תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש תוכנה לערוך טאגים של ID3 באופן המוני כלומר שאני לא יצטרך שיר שיר אבל בעקרון אני לא מחפש תכונות מסובכות מדי אני יראה תמונה שתראה מה אני רוצה : http://img513.imageshack.us/img513/4769/id3id6.jpg נכון יש פה 2 אפשרויות לטאגים ID3V1 ו-ID3V2 שפשוט כל השירים שיש לי על המחשב שיהיה להם רק ID3V1 כנראה הנגן לא תומך ב-V2 .. כי העתקתי שיר והוא לא זיהה והעתקתי שוב אחרי שמחקתי את ה-V2 והשארתי רק את ה-1 והוא כן זיהה תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
-
התקנתי את התוכנה Adobe Acrobat Professional והבנתי שאפשר גם לערוך קבצי PDF דרך התוכנה (ולא רק להציג) אבל איך אני עושה את זה?? חיפשתי בתוכנה אבל לא מצאתי אפשרות שאני ממש יכול לערוך את הטקסט שם.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה Adobe Acrobat Professional והבנתי שאפשר גם לערוך קבצי PDF דרך התוכנה (ולא רק להציג) אבל איך אני עושה את זה?? חיפשתי בתוכנה אבל לא מצאתי אפשרות שאני ממש יכול לערוך את הטקסט שם.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן חברה, ה-Context Menu שלי עמוס מידי עם מלא דברים שאני בכלל לא משתמש בהם ולא אשתמש בהם. זכור לי שיש דרך לערוך את מה שרוצים בתפריט הזה דרך ה-Control Panel אבל אני לא זוכר איך ובחיפוש באינטרנט כל הזמן שולחים אותי לregedit שמבלבל אותי לגמרי... מישהו מכיר תוכנה נוחה, פשוטה ובלי זבל בשביל לערוך את התפריט הזה? או יותר פשוט יודע להגיד לי איפה למצוא את זה בלוח בקרה? (חפרתי שם חצי שעה ולא הצלחתי למצוא את זה...). תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי סרטון מפורמט GP3, הבעיה היא שהוא מסובב , ואני צריך תוכנה שתסובב אותו ב180 מעלות ותשנה לMPG או כל פורמט שאפשר להעלות ליוטוב. חיפשתי בגוגל יוצאים לי דברים מסריחים ולא קשורים. תודה מראש =]
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני עורך וידאו חובבן, ואני מעוניין בפלגים שונים לסרטים, למשל קולות של יריה או חריקת בלמים וכל מיני מנגינות קצרות או אפקטים. האם למישהו יש אתר שיש בו כל מיני קבצים כאלה של קולות קצרים?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לערוך קבצי וידאו של DVD שאפשר לחתוך קטעים מהסרט?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון. אני רוצה לערוך קבצי MPEG ברמה בסיסית פלוס גזירת קטעים חיבור פס קול וכו' איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני צריך לצלם כמה קטעים של כמה דקות כל אחד. כמה תעלה לי עריכה פשוטה עם אפקטים מינימליים (מעברים)? והאם יש המלצות היכן אפשר לעשות זאת. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מחפש מדריך לעריכת וידאו .חלק שני . שאלתי אם הוא קיים ? ואולי למי שהוא יש מדריך טוב בעיברית איך לערוך סרט וידאו ?
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי והתקנתי במחשבי כרטיס Firewire של StLab. אני יודע שדקת וידאו באיכות נורמלית צריכה לתפוס כ-12-14 מ"ב. הבעיה היא שאם אני מבצע CAPTURE בגודל קובץ כזה האיכות יוצאת גרועה!! אם אני רוצה בצים באיכות נורמלית זה מתקרב לגודל של כ-150 מ"ב לדקה!!! ניסיתי לבצע את הCAPTURE במספר תוכנות ולא הצלחתי אחרת. למישהוא יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום החלטנו להפיק סרט לבת-מצווה של אחותי... עכשיו המידע שהצטבר- הוא מכמה פורמטים- החל מסרטי וידאו אנלוגיים (אחחח נוסטלגיה, שנות ה-90 המאושרות ) ועד סרטי mini-dv דיגיטליים. כמו כן אנחנו רוצים לשלב בסרט תמונות דיגיטליות. אני מעוניין לבצע את העריכה באמצעות מחשב, והכרטיס מסך שבו אשתמש- x800xt pe VIVO תומך כפי שניתן להבין גם בכניסת וידאו. איך אני עושה את זה? ובאיזה תוכנה מומלץ להשתמש? (חשוב שתהיה נוחה לשימוש, ושאפשר ללמוד את הבסיס שלה בקלות יחסית... המסיבה בעוד כ-3 שבועות) תודות לעוזרים נדב
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יכול להיות שלא קיימת גרסא תומכת OS X לוגאס? ואם כן מה הן האלטרנטיבות או הדרכים להפעיל את התוכנה על הMAC? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעריכת וידיאו פשוטה שאוכל לחבר שתי סירטונים לאחד לשנות את הפסקול של הסרט וגם שאוכל להעביר על הסרט פילטרים שונים תודה מראש BIG FOOT
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ כתוביות שלא מתאים בדיוק לסרט, אלא יש הפרש של כמה שניות. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה (רצוי תוכנה חינמית) שבעזרתה ניתן לערוך ולסדר את הבעיה הזו בקובץ הכתוביות? (באותה הזדמנות, אם יש אתר שבו יש כתוביות בעברית - אני אשמח לשמוע על כך). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה חינמית או לא חינמית, שתדע לערוך טאגים של מספר רב של שירים בו זמנית, ולעשות אותה פעולה על כולם - לדוגמא: יש מספר שירים של Black Sabbath, שבשם של כולם מופיע משום מה גם הלהקה, ואני רוצה להוריד את זה. האם יש תוכנה שתעשה את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש בידי מיקס גדול של איזה 70 דקות אבל אני רוצה לחתוך ממנו רק קטע של שיר אחד ולהקליט אותו אבל שהאיכות תישאר איכות טובה....איזה תוכנות שעושות את העבודה אתם מכירים?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כתבתי קובץ PDF ועכשיו אני רוצה לעשות בו שינויים. אך לצערי אין לי את המקור. איך אני יכול לפתוח את הקובץ ולעשות בו שינויים? בתודה מראש עמיר שחר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסמך PDF באורך 200 עמודים כאשר לכל דף יש כותרת עליונה וכותרת תחתונה. יש לי ADOBE ACROBAT 9 באמצעותו אני יכול להסיר את הכותרות האלו ידנית כל דף..200 פעמים... יש דרך להחיל הסרה של חלק עליון של דף על כל המסמך? בתודה, עידן.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה פשוטה וקלה להפעלה בשביל לערוך סרט וידאו(מצגת) מתמונות של טיול שעשיתי מישהו מכיר תוכנה טובה??....תודה
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
ערכתי מצגת פאוורפוינט ושמרתי אותה בתור סליידשואו של פאוורפוינט אני רוצה לערוך אותה איך אני יכול לעשות את זה? הפאוור פוינט הוא XP
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש תכנת עריכה, שיש לה מעברים "מיוחדים" (בלונים, קובייה מסתובבת). אני כרגע משתמש בסוני וגאס, והמעברים בה מיוחדים, אבל אני מחפש יותר מיוחדים. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
על איזו תוכנה אתם ממליצים לעריכת מצגת תמונות או וידאו שניתן יהיה לעשות מניו יפה ומוזיקת רקע כרגע אני משתמש עם נרו אקספרס אבל בא לי לעלות שלב אחד קדימה חשוב שלא תהיה ממש מסובכת ועם ממשק נחמד! בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הקלטתי תוכנית בדיוידי ע"י המקליט דיוידי של LG. באיזה תוכנה אני יכול לערוך את ההקלטה שלי ולשפוך אותה בחזרה לדיוידי - בתור פורמט של דיוידי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-