תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתחבר והוא לא מתחבר לי הוא נשאר לי על מתחבר אני מנסה ככה 700 פעם אוליי מה אני עושה????? בבקשה תעזרו לי יש לי pandas 2003 על המחשב וגם spywer והווינדאוס שלי זה sp 2 בבקשה עזרו לי מה אני צריך לעשות ואם לנטרל איך עושים את זה... תודה מראש!@
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
האייקון הזה שכשלוחצים אז רואים את השולחן עבודה : ואני לא יודע איך הוא נקרא בתור הווינדוס כדי שאני יוכל להחזיר אותו אז מישהו יכול להגיד לי , WINDOWS 2000.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ש לי צורב DVD ואני צורב איזה 6 קבצי DIVX לדיסק עכשיו יש סרטים אם AC3 אם 2 דיסקים לדוגמא XXX.CD1 XXX.CD2 אני רוצה לאחד אותם על מנת לראות את זה רצוף בקיצר שיצא לי קובץ אחד של 1400 מגה. ניסתי לאחד אם 2 תוכנות Movie Joiner של MovieToolBox ו AVI JOINER בשניהם התוצאה הסופית במחשב היא סבבה אבל שאני שם את זה ב DVD ב APEX 2400 הוא שומע בלי סאונד ורואה את התמונה ובדיודי של METZ הוא בכלל רושם שאני מעלה את הסרט שהוא לא מסוגל להפעיל אותו. לפי דעתי גיגה וחצי קצת כבד אל המעבד של ה DVD כי היה סרט אחד שהקול גימגם. ?(לשאר כמו שאמרתי לא היה סאונד בכלל) למישהו יש פה עוד תאוריות
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בווינדוס 2000? [כשהאינטרנט נסגר ואז מופיע ארור ריפורט -נראה לי כי המעבד מתחמם לי]
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם יש תוכנה לאיתור מנויים של אורנג על המפה(מיקום פיזי)?
-
- 24 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום! לפני שבוע קניתי מחשב amd 3200 חדש. הרצתי עליו את התוכנה ושני דברים לא ברורים לי, בקטגוריה של הבנצ'מארקים של המעבד כתובoptimisation override has been engaged on this cpu האם זה אומר שמבוצע עליו אוברקלוק. הוא עובד במהירות 2000 mhz. הבעיה השנייה היא בטמפרטורה, התוכנה רושמת שהלוח והמעבד זוכים לטמפרטורה נוחה 25 מעלות אך הספק נמצא תמידית ב71 מעלות, איך זה יכול להיות יש לי מארז קוברה של ריידמאקס בעל 3 מאוררים 80 מ"מ , כאשר אני מצמיד את היד המארז ממש קריר ולא חם בכלל. 71 מעלות זאת טמפרטורה מאוד גבוהה והייתי שם לב לכך לא? אולי המודד טמפרטורה התקלקל המפרט כולל amd3200, GA-K8N F9,120 sata w.d,512 A DATA,ספק 420w תעזרו לי בבקשה בקשר לשתי הבעיות הללו
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את תאריך יצירת הקבצים ושינוי אחרון של קובץ. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך תוכנה כידי להקטין גודל של תמונות מ מגה ומשהו ל חצי מגה ואף פחות. אני יודע שזה יפגע באיכותן אבל בכל זאת אני צריך תוכנה כזאת. תודה מראש L.A
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש מדריכים עבריים ברשת בנושאי יישומי אופיס, כמו: Word, PowerPoint, Excel]
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
באיזה אתר שהייתי בו הופיעה הודעה של הFF שצריך להתקין פלאגין כדי שהמידע יוצג בלה בלה... קיצר ראיתי שזה ג'אווה אז התקנתי. אבל לא חשבתי שיהיה לזה תהליך שירוץ ברקע, ותיקית התקנה שגודלה 132MB (אחרי עדכון כלשהו). אני רואה שהפלאגין שהתקנתי מופיע פה. אז... אכן בשביל להציג אפליקציות ג'אווה צריך התקנה שגדולה פי כמה וכמה מהFF עצמו? אי אפשר לבטל את התהליך שרץ ברקע או דברים אחרים?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בסוף תקופת הניסיון ניסיתי למחוק את הבבילון שיש לי דרך לוח הבקרה- add/remove programs התקנתי מחדש אך כניראה שכמה קבצים או תיקיות נישארו למרות שמחקתי כי כאשר התקנתי מחדש הסתבר לי שעדיין המחשב "זוכר" את התוכנה ואת זה שעברה תקופת הניסיון. 1. איך אני מוחק את התוכנה כולה?! 2. איך אני מתקין את התוכנה מחדש מבלי שהמחשב "יזכור" את תקופת הניסיון שניגמרה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל 2 מסנג'רים בו זמנית... כיאילו את המסנג'ר החדש... ששניהם היו חדשים.. לא את הישן (שאתה מקבל עם הוינדוס) והחדש ... תודה רבה לכול העוזרים אני מחפש לזה כבר איזה 50 שנה פיתרון תודה רבה אנשיםםם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה הכי הכי קל פשוט יש להיות P2 מאוד חלש ואני לא מעוניין במקאפי שיש לי עכשיו וגם לא בנורטון אז איזה הכי קל?
-
אז ככה קיבלתי לידי סרטונים מיכוון שהם צולמו במצלמה ביתית הם תופסים נפח רב וגם איכות הקול ועוצמתו לא מי יודע מה אני צריך 1)תוכנה שתשפר לי את איכות הקול(כי בתאכלס אני צריך יותר קול מתמונה) [הגברת הקול וגם אם אפשר תוכנה שמעיפה רעשים] 2)עריכת וידיאו(חיתוך\איחוד\הורדת איכות...) תודה לכל האנשים שיזערו לי בפרויקט "גבאי הסרט"
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
שלום. יש מחשב חדש, יש אחד ישן. על הישן יש מלא אימיילים (בתוך תת-תיקיות ב-inbox). כדי להעביר את האימיילים עשיתי IMPORT AND EXPORT WIZARD ובחרתי ב-comma seprated values (windows) וזה עבד יפה יפה אבל במקום עברית יש סימני שאלה, וזה לא בעיה של אינקודינג או שום דבר דומה, אלא של ההעברה של ה-export (ככה ה'חוש' שלי אומר). מהו הטקס? איך אני מעביר את המיילים בין המחשבים? תודה רבה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סרט של 3 חלקים בפורמט VCD יענו .mpg כל אחד 800 מגה ואני רוצה לצרוב את זה על דיסק DVD אחד, יש לי צורב דיוידי והכל.. רק איך אני עושה את זה בנרו ?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
התקנתי תוכנת שליטה שאינה תומכת בפונטים בעברית, לאחר ההתקנה הסתבר לי לחרדתי כי התכנה גורמת ללחצנים בתוכנות אחרות הכתובים בעיברית על גבי המסך להפוך לג'בריש ,הבעיה מופיעה בתוכנות שאינן של ווינדוז כגון החייגן של קווי ברק. הגדרתי מההתחלה את כל השפות וה REGIONAL OPTIONS לעברית , ועדיין הבעייה קיימת , אודה לכם אם תעדכנו אותי מה לעשות.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
בזמן האחרון כמעט כל קובץ שאני מוריד שהוא קובץ RAR אני מקבל הודעת שגיאה Header is courupted ניסיתי להוריד את הקבצים שוב מאתרים שונים וזה חוזר על כול מיני קבצים שונים ניסיתי להתקין את התוכנה שוב וניסיתי להישתמש עם Winrar ו Winace והוינאייס בכלל לא נותן הודעה אבל הוא גם לא מראה שיש בפנים קבצים :-\ עזרה בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו פה שמע אולי על התוכנה Cr@@gel ?? ויודע אולי איפה אפשר להשיג אותה?
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הורדתי אתמול את התוכנה הזאת HijackThis . עשיתי סריקה בסדר מצא הרבה . עשיתי וי על הכל עשיתי FIX תיקון . הוא אמר לי להפעיל מחדש את המחשב . ופיתאום האנטי וירוס לא עובד לי עכשיו. סרגלי כלים של הדפדפן לא נמצאים מלא דברים חסרים לי פתאום מה קרה איך מחזירים אחורה. אזה בלאגן עם התוכנה הזאת. תעזרוו לי ?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
פרצו לי לאיי סי קיו ושינו לי את הסיסמה. אין לי אימייל בפרטים אז אני לא יכולה לשחזר את הסיסמה. לא שלחו לי שום קבצים למחשב ככה שאני לא יודעת איך ומי פרץ לי. מישהו הסביר לי שדבר כזה אפשרי עם תוכנות מסוג:"brute force" אם מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכולה לגלות את הסיסמה החדשה של המספר שלי בבקשה תגידו לי את שמה. ליוזר הפרוץ עוד יכולתי להיכנס אך להיות במצב אוף ליין בלבד ואז עשיתי שמירה של רשימת המשתמשים, פתחתי יוזר חדש וניסיתי לטעון את רשימת השמתמשים ממה ששמרתי ואז הוא טען אך רק חלק מהמשתמשים (140) וכשניסיתי לצרף ידנית עוד אנשים זה כתב לי שאי אפשר ולנסות אח"כ...וזה כבר מאתמול ככה. מישהו יודע מה אני יכולה לעשות? תודה רבה לעוזרים שמעתי שזה פורום ממש טוב למחשבים! ועכשיו אני גם לא…
-
- 13 תגובות
- 856 צפיות
-
-
חבר שלח לי לינק לסרט ושם כתוב שזה KVCD מה זה? ומה ההבדל?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
איך אני מוריד בדפדפן FF את ההגבלה על ההורדות ?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סוף סוף !!!!!!!!!!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: NOD הוא האנטי וירוס בין ההכי טובים היום בשוק תוכנות הAnti-Virus הוכחה http://www.virusbtn.com/vb100/archives/products.xml?eset.xml ויש עוד המון אתרים אם רק תחפשו!! ועכשיו הם הוציאו בטא חדשה 2.5 שבו התוכנה תסרוק SPYWARE ברמה ממש טובה !! לעומת הגרסאות הקודמות עוד מידע על הבטא+הורדה http://www.nod32.com/download/downbeta.htm לפי דעתי NOD32 יותר טובה מKASPERSKY בדקתי בסריקה של אותו יום סריקה של KASPERSKY ושל NOD32 וNOD32 סרק הרבה יותר קבצים מאשר KASPERSKY NOD32 RuleZ
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-