תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
למישהו קרה שתוכנת בבילון האחרונה גורמת למעבד לקפוץ ולהשאר על 100 אחוז ? למישהו יש פתרון ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת עם יש תוכנות רציניות ואיכותיות אשר נותנים לך תמונת מצב מלאה על הHDD שלי במיוחד עם תצוגה גרפית ? שאלה אחרונה.. לוח האם שלי לא תומך בRAID וגם לא הHDD שלי (IDE) האם ניתן להתקין בקר חיצוני שיאפשר לי כן לעשות RAID ?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לעריכת תרגומים משהו קל לא מעצבן וקשה משהו שאפשר להכין תרגומים לפי שמיעה תודה רבה לכולם...
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
טוב אז הורדתי אלבום, עכשיו יש בעיה חילצתי הכל טוב ויפה יש לי רק קובץ אחץ שמשמיע את כל השירים זה רצועה אחת שעליה יש אתה כל השירים עכשיו מה שאני שואל זה אם יש איזושהי תוכנה שאני יכול להפריד את הרצועות (שירים) תודה. הבנתי שבנרו יש אפשרות שזה בעת הצריבה חותך את השירים כאילו שהוא יודע מתי שיר מסתיים ואז הוא חותך אותו מכירים משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
??? קבלתי בדואל מכתב שכאשר אני פותחת אותו מתנגנת מנגינה. איך ניתן לראות את קובץ הקול שבמכתב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס והוא לא מוצא את ההארד דיסק SATA שלי, הבעיה ידוע בהתקנות רגילות אבל באלה של עם הSP2 מובנה היא אמורה לכלול את הדרייברים. אבל לכל מקרה הורדתי את הדרייברים מהאתר של GIGABYTE ובתאור כתוב: "Silicon Image 3112 / 3512 SATA Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy) " (מהאתר http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1839) בהתקנה אני לוחץ F6, טוען את הדרייבר וזה לא פועל, עדיין שגיאה שהוא לא מוצא את ההארד דיסק. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנת צורה בסיסית מאוד בAS ורציתי לדעת איזה פקודה יש לי על מנת לבצע פתיחת תיקיה. כלומר ליצור - BUTTON שכשאני לוחץ עליו נפתחת לי תיקית יעד ע"פ מיקומה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום נכנסה לי למחשב תוכנה בשם radio canyon. היא מפציצה לי את הדפדפן בחלונות קופצים. ניסיתי להסיר אותה וקיבלתי הודעת חסימה מהאנטי וירוס (אווסט). אחרי זה ניסיתי עוד ולא הצלחתי בכלל (גם לא קיבלתי הודעה). מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
-
אתמול בלילה השתמשתי בWindows Live Messenger 2009 14.0.8050 התנתקתי לכמה דקות.. ואז רציתי שוב להתחבר והמסנג'ר פשוט לא התחבר, אחרי שלחצתי על "כניסה" המסנג'ר פשוט במצב שהוא כותב לי נכנס... אבל הוא לא, אז עשיתי לו תיקון הפעלה מחדש וזה הסתדר. למחרת בבוקר ניסיתי שוב להיכנס הפעם שוב הוא לא נכנס אז הסרתי אותו הפעלתי מחדש והתקנתי את הגירסה החדשה יותר Windows Live Messenger 2009 14.0.8064 וגם הגירסה הזאת פשוט לא מתחברת ואחרי שאני לוחץ על "כניסה" שוב זה רק חושב וחושב ולא נכנס השארתי אותו אפילו רבע שעה, בדקתי שהשרת של מסנג'ר פעיל והוא היה פעיל, בדקתי את חומת-האש שהמסנג'ר לא חסום למרות שהוא לא היה בכלל חסום עוד לפני שהגעתי לכל המצב הזה, ניסיתי להסיר ולהתקין את הגירסה הזאת(14.0.8064) …
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום, קרתה לי תופעה מוזרה שלאחר הדלקת המחשב צריך ללחוץ על שם המשתמש בכדי להכנס למחשב. ( מה שלא היה צריך לעשות קודם) אין לי סיסמא, וכאשר אני לוחץ login מיד אני רואה logoff וחוזר לנקודת ההתחלה של כניסה על שם המשתמש. כניסה דרך safe mode עם אדמינסטיריטור מגיעה לאותה תופעה, login ןמיד log off. דיסק התקנה של windows, עם אפשרות recovery, דורש כניסה למחשב אך נתקל בבעית ה- login שמתוארת מקודם. אנא עצתכים, תודה, ארז
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
-
פעם הייתי משתמש ב-IE, אבל עיצבן אותי שהוא היה תופס כ-80MB מה-PAGE FILE. עברתי ל-FF. היום ה-FF תופס לי למעלה מ-100MB (לרוב 120) מה-PAGE FILE וטוחן לי את המעבד בגלל שלוקח לו יותר זמן להעלות דפים (לרוב הוא נתקע בהעלאת פירסומות). בגלל זה אני מידי פעם מפעיל מחדש את ה-FF. אין לי יותר מידי ADD ONS, מה גם שזה לא מסביר את תופעת טחינת המעבד. אני לא יכול לחזור ל-IE. מה לעשות, התרגלתי... למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להמרת קבצי מוזיקה מ-WMA ל-MP3 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 10.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם GA-P35-DS3 . לפני איזה חודשיים הורדתי דרייבר של הchipest ללוח אם והתאריך של הדרייבר היה 2008 . עכשיו אני בא רציתי לראות אם יש דרייבר חדש או משהו לchipest פתאום אני רואה יש דרייבר לchipest שנת 2007! איך זה יכול להיות שהיה 2008 ופתאום שמו דרייבר של 2007?! הנה הדף שנכנסתי אליו : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2544#anchor_os סתכלו שם בchipest זה של שנת 2007 . יש למישהו הסבר לזה ?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
היי, יש לי חשבון ב- hotmail.com שבו שתי ספריות בהן יש עשרות מיילים שברצוני לשמור, אבל אני לא מוצא אופציה כזו... :-\ האם יש פתרון יעיל יותר מאשר לעבור הודעה אחר הודעה ולעשות העתק&הדבק? אנא העירו את עיני...
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס אני צריך להוריד בשביל לבטל את זה ולסרוק וירוסים במחשב.. או תוכנה כלשהי
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם נודע לי שאפשר להפעיל את google earth ללא חיבור אינטרנט. הכוונה לדגום מפות ולהעביר אותם למחשב. משהו נתקל פעם בתוכנה/שיטה לעשות זאת ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
בנתיים אפשר רק לחדשים 066 ו 065 אפשר להיקשר אליהם פשוט תורידו את ה0 משל066886886 תעשו 97266886886*
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש של טושיבה מסידרה L300 אשר תומך ב bluetooth המטרה שלי הייתה לחבר עכבר אלחוטי בלוטות' לניידים. בעזרה של ויסטה כתוב שאני אמור להיכנס ללוח בקרה -> התקני קול וחומרה -> bluetooth (לא זוכר כרגע את הקיצור במדוייק אבל אפשר להבין מזה) הבעייה שלי היא שאני לא מוצא את הקיצור ל bluetooth שם. מישהו יודע איפה אני מוצא את זה??
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת צריבה למחשב לאמא שלי, אז אני צריך תוכנה עם ממשק נוח ובעברית. מישהו מכיר תוכנה כזו??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אך אני יכול להסיר(או לפחות "לכבות") פלאגינים של פיירפוקס שמותקנים אצלי? מדובר על פלגינים שמופיעים בabout:plugins
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
-
הידעתם כי Norton Internet Security 2004 לא עובד בצורה תקינה על Win98SE Heb? החייגן נתקע ותוקע את המחשב, אחרי Ctrl Alt Del מקבלים ש-tapisrv לא מגיב. התקנתי גם DUN1.4 ולא עזר. האם למישהו יש עצה? תודה......
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-