תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני כבר הרבה זמן חווה בעיות קשות עם Video Conference עם אנשים ב - MSN Messenger ! קודם כל, רוב הזמן הוידאו לא פועל רק הסאונד, ובפעמים שהוידאו פועל, הסאונד לא פועל. בקיצור, מה לא ניסיתי, להוריד את ה Firewall של Norton Internet Security, להתקין את הגירסא הכי חדשה של מסנג'ר, להתקין מחדש את המצלמה ( Logitech Quickcam Pro 4000 ). שום דבר ! יש למישהו עצה ? או אולי המלצה על תוכנה טובה באמת ל - Video Conference ?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת גרפיקה תלת מימדית שאפשר לבנות איתה שכונות חנויות וכל הדברים האלו [אם יש אולי בעברית]תביאו לי שם של תוכנה ואני כבר אלך לקנות אני רק רוצה המלצה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
מראש אני מצטער על הכותרת הנכה, לא עלה לי משהו יותר טוב בראש לכתוב בכל אופן, קורה לי במספר אתרים כבר שכשאני מנסה להיכנס אליהם (למשל vgames.co.il) הדפדפן (IE) מראה דף לבן חלק לחלוטין ולמטה כותב "done" כאילו שהוא סיים לטעון את הדף אגב, בפיירפוקס הבעיה לא קיימת עם אותם אתרים (ואל תגידו לי לעבור לFF, אני רוצה לפתור את הבעיה, לא לעקוף אותה איכשהו) מה שגם מעצבן אותי זה שזה כבר קרה לי פעם ואז תיקנתי את זה, אבל שכחתי איך... בכל אופן, תודה רבה למי שיעזור, כי זה ממש ממש מציק לי
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנת ניטור ללוח DFI של טמפרטורה ומתחים בסגנון MBM. רצוי שהתוכנה (אבל לא חייב) תשב ב TASKBAR כמו MBM. הצעות בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה שמאפשרת לגזור קטעים מסרטי MPG ו AVI, לערוך ולחבר?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניתקלתי בבעיה, גודל הכתב ב WORD מסרב להשתנות ונישאר כל הזמן על 12, זה קורה כאשר הכתב הוא עברי. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מהדיסק של ASUS דרייורים להכל חוץ מהקול. אני מתקין את הדרייורים של הקול המערכת מבקשת איתחול, לאחר מכן הוא מזהיר אותי שהדרייורים לא עברו בקרה של מיקרוסופט אני מאשר, אך הדרייורים בכל זאת לא עובדים. יש לי מארז של thermaltake מדגם swing, רשום בחוברת שאם הפנל לא תומך HD צריך לשנות איזה הגדרה בביוס האם זה ממשהו ממשי שבגללו אני לא מצליח להתקין את כרטיס הקול? הצעות יתקבלו בברכה תודה, HaimTS ****************** עריכה: נ.ב הורדתי מהאתר של אסוס 100 מגה בשביל סך הכל דרייור וגם זה לא עזר
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
האם יש משהו שהוא חלק מהתוכנה? אם כן, איך נכנסים? ואם לא, יש תוכנה מומלצת לזה?, עדיפות לחינמית.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני משתמש בoutlook express ומדי פעם מישהו שולח לי אימייל כשבמקום אותיות בעברית אני רואה ג'יבריש. למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום. יש לי סרט במחשב ששוקל בסביבות 650MB "סימה וקנין מכשפה" למי שמכיר, ואני לא מצליח לראות כולם הפעלתי אותו עם המדיה פליר של הWINDOWS כרגיל והוא לא מראה לי את הסרט אך יש קול רגיל אני שומע את מה שאומרים, כל שאר הסרטים במחשב שלי והקליפים עובדים מה אני יכול לעשות בכדי לראות את הסרט הזה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני יודע שהיו כבר שאלות על זה אבל לא הצלחתי לקבל תשובה יש לי בעיה של LOW ID באימיול וגם זה לא ממש מוריד לי משהו ב Bittorrent יש לי ICS עם Switch זה ככה רק ב Client בבקשה עזרה...
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
קובץ AVI כבד.. אני רוצה לקודד את זה לMPEG3 או משהו שישקול פחות.. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש מחשב חדש בעיות חדשות .... קיצר התקנתי xp במחשב את הגירסה באנגלית עכשיו אני רק צריך להוסיף עברית עדי שאני לא יראה גיבריש ב איסיקיו או באתרים אנא עיזרו לי תודה נ.ב. על אילו תוכנות אתם ממליצים להורדת תוכנות ושירים (מותר בכלל לשאול )????? תודה לכל פניה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה די מעצבנת עם התוכנה הזו, בכל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ (לא משנה איזה) המחשב עושה ריסטרט. ניסיתי למחוק את חבילת הקודק שהייתה לי על המחשב, אבל גם זה לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה ויותר חשוב איך לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
מקשי הF7 עד F12 במקלדת שלי יכולים לתפקד כמקשים מיוחדים, אבל אני לא יודע איך להפעיל את האופציה הזאת. אני מניח שצריך להתקין איזשהו דרייבר. מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם. הורדתי סרט ובהתחלה בכל פעם שניסיתי לפתוח אותו התוכנה נסגרה (ניסיתי כמה תוכנות). התקנתי את חבילת הקודקים של Gknot ועכשו הסרט נפתח, יש קול אבל לא רואים כלום. בדקתי מה הקודק שבו הוא מקודד - xvid mpeg 4 והתקנתי את הגירסה הכי חדשה אבל זה עדיין לא עובד. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין קודק פאק חדש לא עזר. כל תוכנה לא משנה איזו -מדיה פליאר או ווינאמפ או ZOOM או מדה פליאר קלאסיק ארו ווט אבר לא יכולה להפעלי תקבצים האלה כי חסרים פילטרםי הם אומרות.......למישהו יש מושג בבקשה מה עלי לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אין כמו תמונה מקורית תוצרת הבית [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
כמה שיותר מפורט אם אפשר. תודה רבה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה, חינמית או לא, בשביל להכין טראקים טראנסים ושטויות... עד עכשיו השתמשתי ב Ejay ואני מחפש משהו יותר רציני. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אחרי מעמאץ ניכבד של בניית אתר, העלעת תמונות, הורדת תמונות למכשיר( סמסונג 944) אי יכולת צפיה בתמונות, כיווך תמונות, העלה והורדה של התמונות מחדש, סוף סוף הצלחתי להעביר תמונה מהמחשב למכשיר :yelclap: בכל מקרה - בגלל התעריף המוגזם של אורנג אין לי שום כוונה להוריד משם אנימציות - או מכל חברה אחרת - רוב האנמציות הם חרא בכל מקרה. והשאלה, האם מישהו יודע איך בניות האנימציות - שומרי מסך במכשירים, הם בסך הכל כמה תמונות שרצות ברצף, והאם ישנה תוכנה לבניית האנימציות האלה - שכמובן יעבדו במכשיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סגרתי את האי סי קיו דרך ה-task manager דרך הפרוסס ואחרי שהפעלתי תאיי סי קיו מחדש אין יותר תסימן של האישור יעני הוי הזה ולא הספקתי לראות מי זה היה יש דרך לשחזר לחזור אחורה שזה שוב יופיע לא נראה ...שאפשר אה? חשוב לי לדעת מי זה היה פשוט תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
לא מזמן היה לי איזה WORM במחשב שניקיתי אותו עכשיו כאשר אני הולך ל RUN או הפעלה איך שלא תקראו לזה ומנסה להיכנס לפקודות כמו cmd , regedit עולה מסך שחור קטן כזה ונסגר אחרי חצי שניה יש דרך לתקן את זה או לשחזר את זה או משהו? אם כן בבקשה תגיבו
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
שיצור איתי קשר באייסי : 165042626 או במסנג'ר : alik38@012.net.il
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-