עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מתנצל מראש אם זה לא המקום , לא מצאתי פורום מתאים. יש לי כמה כג'יגה סרטים וקליפים באיכות נמוכה במחשב (במקור מקלטות וידאו ישנות).האם יש תוכנה איתה אני יכול לשפר את האיכות שלהם ? אני מניח שיש דבר כזה איתו ,עובדה שיש מעבדות שמעבירות קלטות ישנות לDVD.השאלה היא איזה תוכנות מה שמם ? תודה מראש !!!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by Burkey,

שלום, יש לי שאלה בנוגע לאופיס 2010. קניתי אופיס 2010 בגרסה המקצועית בעברית (דרך מקום העבודה, ולא היה אנגלית), וקיבלתי איתו דיסק של ערכת שפה של אנגלית/עברית/ערבית. איך אני משנה את השפה ? פשוט אחרי התקנה מלאה של האופיס להכניס את הדיסק של ערכת השפה ולהתקין ? תודה !

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  3. אוקיי, אז ערכתי סרטון בתוכנת הצעצוע Pinnacle Studio. וכרגע מתלבט לגבי צורת הקידוד האיכותית ביותר אולי Xvid (שאגב פתאום לא מופיע ברשימה משום מה) ואולי משהו אחר. מה כדאי? תודה

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  4. Started by Falcon4g3,

איך אפשר לדעת מהי תמונת המקור??!?!?!?? האם היא הייתה כוסית או שמנה לפני הפוטושופ?

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by J0HNiE,

שלום, אני לא חובב גדול של הכנסת דיסקים לCD-ROM אז חשבתי לעצמי היום האם זה חוקי לקחת את הדיסק המקורי ולהפוך אותו לISO ככה שאני יפעיל אותו דבר כונן וירטואלי..? למה אני רוצה לעשות את זה, הכונן שלי כבר ישן והוא לא צורב כמעט ולאחותי יש את הדיסקים של הסימס + כל החבילות הרחבה ואני משחק BF2 די בקביעות וכל פעםשאני מכניס את הדיסק שומעים את הכונן עובד כמו בולדוסר ואני שם לב לשריטות לאחר שאני מוציא את הדיסק מהכונן. ובנתיים אני לא כסף לכנון צורב חדש ואני גם לא רוצה להרוס את כל הכונן לגמרי. הוא עדין עובד ואני ישתמש בו מתי שאני באמת צריך. אז כל הרעיון הוא להפוך דיסקים לISO ולשחק איתם דרך הכונן הוירטואלי במקום להכניס את הדיסק לכונן. האם זה חוקי? :s05:

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  6. Started by yonir,

ההארד דיסק במחשב של אח שלי עושה בעיות ואנחנו רוצים להחליף אותו (מהאחריות), אני רוצה לגבות את ההארד דיסק כולו בעיקרון - להעביר אותו 1 ל-1 להארד דיסק החדש. את המידע ה"גולמי" (מוזיקה/ סרטים וכו') העברנו להארד דיסק אחר, אבל נשארו כל התוכנות וwindows עצמו שאי אפשר סתם להעתיק ולהחזיר. איך אני יכול לעשות משהו כזה? צריך תוכנה כלשהי? (אציין שהמחשב עובד עם windows vista) תודה

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. תראו, יש לי דיסק של 200 מגה של תמונות. אני רוצה לעשות ככה שכשאני מכניס אותו לדיוידי ומתחילה המצגת, אני רוצה שהיא תהיה מלווה במוזיקה כלשהי. ניתן לעשות את זה? אם כן אז איך? תודה רבה לכל העוזרים! וד"א אני מצטער אם כתבתי את זה בפורום הלא נכון פשוט לא ידעתי איפה עוד אפשר לכתוב את זה...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הייתי כבר בחצי של סרטים ושירים והופעות... בקיצור איך אני מחזיר את זה? הTEMP שמורים.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  9. שלום לכולם עשיתי בטעות unpartition להארד דיסק חיצוני כאשר התקנתי windows מחדש וההרדיסק היה מחובר USB המחשב לא מזהה את ההרדיסק וכאשר אני נכנס לdisk management אני יכול לראות אותו שם בתור unpartitioned space לא פירמטתי רק מחקתי את הpartition. מה עושים ??????

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  10. עשיתי גיבוי של ה win בנורטון גוסט והקובץ הוא 7 GB אני אמור לצרוב אותו על דיסק? או שיש דרך אחרת

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  11. שלום, עשיתי על הארדיסק של 232 גיגה דחיסה , הוא היה כולו מלא, ועכשיו יש לי 30 גיגה פנוים. למה זה קורה ומאיפה הגיגות האלו הגיעו? יכול להיות נמחק לי משהו?

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  12. יש לי חיבור כבלים ולא נתקלתי בבעיה הזאת קודם, מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  13. עשיתי חיפוש פה בפורום ובגוגל וכל מה שמצאתי זה קאזא ליט בגרמנית ועוד אתר שהוא האתר הרישמי כנראה http://www.klitesite.com/ שמבקש תשלום על השימוש בתוכנה!! מאיפה אני יכל להוריד את התוכנה? ולמה פתאום מבקשים תשלום על השימוש?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by RayZ,

איך יצא?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני עם השטויות שלי, יש כונן C יחיד של 80GB ורציתי להשאיר ממנו 20GB ואת שאר ה-60GB להשתמש כמחיצה חדשה. עשיתי את זה דרך תוכנת Norton PM8 ומאז המערכת הפעלה לא מוכנה לעלות. זה אומר לי שהיתה בעיה, שואל אותי אם אני רוצה להפעיל רגיל, במצב בטוח ושאר דברים ושום דבר מזה (ניסיתי) לא עובד. כל מה שאני רוצה זה לחזור למערכת הפעלה לגבות כמה קבצים (בישביל זה עשיתי את המחיצה השנייה מראש) ולפרמט

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  16. עשיתי מסמך בוורד 07 וששמתי תמסך במחשב אחר עם וורד 03 לא יכלתי לפתוח אותו.למה זה?

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  17. איך אני יכול לצרוב אותו ולראות אותו על DVD? כי זה שמור בקובץ של התוכנה, וכשרוצים להעביר אותו לקובץ אחר זה לוקח אינסוף זמן

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  18. התחלתי היום לעבוד עם התוכנה די קל לקח לי בערך שעתיים הכל.... יש לי להוסיף צבעים ולעשות שינוים אחרונים http://img369.imageshack.us/img369/2898/a6ag.jpg http://img369.imageshack.us/img369/5374/z7wf.jpg מחכה לתגובות

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by HardWareNik,

אני זקוק לפאצ' ל-overnet שיעשה אותו pro. אמרו לי שזה יכול לשפר ממש טוב ת'מהירות. ואין אין פאצ' אז הגדרות אופטימליות או משהו כזה,אני ישמח לקבל את שניהם. נ.ב. אני חדש אז שלום ;D

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  20. Started by gab1234,

שלום לכולם קראתי כאן על פאץ' ש"צריך" להתקין אחרי SP2 , שמגדיל את מס' הפורטים הפתוחים. רציתי לדעת העם זה באמת עוזר למהירות ההורדה ( אני משתמש בביטורנט ), והאם זה בטוח ? כלומר יש סיכונים כול שהן לכניסת ווירוסים יותר מהרגיל או משהוא כזה ? זה עושה משהוא ליציבות מערכת ההפעלה ? תודה מהמודאג...

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  21. Started by StorM FighteR,

אני לא מבין כלום בתוכנה הזאת.. ואני צריך שיסבירו לי איך אני עושה דברים ומשנה את התמונה

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by StorM FighteR,

אני מחפש מדריך לפוטו שופ 8 בעברית שיסביר לי קצת על התוכנה ואיך להשתמש בה.. תודה

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by SubDelta,

היי לכולם וחג שמח אני מאמין שהנושא כבר עלה אבל לא הצלחתי למצוא דרך החיפוש... איך אני גורם לתוכנה לעבוד עם עברית מימין לשמאל... אני כרגע עובד עם גירסה CS2.9.0.2

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by dbzu,

מישהוא יודע מאיפו אפשר להוריד פוטושופ בעברית או איזה גירסא היא בעברית?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by psycho killer,

צילמתי מרחוק אזור חשוך יחסית ואני לא רואה את האנשים שהתצלמו איך אני יכול להבהיר את התמונה באופן אחיד ?????

• 1 תגובה
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים