ריקה למרות שבוודאות יש שם את הקובץ. האם מישהו יכול לעזור לי?? זה דחוף. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
הלבן הוא תכלת וכל הצבעים בסטיה. איפה מכונים את זה.?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
היי, אני מקבל מידי יום מיילים ואני רוצה לדעת איך אני יכול להעביר את כולם בבת אחת לנמען מסויים, או לפחות מיילים שאני בוחר. ביינתים אני מצליח לשלוח כל מייל בנפרד אבל זה סתם ביזבוז זמן, השאלה שלי היא האם אני יכול לשלוח את כל המיילים שאני בוחר בלחיצת כפתור לנמען מסויים, ואם כן איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא הורדות של גרפיקה ופילטרים לפוטושופ בחינם?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמראה את היקום בערך בסגנון של WORLD WIDE שמראה את הכוכבים וכו' משהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
יש לי i mate jam שמתחבר למחשב שלי רק בפרופיל אורח ואני לא מצליח לסנכרן אותו מול המחשב שלי ניסית לעשות את כל מה שאני יודע וכלום הצילו ...
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני משתמש "ותיק" של BitComet אבל החלטתי לנסות את הUTORRENT על איזה הגדרות אתם ממליצים לי לשים את התוכנה בשביל אינטרנט 1.5 רגיל?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-