עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אתה מכירים שכשאתם פותחים איזהשהוא סרטון ברשת לא ניתן באמת לשמור אותו אלא קובץ asf או משהו בסגנון בגודל של כמה KB ואז אתם פותחים ב MEDIA-PLAYER והוא בעצם מתחבר לרשת וזה עובר ב Broadband או משהו כזה ? בקיצור אני רוצה לשמור את זה בגודל מלא ושזה ירוץ גם אם אני לא מחובר לרשת יש למישהו פתרון ?

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  2. Started by darkman,

קראתי לפני שבועים בעיתון מעריב שיש תוכנה במתלבשת על ה LINUX ומשמשת את המחשב בתור VIVO(כמו YES MAX) התוכנה הופכת את הלינוס לסביבת עבודה מאוד נוחה אם תפריט שבעזרתו את משתלט על המחשב בקלות, כדי לשלוט במחשב כמו VIVO השאלה האם מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה בווינודס ואם אפשר את השם של התוכנה שאיזה שנתתי תדוגמא (אני אידיוט לא שמרתי את העיתון)

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  3. יש לי BSPLAYER PRO V.1.22 ניסיתי דרך "אודות" אבל אין מקום לרישום SN

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by דרומי,

אהלן לכולם, יש לי בתיקייה של EMULE,בתוך תיקיית TEMP קבצים,שנקראים MET ו PART,עכשיו קבצי ה PART לוקחים כל אחד איזה 600-700MB וכאלה יש לי יותר מעשר! יש לי איזה 8-9GB תפוס על ידם! מה זה?זה הדברים שנמצאים בהורדות או מה?האם אני יכול למחוק אותם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by LI,

שלום וחג שמח, אני מקווה שהשאלה שיש לי קשורה לפורום הזה- יש לי קובץ ווידיאו של הופעה כלשהי ואני רוצה לצרוב רק את פס הקול שלה. איך אפשר לעשות את זה? LI

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by GIGATAK,

יש לי בעיה עם תוכנות שיתוף קבצים שההורדה לא מתחילה ואיטית, מה אני צריך לעשות? (יש לי WIX XP PRO)

• 5 תגובות
    • 470 צפיות
  7. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

התוכנה שהורסת מחשבים, נשארה אותו הדבר גם היום? תודה.

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by O.G.D 2k5,

מישהו מכיר תוכנה להקלטת סאונד בפורמט WAV או MP3 ממיקרופון או מהמחשב עצמו חוץ מהמקליט של וינדוס????

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שולחים לי לינק נגיד במסנג'ר, ושאני לוחץ עליו לא קורה כלום ! אני חייב להעתיק את הלינק לIE ולפתוח אותו ככה.. זה מאוד מעצבן. אולי כי הIE לא מוגדר כדפדפן ראשי ?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אם אפשר בבקשה המלצה על שני תוכנות(או אחת שיש לה את שני הדברים שאני מחפש) שבהם 1) אני יכול לתכנן ולעצב דברים בשלושה מימדים 2) תוכנה שאפשר לעשות דברים כמו MAYA תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by DarkSight,

שלום לכולם אני מנסה לבצע שיחת וידאו במצלמה או להיכנס להגדרות של המצלמה דרך מסנג'ר 7 וההודעה שאני מקבל אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך כיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשיחת וידאו או עם תוכנית אחרת הקטע הוא שהמצלמה כן עובד באשף כונון במסנג'ר ורואים הכל וגם בתוכנות אחרות היא עובדת אבל שאני מנסה להיכנס להגדרות או מנסה לבצע שיחת וידאו היא לא עובדת לי ומתי שאני מנסה לבצע את השיחת וידאו אין שום תוכנית אחרת שהמשתמשת במצלמה למישהו יש רעיון מה הבעיה??!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by DarkSight,

טוב יש לי חבר שפשוט לא מסתדר עם אנגלית ויש לו ווינדוס פרושיונל שהותקן במקור באנגלית ולאחר מכן הועבר לתמיכה עברית מלאה אף על פי כן תוכנת ה netmeeting שאני ממש לא מבין מה אכפת לו ממנה נשארה באנגלית האם יש דרך כלשהי להפוך אותה לעברית? חיפשתי באינטרנט גירסה של התוכנה ובעברית ולא מצאתי.. וגם נסיתי דרך lingoware שלא הביאה לשום פתרון למישהו יש רעיון כיצד להפוך את התוכנה לעברית?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  13. אני צריך תוכנה שתעזור לי לשנות את הגודל של מספר אנימציות מסוג gif בו זמנית (batch) מישהו מכיר תוכנה כזו ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by Chronick,

שלום, יש לי 2 שירים MP3 אני רוצה לקחת חלק משיר ראשון וחלק משיר שני ולחבר אותם לקובץ חדש אם מישהו יודע כל מיני תוכנות שמבצעות פעולה זאת אשמח לקבל שמות התוכנות

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום חבר שלי פתח בשבילו ערוץ במירק בשביל אתר שני בונה עכשיו הבעיה שיש לו הופ קבוע ואנכנו לא יודעים אך לעשות שגם לי היה הופ קבוע מהוא יכול להסביר לי אך אני עושה שהיה לי הופ קבוע תודה מראש

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  16. תסתכלו בתמונה מתוך משחק ותראו שיש שם כאילו ה FRAPS עובד אבל לא מצאתי זכר אליו [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by tsvika,

שלום! יש לי קצת בעיות עם התוכנה. אני לא מצליח להתחבר.. בחלון שבו אני אמור להכניס שם משתמש וסיסמה אני לוחץ OK והתוכנה לא מצליחה להתחבר הסבר: לאחר כמה שניות של נסיון התחברות מופיעה ההודעה הבאה: ולאחר שאני לוחץ OK מופיעה ההודעה הבאה: וכן, ווידאתי שאני מחובר לאינטרנט ויש לי חשבון ג'ימייל למישהו יש נסיון עם התוכנה ויכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  18. יש לי firefox ואני רוצה להתשמש ב composer מבלי להוריד את מוזילה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  19. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני מחפש תוכנה ליציאת אנימציות ופלאש. עשיתי חיפוש ומצאתי תוכנה מומלצת שנקראת CoffeeFire41.exe, אבל הקישור אליה לא עובד. המלצות וקישורים? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by Wood-Elf,

קיבלתי מחבר דיסק ובו התקנה של דבר מסויים. יש לו נורטון אנטי ווירוס (נדמה לי 2004), והוא אמר לי שבזמן ההעברה למחשב שלו (צריך להעביר קודם למחשב), קופץ פופ-אפ ואומר כי נמצא ווירוס בלה בלה, ושהנורטון מחק אותו. הוא הזהיר אותי מראש ואמר לי לבדוק האם הנורטון מוצא ווירוס. העתקתי הכל וכו', וגם לי קפץ פופ-אפ, וכתב כי נמצא ווירוס בלה בלה וכו'.. ואז הוא כתב שהנורטון לא היה מסוגל לתקן את הקובץ... אז מחקתי את כל מה שהעתקתי, והרצתי בדיקה על הדיסק של הקבצים. מצא לי שישה ווירוסים (אותו ווירוס בקבצים שונים). לא הצליח לתקן אותם. אמרתי לו לבודד. לא הצליח לבודד. אמרתי לו למחוק ולהשמיד. גם את זה לא הצליח לעשות! עכשיו אני תקוע עם הווירוס הזה שאין לי מושג בכלל מה הוא עושה, ואני לא יכ…

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  21. אני מחפש תוכנה שמאפשרת ניגון של קבצי MP3 ו/או WAV במהירויות שונות (כלומר קצב השמעה של 0.5, 1.25, 1.5 , 1.75 , 2), אבל חשוב שהתוכנה תשמור על קול המקורי לא תעוות אותו (שלא ישמע כבד באיטי או ציפציפ במהיר). ב media player זה קיים אבל זה כן מעוות (מה שמוזר שמתי שזה פס קול של קטע וידאו הוא לא מעוות את קול כאשר מעלים מהירות). בנוסף אם קיים בין אם בתוכנה הזאת ובין אם באחרת, אני רוצה שהיא תמיר את הקובץ להיות מהיר יותר באופן קבוע (למשל שאוכל לצרוב על CD רגיל לשמוע). {הערה: רצוי שתהיה ידידותית למשתמש למרות שאני מוכן גם לסבול} חג שמח לכולם ותודה לעוזרים, טל

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by Booooome,

כאשר אני רוצה להמיר בבת אחת כמה קבצי AVI ל- DVD, התוכנה היחידה שעושה authoring בקלות היא nero vision express, אשר יודע לצרוב ישירות על ה- DVD וכך כל קובץ AVI מקבל רצועה משל עצמו (nero גם יודע לייצר פרקים בתוך הרצועה). הבעיה עם nero היא, שהוא לא יודע לסנכרן תרגום עם קבצי ה- AVI. האם ישנה דרך לייצר קובץ AVI כך שיכיל כבר את תרגום (או רק mpeg יודע להכיל תרגום?) ואז כך מה שישאר הוא להזין את קצבי ה- AVI הללו ל- nero? לחילופין, האם ישנה תוכנה שיודעת לקחת קבצי AVI להמיר אותם ל- VOBים תוך שהיא מסנכרת תרגום?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. מחפש תוכנה לעריכת html אשר תומכת בעברית ישר בלי צורך להגדיר בכותרת

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by overload,

אני רוצה להפעיל את הדמו של קולין מק ראי 2005 על הGF4MX440 שלי. מה אני צריך לעשות בתוכנה הזאת אחרי שמצאתי את הקובץ EXE של המשחק? עשיתי RUN וזה לא פעל. ניסיתי גם את "סטאר ווארס-רפבליק קומנדו" להפעיל וזה לא פעל.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים