עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ראיתי את זה במחשבים בקורס יש כזאת אפשרות להכנס לFDISK וכאלה בלי תקליטור או דיסק תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  2. הבנתי מחבר שיש אפשרות וכשרוצים לסגור קובץ אז פשוט נכנסים ל - הדפסה ושם משנים את זה ל - PDF השאלה היא איך משנים הגדרות ע"מ שיהיה אפשרות לסגור קובצי וורד כ - PDF בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. הכרטיס מובנה על לוח האם.... Motherboard Name Asus P5Q Pro (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) אין לי מוסג מה הקרטיס קול בשורב הזו....לפי מה שידוע לי הוא צריך להיות פה.... תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  4. הסרט נמצא בכתובת הזאת: http://www.pictureit.co.il/ramatgan/rg-eng.html ואני רוצה להוריד אותו שיהיה לי כקובץ וידאו רגיל על המחשב איך אפשר לעשות את זה?(אם אפשר כמובן) תודה לעוזרים....

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  5. Started by pirate123,

לפני שבוע החלפתי את המחשב הנייח שלי במחשב נייד. במחשב החדש יש רק שתי כניסות לכרטיס הקול - רמקולים ומיקרופון, לי יש מערכת של 5.1. כרגע אני משתמש באפשרות המטריקס במערכת אבל היא עובדת רק על הרמקולים הקדמיים הסנטר והסאב. בכרטיס קול הקודם שלי הייתה לי אפשרות לבחור את היעוד של הכניסה - רמקולים ומה המיקום שלהם או מיקרופון. נכון לעכשיו לא מצאתי דרך להשתמש בחיבור הנוסף בכרטיס הקול ככניסה נוספת לרמקולים, השאלה שלי היא אם יש לי דרך לשנות את היעוד שלה? המחשב הגיע עם realtek hd audio manager כמנהל התקני הסאונד.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  6. אני יכול להכנס לרוב האתרים אבל למשל ynet לא עולה לי ועוד מספר אתרים למשל www.cocacola.com, דיברתי עם חברת האינטרנט שלי (smile) והם אומרים שזה כנראה spyware. הרצתי כל תוכנת spyware אפשרית בגירסה הכי מעודכנת כמו doctor spyware,Ad-aware,Aluria's SpyWare Eliminator ועוד הרבה מוכרים. יש לי norton anti virus 2003 מעודכן והוא לא מצא כלום. לא יודע כבר מה לעשות חוץ מלפרמט (אם לא תיהיה ברירה אני אפרמט עוד חודש), לא נראה לי שזה החברת אינטרנט כי הייתי שומע שלאחרים יש את אותה הבעיה. לפעמים האתרים שלא עולים לי עולים אחרי כמה דקות של טעינה וגם זה רק לפעמים, חוץ מזה האינטרנט שלי עובד מצוין בשאר האתרים אז זה לא בעית מהירות. תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  7. נקלעתי למצב שאינני יכול לפרמט את המחשב או להכנס אל הווינדוס בשל וירוס .. לאחר שהסמל של הויינדוס חושב יש לי מסך כחול כזה והוא אינו נותן לי להכנס אל הוווינדוס ...אם יש איזה שהי תוכנה למחיקה של הוירוס מבלי גישה לווינדוס אני מאוד אודה לכם ?... בבקשה תעזרו לי אין לי כבר כח לנסות ...!! אני לא יודע אם זה שייך לפורום מסוג זה .. אבל בבקשה עיזרו לי..!!

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  8. Started by matanch,

שלום יש לי נגן מדיה Western Digital WD TV Mini אני צריך עזרה בחיבור למחשב עם כבל רשת...שיהיה לי שיתוף קבצים עם המחשב יש לי מחשב מיני לפטופ עם ווינדוס 7 מקווה שתוכלו לעזור לי.. תודה מראש!! מתן

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  9. שלום. עד עתה, הייתי עם XP עברית והאקספלורר היה בהתאם. כרגע, אני עובד על ווינדוס וויסטה-אנגלית, שם מן הסתם הצדדים של סרגלי הכלים הפוכים. האם/איך ניתן, באופן ספציפי, באקספלורר 7, לשנות את כיוון סרגלי הכלים?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  10. Started by alergic,

