תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי firefox 1.06 וכל פעם שאני מנסה לשמור קובץ בתיקייה בעלת שם בעברית, אז הקובץ לא נשמר שם, פשוט לא קורה כלום. למשל יש לי תיקייה בשם "מילי אביטל" ואם אני מנסה לשמור בה קובץ(גם קבצים בעלי שם באנגלית), אז הקובץ לא נשמר שם. את התיקייה אני מצליח לראות בעברית בחלון השמירה של firefox. יש למישהו מושג מה הבעיה, ומה צריך לעשות כדי לפתור אותה? נ.ב. ב - Internet Explorer אין בעיה עם זה. שני הדפדפנים הם באנגלית, אך מסוגלים לכתוב ולהראות עברית כמו שצריך.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ניסתי עם אלכוהול ניסתי עם d tools אני טוען את הקובץ בתוכנה והוא לא מגיב הקובץ הוא .Call.Of.Duty.4-Razor1911 קובץ של 6 גי'גה מה עושים יש פתרונות חברה אני נואש כבר
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם דרייבר של מדפסת HP 4255 לווינדוס XP 64 ביט
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני משתמש בזה כבר המון זמן ולי זה נראה מובן מאליו (וכנראה גם למנוסים שביניכם), אבל לאלו שלא כ"כ מנוסים ויוצרים עבודה חדשה, הנה טיפ נחמד: הקדמה קצרה: זה ידוע הרי שכאשר מישהו עובד על ציור / עיצוב זמן מה הוא כבר לא יכול לתת חוות דעת אובייקטיבית לגבי האם התוצאה שהוא השיג טובה מספיק, וכמעט תמיד קורה שכשאדם אחר מביט בעבודה הוא מבחין בבעיות שהיוצר עצמו לא הבחין בהן (ולעתים לא יכול אפילו להבחין בהן אחרי הביקורת) . זה קורה בד"כ מהסיבה שהמוח שלנו היוצרים כבר משלים את מה שאנחנו רואים ביצירות שלנו, ו"מתרגם" את זה למה שרצינו באמת להשיג, למרות שלעתים התוצאה רחוקה מלהיות באמת טובה מספיק. אנחנו לא רואים את זה כי המוח שלנו משלים את החסר מוקדם מדי. מה שצריך לעשות זה לראות את התמונה באופ…
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו יודע האם symantec anti virus corporate edition סורק גם דואר POP3 או רק MS EXCHANGE כיוון שאין שום אינדיקציה בתוכנה לסריקה מסוג כזה כמו שיש ב- NORTON ANTIVIRUS תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, במחשב של חבר, האתרים עולים בצורה מאוד מוזרה, ואין לי שמץ של מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה. להלן דוגמא לאתר וואלה: http://img174.imageshack.us/img174/194/i88bbe3.jpg יודעים מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשלוח מצגת עם שיר לאדם אחר כאשר אני ישלח רק את המצגת בלי לשלוח בנוסף אליו את הקול שלה. מה שאני רוצה בעצם זה לקודד את הקול לתוך המצגת. משהו יודע אך? עריכה: אני מכיר את האפשרות ארוז לתקליטור אך זה לא מספיק טוב בשבילי...
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מישהו יודע על איזה פורט בעצם מתבצע עדכוני הוירוסים בתוכנה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לחיבור הטלויזיה למחשב(אני יודע שאפשר בלי תוכנה) אבל בתוכנה יש יותא אפשריות לא?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמוע קבצים של MIDI וMID וזאת אולי הבעיה: http://img240.imageshack.us/img240/6570/gfdgdfzr6.jpg אני לא מצליח לשמור את השינוים שאני עושה וזה נישאר ריבוע לבן מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה פנסוניק TZ5 וצילמתי היום הרבה סירטונים איתה, וסרטון אחד של 10 דקות שוקל 2GB רציתי לשאול איך אני מכווץ את הקבצים לגודל נורמאלי בלי שיפגע באיכות! הסרטונים הם HD אם זה חשוב. תודה, אריאל עריכה- התבלבלתי בפורומים בבקשה להעביר
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הורדתי סרט דרך אימיול. ברגע שאני עושה איתו משהו - מנסה לראות אותו או אפילו סתם מסמן אותו באקספלורר הוא סוגר את התוכנה שאיתה אני מנסה לגעת בו וכותב הודעת שגיאה - הנה דוגמא. האם יש מה לעשות או שהקובץ דפוק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום חברים ! אני נתקלתי כאן באתר בתוסף מאוד נחמד של מוזילה, אשר נותן לך לשנות את גודל של SEARCH WINDOW במוזילה. אחרי שגלשתי לאתר שלהם הסתבר, שהכלי השימושי הזה מתאים רק לגרסאות עד 1.5 אחרי חיפוש קצר מצאתי גם לגרסאות יותר מתקדמות. אז הנה זה, למי שצריך. ההתקנה היא קלה, הWINDOWS שואל באיזה תוכנה לפתוח את זה, בוחרים ב FIREFOX, אם זה לא ברשימה-עושים BROWSE ומוסיפים. תהנו, כמו שאני נהנה ! הנה: http://concept47.com/firefox/resize_search_box_0_0_7_fx.xpi[br]פורסם בתאריך: 17.01.2007 בשעה 09:50:14 הנה הציור של מה שניסיתי להסביר :[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי כמה חלקי ראר של איזשהי תוכנה ואני רוצה לחלץ אותם, אבל כשאני מנסה הוא אומר לי שהקובץ מושחט נסיתי לתקן ע"י הוינראר אבל זה לא עובד יש לכם תוכנה הוא שיטה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הורדתי את גרסת הטריאל של Illustrator CS3. אבל משום מה אחרי ההתקנה הוא לא מביא לי להפעיל אותו :s05: הוא מביא לי רק הודעה: http://img103.imageshack.us/img103/7340/untitledln8.jpg
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
זה בעיה ממושכת לפני חודשיים זה קרה לי כבר.. הוא קורס כל פעם שאני גולש הרבה... פתאום קורס... מה אפשר לעשות ? הסרתי פרופיל מחקתי אותו לגמריה מחקתי FLASH והתקנתי מחדש... מה זה יכול להיות???
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום.. התקנתי היום windows media player ועכשיו את כל קבצי הmp3 הוא שינה כאילו שהwmp זה הברירת מחדל לפתוח אותם.. ואני רוצה שרק winamp יפתח קבצי mp3 איך אני עושה את זה? מקווה שהבנתם
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על איש קשר מסוים פתאום המסנג'ר קורס.... העניין הוא שזה רק עם איש הקשר אחד מסוים עם כל השאר זה לא קורה... לא מוצא על זה כלום בגוגל :'( מה לעזאזל נסגר עם המסנג'ר 8?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את התוכנה McAfee VirusScan v9.0 2005 אבל מקבל את ההודעה Class not registered אני לוחץ OK ואז אני מקבל An error occurred while installing the Mcafee HTML dialog component. ואז התכנית יוצאת. למשהו יש מושג מה הבעייה ואיך פותרים אותה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
משתמש כרגע בKaspersky internet Security עקב הבעיה של KEY מתאים לכך (פשוט אין) החלטתי ללכת לכיוון של הPANDA כולם כבר די שכחו מהם אבל לדעתי שווה לנסות כי אחרי הכול INTERNET SECURITY לדעתי היינה החבילה הכי טובה , באריזה אחת כלול הכול לעבור למאקאפי או סימאנטק ממש לא בא בטוב , העמסת יתר על המחשב ללא תועלת אז ככה מישהו מתעסק עם Panda Internet Security 2007?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני לא רואה עברית במירנדה שלי, וזה לא ג'יבריש, וניסיתי לשנות את הפונט ל-HEBREW אבל זה עדיין נשאר סימני שאלה... גם כן אני רוצה להחליף סרטון פתיחה ב-IAUDIO X5L שלי. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אם יש עוד נוספות אשמח לשמוע המלצות וביקורות בעיניין ... עשיתי חיפוש כאן לתרד שנפתח לפני שבוע אבל לא מצאתי נראה לי שדיברו שם על עוד איזה תוכנה אבל אני לא מצליח להזכר איזו ...
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ערב צח לכולם. לפני כמה ימים המחשב שלי קרס והייתי צריך להתקין את הווינדוס מהתחלה. עכשיו יש לי הרדיסק של WD200GB SATA הוא יושב על הבקר Promise FastTrak 376 שמובנה בלוח שלי Chaintech 7njs http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=196 עכשיו הורדתי את הדריברים, העלתי אותם על דיסקט. בהתקנה של הווינדוס לוחץ F6 מכניס את הדיסק מתקין את הבקר מזהה את ההרדיסק הכל טוב ויפה. אחרי שאני עושה פורמט לכונן והוא מתחיל את ההתקנה של הקבצים של הווינדוס הוא רושם שהוא לא יכול להעתיק את הקובץ fasttx2k.sys זה הקובץ של הדריברים. עכשיו ניסיתי להחליף דיסקטים להחליף כונן של הדיסקטים, וכלום לא עוזר אין לי מושג מה לעשות אז אם מישהו מכיר, יודע איך לעזור לי הוא יציל אותי. תודה …
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בקיצור מה שאני מחפש הוא תוכנה שתיתן לי MULTI TAG עם אפשרויות חיתוך רבות ולא רק לפי TAG יחיד נגיד תמונה 1 - הטגים שלה הם: X Y Z תמונה 2 - הטגים שלה הם: Z X A אני אוכל לראות תמונות לפי האופציות של הראה רק תמונות שהם עם הטג X - אופציה מאוד פשוטה שיש לכל תוכנה מה שאני צריך הראה לי תמונות עם הטג' X וגם עם הטג Y אבל בלי הטג A הבנתם את מה אני מחפש?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP SP 2. הסרתי התקנה של office pro 2003 לפני כמה שבועות. התקנתי מיד אח"כ office enterprise 2007. הגדרתי חשבון שלי מנענע שעבד בסדר. אתמול החלטתי להוסיף פרופיל משתמש. יצרתי שני פרופילים כשאחד מהם מחליף את פרופיל ברירת המחדל (מחקתי את פרופיל outlook) ושבפתיחת התוכנית אתבקש לבחור את הפרופיל. מיד אח"כ נכנסתי עם הפרופיל שלי ועם הפרופיל השני באופן רציף. לאחר בדקתי בתהליך יצירת הפרופיל מה קורה כאשר לא מבקשים להגדיר ידנית אבל לא השלמתי תהליך זה אלא חזרתי אחורה וביטלתי אותו. לאחר מכן בפתיחת ה outlook אני מקבל 4 פרופילים כשכל אחד בעצם מוכפל. ניסיתי לשנות את שם ה PST ואפילו למחוק את התיקייה של ה PST. בסופו של דבר יש לי שני פרופילים שונים שאני לא יכול למחוק אותם בגלל שגיאת…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-