תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ככה... יש לי אווטלוק יישן כרגע (מה שמגיע עם ה XP) אני רוצה לעדכן ל2007 בשביל האנטי ספאאם שלו , האי מייל שלי מפוצץ ספאמים האם 2007 ימחק את כל אנשי הקשר \ ACCOUNTS \ POP 3 GMAIL TRANFER TO OUTLOOK .....הודעות ישנות \ שנשלחו ...וכו' ? :s05:
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
רציתי ליידע את מי שלא יודע וחושב שהוא יודע : לכאורה לכאורה - דעתי האישית התקנתי את ה CCLEANER על המחשב והתחלתי למחוק REG מה מסתבר ? שהתוכנה לא ממש מוחקת הכול כפי שהיא רושמת . נכנסתי ידני ל REG וראיתי מלא דברים ב REG תוכנות ישנות וכל מיני מרעין דישין . מסקנה ? תגידו אתם . יש תוכנה מקצועית שכן מוחקת הכול ? כי למחוק ידני זה דיי כאב ראש .
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם... הביטורנט שלי לא מתחבר לסידים (seeds) רק לאנשים אחרים(peers) וזה מאט את ההורדות.... יש לי ווינדוס אקס פי עם SP2 אבל ביטלתי שם את הפיירוול הפיירוול היחיד שמופעל הוא של הנתב b-focus 312 עשיתי בו קידום פורטים אבל זה עדיין לא עובד טוב... מישהו יכול לעזור...?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי קיט ולהרד דיסק חיצוני ואני מחפש תוכנה שתנהל את הדיסק . כלומר תוכנת שדרכה אני אעביר קבצים לדיסק (מעיין תוכנת גיבוי ) אבל שתדע לנהל איל קבצים צריך לעדכן ואלו לחדש וכו וכו' אשמח לעצות תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אתמול והיום אני מקבל 4 הודעות כאלו, כולם בדיוק באותו סגנון רק שהשם שונה בכל אחת זה כבר מתחיל להעלות לי את העצבים!! במציאות זהו טלפון של שירות היכרויות. כמובן שאני ישר מוסיף אותם לignore אבל זה ממש מעלה ת'קריז, וזה כבר יומיים ברציפות וזה נראה כאילו כל יום הם הולכים לשלוח לי. האם יש דרך לחסום כאלו הודעות, אבל שאנשים עדיין יוכלו לכתוב לי מבלי להוסיף אותי? כלומר, אולי איזו תוכנה שמסננת הודעות עם מילים מסויימות? אגב, מאוד מעניין אותי לדעת מי אלו האנשים שמפרסמים את הספאם הזה ובאיזה אינטרס הם עושים זאת. אגב 2: איך הם עושים את זה שברגע שאני מנסה לברר את ה"User Details" מופיעה לי שגיאה ש"אי אפשר כרגע", איך הם עושים את זה?? אנשים פה אמרו בעבר שזה "בוט" יעני תוכנה ששולחת בעצמה, זה …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי הביאה לי מחשב של LENOVO 500S הבעיה שאחרי התקנת וינדוס אין לו דרייבר לכרטיס רשת. גם רגילה וגם אלחוטית. הורדתי מהאתר של לנובו את הדרייברים המתאים, אך כשאני מחבר את ה USB אז מסתבר שגם לו חסר דרייבר והמחשב לא מזהה את החיבור. איך אני אמור להעביר את הדרייבר למחשב? מיותר לציין שאין כונן אופטי למחשב...
-
- 13 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכם, הרבה זמן שלא נכנסתי ואני רואה שהוא שוקק חיים מתמיד... יש לי בעיה כבר זמן רב מאד בו שני הדפדפנים שלי נתקעים לי על ימין ועל שמאל בתדירות של כל חמש דקות בערך ואולי פחות. ובגלישה מהירה באינטרנט זה מורגש מאד מאד. התקיעות יכולות להימשך לעיתים כשתי דקות. אשמח אם תייעצו לי מה לבדוק או לעשות. עשיתי עד עכשיו בדיקה של אנטי וירוס, ובדיקה של תוכנות ריגול ב Ad-Aware. הבעיה היא בשני הדפדפנים היחידים שלי. אז יכול להיות שזו בעיה בסיסית יותר שאני פשוט לא מודע אליה... תודה!
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2007 שקיבלתי עם הלפטופ. רציתי לעשות הפעלה לתקופת ניסיון וקיבלתי הודעה שזה כבר לא תקף, אבל אני יכול להוריד גירסת ניסיון לאופיס 2010. כשבאתי למחוק את האופיס, קיבלתי את ההודעה הבאה כמובן שאין לי את הדיסק (בא מותקן עם הלפטופ). אותה הודעה אני מקבל גם שאני מתשמש בתוכנה revouninstaller איך אני יכול להסיר את האופיס?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתאום לכל אתר שאני נכנס אני צריך להתחבר מחדש, אחרי שאני מתחבר ויוצא מהאתר אני צריך להתחבר שוב, כל פעם מחדש. הקוקיז לא נשמרים או משהו...? מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום , אני קראתי מדריכים , חרשתי את כל ה WEB בתוכנות ושום תוכנה לא הצליחה למצוא לי את CD KEY WINDOWS 7 ENTERPRISE כולם אמרו לי "CD KEY NOT FOUNT " או שנתנו לי מספר A קבוע , למה ? שום תוכנה אפילו שרשום שהם תומכות ב WINDOWS 7 לא הצליחה להוציא לי את הסריאל האבוד והמבוקש ... איזה תוכנה תגאול אותי מחיפושיי באינטרנט ? תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אז ככה בבעלותי Ati Radeon 9600Xt 256ram וכאשר נכנסתי לאתר של Ati נתקלתי בשנייי סוגים דברייברים להורדה אחד של הCatalist והשני Ati Multimedia Center איזה מהם כדאי להוריד? הנה ציטוט מן האתר Knowledge Base ATI Customer Care > Drivers and Software > Windows XP > RADEON > RADEON Display Drivers and Software for RADEON Products CATALYST 5.6 Windows XP - Driver Download ATI Multimedia Center 9.08 HYDRAVISION - For RADEON and Mobile ATI Products CATALYST CREW Feedback
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
-
המחשב לא משמיע לי קבצי MP3 או דרך האינטרנט הוא כן משמיע סרטים ו DIVX מה הבעייה?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי יש תוכנה שמאפשרת החלפת מקשים במקלדת ? נגיד לעשות שכשאני ילחץ על G המחשב יקלוט לחיצה על R או כל מקש אחר ... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעצת חברי האנטי-מיקרוסופטי התקנתי את הדפדפן מוזילה בעברית (1.6)לא הגעתי לשלב של לינוקס אולי יותר מאוחר. בסה"כ נחמד - ממשק נוח ויעיל במיוחד שיטת הלשוניות. לעיקר- מתחילות לצוץ לי בעיות שונות: gamer- התמונות במסך הפתיחה לא עולות. warezfaw ו- pc-spot החלונות פשוט לא בפרופוציה נכונה לעומת אקספלורר (לעומת זאת llionetwork שיש לו עיצוב דומה ואחרים כן!) sumo volleyball אחי הקטן לא יכול לשחק בו עם מוזילה הוא דורש אקספלורר מהם הפתרונות לכול הבעיות האלה? דבר נוסף הייתי רוצה להגדיל את הגופן של הממשק כלומר קובץ(F) עריכה(E)- פשוט שיראה גדול יותר. בבקשה עזרו לי לשנות אותו עם פירוט של שלב שלב. תודה מראש לכול העוזרים (וגם למוזליה ישראל )!
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איך אני הופכת קובץ של שיר WAV Audio לMP3? תודה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
תמונה אחת כל פעם? התקנתי פיקאסה במחשב שלי וזה משום מה לא מוריד תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
-
-
עד עכשיו כשהייתי לוחץ על הלינק אז היה נפתח חלון חדש של ג'ימייל. פתאום זה פסק והתחיל להיפתח חלונות של וורד. התקנתי מחדש את ג'ימייל נוטיפייר וזה הסתדר ליום-יומיים אבל שוב פעם נפתח לי דווקא וורד. מה אפשר לעשות??
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לאחרונה המון סירטונים לא עובדים לי ומציגים את ההודעה הבאה: Thit media file can only be played using 3wplayer that is completely free please visit go.play3w.com to download טוב נכנסתי לאתר..נראה סבבה רישמי כזה הורדתי מה שצריך מפה: http://go.play3w.com/index.php?go=download עכשיו שאני מוריד את הקובץ, האנטי וריוס מזהה ווירוס או חשד אני לא ממש מבין..אבל נררה לי שהוא מזהה אותו כווירוס!..מוזר מאוד..בכל אופן האם אני יכול בכל זאת להתקין את התוכנה? בלעדיה הרבה דברים לא יעלו לי..מישהו מכיר את הדבר הזה? או יכול לבדוק קצת לעומק את העניין? דרך אגב יש לי את כל הדריברים העדכניים לחומרה שלי +גירסה עדכנית של המקודדים K-LITE תודהה
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שתרשום לי את כל הפעולות שנעשות במחשב, שירשום כל תוכנה שהופעלה, ואת השעה והיום וכו' יש כזה דבר??
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום , יש לי שאלה שאין לי עלייה תשובה הגיונית: מה ההבדל בין VBR לMP3 יש שירים של MP3 אבל עדיין הם VBR ויש MP3 שהם פשוט MPEG3 וכשאני מנגן בWINAMP למשל שירי MP3 שהם VBR האיכות שלהם יורדת ועולה, לא נשארת על מספר אחד, מי שהבין ויכול לענות, בבקשה. תודה, אפק
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני לא יכול לשנות פונטים באיסיקיו 6 הרגל מהאתר שלהם בעברית ולא בווואלה איסיקיו נסיתי להתקין אותם מליון פעם וזה לא עוזר מצורף תצלום תמונה http://www.fileflyer.com/view/4WdyfBS
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום אני מחפש להכין דיסק תקליטור boot שעולה בדוס ומראה מספר רישיון של חלונות XP ואם אפשר גם רישיון ויסטה. ובנוסף גם מספר רישיון office 2003+2007 עכשיו לאחותי לא עולה לה חלונות XP.ניהיה שחור.נסיתי לגשת מקש F8 לילחוץ "מצב בטוח" ולא עזר ניהיה שחור לא עולה חלונות XP. שאלתי אותה איפה הדיסק עם רישיון היא לא זוכרת איפה היא שמה דיסק חיפשת בכל מקום חדרים ולא מצאה.אחותי עברה דירה לפני חודשיים. בבקשה תעזרו לי לימצוא תוכנה טובה שאפשר לעלות בדוס ולראות מספר רישיון XP וגם אופיס. איך פותרים את הבעיה הזאת? בתודה מראש מיכאל
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-