תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היש דבר כזה? אם כן אשמח להמלצות והפניות.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני צריך את זה לעבודה ולא להתקין שם את זה... ;D ניסיתי בגוגול לא עלה לי משהו טוב.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש לפני כחודשיים ויש לי הרגשה שהמחשב עובד לאט אני מחפש תוכנה שתבדוק לי את ביצועי החומרה ושתגיד לי אם הביצועים תקינים לחומרה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה אבל כשאני פותח אותה אז נוצרת לי ספריה עם מלא קבצי C++ מה אני אמור לעשות עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
בדקתי ע"י EVEREST אם ישנו Pixel shader לכ. מסך שלי... אכן כן, גירסא 1. הכרטיס הוא Inno3D GeForce MX 4000 128mb ניסיתי להריץ בדיקה (יש לי את גירסאת הפרו של 3Dmark05) והוא טוען שלא ניתן להריץ Pixel Shader.... איך לעזאל אני יכול לשנות את האפשרויות כדי שהוא כן יריץ את הבדיקה? או אולי דרייבר חדש\משהו אחר? אולי הווינדוס אקספי 64ביט לא תומך? או שהדיירבר לא מתאים ולא תומך? מה לעשות? בתודה, שי.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בבקשה עזרה הורדתי BITTORENT ...וזה מוריד מהר יותר מהאימיול והכול..אבל איך פותחים את הקבצים של ה TORRENT? זה מוריד מלא מלא קבצים כמו RAR וכל מיני איך בסוף מחברים אותם להתקנה רגילה???
-
- 11 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל וכל תוכנה שהורדתי היא עשתה (ERROR גם כאשר ניסיתי להמיר קבצים שונים) בקיצור ניסיתי איזה 5 תוכנות ואך אחת מהן לא עבדה מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתעבוד לי עם הבלותות' כדי להעביר קבצים מהמחשב לפלא ולהפך (תמונות, שירים וכו'). התוכנה שיש לי בשם WIRELESS BLUETOOTH עושה לי בעיות לפעמים ועכשיו היא לא פועלת בכלל. קיבלתי את הבלותות' עם הפלאפון 6230 של סלקום (אם זה משנה החברה :-X ). אני רוצה תוכנה שלא תהיה בעייתית , תודה!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך שתתמוך בntfs ושתעבוד בווינדוס רצוי חינמית (לא partition magic)
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
איפה אני משיג סקינים למסנגר בגרסה 7.0.0777 ולא כל הבטות שיש לנו כבר 3 חודשים? <צונזר. קרא את חוקי הפורום.> תודה!
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לפני 8 חודשים יצרתי מסמך ושמרתי אותו תחת סיסמא. היום, מצאתי אותו שוב וניסיתי להזכר בסיסמא, אך ללא הועיל. הם ישנה דרך להכנס למסמך בכל אופן? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הורדתי את זה, ואז פתאום לפני כמה זמן במקום השם של השיר, כתוב Idle, וזה לא פועל. מה לעשות ??? אה, והתקנתי כבר מחדש..לא עזר..
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש אפשרות לדעת מתי משתמש מסויים נשרם לאייסיקיו לפי המספר שלו? כלומר לדעת באיזה תאריך הוא נשרם? אפשר לעשות מעקב אחרי משתמש כדיי לדעת מתי הוא התחבר לאחרונה? תודה
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. התקנתי מסנג'ר 7 היום, אלא שבמקום לעדכן לי את המסנג'ר הישן הוא התקין את המסנג'ר מחדש כך שכעת יש לי 2 מסנג'רים במחשב. איך אני יכול להסיר את הישן? (ב- remove programs מופיע לי מסנג'ר 7 בלבד ולא הישן שבא עם XP) 2. איך אפשר להתמודד עם ספאם מטורף באייסי? כל יום אני מקבל הצעה למשחק שש בש וכל הכנסה להתעלמות וספאם לא עוזרת.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
צריך תוכנה שמקליטה את שולחן העבודה.. גם את המשחקים,התוכנות,הכל.. (עם קול) מישהו מכיר אחת?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את הכרטיס TV שבחתימה שהגיע עם תוכנה POWERCINEMA שהיא על הפנים, יש לכם המלצות לתוכנות צפייה והקלטה אחרות? גם כאלה שעולות כסף אבל שוות אותו יתקבלו בברכה. תודה נ.ב - אני לא סתם מציק, בדקתי אחורה בפורום וראיתי אנשים ששאלו ולא קיבלו מענה בנושא (אני לפחות מקווה שאלה שלא קיבלו מענה יודעים עכשיו תתשובה ויוכלו לענות פה)
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איפה מאוכסנות כל ההודעות שיורדות לי לאוטלוק? לאיזו ספריה?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי שאלה ? לאחר שהמרתי קובץ מסוג Avi לפורמט DVD בעזרת התוכנה TMPGEnc 3.0 XPress איך אני צורב את מה שיצא לי לתקליטור של DVD והעזרת איזה תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי נגן MP3 שלא יודע להראות עברית (הנגן קורא את קבצי ה ID3). לא צפוי עדכון בקרוב. ידוע לי שישנה טכנולוגיה שיודעת לשנות עברית ל"Ivrit", למשל - "שלמה ארצי" יראה ככה: Shlomo Artzi. הטכנולוגיה הזו קיימת ומיושמת כבר כעת, לסטודנטים שבינינו באתר "Libagent" שאותו מכירים חלק מהסטודנטים. זהו אתר שמיועד לעדכן אוטומטית ספרים בספריה באוניברסיטה, ישנה אפשרות באפשרויות של המשתמש שהאתר ישלח לך את שם הספר ב"Ivrit" במקום ב"עברית", כך שספר כמו "מתמטיקה שימושית" יראה כך: "Mathematica Shimoshit". זה אומר שהטכנולוגיה (לא שאני מתכנת או משהו, אני לא יודע כמה זה מתוחכם) קיימת, והשאלה היא אם נעשה או אפשר לעשות בזה שימוש גם ל Id3. והחלפה אוטומטית של השמות שנמצאים בו. אשמח אם מישהו מכיר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וזאת התוכנה היחידה שאני לא רואה בה עברית , והכל טוב ב REGIONSL SETTINGS כל הפומנים מותקנים הכל בסדר.רק בתוכנה הזרת זה קורה שזה הופך לגיבריש ,איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני בבעיה סיימתי לבנות אתר והכל בפרונט פייג' אבל נותרו לי שתי דברים שתי סלייסים שאחד אני רוצה לעשות אותו אימייל (שליחת אמייל למנהל האתר) והשני אני רוצה לעשות אותו כהוספה למועדפים. איך אפשר לעשות את כל זה באימייג' רדי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
מישהו יודע על איזה פורט בעצם מתבצע עדכוני הוירוסים בתוכנה?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמספר חודשים פתחתי אשכול שבו סיפרתי על בעיה עם ה מדייה פלייר שאיני יכול לראות סרטים אני לא זוכר מי אבל אמר לי לעשות ככה : מדייה פלייר>כלים>אפשרויות>ביצועים>האצת וידאו>מתקדם>ולבטל את כל ה V שיש שם . וזה אכן פתר לי את הבעיה ומאז אני יכול לראות קבצי מדייה במחשב במדייה פלייר תודות לאותו אחד שעזר לי אך התעוררה לאחרונה בעיה נוספת הקשורה לנושא, איני יכול לצפות בסרטים ב powerdvd (כשאני מעונין לצפות בסרטי dvd ) והבנתי שצריך לעשות את אותו דבר שעשיתי במדייה פלייר אבל בפאוור דיוידי עכשיו אני לא מבין בpowerdvd כלכך האם תוכלו בבקשה לעזור לי כיצד לעשות את אותה פעולה שעשיתי שעבר למדייה פלייר בעזרתכם אבל הפעם ב powerdvd ...? תודה מראש לעוזרים (ה…
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בתוכנה הזאת. אני לא מצליח להיכנס לאף אייפי למרות שאנשים אחרים כן מצליחים זה נותן לי את הerror : [19:22:19] Connecting to 80.179.150.79:8767 [19:22:22] No reply from server Maybe the server is offline or maybe teamspeak is not running on it זה ממש מעצבן =\. ניסיתי לכבות את הפייר וול ואת האנטי ווירוס וזה עדיין לא עזר. בנוסף לזאת אני לא מצליח להיכנס לF.A.Q ולvisit our forum וVisit our website מה הפאקינג בעייה =( תודה מראש עריכה: יכול להיות שזה לא עובד בגלל שאין לי שום דפדפן שמוגדר כראשי? כי לפני כמה ימים התקנתי fire fox ולחצתי "כן" כשהוא שאל אם להגדיר אותו כדפדפן ראשי. ואז לא אהבתי את הפייר פוקס ומחקתי אותו ואין לי מושג איך אני מגדיר מחדש את הexplorer כדפד…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-