תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אם איזה תוכנה אני יכול ליבדוק מה חום המחשב שלי? אשמח מאוד אם תיתנו לי לינק. ;D
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום כולם. התחדשי אתמול במחשב לסלון ויש לי שאלה קטנה. יש לי בבית רסיבר שלא תומך בפורמטים החדשים שכרגע הוא מחובר למחשב גם עם כבל אופטי וגם דרך LPCM. רציתי לדעת אם אפשר להגדיר ב ffdshow שכל סרט בפורמטים הרגילים (DTS DD) יעבור דרך הכבל אופטי בPASSTHROGH כדי שהרסיבר יפענח את האודיו וכאשר מופעל סרט עם פורמטים חדשים המחשב יפנח אותם ויעביר אותם לרסיבר ב LPCM. אני מקוה שהסברת את עצמי טוב. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הי חברים .. אני משתמש במחשב של APPLE - iBOOK ואני מנסה לצפות בשידורים הישירים באתר של נענע ואני לא מצליח לראות כלום חוץ ממסך שחור אני מתחבר לאתר דרך דפדפן של השועל FIREFOX ואני רוצה לראות היום את המשחק בשידור ישיר כי אני בעבודה מחכה לתגובות !
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה...למפקד שלי בצבא יש בעיות עם האנטיוירוס שלו והוא ביקש ממני לארגן לו איזה משהו עכשיו אני רוצה כמובן משהו חינמי (עדיף בלי תקופת ניסיון כדי שהיא לא תיגמר לו) וכמה שיותר פשוטה מבחינת תפעול כמה שיותר דברים שתעשה אוטומטית בלי לשאול לפני תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: * ניסיתי להרחיב גודל של מחיצה בעזרת Partition Magic7. * באמצע התהליך, כשראיתי ששום דבר לא מתקדם מבחינת אחוזים, לחצתי ריסט (כן..אני יודע שאני אידיוט). * לאחר שמערכת הקבצים קרסה כתוצאה מהריסט, הגעתי להחלטה שאני מוותר על ניסיונות שחזור המידע ומחקתי את הקבצים. [glow=red,2,300]עכשיו הבעיה-[/glow] המקום של הקבצים שנמחקו נשאר תפוס. איך אפשר להוריד/למחוק אותו? יש תוכנות לשם כך?? מקווה שתעזרו לי בהקדם, בתודה יניב.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום יש לי נרו 9 לייט (שעבד לי איך שהו לא יודע איך קודם בווינדוס 7) פירמטתי תמחשב הכל סבבה לא עובד לי הנרו אני צריך נרו שיעבוד בווינדוס 7 בלי בעיות אפשר עזרה? זה רושם ההפעלה ניכשלה כי תצורת "זה לצד זה" שלו שגויה http://img38.imageshack.us/img38/1521/89982319.jpg
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים קשיחים : 1 - כונן קשיח שעליו יושב מערכת ההפעלה 2 - כונן קשיח עם כל הגיבויים , הורדה סרטים , טורנט וכו' השאלה היא כזאת אם הטורנט יושב על הכונן השני האם וירוס יכול להיכנס לכונן הראשון ? כל ההורדות יושבים על הכונן ה 2 עשיתי את זה בכוונה כדי שוירוס לא יכנס האם זה עוזר או שבכל מקרה וירוס יכול לעבור מכונן שני לראשון גם אם שני הכוננים פיזים ולא מחיצות ?
-
- 27 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מחפש תוכנה שיודעת לעשות גיבויים על פי לוח זמנים פעם לטייפ גיבוי ( 4mm DDS-3). בבקשה לא להגיד לי ntbackup מכיוון שהתוכנה המקוללת הזאת עשתה לי את המוות עם קליטת מדיה חדשה, הצורה שבה אני רוצה שזה יעבוד היא שהתוכנה תקלוט מדיה חדשה / מדיה משומשת - תחמק את כל מה שיש עליה ותעשה גיבוי חדש. משום מה ntbackup לא עובד לי, אם למישהו יש רעיון למה? אז שיבורך. את ה /UM גם ניסיתי ללא תוצאות. תודה לעוזרים / למושיעים וגם לשכנים (ולמה לא בעצם?). מקסים.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
המחשב שלי נדבק בוירוס הזה וכמובן שהאנטי וירוס שהיה (AVIRA) לא פועל עכשיו. איך אני מנקה את זה? הוא גם חוסם לי את מנהל המשימות...
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורך בהמלצה על תוכנת אבטחה, עבור מנהלת חשבונות העובדת בחברה (היא לא עבודת החברה, אלא שם דרך חברת חשבונאות). בזמן האחרון היא חוששת שעל-מנת להזיק לה (עכב סכסוכים בעבודה) נכנסים למחשב שלה (כנראה דרך הרשת, ולא דרך המחשב שלה ישירות) ומשנים קבצים ותיקיות. אני מעוניינת בתוכנה שתאפשר למנוע כניסה לתקיות אלו, או למחשב בכלל, ללא ססמאות. יש עדיפות לתוכנה שמאפשרת כמה ססמאות לאנשים שונים. כמו כן יש צורך שהתוכנה תאפשר לעקוב ולשמור מידע זה: מי שנכנס למחשב, מתי, דרך איפה (איזה מחשב ברשת) ומה הפעולות שהוא או היא עשו. אני אודה לכם מאד על תגובה מהירה (גם המלצות על מקומות אחרים לשאול שאלה זו, אם טעיתי בפורום).
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
בס"ד שלום, לאחר שראתי שקיבלתי הודעה שהOFFICE שלי אינו מקורי הסרתי אותו, וההודעה עדין מופיעה ! מדוע?, ואיך אוכל להוריד אותה ?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
ב"ה יש לי בעיה שהדיסק קשיח כל הזמן קורא, חשבתי שזה אולי ווירוס אז התקנתי את ה NOD32 ושמתי פיירוול של VISTAFIREWALL CONTROLL אבל זה ממש לא עזר, יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את זה? אני משתמש בוויסטה 64 ביט
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לאחר היעדרות ממושכת, רציתי לפנק אתכם ברישום הקטן הזה.. תכננתי לצבוע אותו בפוטושופ אבל אין לי זמן לכך. עוברים עלי ימים קשים לאחרונה וכנראה שלא תשמעו ממני לכמה זמן, אז לקראת יום העצמאות הבא עלינו לטובה אציג בפניכם את "הפאלאדין הציוני". (וכן, הפטיש מעוצב בכוונה כדי שיזכיר במעט פטיש של יום העצמאות) תיהנו, שאו ברכה והיו שלום - until next time (תגובות תתקבלנה בברכה אך כנראה לא אוכל לענות עליהן בזמן הקרוב) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני כמו כל משתמש רגיל (לדעתי ) מעדיף שכשאר אני נכנס לשרת FTP הוא יוצג לי כסיפריה ולא כרשימת תיקיות משמע שלא יופיעו לי שמות של תיקיות כמו לינקים אלה אני אראה תיקייה באופן פיזי... הבעיה שמשומה ההגדרה הזאת שונתה אצלי ואין לי מושג למה אני לא מצליח להחזיר אותה? למישהו יש רעיון ? בברכה GS
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שאני מנסה למצוא פתרונות כיצד להסיר את התוסף הזה יש למישהו הצעה?
-
- 18 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם ישנה תוכנה שעושה סריקה על כונן/תיקיה וכו ויכולה לדווח איזה קבצי וידאו/אודיו/תמונה אינם תקינים?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם H87M של אסרוק שעליו מותקן וינדוס 8.1 64 ביט. באתר של אסרוק ברשימת הדרייברים של הלוח מופיע דרייבר שנקרא Intel Management Engine driver. מישהו יודע מה זה הדרייבר הזה ואם אני צריך אותו בכלל? הכול נראה עובד תקין גם בלעדיו, ובהתקנה קודמת יותר של הוינדוס התקנתי אותו ולא שמתי לב שהיה לי איזה שימוש שקשור אליו. מה זה הדרייבר הזה בכלל? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך ניתן להגדיר בפיירוול שייתן גישה לפורטים מסויימים , לדוגמא פורטים של אימיול?
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
ניסיתי דרך TuneUp Utilities 2007 אבל,אחרי שאני מוחק בה כמה סטארטאפים הם מופיעים שוב. המלצות?
-
- 14 תגובות
- 816 צפיות
-
-
פתאום אני לא מצליח לראות סרטונים באינטרנט? איך אני מסדר את זה? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הבנתי שHD אינו שונה מבחינת תכונות מDVD רגיל רק שהוא מגיע בדיסקים בעלי נפח הרבה יותר גדול והמשמעות סרט איכותי יותר יש בNERO VISION את האופציה לצרוב על דיסק רגיל 4.7 גיגה בHD ואני לא מבין מה ההבדל יהיה מצריבת DVD רגיל כי הנפחים יהיו זהים... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש נגן\חבילת קודקדים לmedia player שתנגן את כל סוגי הקבצים (mov,dvd,real) האם יש כזה דבר ואם כן איפה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כאשר אני פותחת את המסנג'ר אני נדרשת לעדכן גירסה. האם יש דרך למנוע זאת ולהישאר עם הגירסה הישנה?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום , אתמול שידרגתי את הדפדפן אינטרנט אקספלורר לגרסא 8 (יש לי WIN XP PRO) אבל אני מקבל לעיתים תכופות הודעת שגיאה במהלך כניסה לאתרים (במיוחד אתרים שיש בהם JAVA) לדוגמא האתר הבא לא עולה לי בכלל ומציג הודעת שגיאה שציינתי www.anfyteam.com EventType : BEX P1 : iexplore.exe P2 : 8.0.6001.18702 P3 : 49b3ad2e P4 : unknown P5 : 0.0.0.0 P6 : 00000000 P7 : 05950068 P8 : c0000005 P9 : 00000008 ניסיתי להתקין מחדש את האקספלורר אולם ללא הצלחה... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-