אני רוצה לכתוב את אותה ההודעה לכל האנשים שבאנשי הקשר שלי גם אלו שלא מחוברים איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  11. שלום לכם, נדדתי בחודש האחרון במרחבי הרשת ואני מקווה מאוד שפה אוכל למצוא תשובה לפני הפירמוט הבלתי נמנע. לפני חודש הורדתי קובץ הפעלה שלא הייתי צריך להוריד ויותר גרוע מזה, התקנתי אותו. נדבקתי בטפיל הנודע לשמצה lop.com אך למזלי הצלחתי להיפטר ממנו אחרי סריקה של ADAWARE. חשבתי שבזה הסתיימה הפרשה אך דף הבית של הדפדפן עדיין הפנה כל הזמן לכתובת http://sfux.com/passthrough/index.html שפתחה פופ אפ תפריטי בתחתית המסך. הרצתי Spybot - Search & Destroy 1.1 Internet Sweeper Pro jv16 PowerTools אך כולו העלו חרס. בעזרת התוכנה האחרונה הבחנתי בתוכנה חשודה בשם התמים fdjhfkjdhfhk ברג'יסטרי אך גם אחרי שמחקתי אותה אני עדיין תקוע עם דף הבית וזה לא סוף הסיפור. נדהמתי לגלות שכאשר אני מתחבר ל-I…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  12. לעיתים קרובות ה- Exploler ניתקע, ואיני יודע מדוע. דף מנסה להיטען, ללא הצלחה, ולאחר שניות ארוכות אני מקבל מסך שחור, ולבסוף חלונית קטנה המודיעה שהתוכנית אינה מגיבה, ומאפשר שלוש אפשרויות: המתנה עד שיגיב, הפעלתו מחדש או יציאה. מערכת ההפעלה היא ויסטה - ראו מפרט מחשב שלי. אשמח אם מישהו שהיתה לו בעיה כזו, ופתר אותה, יספר לי איך פתר, או באם למישהו יש רעיון לפתרון.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  13. שלום לכולם, לא בטוח שזה המקום אבל זה הכי התאים לי מבין האפשרויות אני מחפש הזמנה לאתר http://www.tvtorrents.com. אם מישהוא מוכן לתת אז בבקשה לשלוח למייל shlomovsegev@walla.com תודה שגב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by menahem2009,

יש לי מחשב נייד MSI CR500 ומסומן לי בצהוב שמעבד עזר לא מותקן חיפשתי באתר דרייברים אין כלום אם מישהו יכול להביא לי דרייבר או פיתרון אחר אני ישמח תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by matanch,

שלום.. :JDownloader: יש לי בעיה עם התוכנה כל לינק שאני מוריד בהתחלה מוריד על מקסימום...ואז יורד באיזה 70%...והורדה לא יציבה בכלל ... לפעמים קורה גם שהוא נעצר ו מופיע לי מין אייקון כזה ליד הלינק כמו תמרור אין כניסה! אני מוריד משרת hotfile.com ויש לי גם חשבון פרימיום... יש לי אינטרנט של בזק 10מגה. מקווה שתוכלו לעזור לי.. תודה מראש מתן

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. עד לא מזמן אם ההיתי רושם שם של אתר בשורת הכתובות (נראה לי שזה נקרה URL) הוא היה נכנס לאתר או לחילופין פותח חיפוש בגוגל. אבל עכשיו שאני עושה את זה הוא שולח אותי לאתר finderactive.com , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פתרון שבאמת עובד אולי למישהו יש רעיון. נ.ב. אני מניח שזה סוג של מזיק שהשתלט על פירפוקס (מיותר לציין שבדקתי גם וירוסים וגם רוגלות). תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by avilan,

שלום אני צריך עזרה סרגל הכלים שלי באינטרנט אקספלורר 7 התהפך וכרגע הוא נראה ככה: יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט באנגלית. הכל היה רגיל ובסדר ופתאום הוא התהפך מימין לשמאל במקום שמאל לימין... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by khykkuh1990,

שלום לכולם.. יש לי מחשב וינ XP ואני מעוניינת לפרמט אותו.. קראתי המון מאמרים על איך ובכולם רשמו שצריך דיסקים של מערכת ההפעלה.. אז עשיתי סיור בבית ומצאתי כמה דיסקים.. ורציתי לדעת איזה מהדיסקים (שתכף תראו בתמונות) אני צריכה לא צריכה.. ומה סדר הפעולות של הדיסקים.. (כאילו באיזה דיסק להשתמש קודם ומה אחריו ובמה בסוף וכ"ו).. תמונה 1: http://imageshack.us/photo/my-images/593/dfbj.jpg/ תמונה:2: http://imageshack.us/photo/my-images/824/lyz2.jpg/ תמונה 3: http://imageshack.us/photo/my-images/713/o71s.jpg/ ועוד שאלה: קראתי שבמתישהו בפירמוט צריך להכניס מספר או קוד כלשהו שקשור למערכת ההפעלה.. אין לי דבר כזה.. האם זה חייב?ואם כן איפה אפשר להשיג?.. נ.ב. אני לא יודעת עם זה המקום הנכון.. ו…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום חברים, יש לי מחשב שמחובר למסך חיצוני שנמצא רחוק מהמחשב עצמו ואני לא יכול לראות אותו מהמחשב. אני רוצה אפשרות להציג mirror של המסך החיצוני על מסך המחשב כדי שאני אוכל לסדר עליו את המצגת שרצה עליו ולראות שהכל רץ שם בסדר. האם אתם מכירים תוכנה שכזו? תודה, רועי

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by ranyr,

אני רוצה לשלוח כמות גדולה של קבצים במיל בלי זיפ אני משתמש ביאהו והבעיה היא שאני לא יכול לצרף את כולם במכה אחת אלא אחד אחד (קובץ לחכות שהוא יעלה ורק אז עוד קובץ) יש איזה תוכנה שעובדת עם יאהו או איזה מיל סרבר שבו זה יותר פשוט???

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  21. אני מחפש בדחיפות תוכנה אשר יכולה למחוק ולצמצם כביכול למקסימום את מערכת ההפעלה. אני חושב שראיתי פעם תתוכנה הזאת איפשהו אבל אני לא זוכר את שמה הסיבה שאני רוצה אותה היא להאצת מחשב שעליו מופעלת מערכת של win xp כשהמחשב הוא בלי מעבד וזכרונות גדולים, ולמעשה כרגע מפעיל די בכבדות את מערכת ההפעלה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? או שמא יש למישהו פתרון יעיל יותר להפעלת מערכת ווינדוס xp על מערכת חלשה?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  22. בבקשההההההה

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by itzikcore,

תראו פירמטתי את המחשב.התקנתי וינדוס ויסטס 32. התקנתי את אימיול.עכשיו שאני בא להפעיל אותו יש לי את ההודעה הזאת. זיהוי מאובטח מופסק CRYPTOKEYS ניכשל באיתחול של.האימיול שאני משתמש בוא זה TLN eMule בוסטר 7.3 ואז האימיול עולה.אבל שאני עושה חיפוש ורוצה להוריד משהו. זה פשוט לא לוקח את ההורדה שעשיתי ומעביר אותה להעברה. אני לוחץ מאה פעמיים על אותו קובץ בחיפוש.שאני מגיע להעברה כלום לא שם. אין שם שום קובץ.בבקשה תעזרו לי. נב.למנהל אני מצטער אני לא ממש יודע מה לרשום כדי לא לקבל אזהרות. אז אם עשיתי שום פעם איזה משהו לא נכון.אז אל תחסום אותי בבקשה. כי אני בעצמי לא מבין אם זה נכון או לא פה.

24. הבעיה היא כזאת: יש בערך 4 ג'יגה תפוסים בדיסק (מתוך 27.9) אך הווינדוס רושם במאפיינים שהכל תפוס חוץ מ120 מגה שהוא מראה שפנויים. לאן נעלם המקום הפנוי? לא הגיוני ש22 גיגה נעלמו.. *הדיסק מחולק לשני מחיצות אבל לא בטוח שזה מקור הבעיה כי עד לפני מספר חודשים הכל היה תקין. עם למישהו יש מושג מה מקור הבעיה אז שיכתוב בבקשה...

• 8 תגובות
    • 484 צפיות
  25. התקיעות מובילה לזה שאי אפשר כמעט לכתוב כל הקשה של אות לוקח כמה שניות. מישהו מכיר בעיה כזאת? יש פתרון? תודה רביב

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים