תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום וחג שמח, אני מקווה שהשאלה שיש לי קשורה לפורום הזה- יש לי קובץ ווידיאו של הופעה כלשהי ואני רוצה לצרוב רק את פס הקול שלה. איך אפשר לעשות את זה? LI
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שירים MP3 אני רוצה לקחת חלק משיר ראשון וחלק משיר שני ולחבר אותם לקובץ חדש אם מישהו יודע כל מיני תוכנות שמבצעות פעולה זאת אשמח לקבל שמות התוכנות
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
התוכנה שהורסת מחשבים, נשארה אותו הדבר גם היום? תודה.
-
היי מה המצב?? רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שאפשר לעשות איתה את אותם הדברים שעושים עם מאיה -> maya תודה לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה אם אפשר בבקשה המלצה על שני תוכנות(או אחת שיש לה את שני הדברים שאני מחפש) שבהם 1) אני יכול לתכנן ולעצב דברים בשלושה מימדים 2) תוכנה שאפשר לעשות דברים כמו MAYA תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי firefox ואני רוצה להתשמש ב composer מבלי להוריד את מוזילה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום חבר שלי פתח בשבילו ערוץ במירק בשביל אתר שני בונה עכשיו הבעיה שיש לו הופ קבוע ואנכנו לא יודעים אך לעשות שגם לי היה הופ קבוע מהוא יכול להסביר לי אך אני עושה שהיה לי הופ קבוע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה ליציאת אנימציות ופלאש. עשיתי חיפוש ומצאתי תוכנה מומלצת שנקראת CoffeeFire41.exe, אבל הקישור אליה לא עובד. המלצות וקישורים? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שולחים לי לינק נגיד במסנג'ר, ושאני לוחץ עליו לא קורה כלום ! אני חייב להעתיק את הלינק לIE ולפתוח אותו ככה.. זה מאוד מעצבן. אולי כי הIE לא מוגדר כדפדפן ראשי ?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לבצע שיחת וידאו במצלמה או להיכנס להגדרות של המצלמה דרך מסנג'ר 7 וההודעה שאני מקבל אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך כיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשיחת וידאו או עם תוכנית אחרת הקטע הוא שהמצלמה כן עובד באשף כונון במסנג'ר ורואים הכל וגם בתוכנות אחרות היא עובדת אבל שאני מנסה להיכנס להגדרות או מנסה לבצע שיחת וידאו היא לא עובדת לי ומתי שאני מנסה לבצע את השיחת וידאו אין שום תוכנית אחרת שהמשתמשת במצלמה למישהו יש רעיון מה הבעיה??!
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעריכת html אשר תומכת בעברית ישר בלי צורך להגדיר בכותרת
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמאפשרת ניגון של קבצי MP3 ו/או WAV במהירויות שונות (כלומר קצב השמעה של 0.5, 1.25, 1.5 , 1.75 , 2), אבל חשוב שהתוכנה תשמור על קול המקורי לא תעוות אותו (שלא ישמע כבד באיטי או ציפציפ במהיר). ב media player זה קיים אבל זה כן מעוות (מה שמוזר שמתי שזה פס קול של קטע וידאו הוא לא מעוות את קול כאשר מעלים מהירות). בנוסף אם קיים בין אם בתוכנה הזאת ובין אם באחרת, אני רוצה שהיא תמיר את הקובץ להיות מהיר יותר באופן קבוע (למשל שאוכל לצרוב על CD רגיל לשמוע). {הערה: רצוי שתהיה ידידותית למשתמש למרות שאני מוכן גם לסבול} חג שמח לכולם ותודה לעוזרים, טל
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כתוצאה מטעות אנוש מביכה (לקח לחיים: לעולם לא לפרמט כוננים כששרויים במצבים של עייפות קיצונית) - פירמטתי את הפרטישן הלא נכון. (ב quick format). ניסיתי לשחזר עם Ontrack EasyRecovery 6 אבל זה לא מצא שום קבצים בכל אחת מאפשרויות השחזור שניסיתי (למעשה, זה מצא 11 קבצים כולם מ windows/temp), עם זאת כשניסיתי לשחזר במצב של שחזור ללא מידע על מערכת הקבצים, הוא מצא לי את כל הקבצים - הבעיה - שהם איבדו את השמות שלהם ואת המיקומים שלהם - בלאגן. 1) האם עשיתי משהו לא נכון? איך אני משחזר כמו שצריך בעזרת EasyRecovery 6? 2) האם יש תוכנות אחרות שיכולות לשחזר את זה? איך אני עובד איתן? כמו כן, אשמח לשמוע עוד טיפים ועצות אם יש. תודה מראש וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!!!! יש לי בעיה זה לא רוצה להשמיע לי על 5.1 אני ]שוט לא קולט למה .... הקטע שזה משמיע לי רק 2 רמקולים מתוך ה 6..... אבל לאומת זאת במדיה פלייר זה משמיע לי על 5.1 למי שהוא יש איזה שהיא דרך לסדר אתזה?.??....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שתי בעיות בתוכנות שונות שלא קשורות זה לזה. הבעיה הראשונה היא בנורטון 2005: התקנתי נורטון 2005 עשיתי את כל הרישומים שצריך, כמובן לא קניתי את התוכנה, אבל בכל אופן אני עשיתי עדכונים והכל, ופתאום יום אחד זה הפסיק להגיב, הנורטון פשוט עבד אבל לא הגיב, כלומר לא הצלחתי לעשות סריקות למחשב, ולא עדכונים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה?, הסרתי את הנורטון "מהוספה\הסרה" וזה לא עזר, חשבתי אולי להסיר אותו גם מהריג'סטרי, אבל אני לא יודע, מישהו יכול להפנות אותי בריג'סטרי היכן עושים זאת, זה יעזור להסיר אותו משהם וגם שוב "מהוספה\הסרה", ואז להתקין אותו מחדש במחשב? יש דרך אחרת לפתור את זה? בעיה שניה היא מדייה פלייר 10: לפני שלושה ימים התקנתי אצל חבר שלי את המחשב מחדש, כלומר פיר…
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל משהו איתה וזה תוקע לא רק אותה אלא את כל מה שמסביב ועד שאני מצליח לסגור את התוכנה התקועה לוקח שנתיים ובזמן בזה, המחשב חושב כמו משוגע כאילו הולך להתפוצץ והרצתי TASK MANAGER ולא מצא שום דבר חשוד.
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מעוניין להרציץ מ"ה וירטואלית כנראה windows 2000 (אם לא אז ME או 98SE) , על איזה אימולטור אתם ממליצים? VMware Workstation v5 או Virtaul PC 2004 ? מה היתרונות וחסרונות של כל אחד ? (מה לא ניתן לעשות בכל אחד מהם?) אם כבר מדברים אז יש לי מעבד P4 2.4GHZ 512 cash עם 768MB ddr266 עליו רץ מ"ה XP pro, האם צפיות בעיות עם אימולטור? כמה זיכרון להקצות לו 128 , 192 , 256 ? תודה על המלצות ועזרה, טל
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
תסתכלו בתמונה מתוך משחק ותראו שיש שם כאילו ה FRAPS עובד אבל לא מצאתי זכר אליו [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה להמיר בבת אחת כמה קבצי AVI ל- DVD, התוכנה היחידה שעושה authoring בקלות היא nero vision express, אשר יודע לצרוב ישירות על ה- DVD וכך כל קובץ AVI מקבל רצועה משל עצמו (nero גם יודע לייצר פרקים בתוך הרצועה). הבעיה עם nero היא, שהוא לא יודע לסנכרן תרגום עם קבצי ה- AVI. האם ישנה דרך לייצר קובץ AVI כך שיכיל כבר את תרגום (או רק mpeg יודע להכיל תרגום?) ואז כך מה שישאר הוא להזין את קצבי ה- AVI הללו ל- nero? לחילופין, האם ישנה תוכנה שיודעת לקחת קבצי AVI להמיר אותם ל- VOBים תוך שהיא מסנכרת תרגום?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני משתמש ב-PanitShopPro 9 ופוטושופ CS ואני צריך לכתוב באחת מהן בערבית. הבעיה היא שבערבית יש אותיות סופיות ותחיליות ויש חיבורים בין חלק מהאותיות איך שתי התוכנות לו עושות לי חיבורים ושמות רק אותיות סופיות. עליי לציין שבוורד אין את הבעיה הזו. יש למישהו פיתרון? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בשביל מה? אני תמיד סוגר את האימיול כשאני עובד על המחשב ושוכח להפעיל אותו בחזרה כשאני עוזב את המחשב... רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שתפעיל לי את האימיול כשהמחשב לא בשימוש 5, או 10 דקות... כמו שומר מסך - אבל שיפעיל את האימיול...
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לפני שפירמטתי את המחשב יכולתי לראות קבצי TEMP של האימיול במדיה פלייר כשהאימיול כבוי כמובן. עכשיו אחרי פירמוט התקנתי הכל כמו שהיה לפני אבל המדיה פלייר בכלל לא נותנת להכניס אליה קבצים כאלה, אני לא מבין מה קרה מה השתנה הכל אותו דבר כמו קודם. הקטע זה לא שהיא לא מנגנת היא פשוט לא נותנת להוסיף לplaylist. ??? עריכה: נפתר מצאתי את הבעיה..
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מישהו שלא ברשימה שלי שלח הודעה ולחצתי בטעות על איקס ולא הספקתי לראות את ההודעה (ב System Notice). אפשר לראות את ההודעה עוד פעם או לראות מי שלח אותה? יש לי אי סי קיו 2003b
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, אני צריך תוכנה שתיקח את הסרט, את הכתוביות, ותיצור משנהים קובץ (סרט!) אחד. עכשיו אני ממש מבקש שלא תיהיה מסובכת מידי שצריך לעשות מיליון פעולות והכל, יותר פשוטה יותר טובה. תודה מראש slim_shady . כל הקטע הזה בשביל לראות סרטים בDVD שקורא DVX אז אני צריך שהסרט גם יצרב בדיסק רגיל והכל...