עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בעיה עם הכוננים של הדיסקים שלי אחד ויטואלי ואחד הוא צורב שינהם לא מופיעים במחשב שלי, אחרי בדיקה ב SYSTEM גילתי שיש בעיה כל שהיא עם הדרייבר והכוננים מופיעים שם עם סימן קריאה שזה אומר בעיה. בבקשה תעזרו לי לפתור תבעיה ניסיתי כבר כמעט הכל ניסיתי למחוק והתקין אותם מחדש, למחוק להפעיל את המחשב מחדש ואז להתקין אותם אבל שום דבר לא פותר לי את הבעיה. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  2. התקנתי את התוכנה, בסה"כ אני די מרוצה אבל ניסיתי לשחק עם ההגדרות (זה לא הכי ברור שיש אבל לא נורא) וחשבתי שהצלחתי לגרום לזה שכשאני אוסיף שיר בדאבל-קליק זה לא אוטומטית ינגן אלי אותו, אבל מסתבר שכנראה פיספסתי משהו. אשמח לעזרה. עריכה: אם כבר פתחתי דיון, יכול להיות שהנגן לא תומך בקבצי וידאו סטנדרטיים כמו AVI וכו'? אם לא אפשרי לגרום לו כן לתמוך?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by dadi,

לאחר התקנה של תוכנה אני מנסה להפעילה ומקבל הודעה "כשל קטסטרופלי" והתכנה לא עובדת, במידה ויש מישהו שיכול להסביר לי איכן אני יכול לראות ב windows ממה נובע הכשל ואיך אני פותר את הבעיה . תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by shabo,

הורדתי את התוכנה לבדיקת הטמפרטורה המחשב ומשום מה אני רואה רק את הטמפרטורה של המעבד ושל לוח האם.. התקנתי את התוכנה במחשב של אמא שלי אח"כ ואני רואה רק את הנתונים של לוח האם וכרטיס המסך (AUX אם אני לא טועה) למה זה קורה? איך אני יכול לראות את הנתונים של המעבד, כרטיס המסך ולוח האם בשני המחשבים, ולא רק שניים בכל מחשב? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by refael,

שלום לכולם יש לי מספר סרטים שאני רוצה ליצרוב על דיסק DVD 1 ולעשות לו תפריט כמו שיש בסרטי DVD מקוריים ככה כשאני ישים את הדיסק במכשיר הDVD אני אראה את התפריט שיצרתי ולא התפריט של מכשיר ה DVD

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. שלום, בדיוק החלפתי מחשב ושכחתי איך אני יוצר תיקיה שמשמשת לאחסון shortcuts שאני יכול להריץ מה run. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by bariko,

שלום רב, אתמול התפרסמה באחד העיתונים סקירה על התוכנה NORTON GHOST. לדברי כותב המאמר, מדובר בתוכנה יעילה מאוד ביצירת גיבויים למחשב, ואף פשוטה וידידותית למשתמש. האמת שכבר מזמן רציתי תוכנה כזו, שתוכל לשחזר את המחשב למצב הקיים, במקרה של קריסת הדיסק, או אחרי פרמוט והתקנה מחודשת של ווינדוס באופן יזום. התקשרתי לתמיכה של סימנטק, כדי לברר מספר דברים, אך לפני ששאלתי אפילו שאלה אחת, נאמר לי במפורש, שתוכנה זו דורשת מיומנות טכנית מאוד גבוהה, ולכן היא לא מומלצת למשתמש הממוצע. השאלה שלי- האם זה אכן כך, והאם יש תוכנה אחרת (גם אם היא בתשלום) שיודעת לשחזר את המחשב למצב הקיים, שהיא לא פחות יעילה מ- NORTON GHOST , והיא כן ידידותית, ופשוטה לשימוש? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מאיפה אני יכול להוריד אותו?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by SeaMonster,

כאשר אני מנסה לצפות בסרטון כשלהו ב youtube , gametrailers וכו.. הסרטון מתחיל להיתנגן רק לאחר שהוא נטען במלואו. ז"א שאני לא יכול לראות את החלק שכבר "נטען" ואני גם לא רואה איזה חלק כבר "נטען" - הבאר לא מופיע.

10. Started by LiranT,

יש לי בעיה קטנה... בתקנתי alchohol 120% ואחרי כמה ימים הורדתי אותה ועכשיו עדיין נשאר לי הכונן הזה שהתוכנה יוצרת ... ניסיתי להתקין שוב את התוכנה אבל היא אומרת לי שיש עדיין כמה דריבים שלה על המחשב ואי אפשר להתקין אותה. מישהו יכול עזור לי איך להוריד את הכונן המעצבן הזה??? תודה לכל הקוראים ובמיוחד לאלה שעונים...

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  11. שלום, הורדתי התקנה של תוכנה מאתר כלשהו, אני רוצה להתקין אך חושש שאולי יש בזה תוכנת כופר מאחר וכבר סבלתי מזה בעבר אם כי לא דרך התקנת תוכנה. האם יש דרך לוודא זאת לפני ההתקנה? האם בכלל אפשר לחטוף את הדבר הזה דרך התקנת תוכנה? אגב, מדובר בתוכנה לסריקת סיסמאות עבור קובצי PDF.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yosi yosef,

בתוכנה עצמה אני לא מוצא את כונן הסידירום .שכבר קים ועובד במחשב

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  13. Started by IDAN_L,

נכון תמיד שאני ניכנס לתוכנה ומכניס את השירים.. אז למה לא רואים את הזמן שלהם אוטמטי ואז אני צריך לראות אותם והם מראים את הזמן שלהם 1 אחרי השני.. אך אני יכול לעשות שזה אוטמטי כבר מעודכן בזמן שלהם ואני לא צריך לחכות.. תודה..

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  14. שלום התחדשתי בשני דיסקים 0.5TB כל אחד. חשוב לי לבדוק שאין להם שום פגם. בעבר המליצו לי על mhdd, אך אני די חושש לעבוד איתה, כי כבר יש לי הרבה מידע על הדיסקים קשיחים. בכל אופן די הסתבכתי עם התכנה. מבקש המלצה לתכנה קלה לתפעול שתבדוק לי את הדיסק קשיח. או לחילופין הסבר על תפעול תכנת הmhdd. תודה

15. ועוד כזה פרש ...

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  16. אז כמו שאפשר להיו מהכותרת יש לי Firefox 1.5 Beta 2. כשאני מנסה להיכנס לאתרים שמוגנים עם סיסמא (אחרי שאני מכניס את) הסיסמא אני מקבל את ההועדה "HTTP/1.1 405 Method not allowed" אני לא מבין מה זה אומר. שמתי לב ש'השועל' לא מציד לי Java בחלק מהאתרים (יכול להיות שזה קשור ) ממתין לתשובה...

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  17. המחשב הנייד שלי היה ב"מעצר" למשך כמה זמן באגף ממשלתי מסוים, היה אצלהם למשך שבוע... איך אני יכול לדעת שלא התקינו לי שמה תוכנות ריגול משלהם שמדווח להם כל מה שאני עושה? איך אפשר לדעת אם אין התקן פיזי מסוים שהותקן שאומר להם את זה? ושאלה לא קשורה, באיזה צבע הכי טוב אם בכלל לצבוע הכסוף שיש על המחשב נייד? כי הוא קיבל שריטה שהוא היה שם, שטחית אומנם אבל כזאת שאפשר ליראות בבירור...

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  18. כמו שרשום בכותרת, בעקבות כשלון במערך ה RAID0 שבניתי, נאלצתי להפעיל את המחשב על ה103UJ הבודד שלי על XP חדש. ב IE7 שהגיע עמו, כאשר אני מנסה להגיע לאיזשהו אתר ע"י הכנסת הכתובת שלו בשורת הכתובות, זה פותח את האתר בTAB חדש(ואני רוצה שיפתח באותו ה TAB מן הסתם). מצ"ב תמונה של הגדרות ה TAB ב IE: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by emailaya,

שלום לכם לאחר עבודה רבה ובדיקות לא קטנות שוחררה גירסה 1.5 של תוכנת הדואר החינמית בעברית יחד עם גירסה חדשה, כם הועלה לאויר האתר החדש של התוכנה רשימת העידכונים לגירסה: * כתיבת שם ובחירת מין בהגדרות התוכנה * חלון הגדרות התוכנה יוצג בהפעלה ראשונה של התוכנה * נוסף splash screen * שונה צבע המסכים לגוון תכלת * אפשרות בהערת יומן, לקבלת תזכורת X דקות לפני הזמן * במסך SMS, הגדרת שליחת הערות יומן לא נשמרה * בסימון תאריכים מסויימים לא ניתן היה לכתוב הערה * קבצי תמיכה ב SSL לא ירדו אוטומטית * טיפול לא נכון בקישור שליחת מייל כשהתוכנה הינה ברירת המחדל * נוספה חלונית אישור סיסמה בהגדרת חשבון * הוספת קבוצה לאנשי קשר השאירה את הסימון קבוצה דלוק * טופלו מספר בעיות בחלון אנשי קשר * ניתן היה …

20. Started by li1,

יש לי מחשב נייד ASUS EEE מה שקיבלו בזמנו מבזק יש עליו את האופיס 2003 אני מעוניין להעביר מצגות שהם קצת כבדות בגודל 7-10 מגה עם סירטונים וכו' אך לפעמים המצגת נתקעת מה יכולה להיות הסיבה ואילו פתרונות ניתן ליישם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  21. אני שכחתי איזה סיסמא של משהו במחשב שלי והיא רשומה בכוכביות(****). פעם הכרתי תוכנה שניתן לראות מה רשום מתחת לכוכביות האלה. אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את השם שלה או אפילו קישור. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by domuzy,

יש לי קובץ שאני מעוניין לפרסם אותו באימיול -איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  23. שלום לכולם, ניסיתי לבנות בוורד 2010 עץ בינארי, הכי קרוב שהגעתי זה תרשים עם צמתים עגולים אבל הענפים מרובעים ולא קווים אלכסוניים כמו שאני מעוניין. האם קיימת אפשרות כזאת בוורד 2010 או תוכנה אחרת שניתן לבנות בה עץ בינארי (לא משהו מתוסבך מדי) ולהעתיק אותו לוורד ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by y_i_c,

משהו מוזר קרה במחשב שלי... המחשב שלי מסרב להכנס לצאט של תפוז... הוא לא מפעיל את הסקריפט של הצאט.... החלון שנפתח לי הו החלון שאתם רואוים למטה ושם זה נעצר ולא נכנס לצאט למישהו יש מושג???????????????????????

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.