תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. קודם כל. יש לי בעייה הTeam Speak 2 אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: [03:06:09] Connecting to 80.179.150.79 [03:06:09] Got a bad response from the server לפי הFAQ הזה:http://forum.goteamspeak.com/showthread.php?t=5413 של Team speak זה אומר שאין תאימות גירסאות בין הTS 2 server לגירסה שלי.. וזה לא יכול להיות כי לחברים שלי יש בדיוק אותה גירסה כמו לי והם מצליחים להתחבר. והמסנג'ר. אני יודע שהייתה בעייה גלובלית אבל אצלי הבעייה כבר יותר משבוע. ניסיתי למחוק ולהתקין וגם לשדרג לMSN Messenger 7 וזה פשוט מסרב לעבוד.. זה נותן לי הודעת שגיאה כזאת: מצטערים, לא היתה לנו אפשרות להכניס אותך אל MSN Messenger כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. 80072efd\ בבקשה זה ממש דחוף לי הדברים האלו.. בעיקר הטים…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
-
והאם יש אפשרות לעשות search more גם באימיול?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג פסח כשר ושמח!! רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לנגן שירים וברקע להפעיל כתוביות של השיר... ואם כן איפה אני מוצא אתר שמספק כתוביות לשירים(לא תרגום אלא את המילים המקוריות של השיר)....
-
- 16 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
תודה לאנשים. התוכנה ממש מוזרה, לפעמים היא מורידה לי על 70 ק'ב, ואז לאט לאט היא יורדת וחוזרת. בקיצור למישהו יש מדריך זה יעזור מאוד.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
מישהו יודע ויכול לעזור לי בנושא ?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כשאני מעלה את הווינדווס ונפתחים כל החלונות, האנטי וירוס לא נפתח כמו תמיד אלא נפתח חלון עם הודעה שאני חייב לעשות אימות שבאנגלית זה verify אם אני לא עושה את האימות הזה, אני לא יכול להפעיל את האנטי וירוס כשאני לוחץ על הכפתור של האימות, הוא מפנה אותי לאתר של חברת mcafee ושם אני רשום באתר אבל לא יודע איך לעשות את האימות או עידכונים שונים
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
עם מישו מכיר תוכנה כזאת אז שיגיד לי הכל בשימחה
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ברצוני לכווץ או להמיר את ה-MP3 שיתפוס פחות מקום גם במחיר של איכות פחות טובה אני רוצה לכווץ קובץ של 4MB ל-2MB האם זה אפשרי ? תודה
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום כולם אני מחפש תוכנת p2p טובה למוזיקה וגום אולי סרטים חשבתי על ארס ares מה אתם חושבים עליה ? יש בה תוכנות ריגול כמו בקאזה ? וירוסים ? איך הכמות של הבקצים שם ? רוב הדברים נמצאים שם תודה
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
באיסיקיו החדש יש devils - תמונות כאלה בצד שנועדו לייצג משתמש...... עכשיו איך אני שומר devil של סתם מישהו מהרשימה?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כבר שבוע מוריד לי על מעל 170 אני לא יודע למה כי לפני הוא היה מוריד לי גג עד 50-60 בלחץ...למישהו יש הסבר? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
התוכנה inCD קיבלתי אותה עם הנרו ולפי מה שהבנתי היא מוחקת או מפרמטת דיסקים צרובים ואני לא יודע איך משתמשים בה אם משהו יודע הוא מוזמן להגיד לי תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את התוכנהSOUND MIXER של CREATIVE היתי באתר שלהם אבל אני לא יודע מה מהקבצים שיש שם אני צריך להוריד זה קשור לפורם כי זה משפיע על הרמקולים תודה!
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
למה עשו את זה? אני לא מבין התקנתי מסנ'גר 7... ואוטמט הוא עובד לי כל פעם שאני עושה ריסט גם אחי שאני יוצא ממנו תאמינו או לא וגם עם אני מעיף אותו מה ms config הוא חוזר
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני חושד בווירוס אבל בדקתי עם אנטי וירוס ואין כלום אפשר לעבוד עם המחשב שעות אבל דקה שתיים אחרי שנכנסים לאינטרנט המקלדת או העכבר מפסיקים לפעול מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה? כי כל פעם שאני נכנס לאתר זה מראה לי את זה ואני לא יודע איך להיפתר מזה וזה ממש מעצבן! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אממממ אם מישהו יעזור לי......אני אעשה לו חתימה יפה או אעצב לו מה שבא לו......רק בבקשה תעזרו לי..... כל התוספת של אייסיקיו 5 לא עובדות לי.....כולל כל המשחקים כמו "מלחמת כבשים",כל המשחקים בממשק של ה-EXTRAZ כשאני מנסה לשחק בהם עם חברים שלי רשום לי את הבעיה הבאה: Cannot Connect To Server,Please Try Again Later. אבל במשחקים שבהם הממשק שונה,כמו דמקה וסנוקר,אני מצליח לשחק,רק בהם,אבל גם בזה יש קצת בעיות,אבל זה פחות נורא... חברה שלי קלטה שכשאני משחק איתה בדמקה אז יש ליד השם שלי סימן כזה של קליטה,והקליטה אצלי תמיד דפוקה כנראה,תמיד הקליטה אדומה כזאת,קרובה לאפס. עכשיו אני מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי... ניסיתי להתקין מחדש את האייסיקיו,לבדוק שאין פיירוול.....ולאדע לא מצאתי בעיות...…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
שלום. כשאני בא לנגן סרט מסויים בכל תוכנה ולא משנה איזו התצוגה הפוכה. זה מראה הפוך. Can fix it? תודה. אגב, זה בכל הסרטים ככה. ------אפשר למחוק תיקנתי את הבעייה--------
-
אנא עזרו לי למצוא דרייבר למצלמה דיגיטלית Umax Astrapix 610 לצערי לא הצלחתי למצוא באינטרנט. תודה, דרור
-
שלום יש לי בעיה בתוכנה הזאת היום הורדתי אותה ואני מנסה להריץ בדיקה זה רץ חצי דקה פתאום נתקע ואז שולח אותי לאתר המטומטם שלהם הנה תמונה: http://img135.echo.cx/img135/782/12347es.jpg מקווה שתעזרו לי תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אהלן אין את הלוח ברשימה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-