עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by SweeT_EviL,

מעניין לדעת באיזה נגן ואיזה קודקים אתם משתמשים, במיוחד כשהHD ניהיה הרבה יותר פופולרי.. נגנים: הכל מלבד 1080P - mv2player 1080P - bsplayer ו zplayer בבדיקת סינכרון עם כתוביות(נפתח מהר). קודקים: k-lite mega codec pack

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by אישי555,

http://www.youtube.com/watch?v=jtgPvHD6HmU&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=fSfULFoMxe0&feature=related זה ממש יפה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  3. Started by em28,

גרסת בטא ראשונית של פיירפוקס שוחחרה הבוקר. להורדה - http://www.mozilla.com/en-US/firefox/4.0b1/releasenotes/ עריכה: גם שניה שוחררה: http://www.mozilla.com/he/firefox/beta/ התרשמות ראשונית: הגירסה באנגלית (אין עדיין גירסה מעוברתת), רוב ההרחבות עדיין לא מותאמות אליה, ומנגנון ההרחבות החדש לא מספק (אותי לפחות). מי שמעדיף את הדפדפן שלא ערום מהרחבות ימצא גרסה מהירה, נקיה, גם אם קצת דומה מדי לכרום. מהכתבה: עדכון הדפדפן מוביל שינויי ממשק רבים לצד תמיכה רחבה יותר בפורמט Html 5 וכולל בין היתר את מעבר הלשוניות לראש הדפדפן, הטמעת לחצן תפריט מובנה, איחוד לחצני עצירת טעינת הדף והרענון, לחצן חדש החושף את רשימת המועדפים, מנגנון למניעת קריסות ותמיכה רחבה בפורמט Html 5. עדכון נוסף שניתן למ…

• 292 תגובות
    • 84.3k צפיות
  4. לאורך תקופה תמיד שאני הולך לגוגל שהוא העמוד בית שלי הוא עולה לי ב .IL ואז אני צריך ללחוץ בפינה ללכת ל .COM אבל עכשיו אין לי מושג למה הכל עולה סיומת .IT איטליה כאילו הוא חושב אני באיטליה ואפילו בדברים שכתובים בצדדים באיטלקית וזה קורה עם במחשב הנייד שלי וגם במחשב הנייח מאוד מוזר מה קורה פה ? ואיך אני משתמש ב .COM בלי משחקים כל פעם לפחות שהיה עולה .IL זה היה רלוונטי וכל הגיפים של גוגל היו לפי אירועי היום מה קשור איטליה עכשיו שאני מנסה ללכת לגוגל .IL בכלל מקבל שגיאה [h=1]This webpage is not available[/h] זה אולי קשור לכתבה שהייתה על כתובות ישראליות וסיומת IL משהו ?

• 14 תגובות
    • 7.3k צפיות
  5. Started by נילס,

שלום לכולם. אני מתעניינת ללמוד עיצוב גרפי ועיצוב אתרי אינטרנט אבל תעודה. האם מישהו יכול להמליץ לי על מקום ששם אני יוכל לרכוש את כל הכלים לעצב וגם ללמוד את התוכנות? -הרבה ממליצים על מנטור אבל מישהי שלמדה שם אמרה לי שהכל שם על קצה המזלג בחצי שנה אי אפשר ללמוד 4 תוכנות. האם מישהו למד שם ויכול לעזור לי? -מכללת סלע רוצים המון כסף האם זה מצדיק את זה? אני כבר מבולבלת תעזרו לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by assaf990,

אנטי וירוס נורטון 2002 לא מופעל בסטארט אף ולא מופעל כלל (גם לא ידנית) אבל משום מה לפעמים שאני עושה איזו פעולה, אז קופצת לי הודעת אזהרה וממליצה לי לעצור את הסקריפט. האם זה טוב ליהודים? אם לא - איך בדיוק נורטון עובד אם בכלל לא הפעלתי אותו וגם לאחר ההודעה הזו אני לא רואה שום סימן שלו בשורת משימות?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  7. ערב טוב אני מחפש מומחה לגוגל דוקס.......

8. ערב טוב אני מחפש מישהו שיודע לעשות אנימציות למשחקי מחשב ברמה גבוהה, אשמח לדבר עם בן אדם שיש לו ידע רב בזה אני מחכה...............

• 197 תגובות
    • 20k צפיות
  9. טוב לכולם באוטלוק 2007 ויש אימיילים שאני לא מצליח לפתוח משום שברגע שאני מקליק על האימייל נפתח חלון שמודי ע אני משבתמש ערלימשהו עמ ה URL . מישהו יכול להסביר לי מה זה ה URL הזה ותודה מראשץ

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  10. ערב טוב לכל הנמצאים אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. אני אמא לילדים והתחברתי לאינטרנט לפני שבוע. לצערי שמתי לב שילדיי גולשים באתרים לא פונוגרפיים. רציתי לדעת האם יש לכם תוכנה חינמית מומלצת על מנת למנוע כניסה לאתרים אלו. ידוע שבוינדוס XP יש גירסאות אבטחה,אבל כאשר הפעלתי את זה ראיתי שהוא חוסם לי גם אתרים רגילים. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ערב טוב תהילה

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by mega1234,

נעשו עם ZBRUSH - סוף סוף תוכנה פשוטה שמאפשרת ממש לפסל. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by elyaz,

יש לי את הגירסת ניסוי של WIN7 על המחשב, צרבתי אותה על דיסק עם תוכנת burnawarefree, ובחרתי באפשרות create boot DVD אבל כשהכנסתי את הדיסק והתחלתי מחדש, ה windows התחיל כרגיל מההרד דיסק, למרות שהגדרתי את ה boot sequence לעדיפות לcd איפה טעיתי?

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  13. אני משתמש בWindows Media Center של Windows Vista Ultimate x64. ערוץ 3 החדש של הוט לא מופיע לי במדריך הערוצים. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  14. שלום לכולם, פתחתי ערוץ ביוטיוב עם שיעורים בתלת-ממד בעברית, השיעורים הם ב Autodesk 3ds max, כרגע יש בערוץ סדרה למתחילים באורך של 3 שעות, לימוד סדרה זו לא מצריך ידע קודם, בנוסף לכך יש סדרה למתקדמים באורך שעתיים, בסדרה זו לומדים דיגום דמות בפוליגונים. הנה קישור: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu#p/p מתוכנן עוד הרבה תוכן להמשך, תהנו, עודד אראל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by m a t a n,

אפשר לפתוח עוד ערוץ לאודיו במובי מייקר? אני מכין קליפ ואני צריך ערוץ למוזיקת רקע וערוץ לבתים מוקלטים -- אם אי אפשר אז אפשר המלצה לתוכנה שאני אוכל לעשות את זה על ציר זמן + ערוץ אחד לוידאו ולא פרמייר כי זה כבד מדי... תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by StorM FighteR,

אני צריך שתתנו לי אי פיי וסיסמא של ערוצי של פאבליק בונטרילו אני לא מוצא שום שרת פאבליק

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by erezMASTER,

שלום לכולם, אני יודע שיש כיום אינספור תוכנות להרצת ערוצי טלוויזיה במחשב, אך אני רוצה להתמקד שערוץ אחד ששמו G4 שממוקד שארה"ב. זהו ערוץ סקירות ובעיקר סקירו של משחקים. אשמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שתומכת ויכולה להפעיל ערוץ זה, ויוכל לתת לי את שמה. תודה!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  18. עשיתי שטות מפגרת, הורדתי סיריאל מאימיול ופתחתי אותו.. למרות שסרקתי אותו עם הNOD32 שלי והוא לא גילה לי כלום כאשר הפעלתי אותו נפתח חלון של משהו שנראה כאילו זה תוכנה לחישוב זמני טיסה(?) כלומר משהו עם שדות תעופה נחיתות המראות.. נראה כאילו זה נועד לבלבל את המשתמש בזמן שהוא טען את עצמו.. בכל אופן, אחרי שכיביתי אותו הוא לא איפשר לי למחוק אותו, לא נתן לי להכנס למצב בטוח (עשה איתחולים) לא להפעיל אנטי וירוס, ADAWARE בטענה שהאנטי וירוס NOT VALID WIN32 APPLICATION . אחרי משחקים שונים עם המחשב הצלחתי למחוק את הקובץ ולהכנס למצב בטוח. אבל אינטרנט הוא לא נותן לי להפעיל ותוכנות אנטי וירוס גם. עכשיו לאחר שהתקנתי מחדש את NOD הוא מפעיל אותו ועושה גם סריקה למחשב למרות שהגנה און ליין הוא לא ע…

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  19. Started by overload,

אני עורך סרט שבמקור הוא קובץ במסך רחב 20:11 528X960 (יחס קצת מוזר, לא?) . אבל הוא נותן לי אפשריות לשמור את קובץ הווידאו רק כ 4:3. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by KF,

היי, יש לי מחשב נייד. כשאני רוצה לערוך תמונות בפוטושופ,אני מעדיף כמובן לחבר את המחשב לצג הראשי שלי (22 אינץ') ולערוך דרכו. הבעיה היא שכאשר אני מחבר את המחשב לצג הראשי אני בעצם מקבל את אותם הצבעים שהמחשב נייד נותן לי. בשורה התחתונה אני רוצה לקבל את אותם הצבעים המקוריים שאני רואה כאשר המחשב נייד מנותק (כלומר צבעים זהים למחשב הנייח). מה לעשות ? נ.ב אני מעדיף לערוך דרך המחשב נייד עם חיבור לצג הראשי מכיוון שאני רוצה לנצל את כונן הSSD שיש לי בנייד.

21. Started by litmanovitziv,

שלום רב ! אני רוצה לערוך סרט בתוכנת movie maker . אני מנסה לייבא את קובץ הווידאו, אך מקבל את ההודעה הבאה : E:\TV\guardianship\chapter 1.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box. איזה קודקים נדרש להוריד, ואיפה צריך לסמן ? בתודה מראש, זיו !

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  22. Started by predator_008,

המלצות על תוכנת עריכה וקידוד שתתאים לwin xp 64? בתודה מראש preadator_008

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  23. שלום , אני מחפש תוכנת המרה (+מדריך אם יש ) שממירה מקבצי וידאו שונים לפורמט DVD עכשיו אני יודע שיש מיליונים של תוכנות כאלו אבל עדיין לא מצאתי אחת שיודעת לעשות CHAPTER במקומות שונים על גביי הסרט (כלומר מרווחים שונים בין CHAPTER אחד לשני) . המטרה: אני מעוניין להכין לי דיסק עם המון פרקים נבחרים מכל מיניי סדרות שונות ומגוונות. כאשר כל פרק הוא נפרד . תודה מראש ..........

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  24. טוב חברה, סתם שיעמם לי אז החלטתי לככת תמונה של רובה שמצאתי לא ממזמן (משו מBF2) ולשדרג אותו... הנה לינק לרובה האוריגינלי בWIKI: http://en.wikipedia.org/wiki/F2000 גם שמה תוכלו לראות תמונה מקורית שלו... הנה עכשיו העריכה שלי, אני יודע שיש דברים שלא הגיוניים אבל עדיין הרעיון... אז מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by שוקו,

הסתדרתי טוב התקנתי כדי לסרטט משו. א. אם אני מוריד איזה מידול מהאינטרנט, איך אני מקטין אותו? (אני מוריד דלת והיא ענקית) ב. לאותה הדלת, יש את הנקודה שבה רואים אתה בדיוק מלמעלה, וכשאני מזיז אותה רואים אותה מהצד. איך אני קובע איפה הנקודה הזאתי, או לחילופין שיראו אותה מלמעלה תמיד ג. אפשר להקטין את העובי של הקווים? זה מציק לי שהם כ"כ שמנמנים תודה, ונלך לראות את המדריכים שלהם בוידאו אולי יש שם משו מעניין.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים