תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
Memtest86 3.5 Release Memtest86+ V2.10 מה ההבדל ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי אתר וובי חדש ששמו ב.g.ho.st שמסוגל להריץ מעכרת הפעלה על הרשת נרשמתי והכל טוב ויפה אבל אין לי מושג מאיפה מתחילים האם מישהו נרשם ומריץ את התוכנה אשמח לדעת איך
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אם נגיד קיבלתי באן מאיזה פורום\אתר , אז אם אני אמחוק את הקוקיס ואשנה IP אז אותו פורום\אתר לא יוכל לזהות אותי ,ואוכל לפתוח משתמש חדש ? אן שבעצם אותו פורום יכול לזהות אותי אפילו שמחקתי קוקיס +שיניתי IP
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אז ככה כול פעם שאני בוחר בתוכנה באפשרות לראות מסך מלא הוא מגדיל לי את החלון על כול המסך אבל את הסרט עצמו הוא מקרין לי רק על ריבוע קטן בצד שמאל למטה זה בעיה מאוד מוזרה זה לא עושה את זה בתוכנות אחרות ניסיתי להחליף גרסאות זה לא עוזר למשהו זה כבר קרה? מה עושים? אניי כבר לא רואה סרט איזה שלוש שבועות בגלל זה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
חברה אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל ליצור התקנות של דברים מסוימים! בתודה לידור
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אני מוריד הרבה דרך אתרים עם הורדות ישירות יש לי בעיה של התנתקויות אני צריך תוכנה או משהו . שלאחר שיתנתק לי אוכל להתחבר ולהוריד מהמקום שההורדה פסיקה. בברכה אלירן.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לפעמים אני לא יכול לכתוב... בדף אחד... אני חייב לסגור את הדף ולפתוח חדש.. לא משנה כמה רפרשים אני יעשה וכמה זמן אני יחכה זה לא יכתוב לי..
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי בעייה רצינית במסנג'ר.. אני מתחבר , תוך 15 שניות הוא מתנתק לי.. ככה כל הזמן. חיפשתי פתרונות באינטרנט ולא מצאתי כלום.. עד עכשיו השתמשתי באיזה גירסה ישנה וזה לא עשה בעיות אבל עכשיו הוא דורש ממני לעדכן , עדכנתי לגירסה הכי עדכנית וזה מנתק אותי כל 15 שניות.. אין לי מושג מה לעשות , בדר"כ אני מחפש לבד פתרונות באינטרנט וקורא מאמרים באנגלית אבל זה לא מראה שום שגיאה או הודעת שגיאה , פשוט מנתק אותי אחרי 15 שניות שאני מחובר ואין לי מושג למה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור .
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי בעיה בדפדפן הזה , הוא אינו מגיב למקשים Crtl + Shift לא הימניים ולא השמאליים...(שאמורים להפוך את כיוון הכתיבה מימין לשמאול ולהפך) בIE אין את הבעיה הזאת, יש למישהו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי עותק חוקי למהדרין של דנסגייד2003 שנמצא במצב מחפיר שרוט וכו'. אני מעוניין ליצור לו עותק גיבוי במקרה והדיסק המקורי יחדל מלתפקד. מי שהוא מכיר את ההגנה שיש לתוכנה הזאתי? מישהוא ניסה ליצור העתק של התוכנה הזאתי? צריבה פשוטה\איטית\CDRWIN\העתקה וכו' העלו חרס אצלי וכנ"ל עוד כמה coasters לאוסף... למישהוא יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אף פעם לא הייתה לי בעיה כלשהיא... והוא אומר פעם אחת שהשרת לא זמין, פעם אחת הרשימה לא זמינה ועכשיו השירות אינו זמין.. :\\
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני משתמש Kazaa Lite Resurrection הגרסה האחרונה, והקאזה לא מתחברת ככה שיהיה אפשר להוריד. יש לי קובץ שאמור לסדר את זה ,אבל האנטיוירוס מזהה אותו כטרויאני ומוחק אותו. יש למישהו מושג מה לעשות?? פעם זה היה מתחבר לא יודע מה קרה אחרי שפירמטתי. ד"א התוכנה מוגדרת בפיירוול אז אני לא מאמין שזו הבעיה. תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום. ראיתי את ה- I-cool להורדה באתר של ג'יגהבייט. במה מדובר? האם זה מרסן את הסל"ד של המעבד או מה? מצ"ב לינק: http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/Utility_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1951&ProductName=GA-8I945PL-G מדובר בהורדה הראשונה, אשמח לתגובות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
-
שאני מנסה להאזין לרדיו ש"מורידים" מהאינטרנט לWMP והוא משודר בלייב מופיעה לי התקלה הבאה:
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה למשל לחפש אבא או אמא או ילד איך כותבים את OR הלוגי בשורת החיפוש של אמיול?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי מירנדה ואני לא מצליח לקבל קבצים(כנראה בגלל שיש לי נתב). איך אוכל לפתור זאת?
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן. יש תוכנה נוחה שמאפשרת לי להתקין סיסמה על תיקיות ספציפיות שאני בוחר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
משהו שיאפשר גישה למחשב הPC שלי מרחוק. מדריך/תוכנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי 2 קבצי avi ואני רוצה לחבר אותם כדי לצרוב אותם על דיסק dvd אני מתכנן גם לשים להם תרגום ואני צריך את כל ההמלצות שלכם, איך להמיר? עם איזו תוכנה להמיר? ועוד תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
הבנתי שזה בעצם האנטי וירוס של kasparsy , השאלה היא אם מישהו יודע אם זה גם מגן בזמן אמת מפני התקנה של תוכנות זדוניות מאתרים שונים באינטרנט? כמו כן , איך התוכנת אנטי וירוס של mcafee? ואיך ה norton internet security? איזה תוכנה הכי טובה מהתוכנות שציינתי?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה לשידור וידאו ליציאת של הUSB במטרה לחבר את הUSB במחשב לכניסת USB בDVD DIVX ?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום האם אתם יכולים להביא לי תוכנה להפיכת WAVE שנלקח מסרט לAC3 שיהיה בו סראונד למערכת קולנוע ביתי כרגע אני משתמש בתוכנה VEGAS והיא מצויינת אך התוצר הגמור אינו טוב כי הדיבור משתלב בכל הרמקולים ולא אך ורק בסנטר כמו שצריך להיות.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
הבעיה דלקמן מופיעה במחשב שלי ושל חבר שרכשנו כרטיס מסך PAILT 7300GT SONICלאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל דרייברים שהיו בכרטיס כמו WDM DRIVER במנהל ההתקנים אני מקבל סימן קריאה צהוב על ההתקן המצויין בכותרת. כשאני מסיר אותו כמו שווינדוס ממליץ לי לעשות מופיעה לי הודעה שיש לי התקן שמחפש תוכנה אני מפנה אותו לדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך ובסוף ההתקנה[הוא מתקין משהו] הוא מודיע לי " לא ניתן להפעיל רכיב זה" "ארעה בעייה במהלך התקנת חומרה[קוד 10]" וזהו בערך אני לא מצליח לפתור את הבעייה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-