עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yonamor,

אני עורך סרט לבר-מצוה ואני רוצה לשלב לתוכו קטעים מסרט אחר שיש לו סמלים למיניהם ופס תרגום בתחתית המסך. איך אני יכול לנקות את הסרט הנוסף מהסמלים וכן למחוק את פס התרגום שלו ולשלב אותו נקי בסרט שאני עורך?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  2. Started by nemo,

הורדתי סרטון מהאינטרנט של 3 דקות ויש בו תמונות ובאמצע קטעי קריאה, ובמהלכו מתנגנת מוזיקה. עכשיו אני רוצה להאריך את הזמן שבו מופיע כל קטע קריאה ושהמוזיקה תמשיך להתנגן ולא תעצר, איך עושים את זה?? תודה *חשוב לציין שיש לי את הסרטון כקובץ אחד של מוזיקה ותמונה ביחד

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מנסה לערוך וידאו לראשונה, לא ברמה גבוהה אלה פשוט חיתוך וחיבור קטעים קצרים לסרטון. המטרה הסופית ליצור סדרת סרטונים עם תפריט על DVD לצפיה במכשיר DVD. המצלמה היא מצלמת סטילט דיגיטלית המייצרת סרט בגודל 640X480 30FPS בפורמט MJPEG שהוא לא הכי סטנדרטי. תוכנת Premiere Pro לא מזהה את הפורמט ומודיעה כי אין לה CODEC מתאים. בקיצור המרתי את הסרטונים המקוריים (שתופסים כ 1GB ל 15 דקות) בעזרת Canopus Procoder ל DV PAL 25FPS כדי שיתאים לעריכה ב Premiere. ה Premiere קיבל אותם בברכה ערכתי מה שרציתי וקיבלתי סרטון של 16 דקות. המטרה הסופית היא עריכת DVD (המכיל מספר סרטונים כאלה) ולכן ביצעתי export -> movie לסרטון וקיבלתי קובץ AVI של כמעט 3.5GB - שוב בשביל 15 דקות של סרט. DVD…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by enzo,

מהי התוכנה הטובה והפשוטה ביותר לעריכת סרטים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by rafiba52,

שלום לכולם מבקש עזרה במציאת פיתרון לעריכת קבצים בפורמט mp4 המקודדים ב H264 שהורדו ממצלמת HD השומרת קבצים על כרטיסון SD. תוכניות עריכה פרמייר CS3 ופינקל 12 מציגות במסך העריכה תגובות איטיות ומושהות, לא ניתן לערוך בתגובות כאילו. האם יש פיתרון למצב זה ? אולי פיתרון חומרה ? חג שמח, רפי

6. שלום צילמתי היום תמונות במצלמה שלי , S400... ולהפתעתי גיליתי רק מאוחר יותר, שההגדרות השתנו לפני שצילמתי את התמונות, וכל התמונות יצאו צהובות (לא שמתי לב תוך כדי צילום כי היה שמש תוך כדי ) השאלה שלי זה איך אני יכול לקחת את התמונה ולערוך אותה בפוטושופ ככה שזה יהיה כמו תמונה רגילה? ולא תמונה צהובה =/ תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by zur tzur,

הי אני מחפש תוכנה שבא אוכל לערוך בקלות קבצי pdf מיזוג קבצים שונים לקובץ אחד החלפת סדר העמודים להוספת סימוני v/x מה התוכנה שאפשר לעשות זאת יחסית בקלות עם ממשק משתמש נח? ואם מישהו יוכל להגיד לי עלויות זה יהיה נהדר

8. Started by nosterdmus,

שלום. האם יש איזושהי דרך לערוך קבצי PDF ללא צורך ברכישת התוכנה המיקצועית? אני צריך לערוך קובץ בצורה חד פעמית ונראה לי מוגזם לשלם כ 30 דולר על מסמך בודד. משיהו אמר לי פעם ש OPEN OFFICE מסוגלת - האם זה נכון? אם לא - האם יש דרך אחרת?

• 6 תגובות
    • 8.1k צפיות
  9. Started by Godmoney,

אני מנסה לערוך קבצי וידאו בתוכנת Vegas ושמתי לב למשהו מוזר. הוא לא נותן לי לערוך קבצי AVI. למה זה?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by shaithebest,

שבת שלום חברים, אני מעוניין לערוך את כל דפי הHTML שיושבים בשרת שלי. הFILEZILLA מאפשר לי לעשות זאת רק בהורדת הדף למחשב שלי,לערוך אותו ולהעלות מחדש וזה כמובן לא נוח. אני רוצה שבממשק השרת של filezilla ללחוץ דאבל קליק על הדף, שיפתח הDREAMWEAVER או הVISUAL WEB DEVELOPER לא משנה,לבצע עריכה ללא שמירה על המחשב, ללחוץ על שמור ושזה יתעדכן מיידית באתר עצמו..... האם זה אפשרי בfilezilla בכלל? ואם לא, האם יש תוכנת שרת אחרת (חינמית) שזה יסתנכרן? הורדתי את winscpאבל לא מצליח לי תודה לעוזרים

11. Started by sh_idan,

יש לי סרט בפורמט הזה כנראה, וכשאני מנסה לצרוב אותו בנרו לגירסת VCD הוא לא נותן לי מאחר ויוצא קובץ גדול מדי, 760 מגה בערך. מישהו אולי מכיר איזה תוכנה שבעזרתה אני אוכל לחתוך חלק מהסרט וכל להכניס אותו לדיסק? או אולי פטנט אחר? תודה מראש לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by matizami,

האם אפשר לערוך קובץ PDF, כך שמתוך קובץ גדול, אני אני יעשה מעין העתק הדבר למספר מצומצם יותר של דפים ואצור קובץ חדש. האם אפשר לעשות את זה בגירסה החינמית של אקרובט או פוקסיט?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shaithebest,

שלום חברים יש לי מקבץ עמודי PDF שמאוחדים בתוך קובץ אחד אני רוצה להכנס עמוד עמוד ולערוך מבחינת מחיקת אייקונים וטקסט והוספת דברים אחרים. האם זה אפשרי? בעזרת איזו תוכנה?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by ariel007,

שלום, אני מחפש תוכנה או אפשרות חינמית לעריכת קובצי PDF שנכתבו בעברית. מדובר בקבצים של PDF שאני בסך הכול רוצה לתקן בהם שגיאות כתיב. למישהו יש המלצה? חשוב שזה יתמוך בפונטים בעברית. תודה לעונים

15. Started by rbeny10,

איך, ניתן לערוך קבצים מסוג ( VIDEO CLIP (MV2 המטרה:הסתרה של פרטים בסרט

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by maxwell10,

צילמתי במצלמת וידיאו מספר סרטונים וקיבלתי קובץ vro יחיד שגודלו כ - 800 מ"ב. הייתי רוצה לערוך אותו עם moviemaker אך תוכנה זו איננה יודעת לעבוד עם פומרט זה. לפי המלצות שקראתי באינטרנט שיניתי את הסיומת מ vro ל mpeg. ה moviemaker אכן העלה את הקובץ אך סבל מבעיה בה זמן המופיע הוא רק 21 שניות (למרות שאורך הסרטון הוא 20 דקות). מה עלי לעשות על מנת שאוכל לערוך את את הסרטונים שבקובץ עם moviemaker?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני משתמש בתוכנה יעודית שבנה פעם מישהו. התוכנה מכילה טבלה שבה יש להזין נתונים (נתונים אלו, בנוסף, מסודרים בטבלה בexcel) , העניין הוא שהתוכנה היעודית היא מאד פשוטה (די פרימיטיבית) ואין את האפשרות לעשות העתקה מexcel. וגם אין את האפשרות לפתוח אותה בexcel ולייצא אותה בחזרה, מכל מיני סיבות שexcel נותן לי (נתונים לא מנורמלים, נתוני טקסט וכו') לכן, אני מחפש דרך שבה אוכל להעתיק טבלה מוכנה מexcel לאותה תוכנה יעודית הנתונים שאני מכניס לטבלה באותה תוכנה נשמרים בסופו של דבר כקבצי xmla (אין דרך לשמור אותם כסוג אחר) מה שחשבתי לעשות הוא למצוא תוכנה שתדע לקרוא את קובץ ה xml ( קובץ xmla הוא למעשה קובץ xml ולכן כשאני משנה את הסיומת ל xml או txt אני יכול לראות את הנתונים בתצורה של…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by malikl,

שלום לכולם ניסיתי לשות חיפוש ברשת ולא מצאתי משהו ספציפי. יש לי סרט DVD בסיומת VOB. אני רוצה לערוך את הרול - AUDIO שבסרט. המליצו לי על התוכנה VirtualDubMOd אבל לא ממש התסדרתי איתה. אם משהוא יכול לעזור לי למצוא מדריך את לכתוב בקצרה איך אני יכול לעשות את זה אני ממש ישמח

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  19. כמו שהכותרת אומרת יש לי כמה קטעי וידאו עם VARIABLE FRAMERATE ואני רוצה לחתוך כמה דקות מכל אחד [פשוט למחוק], אבל VDUBMOD לא תומך בVFR... ואני לא מכיר שום כלי שכן. -ג'ו

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  20. הי בכרום בדף הבית אצלי (וגם בפתיחת כרטיסיה חדשה) יש את שמונת האתרים הכי פופולריים שגלשתי בהם. בטעות לחצתי על האיקס בצד תמונה אחת והאתר לא מופיע לי כקיצור דרך יותר. איך אני מבטל את זה? אני רוצה שקיצור דרך של האתר שהסרתי יחזור להיות קיים. לא הצלחתי למצוא על זה מידע ברשת כי אין לקיצורים האלה כינוי מלבד "תמונות ממוזערות של האתרים שאתה מרבה לבקר בהם" לפי גוגל. תודה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by shibby15,

יש תכנה חינמים שמאפשרת עריכת שירים וחיבור של שירים או הפרדה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by .Barak,

שלום לכולם! לפני כשנה תכננתי מבנה ציבורי ולאחר מכן הוצאתי תמונות מהדמיה שעשיתי באוטוקאד, הקובץ נפגם ואין באפשרותי לפתוח אותו... התמונות שהוצאתי קטנות מאד ולא מתאימות לפרזנטציה שאני צריך להגיש בימים אלו. האם יש אפשרות לעשות משהו עם התמונות שאוכל להגדיל אותן (להדפסה) ובכל זאת הן יהיו ברורות? אודה מאד לכל עזרה שתינתן. ברק

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by KoM,

מה קורה כשחייבים תמונה עם נושא מסוים וכל מה שיש לך זה משהו שלא מספיק טוב ויחסית ישן ? מתחילים לעבוד, הנה אחרי עריכה מהירה : הכל בשביל עבודה של אחותי. עוד קצת החלקות ועבודה וזה יראה כמו חדש. לפני : אחרי :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by avishaiar17,

שלום רב! אני מעוניין שתמליצו לי על תוכנה קלה לתפעול לעריכת תמונות... מה שבעצם אני צריך זה להוריד תמונות ממצלמה דיגיטאלית לערוך את התמונות לדף (לתוכנה) A4 שבדף נכנסים 8 תמונות... לכל תמונה יש מסגרת שדומה לכל השאר.. עם כתוביות שאני מוסיף לתמונה ...תאריך מלל מסגרת וכו'... אשמח לעצתכם בנושא... תודה רבה מראש ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by eladbu,

אני מחפש תוכנה שיודעת לערוך תפריטים ב דיוידי למצגות תמונות ווידאו

• 4 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים