תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי XP עם EXPLORER7 והוא באנגלית הורדתי EXPLORER7 בעברית וכשאני מתקין אותו הוא רושם לי שאינו תומך בשפת המערכת שלי והXP בעברית מה אני עושה???
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
-
הדרייורים החדשים גרועים הורדתי את ה23.11, ומאז רוב המשחקים שלי עולים לאט יותר שמתי לב שאלו כל התוכנות שלא נוצרו לdirectX8, הם אלו שסובלים מביצועים ירודים. רק התוכנות שנוצרו לנ"ל, הם מקבלים האצה, לא משמעותית. יש לי GeForce2MX (מתוצרת MSI, אם זה משנה), עם פנטיום3 450, 192MB זיכרון, וחלונות 98. הייתי צריך להחליף ל21.88 בחזרה בשביל שתוכנות יעלו לי כמו שצריך, באופן חלק. אני מבין שלרוב האנשים זה דווקא מאיץ את הביצועים, והייתי רוצה לדעת למה אצלי זה לא ככה?!?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איך אפשר להסיר את המודם אבל לא מלוח הבקרה אלא לבד, ע"י מחיקת קבצים וכדומה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מבטלים את החלונית הקטנה שנפתחת כשאתה רושם את השם משתמש שלך (לא חשוב באיזה אתר) או כל דבר אחר כמו חיפוש וכו'? אני לא רוצה שהוא יזכור לי ולא מצאתי איך מבטלים את זה. מישהו יודע? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה כרטיס קול יש על הלוח הנה הפרטים של הלוח http://img130.imageshack.us/my.php?image=bourd2zv.jpg
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
-
יכול להיות שזה אנטיורוס? למה זה מאט לי את כל המחשב תופס הרבה זיכרווון..
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
במוצלחת אני מתכוון לאחת שתחרוג מסגנון ההקראה עם האיכות המחשבית שהורגלתי אליו בעבר. יש לי מחשב חזק כרגע שיוכל לטפל, אני מקווה, בחידושים האחרונים בתחום. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
איך אני מגיע להיסטוריה ב אינטרנט אקספלורר ?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
יש צריבה שונה מצריבת DATA רגילה?? כלומר אני רוצה לצרוב מצגת מהPowerPoint ולהשים בדיסק ואז שהDVD יפעיל את זה-אפשרי?? (יש לי DVD שקורא את כול הפורמטים-אם זה משנה)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את הכונן קשיח החדש שלי אני צריך המלצה לתוכנה לחלוקת מחיצות. שנית - תוכנה שאיתה אוכל לגבות את כל מחצית מערכת ההפעלה+ התוכנות הבסיסיות. שמעתי על norton ghist ועוד תוכנה של אקרוניס. את ה image אני מתכוון לאחסן על כונן קשיח חיצוני שמתחבר ב USB ככה שבמקרה נוסף של קריסת הכונן קשיח הפנימי לחלוטין אני אצטרך לשחזר דרך כונן USB חיצוני לכונן חדש. יש המלצות? תדוה רבה!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן התקנת crysis על המחשב ומשום מה המשחק לא רץ לי טוב. יש לי מחשב די טוב(מפרט מימין) אך עדיין המשחק לא זז על יותר מ-20 fps לדעתי.. אמרו לי לנסות לעדכן דרייבר של כרטיס מסך אבל עדיין אותו דבר. בנוסף, כשאני מנסה לעדכן/להסיר דרייבר של כרטיס מסך באמצע ההתקנה/ההסרה המסך נכבה וניהיה שחור והמחשב לא מגיב.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אני מחפש ולא מוצא. האם יש דרך לקמבן משהו על מנת שיהיה אפשר להתקין במחשב ללא אינטרנט ? ולא , זה מחשב שלא ניתן לחבר לאינטרנט בשום אופן.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
היי לא מזמן גיליתי שפירוואל של התוכנה חוסם לי כמה דברים איך אני פותח ? ניסיתי למצוא בגוגל אבל לא היה כל כך מובן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לפני 4 חודשים התקנתי את הWindows7 והכל דווקא הלך סבבה.לאחרונה התחילו להיסגר לי PROCCESSים בווינדוס ואני מקבל הודעת שגיאה כמו זאת לדוגמא: og Name: Application Source: Application Error Date: 13/05/2010 01:24:49 Event ID: 1000 Task Category: (100) Level: Error Keywords: Classic User: N/A Computer: CoolMaster Description: Faulting application name: iexplore.exe, version: 8.0.7600.16385, time stamp: 0x4a5bc69e Faulting module name: ntdll.dll, version: 6.1.7600.16385, time stamp: 0x4a5bdb3b Exception code: 0xc0000374 Fault offset: 0x000cdcbb Faulting process id: 0xf7c Faulting application start time: 0x01caf221e868d3f3 Faulting ap…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שבת שלום. אני צורב בImgBurn ושזה מגיע ל50 זה ניתקע חבר שלי אמר לי להתקין את התוכנה SPTDinst-v169-x86 אני מתקין עושה update וממשיך לתהיקע אני מסיר את ההתתקנה ממשיך להיתקע מה אפשר לעשות בשביל שאני יוכל לצרוב?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב עם ווינדוס 7 64 ביט. כאשר אני מעלה סרט AVI רגיל באמצעות התוכנה SUBTITLE WORKSHOP , הכול פועל כשורה. אבל כאשר אני רוצה לעבוד עם סרט בפורמט MKV שומעים רק את הקול אבל אין תמונה. התקנתי את חבילת המקודדים SHARK 07 (כולל החבילה שמותאמת ל-64 ביט, אבל זה לא עזר) הסרתי את חבילת המקודדים, והתקנתי רק את המפצל HAALI וכן את FFDSHOW העדכני ביותר, גרסה 3483. גם זה לא עוזר, למרות שניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות. אשמח אם מישהו יוכל להציע פיתרון תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר את כל המכותבים שלי מהוטמייל לאוטלוק 03 יש אפשרות קלה לעניין?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתשמור את כל הנתוני גלישה של העלה והורדה בזמן שאני גולש מהלפטופ שלי,אני משתמש במחשב נייד של פאלפון lg והתוכנה שהם נתנו לי לא כזאת שימושית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי נגן Sandisk Sansa ובישביל ליראות בו סרטים צריכים תוכנה מיוחדת שהופכת את הסרט למתאים... איזה תוכנה אני צריך ואיפה אני יכול לירכוש אותה? [br]פורסם בתאריך: 26.03.2009 בשעה 18:28:36
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום איזה תוכנה יותר בטוחה מבחינת האקרים/פריצות/זיהוי ID וכו'? תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום יש לי בערך 50GB של שירים כולם מסודרים בספריות לפי:אומן-אלבום-שיר אבל שאני מכניס את הכל לאיטונז (IPOD מה אפשר לעשות) לא הכל יוצא מסודר וזה כי לא לכל השירים רשום בתוכם את האומן והדיסק אז שני שאלות: 1.איך אני מסדר באיטונז את השירים שלי כמו הספריות שלי ולא סתם הכל ברשימה אחת ארוכה 2.יש אולי תוכנה שיכולה לסדר את כל המוסיקה במחשב ולסדר את השמות של השירים ואת המידע שיש בתוך הקובץ? מה שבקיצור אני מנסה לשאול זה איך אני מסדר 6000 שירים כי ידנית אחד אחד זה לא אפשרי מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.. תודה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לתוכנה הזאת שיש בה הרבה כאלה פאנלים לווינדוס אקס פי ??פאנלים= את הצבעים של ההתחל וכל הצבעים...
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי, ערכתי היפר קישור ואחרי שאני מנסה להפעיל אותו מופיעות לי הודעות השגיאות המצורפות אין לי מושג איך פותרים את זה :s05: יש לכם פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-