תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע משתמש ב speed fan לשלוט על 2 מאוררים אבל בקרוב אני מוסיף עוד מאוררים אז אני מחפש תוכנה שאיתה אני אוכל לשלוט בהם
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי בעיה בדפדפן הזה , הוא אינו מגיב למקשים Crtl + Shift לא הימניים ולא השמאליים...(שאמורים להפוך את כיוון הכתיבה מימין לשמאול ולהפך) בIE אין את הבעיה הזאת, יש למישהו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש הוא עובד מצויין אבל יש בעיה קטנה, יש תופעה מוזרה בתוכנות כגון EVEREST וFANSPEED, כאשר אני מעלה את ( HOME EDITION)EVERREST בשלב מסויים המחשב נתקע..... זה נראה לי קשור איך שהוא לסנסורים או הטמפרטורות שלא משדרים נכון.... וFANSPEED תוקעת את כל המחשב כשהיא עולה, מה זה יכול להיות.? חוץ מזה יש לציין אין שופ תקיעה בתוכנה או בעיה אחרת.... יש לי משיהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת בכמה אני יכול למכור מספר ICQ בעל 6 ספרות מספר מאוד קליט ונדיר (מיוחד רק של מקורבים לחברה) ואיפה עדיף למכור בשביל לקבל עליו כמה שיותר בארץ או בEBAY תודה
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את הfirefox אז מופיעה לי ההודעה הבאה http://img106.echo.cx/my.php?image=148915061497149214891491150814.png ניסיתי למחוק אותו ולהתקין מחדש איך עדיין הבעיה לא נפתרה גם יש לי בעיה בחלק העליון של הדפדפן בשורת החיפוש (גוגל ויקפדיה) נעלמו לי הסימנים של גוגל וויקפדיה ושאר מנועי החיפוש ונשאר לי רק סמל של זכוכית מגדלת תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מדובר בתוכנה יציבה, אפילו יציבה מאוד. אבל משו מטריד אותי... ברגע שאני מנסה לסגור אותה, היא קורסת. לא תמיד, אבל קרה לי כבר לא מעט פעמים, זה לא פוגע בתפקוד שלה. היא יכולה לרוץ ימים ולילות ללא שום בעיה, אבל ברגע שאני סוגר אותה לצמיתות, קופץ לו מסך חביב של פעולה לא חוקית, רק בסגנון קצת יותר מעודן. למישו זה עוד קורה?... הבטא, לעומת זאת, היתה קורסת מדי פעם. מסנג'ר 6 היתה יחסית יציבה.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא היה ממש פרום מתאים לשאול את זה אז אני כותב פה. יש לי בעיה בוינדווס\אינטרנט אקספלורר. כל הזמן נוצרות לי תיקיות של כל מני פירסומות ושטויות כאלו. בדרך כלל זה לא מפריע לי, אבל עכשיו יש לי עוד בעיה, כל איזה 10 דקות קופצים לי שתי פופ אפים. כמובן שהעפתי את כל מה שלא צריך מהסטארט אפ. עשיתי סריקות עם AD AWARE, SPY SWEEPER התוכנות וגם אני ידנית מוחק את כל התיקיות האלו מ PROGRAM FILES. אבל נראה לי אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב, או אולי מתחבר לאינטרנט הכל נהיה עוד פעם. ושום דבר לא עוזר נגד הפופ אפים האלה שקופצים, גם אם אני מוחק הכל ולא מפעיל מדחש את המחשב. עם מה אני כבר יכול ליסרוק או מה לעשות? כי להוריד POP UP BLOCKER זה לא הפיתרון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
יש לי את הבטא האחרון של MSN Messenger 7 ובחלון כאשר מפיעלים את התוכנה מופיעים 2 משתמשים, אחד שאני משתמש ואחד שלא, השאלה היא איך אני מוחק משתמש מהרשימה הזאת? ניסיתי לחפש קובץ או איזה נתון ברגיסטרי ששומר מידע על המשתמשים הרשומים במחשב ולא מצאתי, למישהו יש מושג? ??? (אני מדבר על ה PASSPORTS שמוגדרים לא על המשתמשים שאיתם אני מתקשר)
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
השגיאה הזאת משגעת אותי כל הזמן אני לא יודע מה לעשות ? הינה. אם תעזרו לי אני אודה לכם מאוד .
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה התחיל אתמול וקורה בשני המחשבים שלי. יש לי Trillian Pro 3.1 ובכל הפעלה הוא אומר לי "Trillian has encountered an error and must close" האם זה קורה גם לכם ? האם זה עוד פלאגין מקולקל ? ( אין לי פלאגינים נוספים מעבר לסטנדרטיים )
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מישהו פה המליץ על התוכנה הזאת SPEED FAN ונתן לינק אז הורדתי אותה והיא לא מראה לי את הטמפרטורות במחשב מישהו יודע למה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם יכולים להסביר לי איך אני משנה את ההגדרות שאני יוכל לצרוב מעל 700MB? תודה
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
הכוונה לתוכנה שאני אוכל להכניס לה URL להורדה, היא תוריד כמה שיותר מהר (עד כמה שזכור לי בין תוכנה לתוכנה יש גם שינוי בקצב הורדה), ושאני כמובן אוכל לעשות לה הקפאה והמשך מאוחר יותר. לפני כמה שנים השתמשתי ב DAP, אבל אני לא סגור על זה שהיא עדיין הכי טובה תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קראו וענו: מה הבעיה? הפעלתי סרטון (של ארץ נהדרת) וזה עלה אבל הסרטון עדין רץ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח Abit SG-71 ואני לא מוצא מקום ממנו אני יכול להשיג את התוכנה Abit EQ ניסיתי בהמון אתרים וכל התקנה לא פועלת אצלי (ברגע שאני נכנס יש file open error) חשבתי אולי אני לא מוריד גרסה נכונה או שהיא לא מתאימה ללוח המסויים שלי בקיצור, מה שאני מנסה לבקש זה קישור טוב להוריד את התוכנה שתעבוד עם הלוח שלי (אני מקווה שזה לא נוגד את החוקים). תודה.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני צריך להעביר סרט וידאו ביתי שעשיתי ממנו דיוידי, להעביר אותו לMPG או עדיף AVI אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
טוב החלטתי להתחיל את פרוייקט "קרן הכספים שלי" ולהכניס קצת כסף לקופה ;D אי לכך ובהתאם לזאת שהרבה אנשים בשכונה לא ממש בקיאים במחשבים החלטתי לנצל את העובדה ולהתחיל לעבוד כטכנאי מחשבים... חשבתי על כמה תוכנות שיכולות לעזור כמו תוכנות דיאגנוזה שונות... עזרים וכו'... אילו תוכנות אתם מציאים להיעזר בהם כדי להקל עליי ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בגירסה 3 אני לא מצליח.. אני מוריד את הסקין..שם אותו בתיקיה של skins בתוך התיקיה של ווינאמפ..ושאני מנסה לבחור סקין אין לי כלום...... ??? הורדתי עכשיו את ה5.0 החדשה בגירסת הלייט ואתו סיפור פשוט אין סקינים... מה עושים..? אולי אני לא יודע לשים סקין טוב? תודה
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לא מצאתי בגוגל...היה שמה זיבולים על אופניים בכל הכמה עמודים הראשונים.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את התוכנה היא תופסת מ100% מהמעבד ואי אפשר לעבוד איתה בכלל ושאני מתקין את הicq4 הוא לא מפעיל אותו ואומר לי שחייב להתקין את הגרסא החדשה יותר שזה אומר 5. אם מישהו יודע מה לעשות זה יעזור מאוד.
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לא ידעתי איפה לשאול את זה אז אני ינסה פה אני רוצה לקנות מחשב כף יד עם GPS מובנה או לחבר לו כרטיס GPS זה בשביל נסיעות בכל הארץ (עבודה) במיוחד בתוך ערים גדולות רציתי לדעת עם התוכנה שאומרת\מראה איך להגיע ממקום למקום עולה חשבון חודשי או כל תשלום אחר? ואם כן כמה זה עולה תודה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
מה שאני מחפש זה תוכנה שפשוט אני יכניס לתוכה כמות מסויימת של תמונות בגודל מסויים, והיא פשוט תקטין את משקל התמונות וגודלן למה שאני אקבע. קיים דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
הורדתי קובץ עם סיומת ISO - וכמובן ניסיתי לפתוח אותו עם ISOBUSTER - אבל הוא פשוט יוצר העתק שלו בפורמט אחר מבלי לפרוס את התוכן שלו , אחרי זה ניסיתי עם WINISO - אשר טוען שהפורמט אינו מוכר, ניסיתי לצרוב עם נרו אבל כלום לא עוזר - או לפחות ככה נדמה לי - מישהו יודע איה הפתרון ?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנה שעובדת עם קבצי ZIP. עכשיו אם התוכנה מזהה קובץ תמונה עם שם זהה לזה של הקובץ ZIP היא מציגה את התמונה כאשר לוחצים על הקובץ ZIP. הבעיה היא שיש לי בסביבות 2000 תמונות שמתוכן יש 300 עם שם זהה ל300 קבצי ZIP. מה שאני מנסה לעשות זה למחוק את התמונות המיותרות, שאין קובץ ZIP עם אותו שם, בלי לעבור קובץ קובץ. תודה
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-