תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי DOK בנפח 32GB הפכתי ל-NTFS.ונסיתי בדוס (CMD) בחלונות XP. לפרמט אותו.ולא היצלחתי.ולא נתן לי לפרמט אותו. כתבתי פקודה כך: format I:/fs:ntfs ולא עזר. האם יש תוכנה חינמי דרך חלונות XP לעשות פורמט ב- NTFS בדיסק און קי שלי? בתודה מראש מיכאל אני משתמש בחלונות XP PRO
-
- 8 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנת יומן למחשב שאוכל לסדר בה מערכת שעות של הלימודים כולל מקום להוסף תזכורות לשיעורי בית\מבחנים\אירועים וכו'.. קיים דבר כזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
1. אני צריך שם של תוכנה שמנקה את הרג'סטרי ב-99% מהזבל שיש לי ברג'סטרי (יש לי כבר את RegVac) יש עוד תוכנה טובה? 2. אני צריך שם של תוכנה שמוצאת ומוחקת תיקיות ריקות במחשב (יש תוכנה משולבת אם הכל הנקראת בתחילת שמה Ice) אך אני לא זוכר איך קוראים לה. תודה, VL.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הנה.הלוג,אני.מקבל.שגיאה.אחרי.הריבוט.הראשון: [04/07/10,12:03:07] Microsoft Silverlight: [2] Error code 1502 for this component means "The event log file is full. " [04/07/10,12:03:08] Microsoft Silverlight: [2] Component Microsoft Silverlight returned an unexpected value. [04/07/10,12:03:08] Microsoft Silverlight: [2] Return from system messaging: The event log file is full. [04/07/10,12:29:40] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Silverlight is not installed. ***EndOfSession***[04/11/10,11:50:36] Microsoft Application Error Reporting: [2] Error: Installation failed for component Microsoft Application Error Reporting. MSI returned error code 1603 [04/11/10,11:50:42…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לפני כמה חודשים חיפשתי תוכנה להעתקת קבצים אחד אחרי השני (שלא יהיה בו-זמנית כי זה מאט את המחשב בצורה קיצונית). קיבלתי כמה תשובות, ובדקתי את התוכנות ובסוף החלטתי להשתמש ב- TERA COPY. ככל שאני משתמש יותר בתוכנה הזו, אני מוצא חיסרון שמפריע לי יותר ויותר. החיסרון בתוכנה היא שלא ניתן להגדיר מראש מה התוכנה תעשה במצב מסויים (אם הקובץ קיים: לדלג/להעתיק עליו/לשנות שם כו'). בתוכנה TOTAL COMMANDER אפשר להגדיר זאת, אבל אבל לא ניתן לבצע "דלג רק על קובץ אחד" אלא "SKIP ALL" שבו משום מה הוא מדלג על כל הספריה. האם יש תוכנה כלשהי שבה אוכל להגדיר מראש מה יקרה אם...? תודה, מושיקו
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום היה לי לוח שמת עם ציפסט ישן על מערכת הפעלה SP2 לאחר שהחלפתי לוח חדש בעל ציפסט חדש(P41 הוינדוס עלה כרגיל ובמסך הפתיחה הוא התחיל לזהות את הרכיבים אחד אחד. לאחר שהוא סיים התקנתי את כל הדריבריים מהדיסק העשיתי איתחול לאחר שהמחשב עלה הוא התחיל לזהות את הרכיבים אחד אחד כאילו לא התקנתי כלום במחשב שאלתי.איך זה יכול להיות שלאחר שהתקנתי את כל הדריבריים בהפעלת המחשב מחדש הוא מזהה שוב את כל החומרה מחדש נ.ב טכנית אני יודע שלא ניתן להעלות את הוינדוס הישן על הלוח החדש אם יש למשהו רעיונות אשמח.כי אני לא מעוניין לפרמט את המחשב
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הבאתי עוד הרדיסק סתם להשואה מול ההרדיסק הנוכחי שלי איזה תוכנה תראה לי מי מהם יותר מהיר ?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי לכולם מישהו יודע איך להכניס את הפונטים בעברית לתוכנה הזאת שלא יראו גיבריש בשמות של שירים שכתובים בעיברית !!! תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי איזה תוכנה טובה שמסירה קבצים עקשנים שלא רוצים להימחק? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבו אוכל לדעת IP של מישהו אחר ולא את שלי
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך מורידים דרך גוגל HROME ב FTP תיקיות שלמות ולא קובץ קובץ
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי קניתי את הPRO 9000 ראיתי אותה בפעולה התלהבתי, מסנג'ר, וכו... ראיתי את אותה מצלמה אצל מישהו אחר בשידור... הבדל שמיים וארץ שלי נראית כמו מצלמה של שתי שקל ושלו מצוינת איך זה ההבדלים האלה מה צריך לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם!! מחפש תוכנה , שאני מוריד סרטים משחקים ומוסקיה יש תוכנה כזאת ששומרת את ההורדה במחשב ושאני מכבה תמחשב ומדליק לאחר כמה זמן ההורדה ממשיכה מבקש את שם התוכנה או לינ' תודה חבר'ה!!
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות רזולוציה של סרט מסוים כדי לאחד אותו עם סרט אחר לקובץ אחד. ניסיתי להשתמש בפילטר של VDub הresize, אבל משום מה שאני שומר הוא שומר את הסרט הישן פשוט עוד פעם ולא את הסרט המפולטר לרזולציה הרצוייה מה צריך לעשות? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה לזה. עריכה: יש לי עוד שאלה קטנה, האם ניתן לצרוב בפורמט SVCD על DVD (ושיראו אותו נורמלי, עם תפריטים והכל)
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום. קבלתי קובץ ממשהוא התקנתי ונוסף לי תהליך : "services" אפשר לדעת מה זה עושה? אני לא יכול לסגור את התהליך .
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם הLIST לפני שפירמטתי שמרתי LIST של השירים .... ועכשיו עברתי לXP והוא לא עובד לי.... מה עושים??
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
http://img98.imageshack.us/my.php?image=16dp.jpg זה סירטון שצילמתי מהפלאפון NOKIA 6280. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כאמור, תוכנה שיכולה להפוך את ה ID3 TAGS של שירים, ואולי גם אם אפשר את שמות הקובץ. והכי חשוב שלא יהיה איזה EXE ממקור לא יודע.
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש איזושהיא דרך לשמור אוטומאטית את ההודעות ב-אייסיקיו באינטרנט ? כלומר כל פעם שאני מקבל הודעה שהיא תישמר לא רק על המחשב בתוכנה אלא לעד באינטרנט ...
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
יש לי windows xp home adition, הורדתי מספר פעמים את הגוגל כרום, ההתקנה מסתיימת אני מקליקה על האייקון של הגוגל כרום אך הוא אינו מגיב. מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת אני רוצה ליצור אלבום מתנה לידידה... בכל מקרה לא מדובר באלבום תמונות, אלא מן ספרון קטן שיכיל גם תמונות אבל בעיקר מידע. לאחר מכן אני רוצה להדפיס את זה בבית דפוס. עדיף שהתוכנה תהיה פשוטה להפעלה, מן הסתם. מקווה שהייתי מספיק ברור
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
באיזה אתר שהייתי בו הופיעה הודעה של הFF שצריך להתקין פלאגין כדי שהמידע יוצג בלה בלה... קיצר ראיתי שזה ג'אווה אז התקנתי. אבל לא חשבתי שיהיה לזה תהליך שירוץ ברקע, ותיקית התקנה שגודלה 132MB (אחרי עדכון כלשהו). אני רואה שהפלאגין שהתקנתי מופיע פה. אז... אכן בשביל להציג אפליקציות ג'אווה צריך התקנה שגדולה פי כמה וכמה מהFF עצמו? אי אפשר לבטל את התהליך שרץ ברקע או דברים אחרים?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-