תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האינטרנט אקספלורר שלי לא טוב כל פעם שאני פותח אותו כדי לגלוש אז כל פעם שאני לוחץ על העכבר על משהו בחלון של האקספלורר זה עושה לי הודעה iexplore.exe נתקל בשגיאה ולכן עליו להיסגר ואז זה סוגר לי את האקספלורר ואי אפשר לגלוש אז מה עושים? צירפתי תמונה של השגיאה http://www.siz.co.il/up.php?file=4ymjxzzzjuwe.jpg
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין כול מיני סוגים של דריברים אבל שום דבר לא עוזר ואותה הבעיה צצה כול הזמן +כול מיני תוכנות כמו WRC3 .. http://www.ror.co.il/my.php?id=4127392209.bmp תיעצו לי מה לעשות אני נואש
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שמאיצה את המיקרופון. אני כבר ראיתי כזאת תוכנה, והמטרה שלה שפשוט תוכל לדבר למיקרופון וישמעו יותר חזק מהרגיל.(שכך אפשר להתרחק מהמיקרופון ולדבר רגיל). הבעיה שלי היא שאני מדבר במיקרופון בסקייפ נגיד, אז מי שאני מדבר איתו, הוא שומע אותי ממש חלש, ואני צריך ממש להתקרב לפתח של המיקרופון. התוכנה דומה לאופציה שיש ב xp, בסרגל כלים שליד השעון לוחצים על האיקון של הרמקול-עוצמה, ויש אופציה -"מתקדם" למיקרופון, שצריכים לסמן את mic boost האופציה הזאת שבה xp קצת עוזרת להאצת המיקרופון, אבל יש לבן דוד שלי, את האופציה "האצת מיקרופון" בתפריט של הכרטיס קול שלו, שבמחשב, ושם האופציה ממש טובה, והוא מדבר רחוק מהמיקרופון, ובסקייפ אני שומע אותו חזק מאוד, ומצוין. אם מישהו מכיר …
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לאחר שהורדתי MSIE 8, מדי פעם אני נתקל בקריעות תמונה מינוריות. האם עוד מישהו ניתקל בתופעה? האם מישהו יכול לעזור לי לתקן אתל הבעיה? עוד דבר (למנהלים): למה בפרופיל שלי כתוב שיש לי MSIE 7 ולא 8? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בכל מקום שאני רואה וידאו- BSPLAYER,מדיה פלייר, יוטיוב יש לי מי פס אופקי בחלק התחתון של הוידאו שחותך את התמונה... החלק העליון בסדר וגם החלק התחתון אבל באמצע יש מן פס דקיק שמעקם את התמונה וזה ממש מעצבן לראות ככה... זה בולט כשהאובייקטים בוידאו זזים מהר או במעבר של המצלמה פירמטתי התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש אפשרות ב-PREMIER לראות TRANSITIONS בפועל בתוך סרט ולא בתוך ה-SETTINGS?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך תוכנה לעריכת סרטונים היא לא צריכה להיות מסובכת, אני צריך אותה רק בשביל הוספת קול לסרטון וכתוביות באמצע ועוד כמה דבר יחסית פשוטים. אני יעדיף תוכנה חינמית ואשמח גם את תביאו את אתר הבית של התוכנה. בתודה מראש Mystery
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי במחשב תוכנות כבדות שאין לי מושג מה הן עושות ויש כאלה שמופיעות ב-"הסרה/הוספה" בלוח הבקרה אפילו פעמיים בשתי גירסאות כמו לדוגמא ג'אווה ותוכנות כמו work 7.0 שאין לי מושג מה זה והיא תוכנה כבדה , בקיצור הייתי מעוניין להראות לכם את הרשימה של התוכנות המותקנות במחשב ותייעצו לי מה להעיף משם כדי להקל על המחשב, אבל אין לי מושג איך אני מראה לכם את הרשימה ,מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי רשת ופיירוול קספרסקי(אנטי האקר) איך אני מגדיר את הפיירוול לעבוד עם הרשת? (כרגע הוא חוסם מהמחשב שמתחבר למחשב הראשי להתחבר לאינטרנט.) תודה.
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
תמונות של הילדים שלו ועוד כל מניי עבודות הוא מחק בטעות את ה partition דרך ווינדוס
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי בעייה רצינית במסנג'ר.. אני מתחבר , תוך 15 שניות הוא מתנתק לי.. ככה כל הזמן. חיפשתי פתרונות באינטרנט ולא מצאתי כלום.. עד עכשיו השתמשתי באיזה גירסה ישנה וזה לא עשה בעיות אבל עכשיו הוא דורש ממני לעדכן , עדכנתי לגירסה הכי עדכנית וזה מנתק אותי כל 15 שניות.. אין לי מושג מה לעשות , בדר"כ אני מחפש לבד פתרונות באינטרנט וקורא מאמרים באנגלית אבל זה לא מראה שום שגיאה או הודעת שגיאה , פשוט מנתק אותי אחרי 15 שניות שאני מחובר ואין לי מושג למה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור .
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי בעיה בדפדפן הזה , הוא אינו מגיב למקשים Crtl + Shift לא הימניים ולא השמאליים...(שאמורים להפוך את כיוון הכתיבה מימין לשמאול ולהפך) בIE אין את הבעיה הזאת, יש למישהו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי יש לי אוטוקד 2007 מותקן על XP הכל בסדר הכל תקין יש לי עוד מחשב עליו יש ויסטה שם יש בעיה לאחר ההתקנה לא ניתן לפתוח את האטוקד בכלל אם ניתן לעזור לי לסדר את הנושא על ויסיטה באוטוקד 2007 אשמח אם במיקרה חייב אוטוקד בגירסה יותר מעודקנת אבקש אם ניתן לקבל הורדה לאוטוקד אחר כדי שהבעיה תיפתר בתודה טאז
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
נמחק לי הpaint של המחשב איך אני מחזיר את זה?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב אני כבר הורדתי 5 סרטים אבל הבעיה היא שאני רוצה לראות אותם זה מראה לי רק את הסאונד ומדיה פלייר זה מראה כיאילו שמתי שיר למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנוי לדואר של GMAIL ואני מקבל דרך התוכנה של הוינדוס Outlook Express את כול האמילים שלי אחרי שאני מסים לצפות בהם ומחוק אותם הם נמחקים אבל לא מהדואר עצמו שאני נכנס דרך האתר של GMAIL עדין כול האמילים שם ולא נמחק כלום מהשרת עצמו מה לעשות יש דרך לסדר את זה ? או להחליף תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לנעול CD's בעזרת סיסמה...האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
^^^ תודה (הגרסה החדשה פשוט תוקעת לי את המחשב)
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
מי שנכנס כנראה מבין למה אני מתכוון. ובכן משום מה עם הקודק הספציפי הזה בלבד ובתוכנה הזו ה-AVI שמתקבל רץ בהילוך איטי. לוירטואל דאב למשל אין בעיה לעבוד עם Huffyuv ולהוציא וידאו טוב. ניסיתי כל מיני גירסות של FlyDS ו-Huffyuv ללא הצלחה ומה שמוזר שבעבר לא היתה קיימת בעיה כזו. אני רוצה דווקא את FlyDS בגלל כמה תכונות שיש בה. מי שיוכל לתת עצה יבוא על הברכה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן. יש תוכנה נוחה שמאפשרת לי להתקין סיסמה על תיקיות ספציפיות שאני בוחר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני משתמש באי-מיול כדי להוריד מוזיקה מהרשת. אין לי ברירה - בקאזה אני לא אגע ובסולסיק אי אפשר להוריד בעברית. אז מה האלטרנטיבה בשבילי? חשוב שתהיה מהירה כי גם כך יש את אי-מיול שהיא לא מהירה, ושאפשר יהיה להוריד בעברית... חיפשתי מלא ולא מצאתי משהו טוב, בבקשה תעזרו.. תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את ההיסטוריה של ההודעות של ה-icq שלי (מלפני כמה שנים), אני כמעט בטוח שזה שמור במחשב כקובץ בסיומת המסתורית qdb . יש לכם מושג איך אפשר לצפות בתוכן של הקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי בעיה, התקנתי לאחרונה רשת מחשבים בבית ואני לא מצליח לראות את שאר החברים ברשת אלא אם אני מכבה את הFIREWALL תהיתי אם מישהו יודע כיצד אני מגדיר את הפורט של המחשבים האחרים בFIREWALL, ואם כן אם אפשר בבקשה לקבל הסבר מפורט של שלב אחר שלב כדי לחסוך לי טרחה, בתודה מראש ALDRON
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-