תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי מירנדה ואני לא מצליח לקבל קבצים(כנראה בגלל שיש לי נתב). איך אוכל לפתור זאת?
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן. יש תוכנה נוחה שמאפשרת לי להתקין סיסמה על תיקיות ספציפיות שאני בוחר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
משהו שיאפשר גישה למחשב הPC שלי מרחוק. מדריך/תוכנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי 2 קבצי avi ואני רוצה לחבר אותם כדי לצרוב אותם על דיסק dvd אני מתכנן גם לשים להם תרגום ואני צריך את כל ההמלצות שלכם, איך להמיר? עם איזו תוכנה להמיר? ועוד תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
הבנתי שזה בעצם האנטי וירוס של kasparsy , השאלה היא אם מישהו יודע אם זה גם מגן בזמן אמת מפני התקנה של תוכנות זדוניות מאתרים שונים באינטרנט? כמו כן , איך התוכנת אנטי וירוס של mcafee? ואיך ה norton internet security? איזה תוכנה הכי טובה מהתוכנות שציינתי?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
נכנסתי לMSCONFIG ובלשונית "אתחול" הורדתי את הוי מהתוכנה "SOUNDMAN" (שמקבלים עם הדרייבר של אנוידיה נראה לי) אבל עדיין התוכנה הזו עולה עם הפעלת המחשב, ניסיתי פעמיים ולא הלך, מה לעשות? ועוד משהו, אפשר את התוכנה הזו שמשתמשים בה לשפת C? נקראת BORLAND אם אני לא טועה. ודבר אחרון, אפשר הסבר איך משתמשים בתוכנה FlashFXP ?? פשוט פתחתי אתר ב LYCOS ואני רוצה להעביר אליהם את התיקיות שלי ככה כמו שהן בשביל האתר אבל אני לא יודע איך. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, כאשר התקנתי nero7, בטעות לחצתי על שאני רוצה media player של nero. אבל זה ממש מציק לי. איך אני יכול לבטל אותו ולהחזיר את media player הישן שלי?. בתודה מראש yosda boy .
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עדכון ביוס ללוח ישן של ABIT-VL6 מפני שהחלפתי למעבד קצת גדול יותר והלוח לא מזהה אותו רק 400 והמעבד 800 לא נתקלתי אף פעם בבעיה כזו ואמרו לי שאני צריך לעדכן אז מי שיודע שיתן לי לינק ישיר לעדכון תודה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אם יש לי אופיס 2003 ואני רוצה שהוא יעבוד לי באופיס ישן יותר איך אני עושה את זה ?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי? :s05: אני חייבת להתקין את תוכנת פרולוג "פעמון" של מכון וייצמן. אם מישהו יודע איך אני יכולה להתקין אותה שיגיד לי...תודה..
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום חברים! דוד שלי רואה סרטים בשחור לבן! לא משנה איזו תוכנה לא משנה איזה סרט... החלפנו קודקים... יש קול. מה הבעיה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אתמול קניתי מצלמה רגילה ככה קוראים לה GPT I-Cam 140 או GPT I-Com 140 הO והA ממש דומים איך שכתבו אל הקופסא רציתי להתקין אותה היום ולא הצלחתי הנה תמונה אפשר לעשות משהו בבקשה :-[ אין לי את הדיסק של הוינדוס ככה כתוב שם שאני צריך להכניס את הדיסק אבל אין לי אפשר לעשות משהו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
עוד כשבועיים אנחנו עושים יום הולדת 50 לאבא שלי ואני רוצה לערוך לו איזה קליפ יפה באיזו תוכנת לעריכת וידאו כדאי להשתמש? חשבתי כבר על ה Windows Movie Maker
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני מעצב אתר אינטרנט פשוט אומנם והתחלתי לעבוד על אקספלורר 7 הרגיל (הישן והטוב) והכל עבד כמו שצריך, התקנתי את האקספלורר 8 אני אפילו לא יודע למה, קיצור הרבה דברים משתנים פתאום בדף שעיצבתי למשל כפתורים של טופס (כמו סקר כזה שמסמנים תשובות) ונגיד הטקסט שהיה בתוך מסגרת שעיצבתי פתאום בורחים מחוץ ועל המסגרת. מישהו נתקל בתופעה הזאת? צריך עזרה דחוף!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
מתוך הידיעה לעתונות: "צוות הלוקליזציה העברית של דפדפן Mozilla פתח היום מערכת ויקי (wiki), מתוך כוונה ליצור במשך הזמן מאגר גדול של מאמרים בהם יוכלו להיעזר הן המשתמשים בדפדפני Mozilla ו-Firefox, ותוכנות אחרות מבית קרן Mozilla, והן מפתחי אתרים המעוניינים להתאים את אתריהם לתקנים. בנוסף, מיועדת המערכת לכלול מאמרים שיסייעו לכתוב הרחבות לדפדפנים, ערכות נושא, ואף לתקן בעיות בתוכנה ולשפר אותה." הוויקי החדש זמין בכתובת: http://wiki.mozilla.org.il/index.php תהנו!
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש דרייבר לכרטיס סקזי פרללי שהוא גם לרשת , מסוג QLOGIC ISP 1040B שהוא חדש יחסית לא הצלחתי למצוא :s05: אני מאוד אודה למי שימצא את הדרייבר . נ.ב - וינדוס XP כבר מצא חלק מהדרייברים ,אבל לרשת הוא לא מצא . מוזר
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן, האם יש למישהו המלצה לתוכנה לשיחזור קבצי DOC? לאחותי נמחקו כל הקבצים.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לכתוב מייל עם עורך WORD מופעל הוא נותן לי את ההודעה הבאה : טופס זה מחייב שימוש ב-wotd כעורך האלקטרוני שלך, אך היישום WORD אינו פנוי או אינו נמצא. הטופס יפתח בעורך של OUTLOOK" . הWORD זמין, ניסיתי להתקין מחדש. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
התוכנה ששולתת על הUPS מפסיקה לעבוד לאחר חזרה ממצב המתנה, ע"מ להחזיר אותה לעבודה שיגרתית צריך להפעיל אותה מחדש. האם יש פיתרון כלשהו שהתוכנה תעבוד גם לאחר חזרה מ- standby?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה לשלב עם השעון של XP בסרגל הכלים, שעון נוסף שיציג שעה מקומית אחרת משל ישראל. אפשרי לביצוע בלי תוכנה חיצונית? אם לא, אז איזה תוכנה אתם מכירים שמציעה את זה, ולא גוזלת הרבה משאבי מערכת? לא מעוניין בכל תוכנה מגוגל, כי קרה לי שפעם הורדתי אחת עם ווירוס מהתוצאות הראשוניות :-X
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
התקנתי VTP גרסה 8 ויש כמה בעיות....קודם כל תפריט ההתחל נעלם כמעט כולו....חוץ מזה החלונות לא שקופים....קראתי את הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316580.0 אבל זה לא ענה על מה שאני שואל... כדאי אולי להתקין windows blinds קודם? יש לי פנטיום 4 2.4 .תודה לעונים עריכה:שכחתי לכתוב שהסרתי את זה כי אי אפשר בלי תפריט התחל....
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לא רוצה שזה יופיע אצלי זה סתם מציק.. יש אופציה להעלים או שלא יהיו שם קבצים?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת לעשות previous version מישהו מכיר??? ועדיף חינמי......
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה החדשה ומשום מה היא מסרבת לקבל את ההחלטה שלי לא לעלות עם הפעלת המחשב! אני מוריד את הV בהגדרות של ההפעלה האוטומטית, לוחץ על OK, וזה מחזיר את הV בחזרה! מה לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-