עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקיעות מובילה לזה שאי אפשר כמעט לכתוב כל הקשה של אות לוקח כמה שניות. מישהו מכיר בעיה כזאת? יש פתרון? תודה רביב

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  2. ישנם אתרים שלא תומכים בדפדפנים האלה וכשנכנסים לאותם אתרים לא רואים חלקים מדף האינטרנט. האם יש פתרון לבעייה הזו?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  3. תאכלס מה הכי פחות ... כי האקספלורר תופס לי 30K~

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  4. Started by shabis,

לאחרונה התקנתי מצלמת רשת ההתקנה נעצרה באמצע עם הודעה שהדריבר המצורף לא מתאים לSP2 בכל רחבי הרשת לא מצאתי דרייבר למצלמה נא עזרתכם פניתי גם לחנות אני מניח שפה אקבל תשובה מהירה יותר TEAC MX-6 מצלמה 1.3 מגה פיקסל AMD 5200 , 2GB, 250GB, ASUS M2N-X WIN XP SP2 PROFESSIONAL

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. Started by alexg1,

בהמשך לשאלתי הראשונה לגבי הפעלת יישומי דוס ב-XP. אני יודע שב-98 אפשר לעשות דיסקט איתחול. האם ב-XP אפשר גם? והאם ניתן יהיה לראות דרכו Partition בפורמט Ntfs? 8)

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  6. Started by liad_digi,

שבוע טוב לכולם, החלפתי מחשב ושחזרתי את המייל שלי.הבעיה כל המיילים שהיו בטיוטות נמחקו. יש מה לעשות? נ.ב המחשב השני מת.

7. Started by J0n1,

עשיתי דף רגיל שבכל עמודה יש נתון אחר, ופרטים לגבי הנתון, משהו ממש פשוט בלי אף נוסחה, לדוגמא: תל אביב ירושלים 544 12 423 65 וכך הלאה. יש אפשרות שהוא לא יתן לי לכתוב את אותו נתון פעמיים? לדוגמא אם כתבתי מתחת לתל אביב את המספר 123, אז שלא יתן לי לכתוב שוב (בת"א) ויש אפשרות שהוא יסדר לי אוטומטית כל פעם שאני מכניס נתון מA לZ? תודה

8. Started by HardWareNik,

אני זקוק לפאצ' ל-overnet שיעשה אותו pro. אמרו לי שזה יכול לשפר ממש טוב ת'מהירות. ואין אין פאצ' אז הגדרות אופטימליות או משהו כזה,אני ישמח לקבל את שניהם. נ.ב. אני חדש אז שלום ;D

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  9. שלום לכולם, אני חדש בפורום, אני מקווה שאין פה איסור לדבר על תוכנות שיתוף, אני בכל מיקרה חדש ואני לא בקיא עם החוקים אז בבקשה אל תשימו לי באן מנהלים (-: השאלה שלי היא כזו - יש לי ראוטר והבנתי מחבר שזה פוגם בשיתוף הקבצים באימיול ושהתוכנה לא תפעל כראוי ותמצא את כל הקבצים שבשרת - מה שרואים באימיול ויזואלית ככיסוי שחור על העיניים של החמור. חבר שלי אמר שיש הגדרות שמסדרות את העניין ושאני צריך לשאול אנשים עם יותר היכרות עם התופעה. יש פה כאלה? אני אשמח לעזרתכם, תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  10. Started by hidday,

החלפתי מחשב ובהתקנת ה-נורטון אנטי וירוס דורשים את ה-product key ,שלי בן 29 ספרות ולא מתקבל- מפנים אותי לתמיכה שם אני מקבל קוד של 30 ספרות שלא מפעיל את התוכנה- ואז דורשים לבצע קנייה חוזרת-מה עושים??? ???

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  11. Started by Burned,

כמו בכותרת.. השתמשתי ברשמקול וזה עובד אבל צריך לחדש כל 60 שניות..

12. אני רוצה לשנות תמונה בפרופיל ושכחתי מאיפה מורידים את הקישור לתמונה זאת תוכנה עם ציור של FROG צפרדע מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  13. Started by Little SAVAGE,

שלום, יש לי קבוץ pdf רב עמודים, ואני מעוניין לפצל אותו למספר קבצים (למשל, את החצי הראשון להפוך לקובץ נפרד, וכן את החצי השני). מישהו יודע איך עושים את זה? אשמח לתשובות. עמרי.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  14. Started by Or1994,

יש לי בעיה מוזרה בFF. היום גלשתי באינטרנט ופתאום באמצע הגלישה התחילו להיפתח לי מיליון לשוניות והדפדפן נתקע לגמרי. סגרתי אותו דרך ctrl-alt-del ואז כשניסיתי להפעיל אותו מחדש הוא עלה אבל ישר בהתחלה הוא נתקע. עשיתי ריסט וגם זה לא עזר ואני לא רוצה להתקין אותו מחדש בגלל כל התוספות שיש לי שם וכל הסיסמאות והסימניות. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

15. תודה רבה לעונים

16. היי, רציתי לרכז בת'רד אחד גדול את כל התוכנות שצריך בדיוק לאחר הפרמוט, לא קרה לכם שפרמטתם ומאוד רציתם פתאום איזה תוכנה ועדיין לא התחברתם לרשת, או שהתחברתם ושחכתם את שם התוכנה? כנזכר לעיל רציתי לרכז את כל התוכנות הדרוש ממש לאחר ההתקנה של המחשב, אני רוצה לשם דגש יותר על התוכנות ה"מיינסטרימיות" שמשתמשים בהם ביום יום ופחות תוכנות נישה כמו Photoshop , 3DsMax וכו' אני אתחיל ממספר תוכנות שבהתאמה נחלק את כל התוכנות לתתי קטגוריות כמו "צריבה","אבטחה", ISO Tools,(תוכנות) שיתוף קבצים\הורדה שונות וכו' טוב, אני אתחיל: WinRAR Nero 6.6 (או 7) ACDSee PhotoManager (או Power PACK עם רוצים גם עורך תמונות פשוט) Emule\Bittorrent\FlashFXP\Whatever ICQ MSN MESSENGER MV2 Player ו\או VLC Player אנט…

17. Started by DakloN,

שלום מישהו מכיר תוכנה מיקצועית לעריכת וידאו בשם מאיה...? אתם יודעים מה השם המלא?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  18. Started by Little SAVAGE,

שלום לכולם, אני משתמש בצורב DVD של חברת LG, ובתוכנת צריבה של NERO. בכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק DVD שתכולתו 4.7 ג'יגה, אני מקבל הודעת שגיאה בה רשום שאני יכול לצרוב רק עד 4.4 ג'יגה. איך זה יכול להיות, אם רשום במפורש על הדיסק שתכולתו 4.7 ג'יגה?! מישהו נתקל בבעיה? אם כן, איך פותרים אותה?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  19. איך אני קובע שיוכלו לראות את השירים שאני שומע בווינאמפ במסנג'ר?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  20. נניח שיש לי תיקייה מסויימת המכילה כל מיני קבצים שאני רוצה לחסום את הגישה אליהם ע"י נעילת התיקייה עם סיסמא, כך שרק אני אוכל לצפות בקבצים ולנעול את התיקייה. אני רוצה סיסמא שתשמור על התכנים. מישהו יודע איך לעשות זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  21. Started by miki891,

יש לי צורב DVD, אני היתקנתי תוכנה Nero חדש בגירסה 6.3.1.12 והבעיה היא כשאני רואה התוכנה מזהה דיסק בגודל 4.5GB ולא מזהה גודל של תקליטור מקורי 4.7GB. אני בדקתי הגדרות בתוכנה נרו, נסיתי לשנות מספרים בדקות 80 דקות או 90, 99. שום דבר לא משתנה. עדיין נישאר בגודל 4.5GB. איך פותרים אתהבעיה הזאת? מה עושים? בתודה מראש מיקי

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  22. אני מכין צילצולים לפלאפון, ולכן יש צורך בתוכנה מדוייקת, שאפשר לשלוט על השניות. ניסיתי את mp3 knife and mp3 cutter אבל בשתיהן השליטה על השניות היא באמצעות באר מעצבן. תודה.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  23. Started by Knopix,

פתחתי אם אקסל יש תוכנה אחרת שיודעת לפתוח את הקבצים בצורה יותר מסודרת וקריאה? תודה

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  24. http://img339.imageshack.us/img339/9963/photo0199pj3.jpg יש אפשרות לתקן את התמונה הזאתי? לנסות להוריד אכשהו ת'פס ושזה יראה נורמאלי? מי שיודע,בבקשה שינסה אני מתחננת כי אני ניסיתי-ללא הצלחה. תודה מראש,זה דיי דחוף לי.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  25. Started by ariel007,

שלום חברים, אני מחפש תוכנה חינמית להעתקה של תקליטורי DVD למחשב ולדיסק און קי, כך שאפשר יהיה לצפות בהם ישירות במחשב, רצוי בקובץ AVI או מה שלא יהיה שנגן כמו המדיה פלייר של וינדוס XP יוכל להפעיל. חיפוש כללי בגוגל לפי Free DVD Ripper נותן הרבה תוצאות, אבל אני אשמח להמלצה ממישהו שמכיר תוכנה טובה שהתנסה בה במקום שאני אוריד סתם משהו לא ידוע.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.