עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מה קורה ? אני כבר מיואש, כבר בכמה פורומים לא הצליחו לעזור לי בשום בעייה. אז אני אתחיל עם הבעייה שהכי מטרידה אותי: כרטיס קול- עד לפני שבועיים, שמעתי כל הזמן שירים.. הלכתי לישון וסגרתי את המחשב, שקמתי לא היה לי SOUND במחשב. ישר ניסיתי לבדוק למה הבעייה ועד עכשיו לא הבנתי! שאני נכנס ל- Everest ואז למקום שאני רואה את הכרטיס קול, מופיע לי רק AC47 או משהו כזה שזה בעצם הכרטיס קול המובנה על הלוח אם. את זה אני לא רוצה! אני רוצה את ה- Creative SoundBlaster Audigy 2 שלי בחזרה :-\ לא משנה מה ניסיתי! להתקין דרייברים מהדיסק שקיבלתי או מהאתר שלהם! כלום לא עזר. המחשב פשוט לא מזהה את הכרטיס קול. אמרו לי לנסות לנתק את הכרטיס קול אבל אני מפחד לשבור.. כי פעם קודמת שהוצאתי מאורר …

2. Started by Phobus,

שלום לכולם, אחרי הפסקת חשמל מצערת (נדמה לי שזהו האירוע המקדים לתחילת הבעיה) האיסיקיו הפסיק לשמור לי את המשתמשים וססמאותיהם. ז"א אני כל הזמן חייב לרשום את מספר האיסיקיו והססמא מחדש למרות שאני כל פעם מסמן "וי" ב-save my password או auto login. איך אני פותר את הבעיה? כמו כן, איך אני מגבה את היסטוריית השיחות באיסיקיו? מחשב אחר שלי עבר פורמט אך שמרתי את תיקיית ה-icq (וגם תיקיית הקבצים של ה-icq) איך אני יכול להשתמש בהם בהתקנה חדשה? או בכלל במחשב אחר?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. Started by IlanF,

שמתי את זה כאן כי אני בטוח שזה משהו בתוכנה... הTABLET עובד מצויין חוץ מה"כפתורים" למעלה בלוח (NEW OPEN SAVE...) כשאני לוחץ עליהם לא קורה כלום. בהגדרות של הTABLET אפשר להגדיר את הקיצורים והם אמורים לעבוד, אבל כלום לא קורה... מי שלא מבין על איזה TABLET אני מדבר הינה קישור: http://www.geniusnet.com/geniusOnline/online.portal?_nfpb=true&productPortlet_actionOverride=%2Fportlets%2FproductArea%2Fcategory%2FqueryPro&_windowLabel=productPortlet&productPortletproductId=341204&_pageLabel=productPage&test=portlet-action באתר של GENIUS לא מצאתי כלום על הבעיה הזאת

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by Dark Tetris,

אני אספר סיפור קצר ואז אצתרך את עזרתכם לא מזמן פרצו לי למייל ולפייסבוק... שינו לי את הקוד במייל ומחקו לי תפייסבוק פתחתי מייל חדש ופייסבוק חדש הפעם עם קוד מסובך של 15 מילים ואותיות וכעבור יומיים הם שוב נפרצו לי ככה שהבנתי שיש לי טרוייני במחשב הפעלתי את האנטי וירוס שלי ביטדפנדר 2009 הוא מצא לי 4 מזיקים 1 מהם הוא הצליח להוריד את ה3 מחקתי ידענתי מה שמחקתי ידעניתי היה 1485928 torjan generic ועוד תוכנה בשם virtool. pwdump.2.0 האם אחרי המחיקה ידענית הזאת אני יכול להיות רגוע? [br]פורסם בתאריך: 6.06.2009 בשעה 10:34:03 וידיעה שהגיע זה אתה...הוא פרץ לי למייל.... ושינה לי את הקוד... המייל שלי היה ב gmail והקוד היה בן 15 ספרות ואותיות... עכשיו מין הסתם אני אצתרך לשנות את המייל ש…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. איך אני יכול להכניס לסרט מוסיקה כלומר באיזו תוכנה אני יכול לעשות את זה? אנשים תענו בבקשה תתעוררו

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  6. אני לוחץ על האייקון של הוסף למועדפים ואני רואה שהוא הוסיף אבל אחרי שאני יוצא מהדפדפן וחוזר אליו הדף שהוספתי איננו, מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. אני מנסה להדפיס מייל מ- outlook 2003 שמותקן על ויסטה והתוכנה קורסת ולא מדפיסה. מ-HP (המחשב והמדפסת J4580) הציעו פירמוט והתקנה מחדש. למייקרוסופט היה פיתרון שלא הסכימו לגלות אותו. (התוכנות כולן חוקיות) בקובץ התמונה מצורף דו"ח השגיאה שמתקבל במחשב. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך עושים בויסטה את השורת קיצורי דרך (בחלק העליון של המסך)??

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by Rebellion,

שני דברים, שאולי הם קשורים אחד בשני.. בזמן האחרון אני שם לב שאני מדליק את המחשב אין את המסכים האלה בהתחלה שמדליקים את המחשב.. את כל הboot האתחול של החומרה וזה.. זה פשוט לא מציג כלום כאילו הכרטיס מסך לא מחובר.. ורק כשזה מגיע למסך "ברוך הבא" של ה-XP אז מופיע משהו. לאחר מכן, שאני נכנס לשולחן עבודה, לוקח זמן עד שאיך אני אסביר.. המחשב יכול לתפקד.. כל התוכנות עלו.. אבל נגיד האינטרנט לא יפעל, אני יפעיל משחק או לא יעבוד, אני אלחץ על המד קול שליד השעון של המחשב והוא לא יופיע.. רק לאחר מס' דקות שישמע הצליל הזה של קליטת חומרה של הווינדוס אז הכל פתאום מתחיל לעבוד.. המשחק, הממשק של השינוי ווליום וכו'... כאילו רק עכשיו החומרה מתחילה לתפקד ובגלל זה כל הדברים שניסיתי להפעיל שמתקשרים ישיר…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  10. היי אנשים תוכנה חדשה ליצירת , שכתוב , עריכה של קבצי SUB (קבצי כתוביות) במיוחד ל DIVX וכן DVD עריכה סופית מול קובץ מקור (DVDRIP) קובץ עזרה ב PDF אנגלית ועברית!!! וכן תוכנת התקנה \הסרה מובנת ! מהירה מאד ! http://geocities.com/substructurecopy [br]פורסם בתאריך: 05-08-2007, 08:56:18 תמונת מסך :[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by new!!!!,

מומלץ להתקין FEREWILL? במה עוזרת לי התוכנה ? אני יודע שהתוכנה מגנה אבל עד היום לא הייה לי את התוכנה ולא הייה לי פורצים לא הייה לי כלום :-X עם התוכנה לא הייתה לוקחת משאבי מערכת לא הייתי שואל!! :-[ אז להתקין? ועכשיו בתוכנה יש לי 3 רמות 1- block all 2-normal 3-allow all מה הרמה הכי נמוכה? ויש לי את התוכנה Sygate 5.6

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by gshhar,

מה השוני ומה עדיף?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Your client is too old, please upgrade it to last version מה אני צריך לעדכן לא הבנתי גם בתוצאות חיפוש הוא כתוב

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by lerhand,

אהלן, שמרתי Color Settings חדש בפוטושופ CS3. אני מנסה לסנכרן אותו לכל שאר התוכנות בCS3 דרך ה Adobe Bridge אבל משום מה לא מופיעה לי שם האפשרות Edit>Creative Suite color settings שאני יודע שאמורה להופיע שם. בדקתי ב Help ושם כתוב שצריך לבחור Prefferences>Advanced ולסמן וי ב - Enable Color Managment אך הCheckbox כלל לא מופיע שם. יש למישהו עצה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by nadav1379,

אני חושב שיש לי בעיות בארד דיסק ואמרו לי שיש תוכנה שבודקת אם הארד דיסק תקין ואני לא יודע מאיפה להוריד אותה? הארד דיסק שלי הוא maxtor 6L040J2 + WDC WD800JB-00FMA0 השמח אם מישהו יביא לי תוכנה ליבדוק את הארד דיסק כי אני לא מצאתי

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by elite group,

אז ככה היה לי XP והחלטתי לשדרג קצת נמאס לי ממנו ועברתי ל VISTA ULTIMATE והמעבד מגיע ל 50 - 100 אחוז ! בלי לעשות כלום ואז עושה טובה שהוא חוזר ל 0-5 אחוז מאמץ למה ? למה הוא כל כך כבד ? יש לי מעבד יחסית חדש E5200 ו 4GB זיכרון כל פעם שאני נכנס למנהל משימות אני רואה מעבד מתאמץ יש גאדגט שמראה כמו " ספייד מעבד " והוא על האדום רוב הזמן , הלוח אם שלי לא תומך WIN7 הוא ישן גם ב XP המעבד התאמץ שהפעלתי תוכנות ברקע אבל בויסטה בלי להפעיל תוכנות הוא כבד , דווקא מערכת הפעלה יפה . - אני חייב לציין שהטמפרטורה של המעבד תקינה 35- 45 מעלות הוא נקי מאבק ומרחתי לפני חודשיים-שלוש משחה טרמית מחדש . - בדקתי זיכרון כמה שעות ב MEM TEST ועבר 3 לופים ויצא תקין - בדקתי כונן קשיח תקין כמה פעמים עם תוכנ…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  17. Started by warezon,

רציתי לקבל המלצה לתוכנת השתלטות מרחוק שתוכל לאפשר לי בדיקות על משחבים מרוחקים בצורה נוחה(לא כמו הכלי של xp) בנוסף יש צורך שהתוכנה תתמוך בויסטה+xp ואם יש מדריך אז זה מעולה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  18. Started by shoomil,

Unblock request form بالعربية If you feel that a certain web page(s) should be unblocked you can use this form to send your suggestion. Your name Your E-mail * Page addresses * Why do you think these sites should be unblocked: *Mandatory fields Note: Administration of Filtering Service has moved to CITC אני נכנס לנענע וזה מכניס אותי לדף שרושם לי שזה חסום למה זה ככה זה וירוס או משהו כזה ? ולא רק נענע מלא אתרים ??????? :kopfpatsch:

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by dannyg,

שלום רב, כאשר אני פותח כל אחת מתוכניות האופיס (וורד, אקסל וכדומה וגם את NOTEPAD) היא נפתחת מיידית תוך שנייה ומוכנה לעבודה. כאשר התוכנה סגורה ואני מנסה לפתוח מסמך אופיס כלשהו (כלומר להקליק עליו פעמיים), אז לוקח למסמך (כל מסמך) כדקה להיפתח: חצי דקה עד שהוורד או האקסל נפתחים {בחצי הדקה הראשונה הזו, כאשר בודקים את TASK MANAGER, אזי אין כל זכר לך שיש ניסיון כלל ברקע לפתוח תוכנה - לא במשאבי המעבד ולא ב PROCESS, אלא רק אחרי חצי דרה התוכנה נפתחת בזריזות כאילו רק הרגע בעצם ניסיתי להפעיל אותה} ועוד חצי דקה למסמך עצמו להיטען. ניסיתי לשחזר את המערכת מספר ימים אחורה והתופעה נעלמה, אך התופעה שוב חוזרת. לצערי לא הצלחתי למצוא את גורם החזרה, זה לא RESTART, זה לא WINDOWS UPDATE. יש לי WIN …

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by refaels2006,

איך אפשר לדעת האם אני נמצא אצל בן אדם מסויים באייסיקיו ברשימה שלו ?.. משהו דומה למסנג'ר 8.1 שהוא מראה לי מי הוסיף אותי לרשימה שלו .היש כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  21. Started by warezon,

לאחותי יש דיסק און-קי שעבד בסדר עד לפני כמה ימים! הווינדוס רושם שגיאה כזאת recycler/s-5-3-42-2819952290-8240758988-879315005-3665/jwgkvsq.vmx שגיאה בטעינת/ המודול שצוין לא נמצא כמובן שבדקתי את זה על המחשב שלי והכל עובד מצויין.... מה יכולה להיות הבעיה??

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכול םאני משתמש בתוכנה שנקראת ACE-HIGH MP3 WAV WMA OGG Converter שהיא תוכנה מעולה! העניין הוא שקניתי עכשיו נגן מאוד איכותי ואני רוצה להעביר את קבצי ה WAV שלי לפורמט MP3! וכוון שאני רוצה להגיע לאיכות מירבית בהמרה יש בתוכנה כמה פילטרים שהייתי רוצה שתעזרו לי לכוון בתודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by leoleo,

זקוק להפניה לקובץ להורדת תמיכה ל-IPOD MINI. תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  24. כשהיאימיול דלוק אז כאילו אין לי אינטרנט אני נכנס לאינטרנט אקספלורר ואין כלום לכל אתר , איך שאני מכבה את האימיול הכל בסדר. למה זה?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים