עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by the kon,

שלום מה קורה יש לי כמה שאלות לגבי MAYA בשביל פרוייקט שאני רוצה לעשות 1) איך אני יכול לגרום לחפץ מסויים שנגיד בצבע שחור להיות בלתי נראה באיזה חלק שלו כך שאני יוכל לראות מה קורה בתוכו ואני מתכוון לגבי סרטון אם יש איש הולך בתוך ריבוע שחור וכו' 2) איך אני יכול ליצור ברקים\זרם חשמלי 3) איך אני יכול לגרום צורה כל שהיא להאדים כלומר כמו שברזל מתחמם אז הוא ניהיה אדום יותר ויותר אז איך אני עושה את זה 4) איך אני יכול לגרום שחלקים קטנים מצורה כלשהי יפרדו מהצורה אבל בלי שזה ישפיע על כל הסרטון כלומר כמו שאם יש לי כדור אדום ואני רוצה לשנות לכחול אז שלא ישנה לי מההתחלה ישר לכחול 5) איך אני עושה השתקפות 6) זה אני לא חייב אבל אם זה קל אז אני אני עושה שובל עשן 7) ואחרון חביב איך איך אני רוא…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  2. Started by ccc,

יש לי קובץ וידאו... WMA ... איך אני חותך אותו ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  3. יש לכם איזה מדריך? לא משנה לי אנגלית עברית.. אולי גם קישורים לתוכנות. תודה מראש לכל המעיז לעזור ;] נ.ב תאמת יצא לי גם לצרוב עם צורב DVD קליפים . הנרו המיר אותם וצרב וזה לא עבד בסוף בDVD שבאוטו.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  4. Started by Genom_g,

אז ככה אני משתמש כבר 3 שנים בתוכנה SOLIDWORKS עכשיו רציתי לדעת מה אתם אומרים על התוכנה הזאת דרך אגב זאת תוכנת 3D למי שלא יודע

5. Started by bangman,

היי לכולם אני לא יכול יותר לראות קבצי ווידאו באף תוכנה mv2 winup real quiktime כלום הקובץ פשוט לא עולה יש מסך שחור וזהו ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנות זה לא עוזר למישהו יש פתרון ??? תודה

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  6. איך אפשר לענות לשיחות טלפון של בזק דרך המחשב או להתקשר מהמחשב???

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  7. Started by MasterOr,

עד הגירסא החדשה השתמשתי בsession saver שאני לא בטוח שהיא כזאת טובה מבחינת השימוש בזיכרון אבל לא מצאתי פתרון אחר. עכשיו כשיצא הגירסא החדשה ואין עדכון לSS אני מחפש תוסף אחר כי די מעצבן לעבוד בלי תוכנה כזאת. האמת אני לא מבין למה זה לא מגיע כבר בתוך הפיירפוקס זה דבר נחוץ לכל אחד וברוב דפדפני הIE יש את זה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  8. Started by raul987,

אני לא שומע תסאונד הזה..במשחקים ובאינטרנט מה עושים?? (נ.ב שאני לוחץ בווליום כונטרול..אין לי אפשרוות להוסיף מידי..)

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  9. Started by [NOS],

יש כזה דבר? אם כן, עם איזו תוכנה פותחים את זה?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. Started by י.לוי,

שלום למומחים. לפני שאני שואל את השאלה ברצוני לפרט את רכיבי המחשב : מעבד AMD 64BIT זכרון 512mb כרטיס מסך ATI RADEON X800GT עם 256 זכרון לוח אם של nforce4 K8 Triton דגם GA-K8NMF-9 צורב DVD של NEC כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX ולשאלה: כל פעם שאני מכניס סרט לכונן DVD ומפעיל את תוכנת power dvd החיבור האלחוטי של האינטרנט מתנתק והדרך היחידה להחזיר אותו היא על יד אתחול מחדש של המחשב. מה לדעתכם הבעיה? בעיה נוספת היא שבבדיקה שעשיתי בעזרת מנהל המשימות ראיתי ש % התעסוקה של ה- CPU מאוד גבוה ועומד על כ- 50% מבלי שאני מריץ דבר וחצי דבר על המחשב. כאשר אני מנתק את החיבור האלחוטי לאינטרנט % התעסוקה נופל לכמעט 0% האם ככה צריך להיות? כל עזרה והכוונה תתקבל בברכה. תודה יואב

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  11. אני מנסה לעלות למשל את סטארט והוא רושם לי את זה החצי עברית חצי סינית מה אני אמור לעשות ואם יש איזה תןסף שאני חייב לפריפוקס 1.5

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. Started by elilosky,

שלום!!! יש לי בעיה בניד פור ספיד בדימון טולס 4 שאני טוען אותו המשפחק רושם שצריך להכניס תדיקושאני משתמש בדימון טולס גיסא 3 הוא פותח לי תמשחק טוב מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  13. Started by omer1789,

יש לי קובץ שאני צריך להמיר אותו לMP3 כדי להכניס אותו לאייריבר H10 שלי. הנה הקובץ שלי: http://img244.imageshack.us/my.php?image=17zh.jpg

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  14. Started by RayZ,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:28:50, on 14/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\TuneUp Utilities 2006\WinStylerThemeSvc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec S…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  15. Started by Ghtm,

רציתי לדעת, האם הגירסה החינמית של AVG כוללת פיירוול? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  16. יש לי סרט במחשב שאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה לי דוח שגיעות ומפיל לי את האקספלולר יש למישהו מוסג למה

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  17. Started by DJPOWER,

זה מה שזה כותב אני ישמח עם תעזרו http://img299.imageshack.us/img299/9066/15mj.jpg תודה מראש יונתן

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  18. Started by Frozen-Ice,

איזה אנטיוירוס יותר טוב ? AVG או KASPERSKY

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  19. Started by שניצל,

לידידה שלי יש מספר סרטי DVD בפורמט NTSC. הבעיה היא שה-DVD שלה ישן, ולכן לא ממש מסתדר עם הפורמט הזה (הוא מציג את הסרט בשחור-לבן, ובאיכות גרועה). ניסיתי להתעסק עם ההגדרות של ה-DVD והטלוויזיה, אך ללא הועיל. אז החלטתי לנסות להמיר את הסרט ל-PAL ולצרוב אותו מחדש. ניסיתי להשתמש ב-DVDShrink, אבל הוא לא מאפשר לשנות את הפורמט (אלא רק את איכות הקידוד). אז נכון לעכשיו מצאתי שתי אפשרויות: 1. לעשות rip לסרט, ואז להמיר אותו ל-PAL באמצעות tmpgenc, ולצרוב מחדש. 2. להשתמש ב-Ifoedit על מנת לערוך את קובץ ה-ifo, ולגרום לו "לחשוב" שכל הסרט הוא ב-PAL. אני בכל זאת אצטרך להשתמש ב-DVDShrink, כי הסרט תופס 6 ג'יגה. באופציה 1 אני מעדיף לא להשתמש, כי היא גוררת המרות מיותרות. ולגבי אופציה 2, אני לא בטו…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. במחשב שלי יש בעיה מוזרה שהיום צצה. המחשב התחיל להשמיע צפצופים מהמארז כאשר לוחצים על כל מקש במקלדת (צפצופים שנשמעים כאילו שהמון מקשים נלחצים ביחד, אבל זה ממש לא..) * זה התחיל לקרות כאשר קניתי עכבר ל-USB וחיברתי אותו. * זה רק כאשר לוחצים במקלדת. * אם מוציאים את העכבר זה עדיין קורה... * האם זה מסוכן??? מה אפשר לעשות??? תודה רבה~! casio.

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  21. Started by Guns AND Moses,

לאחרונה התקנתי ווינדוס חדש (64ביט אם זה משנה)....ולמרות שאני מתקין קודקים אני רואה סרטים עם קרטועים...לא משנה באיזה תוכנה שנסיתי אז אם משהו יכול לתת לי שמות של קודקים מאתרים ספציפיים שאני יתקין בדיוק....(לינקים יעזרו)....

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  22. Started by idani1983,

כמה זמן אמור לקחת קידוד של למשל "ארץ נהדרת" לפורמט DVD במחשב כמו שלי ? האם 30 דקות זה סביר ? תודה רבה \

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  23. להסתכל את הסרט עם כתוביות.. בתודה מראש, borissurets

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  24. Started by debojam,

שלום לכם יש לי בעיה הדיסק הקשיח היה מחולק ל 2 מחיצות מחקתי אחת מהן שהייתה 100 gb ונשאר לי רק את המחיצה השניה אם יש אפשרות לשחזר לגמרי את המחיצה זה יהיה מעולה תודה לכם

• 1 תגובה
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.