עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by 111111,

השאלה בכותרת תודה.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by psycho killer,

צילמתי מרחוק אזור חשוך יחסית ואני לא רואה את האנשים שהתצלמו איך אני יכול להבהיר את התמונה באופן אחיד ?????

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  3. Started by Drek Boy,

היי הורדתי מהABC (ביטורנט) פרקים של סאוספארק ואני לא מצליח לראות אותם. ניסיתי מדיה פלייר, מדיה פלייר קלאסיק וקויקטיים פלייר וכולם לא יכולים להראות את הוידאו אבל המדיה פלייר יכול לפחות להשמיע את האודיו. הקובץ הוא south.park.907.dsr-loki.[bT].avi מישהו יכול להביא לי קודק או תוכנה שאני אוכל לראות איתה את זה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by ZorD,

שלום לכולם. השירים שיש לי כבר התחילו לשעמם אותי מעט, ואין לי כוח לחפש חדשים.. חשבתי שזה יהיה רעיון טוב להכניס לWinamp כמה תחרות רדיו של שירים מכמה סוגים וכך אוכל להנות ממגוון רחב של שירים ואם אוהב משהו אוכל להשיגו בקלות. אז ראשית, איך בידיוק עלי להגדיר את הWinamp כך שהוא יוכל להתחבר לתחנות? ואיך אני מכניס תחנות אלו לWinamp? *חשוב לציין שכל פעם שהתוכנה עולה היא מבקשת ממני להתחבר לאתר Winamp.com ואני תמיד מסרב, האם יש לזה חשיבות כלשהיא? (לגבי הכנסת התחנות או משהו..) ודבר אחרון, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תחנות טובות שאתם מכירים וממליצים אם אפשר לגוון בסוגי השירים שבתחנות זה יהיה ניפלא! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  5. קניתי DVD חדש מהדגם LG 9723P והוא ממש מצויין, קורא את כל הפורמטים, חברה אמינה, בקיצור אפשר לראות סרטים בראש שקט. כמובן שבהתחלה הייתי חייב לעשות את הטעות הנוראית ולקנות אחד שקורא כתוביות והכל ב400 ש"ח אבל תוך שבוע החלפתי אותו בLG וההבדל הוא שמיים וארץ. יש רק בעיה אחת מוזרה, הוא קורא את התרגום כשהוא מגיע בקובץ בנפרד, אבל פשוט אין לו פונטים בעברית, ולפי מה שהמוכר אמר (הוא נראה אחד שמבין בסחורה) שלדגם הזה לא הולך לצאת עדכון אף פעם שזה ממש מוזר... בכל מקרה איך אני יכול להדביק תרגום לסרטי DIVX בדרך הפשוטה והטובה ביותר?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אני יודע לעשות הרבה דברים טובים בפוטושופ יחסית , אבל הדבר הכי פשוט שיכול להיות - מסגרת , אני לא יודע לעשות. אז... מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. בגירסה 3 אני לא מצליח.. אני מוריד את הסקין..שם אותו בתיקיה של skins בתוך התיקיה של ווינאמפ..ושאני מנסה לבחור סקין אין לי כלום...... ??? הורדתי עכשיו את ה5.0 החדשה בגירסת הלייט ואתו סיפור פשוט אין סקינים... מה עושים..? אולי אני לא יודע לשים סקין טוב? תודה

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by darkman,

אני לא מצליח להוסיף אפקטים בין סרטון לסרטון אני לא מבין מה הבעיה שלי אני מצליח רק להוסיף FADES עזרה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  9. הכוונה לקטע מסויים מתוך שיר ושזה כל פעם יחזור על עצמו? ואיזו תוכנה צאפשרת לי לחתוך את אותו קטע הכי בקלות?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  10. היי רכשתי היום hl2 ואיתו גם את cs-s... אני מנסה למצוא שרתים ישראליים בתוכנה all seeing eye....והוא לא מוצא לי...ניראה לי שאני לא מגדיר אותו טוב, כי שאני עושה ריפרש זה מעלה את השגיאה הבאה: מה אני צריך להגדיר כדי למצוא שרתים ישראליים? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  11. היי, אני משתמש בשלושה players שונים. 1. subedit גירסה 4040: player מבוסס media player 6.4 אשר יתרונו הוא בטיפול ב- subtitles (המון אופציות כולל שינוי קצב הצגה מ- pal ל- ntsc), מנגן הרבה מאוד סוגי קבצים (לאחר התקנת ה- drivers המתאימים), הרבה מאוד קיצורי דרך, ואופציה חשובה ביותר בשבילי שזה הצגת הסרט בצורה מינימלית במסך מוקטן (רק הסרט ללא שום שורת תפריט). 2. media plater classic: גם הוא plater המבוסס על media player 6.4 וגם הוא מנגן הרבה סוגי קבצים, אפילו real player או קבצי mov. כל אחד משני ה- players הללו לא יותר גדול מ- 1MB, זריזים מאוד, עולים מהר ולא מתחברים לאינטרנט (אלא לחפש drivers שצריך) 3. VLC player: לעשות preview ב- emule ומאחר והוא מכיל את ה- drivers בעצמו, הוא …

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by likantrop,

התקנתי ARES LITE,ומשום מה כשאני מפעיל אותו,הוא כל הזמן נמצא במצב של CONNECTING. אני משתמש בFIREWALL של WINXP וברור שביטלתי את אופציית החסימה של ARES ועדיין,כלום. אולי זה בגלל הפורט...?אני מתחבר עם הפורט שהתוכנה נותנת 24822,אולי אני צריך פורט אחר?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום רב, מה שלומכם? יש לכם אולי מושג על איזו תוכנה של MONITORING שאני יכול להתקין על מחשב שיודע לקבל מכל ה-CLIENTS את המידע ושומר את הנתונים האלו, כביכול כמו SERVER ו-CLIENT אני צריך תוכנה שיודעת לנטר את החומרה במחשב יודעת להודיע על בעיות בהרד דיסק או זיכרון וכאלו... תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by vinipyx,

פשוט קופץ כל הזמן אותו חלון אמרו לי שאני יכול להסיר אותו , איך אני עושה זאת?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by vinipyx,

קופץ לי חלון כל כמה דקות אם הודעה כזן מה אני אמור לעשות [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by Dante_9,

לא ברור למה אבל כמה שניות אחרי שאני מתחיל בתהליך ההמרה של DVD9 ל- DVD5 כל המחשב קופא. בדרך כלל זה קורה בשלב של באנליזה ולא של האנקודינג. יש למישהו רעיון? הבעיה התחילה לצוץ לאחרונה בלי שום קשר לכלום.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by LF,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה לכתיבת תוים? [רצוי עם אפשרות לכתיבה להרכבים.] תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by teri,

אני צריך תוכנה שמזהה פרצות אבטחה ויכולה לסגור תפרצות . אם מישהו יכול להביא לי אני אודה לו מאוד....

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by roeiw,

יש לי בעיה כשאני מקליק על קישור להורדת קובץ במקום לפתוח חלון ששואל אותי מה אני מעדיף לעשות- Save As, Open, Cancel האקספלורר ישר פותח את הקובץ בלי לשאול אותי עכשיו עשיתי Defults בהגדרות וגם Reset Web Settings אבל זה לא עוזר... תעזרו לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  20. Started by tal hw king,

מה שאני רוצה בעיכר לעשות זה לקחת תמונה מפוסקלת ולתקן אותה שתראה חלק וטוב וגם להגדיל תמונות מבלי לפגוע באיכות שלהם (שזה תתסעיף לסעיף הראשון) כי את כול שאר הדברים הפאויר פוינט והצייר עושים את העבודה תודה רבה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  21. הפוטושופ 9 cs2 באנגלית ,האם ישנה אפשרות להפוך אותה לעברית? ואם כן איך עושים זאת? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 12.2k צפיות
  22. שלום. אני מחפש תוכנה שמשווה את תוכן של קבצי notpen (הגדרות ) היא בודקת את שני הקבצים ונותן לי לבסוף פלט: ערכים שאין , ערכים שישנם אך שונים וערכים זההים. תודה מראש. סתו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by LIOR42,

יש לי בעיה ברגע שאני מקבל דואר אלקטרוני עם קבצים מצורפים האטלוק כותב שאי אפשר לפתוח אותם בלשון הזאת-"הערה: לשם הגנה מפני וירוסי מחשבים, תוכניות דואר אלקטרוני עשויות למנוע שליחה או קבלה של סוגים מסוימים של קבצים מצורפים. בדוק את הגדרות האבטחה של הדואר האלקטרוני שלך כדי לבדוק את אופן הטיפול בקבצים מצורפים." איך אני פותר את זה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  24. שלום התקנתי לפני חצי את פנדה אנטי וירוס 2004 ואני מנשא להסיר אותה וזה לא נותן לי תודה מראש

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  25. Started by O.G.D 2k5,

מישהו מכיר תוכנה טובה לעריכת סרטים יותר מmovie maker המסריח שמגיע עם ווינדוס??????

• 2 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים