עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by golanWAN0,

אז ככה יש שתי תוכנות אנטי וירוס טובות ואני לא יודע מה לבחור??? 1.kaspersky prsonal pro 2.kaspersky personal מה אתם חושבים? מה יותר טוב ? 1 או 2 .

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  2. אוקיי יש לי קספרסקי והוא ממש נחמד, הממשק הרבה יותר נוח משל נורטון הקודם שהיה לי, אבל הסריקה המלאה של כל המחשב נמשכת יותר משעה! נכון שיש לי משהו כמו 240 ג'יגה של קבצים אבל יותר משעה זה עדיין המון! מה אפשר לעשות? :-\

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by icebreak,

מספר תיקוני אבטחה קטנים אבל קריטים: http://www.mozilla.org/products/firefox/

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by kobibo,

קניתי מדיות של master בנפח של 900MB וכאשר אני מנסה לצרוב data (קובץ כ data ) של 800MB אני מקבל הודעה שיש ברשותי מדיה בנפח 700MB ולכן לא ניתן לבצע את הצריבה . אנא עזרתכם כבר הגדרתי את כל ההגדרות בנירו ל overburning ויותר מזה כבר הצלחתי לצרוב סרט בפורמט VCD שיותר ארוך מ80 דקות (700MB ). אנא עזרתכם. ברשותי הגירסה האחרונה של הנירו.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  5. כל מיני חברים ואנשים מהמשפחה כל הזמן שולחים לי כל מיני תמונות וסרטונים באיימיל אבל אני לא יכול לפתוח אותם שאני לוחץ על הסיכה זה בצבע אפור ואי אפשר ללחוץ על זה ואם אני לוחץ על ההודעה פעמיים אז זה כותב לי משהו כזה: "OE הסיר את הגישה למסמכים בדואר שלך שאנים בטוחים" מישהו יודע למה זה?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  6. Started by golanWAN0,

אני צריך עזרה בלבחור אחת משתי התוכנות האלו. 1.Ad-Aware SE Professional v1.05 2.Ad-Aware v6.0 Professional אם אתם מבינים תיעצו לי מה לבחור???????

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לאחרונה קניתי צורב DVD ועברתי לשיטת הקבצים NTFS הבעייה שלי היא שכול פעם שאני מנסה לפתוח קבצי RAR גדולים אז הוינראר נתקע אחרי כמה אחוזים(משתנה מפעם לפעם) וכותב הודעת שגיאה כזו write error in the file*****probably the disk is full מה השגיאה הזו אומרת? יש לי 10 ג'יגה פנויים.. ניסיתי גם לפתוח את הקובץ בWINACE אבל שם הוא לא מתחיל בכלל לפתוח אלא נתקע על ההתחלה.. בבקשה תעזרו לי ??? צירפתי גם תמונה של השגיאה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by DeadByDawn,

יש לי קובץ wmv ,אני מחפש תוכנה שממירה את הקובץ הזה ל Xvid\Divx...מישהו מכיר???? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by oded6188,

התקנתי Windows XP Home Edition וזה מגיע עם מסנג'ר משל עצמו... איך מוחקים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  10. הכוונה היא לקבצי ה-COOCKIE וכו'. אני מחפש תוכנה חינמית שתעשה את זה בשבילי, במקום שאני אעשה את זה ידנית דרך הדפדפן. ובבקשה תמליצו על תוכנה חינמית טובה, ולא סתם משהו שחיפשתם אותו בגוגל...

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  11. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, יש אימיול מגירסה :V 0.45B עכשיו זה מוריד ממש לאט, ואני לא ממש מבין בתוכנה. בקיצור מה אפשר לעשות ,שהורדה תהיה יותר מהירה. תודה- גיל

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. תשמעו,מאז שהמחשב שאני מחזיק בו כרגע הגיע, לא הפסקתי לפתוח מידי פעם ת'רדי עזרה בגלל הבעיות שבו. בהתחלה המחשב היה פיקס,ממש ממש מהיר ואיכותי. מהרגע שהתחברתי לאינטרנט והתקנתי תוכנות ומשחקים, המחשב התחרפן (יש לי SP2 ,שתי תוכנות הגנה מתוכנות ריגול,ועדכוני מייקרוסופט. *אין לי אנטי-וירוס במחשב). בקיצור,המחשב איטי. אני רק פותח תיקיה ששוקלת לפחות 100MB,המחשב מתחיל לתקוע את החלון, לעצבן,להאט,וכו' יש תוכנות שנתקעות המון,(כמו אוורסט,אני רק פותח אותה המחשב נתקע לגמרי וצריך לעשות ריסט). אני כבר התחרפנתי מהמחשב הזה, הוצאתי את הנשמה כדי להסיג את החומרה הטובה ביותר בתקציב 5,500 ש"ח וזה מה שאני מקבל?

• 41 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת בוינדוס 98 איזה word אמור לעלות כאילו word 97 או אופיס לא יודע מה..מה אמור לעלות בוינדוס הזה (הכוונה word שרושמים מסמכים) תודה

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by uzana2004,

בס"ד יש לי בעיה חמורה.... אין לי מושג מה עשיתי למחשב... אני מפעיל את המחשב עולה האייקון של XP ואז יש לי רק מסך שחור!!!! מה לעזאזל קורה כאן??? בבקשה זה דחוף לי....

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  15. Started by EG,

שלום, רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שמכוונים אותה לשעה מסויימת ואז היא נדלקת, או אפילו שאפשר להכניס לתוכה שירים (בפורמט MP3 למשל) ואז היא נדלקת ומשמיעה את השירים. תודה.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by 8-Ball,

יש לי את ה CRATIVE AUDIGY 2 VALUE ובאה איתו תוכנה ששולטת על הסאונד והכל אבל היא כבדה ולוקח לה זמן לעלות (ועוד המחשב חזק שלא תגידו) וזה סתם מעצבן אז אני לא מפעיל אותה ואז יש לי ב TASK BAR את ה PLAY CONTROL, זה הרגיל שיש בוינדוס. הבעיה היא שכל פעם שאני לוחץ למטה על האייקון שלו ב TASK BAR הוא פותח חלון חדש, וככה אני יכול להגיע לאלף חלונות כאלה.. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  17. אז כבר יממה שלמה אני מוריד לי בכיף משהו עסיסי... הוריד לי כבר 4.6 גי'גה מתוך 5 ומשהו ואז לפתע ללא התראה מוקדמת אח שלי הקטן לחץ על משהו בעכבר והופיעה הודעת שיגאה שגרמה לקריסת התוכנה , Ok אז אני מדליק שוב את הביטרנט הזה ועכשיו פתאום הוא אומר שיש בעיה בהתחברות לטראקר ושהפורט שלי נכנס ל bkacklist ו timeout ... הוא אומר לי גם להחליף פורט אבל גם אחרי שהחלפתי זה לא עזר מישהו יודע איך להציל את ההורדה ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  18. יש לי את האימיול הזהsze Emule עכשיו בהתחלה הוא הוריד לי על 70 ככה איזה שיר אז התלהבתי והשארתי אותו מאז הוא מוריד יענו ברגיל שלו 5 ק"ב מקסימום 13 לא יותר אז מה הבעיה ואיזה שרת מומלץ להתחבר באימיול כדי שיהיה יותר מהיר RAZORBACK2??? תודה!

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. Started by idofr,

הייייייייייייי ממצב?! חג שמייח לכולם אז ככה סבא שלי מחפש תוכנה לניהול כספים וחשבונות בייתיים צריך משו פשוט וידידותי למשתמש ו..............זהו אז המלצות בבקשה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by J.allmighty,

יש חיה כזו ?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  21. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שלום, יש לי את התוכנה אדובי פרימייר פרו, ולמדתי להכניס בה אפקטים מיוחדים: 1. picture in picture. 2. blue screen of הבעיה שאין לי בסרגלי הכלים את הפרטים שהיו אמורים להדריך אותי, לביצוע האפקטים האלו. הנה הכתובת של שני המדריכים: http://planet.nana.co.il/bereby/premiere/bluescreen.pdf http://planet.nana.co.il/bereby/premiere/pip.pdf הנה תמונות להמחשה, הראשונה היא במחשב שלי, והשנייה עם הביצועים המורחבים: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by e-d-a,

יש לי קאזה שהייתה מורידה לי במהירויות מטורפות (לא יגיד איזה כי אז יבקשו הוחכות ואין לי), בכל מקרה עכשיו היא לא מתחברת (תמיד הייתי עם פיירוול של סיגייט) הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא החלפת מערכת הקבצים מfat32 לntfs, אבל לא נראה לי שזה הגיוני, אה וגם ניסיתי עוד כמה סוגים של קאזה ואף אחת לא מתחברת, אני לא רוצה לשים את הגרסא ++ כי היא לא מורידה אצלי מהר. בכל מקרה כל מי שיש לו איזה רעיון זה יעזור בטירוף.

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  23. הורדתי סרטון אנימציה ןשאני בא לפתוח אותו אף תוכנה לא מצליחה. לא ב- BSPLAYER ולא MEDIA PLAYER ואפילו שאני מנסה לטעון אותו לתוך GSPOT הוא לא מזהה קודקים או שום דבר. שם הקובץ הוא : x-men_evolution_-_1x01_-_strategy_x_[vpc].avi ניסיתי לחפש בגוגל - VPC וכול מה שקיבלתי הוא " VIRTUAL P.C " מה זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by nadav1379,

אני רוצה לבנות באגי ואני צריך תוכנה לסרטוט שיש שם מידות וכל מה שצריך אולי מישהו יודע שם של תוכנה לסירטוט?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  25. אני צריך קישור או משהו אם אפשר של חבילת מקודדים טובה שתהייה עדכנית ותעלה לי את כל הסרטים כי יש לי של LH והיא כבר מתחילה להתיישן ולא לעלות סרטים תודה...

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים