עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by papoose,

שלום הורדתי תתכונה HIDE IP והיא שעות סורקת ולא מוצאת פרוקסי יש איזה שהיא תוכנה/דרך אחרת שאפשר להססתיר את הIP בצורה טובה והמהירה? ועוד שאלה, אם אני מדבר דרך ICQ2GO, יוכלו לזהות את הIP שלי? (מיש אני מדבר איתו בICQ) תודה!

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by froggy,

שלום ברשותי 2 זכרונות חדשים. אנא תקנו אותי אם אני טועה. אני מפעיל את התכנה כאשר שני כרטיסי זכרון בתוך הלוח אם. במידה ויש בעיה בסוף הבדיקה - עושים בדיקה מחודשת לסטיק זכרון אחד, וכך מוצאים את התקול. האם כך צריך לעבוד בתכנה זו?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  3. האם מישהו כאן משתמש בתוכנה ? רציתי לדעת כיצד אני מגבה ידנית את קובץ הDATA של התוכנה ששומר חשבון מייל, הודעות, אנשי קשר וRSS FEEDS ועוד בקשר לRSS FEEDS בWINDOWS LIVE MAIL, האם ההודעות בלוגים עצמם שהתוכנה מורידה נמצאים בקובץ הDATA שאני מחפש ? אני יודע שאפשר לעשות גיבוי להודעות מהתוכנה, אבל קיוויתי שקובץ DATA עצמו יגבה לי גם RSS וCONTACTS, בכל מקרה אני אעשה ניסוי אם אני אדע איפה זה. THANKS THANKS

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי מחשב נייד DELL M65 PRECISION, התקנתי DRIVER של עכבר של MICROSOFT ולאחר ההתקנה העכבר החיצוני שהתקנתי את ה-DRIVER שלו עובד תקין, אף שאני שולך אותו (את המחבר) ורוצה לעבוד עם ה STICK POINT שמובנה בתוך המחשב הנניד פתאום ה-STICK POINT מזיז את הסמן למעלה ומטה בלבד ללא תזוזה הצידה, הורדתי את ההתקנה והתקנתי מחדש וזה עדיין לא עובד, כמו כן אין התנגשויות כאשר העכבר החיצוני וה-STICK POINT כמו כן ה-TOUCH PAD שישנו ב-LAPTOP עובד נורמלי ומזיז את הסמן כמו שצריך. הבעייה היא רק ב- STICK POINT למישהו יש רעיון, פעם אחרונה שזה קרה התקנתי את WINDOWS XP מחדש ואז זה הסתדר, אבל לא נראה לי שזה הפיתרון. תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by 3pac,

לא יודע איך זה קרה אבל פתאום הוא לא עולה ,אין אפילו הודעת שגיאה. כשאני לוחץ על הFlashGet דרך הfirefox הוא רושם לי : download manager not properly installed. incorrect function. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר . מה הבעיה פה ?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  6. הבנתי שזה בעצם האנטי וירוס של kasparsy , השאלה היא אם מישהו יודע אם זה גם מגן בזמן אמת מפני התקנה של תוכנות זדוניות מאתרים שונים באינטרנט? כמו כן , איך התוכנת אנטי וירוס של mcafee? ואיך ה norton internet security? איזה תוכנה הכי טובה מהתוכנות שציינתי?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by thebigdon9,

האם קיימת תוכנה לשידור וידאו ליציאת של הUSB במטרה לחבר את הUSB במחשב לכניסת USB בDVD DIVX ?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by shanibh,

למישהו יש מושג מה התהליך של יצירת חתימה באאוטלוק 2003 בדוגמת MARQUEE יצרתי חתימה נחמדה כזו שזזה וקופצת וב-preview רואים את זה טוב, אבל אחרי זה זה יוצא ממש לא כמו שראיתי מקודם למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by evy,

תגידו מה זה ה R הזאת שמופיעה ליד מהירות ההורדה שם למטה? מאז מהירות ההורדה היא על הפנים,מקסימום 20-30 ומהירות ההעלאה גם השתבשה..

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  10. היום עשיתי עדכון לנורטון אנטי וירוס הוא מצא שיש עדכון אחד common client update הוא לא מצליח להתקין העדכון, זו הודעת השגיאה: Windows XP 5.1.2600 Service Pack 1 Common Client Core 2.1.0 Could not find installation path for at least one component. יש לי sp1 והמחשב שלי מעודכן תמיד. למישהו יש מושג? דרך אגב - היום התקנתי פיירוול זון-אלארם ואני לא יודע אם יש קשר לכך או שזה מקרי. בכל מקרה סגרתי את הזון-אלארם אבל הבעייה לא נפתרה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  11. הייתי רוצה לדעת אם אתם ממליצים על ויסטה(מחשב חזק!)?אם כן על איזו גירסא? כמו כן שאלה חשובה- ישנן שמועות שלא מומלץ להתקין שתי מערכות הפעלה (גם אם על פרטישן שונה),האם יש דברים בגו? מה גודל המחיצה המומלץ לטובת הויסטה? אני פשוט רוצה לנסות את הויסטה מבלי למחוק את המערכת ההפעלה הקיימת.חשבתי להתקין בפרטישן שונה (בפרטישן אחר XP). תודית

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by razoli,

מיועד למפתחים ולבטא טסטרים (בודקי גרסאות הבטא של תוכנות מיקרוסופט), אני קיבלתי אותו כחלק מהעבודה כבטא טסטר במיקרוסופט והוא מתאים גם ל Windows XP Service Pack 2 דרישות מינימליות: Windows XP Service Pack 2/Windows Vista 512 MB RAM 128 MB RAM זיכרון מסך Intel Pentium D 2 GHZ דרישות מומלצות: Windows Vista 1 GB RAM 256 MB RAM זיכרון מסך Intel Dual Core 2.8 GHZ אני לא יכול להביא אותו לפה כי הוא לא רישמי אז מי שמעוניין יש פרטי אני או כל משהו אחר אחראי לתוצאות השימוש

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. אני לא יכול לפרט בכותרת שכן אין לי מושג מה הבעיה בכל מקרה, לאחר חיפוש על קוד הבעיה, הבנתי ממקום מסויים, לפחות על פיו שהבעיה היא ברג'סטרי, על כן הורדתי את התוכנה שאותו אתר המליץ [RegCure] והוא כלל לא עזר לי, הבעיה עדיין קימת. בעקבות כך אינני יכול להתקין מסנג'ר במחשב :-\ הלינק אגב מוביל אותי לפה - http://help.live.com/help.aspx?market=en-us&project=wlinstallerv3&querytype=keyword&query=wli8000ffff&ec=0x80072ee6 לא רלוונטי בעליל. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by antonio1,

הורדתי את התוכנה שהיא מעולה לעיצוב אתרים בחרתי מהTEMPLETS דוגמת אתר והתחלתי לעצב הבעיה היחידה היא איך אני משנה את המלל של האתר (לא של הכפתוריפ והכותרת את זה הצלח תי) מישהו מכיר מדריך בנושא או יכול לעזור כי אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by zvkel,

מישהו מתמצא בתוכנות הנ"ל? אני מנסה ליצור מערכת מסוימת לעבודה ואני צריך עזרה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. יש לי רשת ביתית... ובמחשב השני...מותקן נורטון אינטרנט סיקיוריטי... וכאשר הפיירול מופעל.. המסנגר לא מתחבר... ושהפיירול מכובה הוא כן מתחבר אז לפי מה שהבנתי צריך לפתוח את הפורט של התוכנה אז אם מישהו יודע מה הפורט...הודה לו מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by GerberMan,

שלום לכולם. על המחשב שלי מותקנות שתי גרסאות של אקסל 2003 ו - 2007 (זאת על מנת שאוכל לבדוק שקבצים שאני מוציא מ2007 באמת נפתחים כמו שצריך על 2003). בעייתי היא שכאשר אני פותח קובץ XLS רגיל הוא נפתח כברירת מחדל על גרסת 2003. אני רוצה שכל הקבצים, גם XLS וגם XLSX יפתחו כברירת מחדל על גרסת 2007. ידוע לי שהבעיה היא בגלל שהתקנתי את גרסת 2003 אחרי שהתקנתי את 2007 ולכן השיוך של הקבצים עבר לגרסת 2003. האם יש דרך לשייך אותם ל2007 מבלי להתקין את 2007 מחדש? תודה מראש לעוזרים ומצטער אם אני לא ברור!

18. Started by Big-B69,

שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה טובה שיכולה להמיר כתוביות מסוג sub לכתוביות srt תודה רבה לכל העוזרים Big-B69

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by YINON110,

שלום, התקנתי ווינדוס במחשב הישן שלי ורציתי להתקין דרייבר לכ.מסך RADEON X1300, בפעמים הקודמות כשרציתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך לא נתקלתי בבעיה כלל וכלל, אבל הפעם כאשר אני מכניס את הדיסק לכונן הוא אומר לי יש שלא נמצא ההתקן, ז''א כאילו אין כרטיס והוא לא מביא לי להתחיל להתקין. מישהו יודע מה הסיבה שזה קורה ואיך אפשר לסדר זאת? אשמח לתשובה. תודה מראש ולילה טוב.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by nimrods,

שלום לכולם..! יש לי בעייה אם הסמלים של הקבצים אין שם סמל יש רק את שם הקובץ (הקבצים שנמצאים בשולחן העבודה) מה אני צריך לעשות..? תודה לעוזרים..!

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by SHOOTER8,

יש לי בעיה שלא היתה לי במחשב הקודם. כאשר אני מקבל דואר עם בקשה לאישור קריאה, לאחר לחיצה על אישור, אני מקבל את ההודעה הבאה: " ל-OUTLOOK EXPRESS לא היתה אפשרות לשלוח את האישור" במחשב החדש אני משתמש ב-XP SP3 תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by AdamS,

מישהו יודע על איזה תוכנת צריבה חדשה שיצאה ל-Vista? תודה למגיבים...

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  23. לא רוצה שזה יופיע אצלי זה סתם מציק.. יש אופציה להעלים או שלא יהיו שם קבצים?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by RomaDev,

שלום חברה! יש לי בעית עיברית ב- Macromedia Dreamweaver כאשר אני מוסיף כפתר פלאש לדף ואני כותב ב- Button Text בעיברית הוא כותב לי בסימני שאלה , למשל אני כותב כך: "בית" הוא כותב : ? ? ? מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. מדובר במאוורר Antec TriColl fan 120mm לוח האם ASUS P5Q תודה.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים