עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by roma,

שלום רב! מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך משתמשים בתוכנה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Xilver,

אהלן חברייה =] בעל החברה ביקש ממני לעצב להם עיצוב חדש, והסכמתי אז הנה התוצאה: http://www.fps.co.il/picture.php?id=1156793941.gif אשמח לתגובות

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by yoxo,

שמתי לב שהדפדפן של גוגל מהיר מאוד ואני מתכנן להפוך אותו לדפדפן הראשי במחשב. השאלה- איך הדפדפן בקשר לאבטחה (וירוסים אתרים מסוכנים וכו')?

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by IG,

שלום לכולם, אני רוצה לשנות את הסיומת של קובץ FLAC לFLA (כי מסיבה כלשהי זה אמור לפתור את הבעיה שהנגן שלי מסרב לנגן את הקבצים האלה) איך למען אללה, מוחמד וצ'יזס קראייסט אני עושה את זה בWIN 7? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Crazy Timmy,

התוכנה מסרבת להפתח ודורשת שאני ירכוש אותה הבעיה שאפילו 30 יום היא לא נותנת לי בשביל שאני לפחות יכול לבדוק תמקלט שלי אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  6. Started by Tomerm,

היי. כנראה לחצתי על משהו לא נכון בעת גלישה באינטרנט... בכל אופן הבעיה היא שעכשיו כאשר אני משוטט באינטרנט ולוחץ קליק ימני של העכבר על התמונה או על כל מקום בדף האטינטרנט, לא מופיעים לי התפריטים הרגילים ואפשרויות הרגילות כמו COPY PASTE וכו, כאילו הקליק הימני לא פעיל בכלל. זה קורה כמובן רק בגלישה באינטרנט ורק ב IE מה עשיתי ? איך פותרים את זה ? אנא הושיעו.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  7. אני רוצה להחליף מחשב כיוון ששלי מראה סימני סוף חיים. כיצד ניתן לצרוב (על מנת לשמור )בבת אחת את כל הדואר שהצטבר לי בתיקיות באווטלוק אקספרס. ניסיתי למצוא דרך ואני מצליח לשמור רק כל דבר דואר בנפרד ויש לי מאות אם לא אלפי דברי דואר ששוכבים בתקיות ואיני רוצה שיאבדו לעד. שמירה כל פריט ופריט תיקח לי המון זמן ואין לי סבלנות. יש רעיונות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by orengore2,

שלום אני משתמש בתוכנה BSPLAYER כדי לראות סרטים ושמתי לב שכשאני רואה סרטי HD, עוצמת השמע מאד נמוכה. ומכיוו ןשהרמקולים שלי בטלווזיה לא חזקים, לא שומעים חזק. יש לציין כי סרטים רגילים ומיס אין בעיה. המחשב מחובר מיציאת האוזניות (נייד) לטלוויזיה על בננה רגילה. אני משער לעצמי שזה קשור לקידוד הסרט? נכון? יש מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by triple_maxim188,

יש לי סוס טרויני באינטרנט אקספלורר איך אני יכול למחוק אותו

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  10. Started by edi17,

שלום רב לכולם! הבעיה שלי היא כזו: כשאני מנסה לעשות live Update ל- אנטיוירוס... הוא מתחבר לשרת אך כותב שקובץ catalog לא נמצא!!! מה הבעיה? האם התקנתי משהו לא טוב? אשמח אם תציעו לי פתרונות!!! אדי

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by blabla2002,

אני צריך עזרה, יש לי 200 שמות באקסל ויש לי פורמט לתעודה בוורד, אני רוצה ליצור מסמך וורד עם 200 עמודים שבכל עמוד תיהיה תעודה עם שם אחר מקובץ האקסל, יש דרך לעשות את זה אוטומטי?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  12. תמיד עיצבן אותי שאני בא לשורת הכתובת של הדפדפן ומתחיל להקליד את הכתובת, לוחץ אנטר ומסתבר לי שהקלדתי את הכל בעברית ואז אני מקבל איזה דף חיפוש בגוגל שמן הסתם לא מוצא כלום. (נניח שניסיתי להיכנס לנענע הקלדתי '''ץמשמשץבםץןך לוחץ אנטר ומקבל את הדף הזה). בקיצור נמאסה עליי התופעה והחלטתי לשים לזה קץ. התוסף הבא הופך את האותיות העבריות לאנגלית כאשר לוחצים אנטר(זה קורה כמובן רק ב-AdressBar) הורידו את הקובץ טקסט. שנו את הסיומת שלו ל-xpi, גררו אותו לפיירפוקס ותתקינו כרגיל. התוסף מבוסס על תוסף שעשה איזה רוסי בשנת - 2003 ככה שהיא אמורה לעבוד בסדר אבל בכל זאת אם יש בעיות או הצעות אני אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by LeM0n^,

אני צריך תכנה שיכולה לצרוב DVD, כלומר סרט ולערוך את כל מה שמסביב. לפי הידוע לי לצרוב סרט DVD זה לא כמו לצרוב רגיל אלא זה מחולק ל-VOD וכאלה, השאלה אם יש תכנה שאני יכול לערוך ולצרוב את הסרט שלי ולאחר מכן לראות את זה ב-DVD הבייתי שלי.

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by dudi2002,

הורדתי word. אני רוצה להיכנס לתוכנה ואני רואה שהאייקון שלה הפך להיות ברירת המחדל של windows ולא עם הציור הזה של ה-w הכחולה (כמו של תוכנת word). איך אני מחזיר את האייקון הכחול של word?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  15. Started by kobibo,

קניתי לילדי תוכנת לומדה וברצוני לשכפל אותה לצורך גיבוי ,אך כשנסיתי לשכפלה והכנסתי את התקליטור המשוכפל קבלתי הודעה שיש צורך להכניס את הדיק המקורי. נסיתי לשכפל אותה באמצעות CloneCD וגם באמצעות ה Alchol120 ושום דבר לא עזר תמיד קבלתי את אותה ההודעה שיש צורך להכניס דיסק מקורי. רציתי לדעת : א. האם ישנה תוכנה אחרת שיודעת להתמודד עם תקליטורים מוגנים ( לא DVD ) ? ב. בתוכנת הAlchol120 מצוינות כמה הגנות שהתוכנה יודעת לזהות כיצד ניתן לדעת איזו הגנה נמצאת בתקליטור המקורי כך שאדע אולי מה לבחור ב Alchol120 ?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by shaithebest,

שלום חברים אני מנסה להוריד מאינספור לינקים את daemon tool ולא מתקין לי על ויסטה בהתקנה נתקע ואומר שטויות שלcompability למישהו יש אולי לינק שיודע שזה עובד על ויסטה?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  17. צריך תוכנה טובה לבדיקה של תקינות ספק כח

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  18. שלום, בתיבת ה-SPAM ב-GMAIL שלי אני מקבל "הזמנות" לצ'אטים עם בחורות בחו"ל ו/או קישורים לאתרי פורנו והכרויות בחו"ל . הנושא מציק מאחר שקיבלתי "כאילו" תגובה מבחורה שהתנהגתי איתה בצורה לא הולמת , יתרה מזאת אחת מההודעות אף נחזתה שכאילו אני שלחתי אותה לעצמי . אני כמעט ואיני צורך פורנו במחשב והעניין מציק , יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך מתמודדים עם זה? אודה להתייחסותכם,

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  19. שלום יש לי סרט במחשב שאני רוצה לראותו ב DVD שיש לי. ה DVD אינו קורא DIVX. איך אני צורב את הסרט בנרו (האם אפשר גם לצרוב כתוביות?) כדי שאוכל לראותו ב DVD? (מקווה שזה קשור לפורום הזה תודה לעונים

20. מה לא ניסיתי?! אדאוור סי , אדאוור במצב בטוח,נורטון,מה עוד נשאר?! מה עליי לעשות כדיי להעיף את הדבר המעצבן הזה? זה מחייב פירמוט? אעעעעע אני נואש (ואני מקווה שפתחתי תנושא בפורום הנכון ) תודה רבה רבה מראש :] נ.ב זה שזה שולח לכל הרשימה לא מעניין אותי זה פשוט מאיט לי תמחשב

21. Started by zaroor,

שלום יש לי בעייה מוזרה כאשר אני מתקין תוכנת וירוס פנדה טיטניום 2005 היא משנה את שורת המשימות לסגנון WIN XP (הצבעוני) ולאחר מכן אם אני משנה חזרה לקלאסי של WIN (הרגיל) הוא נשמר ואם מכבים ומדליקים את המחשב מספר פעמים ..אבל שאני מכבה את המחשב בלילה עד למחרת ואז שאני מדליק שוב משתנה לWIN XP (הצבעוני) כאשר אני מסיר את תוכנת הוירוס זה לא קורה דיברתי עם התמיכה שלהם הם לא יודעים מה הפתרון ואמרו לי לשאול את microsoft דברתי איתם והם אמרו שזה לא הבעייה של ה- WIN רק של התוכנה....מה לעשות??... אגב במחשב השני זה לא קורה

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  22. באיזה קטגוריה ב EVEREST אני יכול למצוא איזה סוג של ספק כוח יש לי ?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  23. פירמטתי עכשיו את המחשב והתקנתי u torrent ,ברגע שאני מגביל את האפולווד המהירות צונחת ל-0 כנראה בגלל שמי שבה את המוד עשה הגבלת בדיוק כמו שיש באימיול. אני לא רוצה להשתמש בנט לימיטר,איזה מודים של ביטורנט יש שהם טובים ואין להם את הדבר המעצבן הזה שיש ב u torrent ?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by R9800P2,

יש לכם איזה תוכנה של מספרי טלפון? בעברית שאני יוכל לישמור את כול המספרים

25. Started by elior021,

היי מישהו מכיר את הוירוס הזה ששלוח לינקים לכל העולם דרך הצאט של הפייסבוק ויכול לתת לי קצת פרטים על זה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.