תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ברשותי סרט בעל תרגום בעברית כקובץ AVI ורציתי לדעת כאשר אני מדביק תרגום בעברית עליו ובוחר באופציית ה- SUBTITLE ב- VIRTUAL DUB איך אני עושה שהתרגום יהיה לבן על פס שחור כך שיכסה את התרגום באנגלית?? כי באנגלית זה מודבק .. תודה אנשים
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ראיתי פעם אתר שבו סקרו את כל האנטי וירוסים שקיימים בשוק , ואני חושב ש NOD32 היה מקום 1 , אבל אני לא בטוח. חיפשתי סקירה חדשה עדכנית של השנה אבל לא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שאני מתעסק עם הרבה טאבים במקביל, בעיקר ברקעים. השימוש בזיכרון קופץ לרמות היסטריות, ונשאר למעלה גם אחרי שאני סוגר את כל הטאבים הינה לדוגמא הייתי באתר SKINS.BE ופתחתי הרבה טאבים במקביל, שמרתי את התמונות, סגרתתי הכל וחזרתי לזון השימוש בזיכרון עומד על 180,280 K לפי מנהל המשימות. אם אני סוגר את המוזילה ופותח מחדש אז כמובן שזה צונח חזרה להתחתי זה קורה תמיד, בכל המחשבים, בכל גירסאות הפיירפוקס שניסיתי, ככה שזאת לא בעיה מסויימת עם המחשב\גירסא\מערכת הפעלה\אתר מסויים וכו... רב תודות
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתעבוד לי עם הבלותות' כדי להעביר קבצים מהמחשב לפלא ולהפך (תמונות, שירים וכו'). התוכנה שיש לי בשם WIRELESS BLUETOOTH עושה לי בעיות לפעמים ועכשיו היא לא פועלת בכלל. קיבלתי את הבלותות' עם הפלאפון 6230 של סלקום (אם זה משנה החברה :-X ). אני רוצה תוכנה שלא תהיה בעייתית , תודה!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני עושה שמירת קובץ ה-wav הוא עושה לי שגיאה (ראו בתמונה את השגיאה) מה אני צריך לשות תודה לכל מי שעזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי שלא תופיע השגיאה הזאת תודה לכל מי שעזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין צריבת דיסק ב-Track-A-Once לעומת Disc-At-Once? האם אחת משיטות הצריבה הנ"ל מאריכה/מקצרת את אורך חיי הצורב? האם לאחת משיטות הצריבה הנ"ל יש עדיפות בצריבת data או סרטים? האם לשימוש באחת משיטות הצריבה הנ"ל יש חשיבות בצריבת CD או DVD?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש נגן מדיה שתומך באפשרות של Fast Forward ו-Rewind. כלומר, בנוסף לניווט בסרט באופן אקראי באמצעות הסרגל, אני רוצה שיהיו בנגן גם לחצני FF ו-RWD שיאפשרו להריץ את הסרט קדימה ואחורה, כמו במכשיר ווידאו.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
האם יש תוכנה לאיתור מנויים של אורנג על המפה(מיקום פיזי)?
-
- 24 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
האם גם אתם חווים קשיים בהתחברות למסנג'ר?... מדי פעם אני מצליח, אבל לא מעט פעמים אני מקבל אותה ב : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
למשל אני יגדיר שאני רוצה כשאני אלחץ על מיספר 8 למשל אז הווינדוס ינעל את המסך. או שאני יגדיר שמספר 7 כשאני אלחץ עליו אז תיפתח תוכנה מסויימת. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי סרט מסויים שכאשר אני מנגן אותו ב mv2player או ב bsplayer הכל טוב ויפה והתרגום תואם בצורה מעולה לסרט. אבל שאני שם את זה במדיה פלייר התרגום לא תואם בכלל יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוך שמירה על איכות מקסימלית, שלא כמו בצייר. tia!
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מי שלא יודע מה זה V.J - שיש מסיבות מקרינים במסכים כל מיני סרטונים מגניבים "מצויירים" - ליזרים,שטויות וקשקושים צבעוניים. למשל, כמו התצוגות של המסך בניגון ב WINAMP למשל. הבנתם את הרעיון... אני מחפש כאלה בצורת סרטון לערוך אותו, אבל הבעיה- אני לא יודע אפילו איך זה נקרא, על מנת להצליח לחפש ולמצוא. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס קול של קרייטיב דגם אוודיג'י ושמתי לב שבבקרת הווליום (volume control) מתחת לווילום הראשי יש אופציה שניקראת Advance שבתוך האופציה הזו אני יכול לשנות את עוצמת הבאס והטרבל ויש עוד אופציה (שסימנתי בתמונה למטה) שכשאני מסמן אותה אני לא שומע כלום מהרמקולים... אז מה היציאה הזאת בעצם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
השאלה בבכותרת!!!! דוגמא לשם:toper-01-17d1t10.flac ??
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוג של hijackthis , לפי איך שאני בדקתי אותו, אין לי כלום. בדקו לי אותו ואולי כן יש לי מזיקים: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 14:31:37, on 01/04/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: F:\WINDOWS\System32\smss.exe F:\WINDOWS\system32\winlogon.exe F:\WINDOWS\system32\services.exe F:\WINDOWS\system32\lsass.exe F:\WINDOWS\system32\svchost.exe F:\WINDOWS\System32\svchost.exe F:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe F:\WINDOWS\Explorer.EXE F:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe F:\Program Files\PestPatrol\PPControl.exe F:\PROGRA~1\PESTPA~1\PPMemCheck.exe F:\PROGRA~1\PESTPA~1\CookiePatrol.exe F:\Pro…
-
ברוכים הבאים לתוסף שיקל על ניווט בין דפי הפורום. מה זה עושה ?? כעת כשאתם מסתכלים על רשימת פוסטים, התוסף מאפשר לשנות את הצבע לדיונים חדשים/מעודכנים ולדיונים שאין תגובות בשבילם (אפשר לבחור כל צבע ולמי לשנות). הנה דוגמא שתמחיש את זה (יש 3 צבעים שונים לפוסטים, כמובן שאפשר לשנות רק אחד מהם וכו'): ------------------------ ------------------------ בגרסא 0.2 הוספתי אופציה חדשה שמאפשרת לכם לעבור מהר בין הפורומים השונים באתר, ע"י תפריט שנמצא בצד שמאל למעלה (ראו תמונה): ------------------------ ------------------------ כמובן שלחיצה עם כפתור אמצעי על לינק בתפריט המהיר יפתח אותו ב TAB חדש (כמו כל לינק שיש בעמוד, בשביל ניווט נוח יותר). איך מתקינים ?? בגדול רשום באנגלית בה…
-
- 32 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
קניתי סורק,והתוכנה שמגיעה איתו די עלובה...יש למישהו הצעה לתוכנה טובה???? יש לי Photoshop CS וגם word 2003. עכשיו לא הבנתי איך אני מתפעל את הסורק מהתוכנות האלו אם זה אפשרי בכלל..... אם זה אפשרי,מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה? תודה מראש
-
יש לי שני צורבים ואני רוצה תוכנה שאני יוכל לצרוב שני דיסקים במכה אחת. תודה לכם
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש מישהו שיש לו, או מכיר מישהו שיש לו את התוכנה:Adobe Creative Suit ME שתומכת בעיברית.. או את: Adobe Acrobat 6 ME Professional בגירסה עברית ואת: Adobe In Design CS ME בגירסה עברית עם ממשק עברי מלא
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל ישום שאני לוחץ עליו לדוג' MY COMPUTER מופיע ההודעה הזו (מצורפת) רק לאחר שאני לוחץ OK הישום נפתח. איך אני נפטר מהדבר הזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לשלב קבצי וידאו בתוך מצגת? תודה לעוזרים, אלי
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום קיימת ברשותי תוכנה בשם PCBOOK שע"י תמונות בליווי קטעי הסבר מסבירה על חלקי המחשב . התוכנה מאוד טובה ומעניקה לי ידע רב אך תוכנה זאת מעודכנת למעבדים של 400 מגה הרץ ולזכרונות SDRAM מה שמעיד בהחלט על התישנותה של התוכנה. השאלה שלי היא האם אתם מכירים תוכנה/אתר/מצגת מהסוג הזה שהיא יותר מעודכנת אשמח מאוד לקבל מכם תשובות חיוביות. אני מעוניין כמובן בתוכנות חינמיות כך שאל יעלה על דעתכם לתת לי משהו שאינו חוקי.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי.. אני צריך את העזרה שלכם גיליתי שאני לא מצליח לקבל למייל של הספק שלי - NETVISION, דרך OUTLOOK אני מניח שזה בגלל שלא מוגדר בOUTLOOK המייל כמו שצריך..מישהו יודע במקרה איך מגדירים? (אם למישהו יש מייל של NETVISION ומשתמש בו, קרוב לודאי שידע לעזור לי) נ.ב. - בOUTLOOK גם מוגדר הHOTMAIL והוא בסדר..
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-