עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. יש לי טבלה גדולה שמאגדת טבלאות של תרומות. אני מנסה להציג את כל אלו שתרמו במהלך השנה האחרונה מעל 100 דולר. אז נאמר שאדון לוי תרם 10 שקלים בחודש, במהלך 12 החודשים, והרי שהוא תרם סך הכל 120 ש"ח. השאלה היא איך אני יוצר פונקציה שמראה לי רק את אלו? הטבלה מכילה: תאריך, שם פרטי, שם משפחה, תרומה על סך, כתובת, עיר, מדינה. אשמח מאוד לגלגל הצלה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יום טוב לכולם אני עוד מעט מתחיל ללמוד אנימציה ותלת מימד ואני הולך לעבוד ב3D STUDIO MAX ויותר מאוחר (אני מדבר על בערך שנה) אני אלמד את התוכנה MAYA במיכללת סלע. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. יש לי במחשב כרטיס מסך ATI HD3780 עם זיכרון של 512 מגה אז רציתי לדעת אם הכרטיס המסך הזה יספיק לי לבינתיים לעבודה עם 3D STUDIO כי אני יודע שכאשר אני אלמד את MAYA אז אני מאמין שאני אחליף את הכרטיס המסך. 2. במיכללה אמרו לי שהם יוכלו לכוון אותי למקום שיוכלו לספק לי כרטיסי מסך מיקצועיים בהנחה של בערך 20% ולכן רציתי להיתיעץ איתכם איזה כרטיס מסך אתם ממליצים או FireGL לדוגמא- v7350 או Quadro לדוגמא- pny fx4600 לעבודה עם MAYA אז רציתי לדעת אם יש דגמים מומלצים לכל כרטיס. וגם כמה זיכרון אתם ממליצים ל…

3. Started by HFDO5,

המחשב מותקן דיי לא מזמן אז זה לא חירבושים של שטויות שמותקנות שנים על מחשב.. שהמחשב עולה הוא עובד חלק והכל שאני מתחבר לאינטרנט, באותה שניה שהוא כותב שהוא מחובר מתחילות הצרות פתאום הוא מתחיל לעבוד כמו לא יודע מה.. הדיסק לא תוכן או משהו סתם עובד כבר רצח.. גם האחוזי CPU לא עולים על 10%.. יש לי בתהליכים קובץ בשם wuauclt מישהו יודע מה זה? וגם ב msconfig היה לי שם משהו מוזר בלשונית של האתחול פריט אתחול - ויש וי בלי כלום כתוב לידו... כאילו משהו עובד ברקע אבל בלי תיאור בלי כלום ביטלתי את זה והמחשב עובד קצת יותר טוב.. יש גם לוג של HIJACKTHIS לא יודע אם יעזור אבל הנה: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 22:40:44, on 24/09/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT…

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by ali_g,

אני משתמש חדש בדפדפן הזה ונתקלתי בבעיה שאינה מצליח להסדירה למרות נסיון של חיפוש בתוסף כזה או אחר איני מצליח להיכנס לצ'טים או לבלוגים דוגמת "תפוז". אני אחדד את דברי לגבי הבעיה שאני ניתקל בה אני יכול להיכנס לאתר אך לא להישתתף בשיחות אין לי אפשרות בכלל ליכתוב האם זו בעיה בדפדפן שצריך להוסיף לו תוסף מיוחד או פשוט האתר אינו תומך בדפדפן זה?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by mimoni9,

קניתי מחשב נייד של לנובו שבא עם WIN VISTA ופירמטתי אותו והתקנתי WIN XP הבעיה היא שעכשיו אף דרייבר לא מותקן עליו וגם כשהורדתי את כל הדרייברים הנחוצים מהאתר של לנובו (לפי מס דגם של המחשב וכל זה) והתקנתי את הדרייברים האלה זה לא עובד ואני כבר לא יודע מה לעשות (הורדתי ממחשב שמחובר לאינטרנט וצרבתי, בנייד כשאני מחבר את הכבל רשת הוא אפילו לא מזהה אותו ואני לא יכול להתחבר). אם מישהו מכיר את התופעה אני אשמח לעזרה אגב הדגם של המחשב זה LENOVO N200 - 0769 BNG אם זה נחוץ. תודה מראש ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  6. Started by motogt,

הורדתי מהאתר של גיגהבייט את הדרייבר ללוח הנ"ל. אבל בהתקנה , כתוב שהדרייבר מיועד לצ'יפ סט X38 ו X48 . כאשר הצ'יפ סט שלי הוא P35 . מה עליי לעשות, להתקין בכל זאת?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by ShayKing,

לקחתי לחבר שלי את הלפטופ העגלה שלו שזה IBM THINKPAD מעבד 1400 זיכרון חצי ג'יגה בקיצור פירמטתי אותו והתקנתי עליו XP PRO+SP3 לפני זה היה מותקן הום אדישן. הבלתי צפוי זה שהכל הותקן אבל לא מזהה תכרטיס רשת ואת הקול ועוד כמה דברים ,ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של IBM לא עזר ,מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by chen944,

טוב אז ככה אתמול פרמטתי תמחשב והתחלתי להתקין תדריברים של הלוח אם נתקלתי בבעיה בדריבר של הכרטיס קול הוא מופיע לי בגבריש וכנראה בגלל זה לא עובד כמו שצריך הכרטיס קול מובנה דגם הלוח P5V800-MX תמונה לתקלה: http://www.siz.co.il/my.php?i=yj5yyldq2zoj.jpg

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  9. עקבתי אחרי ההוראות... הגעתי לשלב שמתחתי SPLINE מסביב לחצי פיון, ואז אני אמור להפעיל FILLET על קודקוד מסויים, בכדי לעגל אותו. אני לא מצליח לעשות את זה... בחרתי מהתפריט MODIFY מהרשימה את Fillet/Chamfer - ואח"כ ניסיתי לגרור את הקודקוד - ושום דבר. מה שמשפיע זה הכלי שבחרתי באותו זמן (למשל, להזיז את הקודקוד או לסמן שטח לבחירה). מה פיספסתי?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by תולעת המשפט,

שלום אני חדש פה. לפני כמה ימים הורדתי גרסאה פרוצה של NvMixer מ-ngohq.com לכרטיס קול שלי ויש שם כל מיני אופציות שאני לא מבין. מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  11. Started by 1,

כל מה שמסומן בנקודה הייתי מעוניין להסבר והאם כדאי לסגור אותו או להשאיר פתוח תודה.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by omri123,

שלום אנשים בעיה קטנה שאני לא יודע איך לפתור, באתי להוריד קובץ ונפתחה לי התיבת הורדות של האקספלורר, הבעיה שהV הקטן שמסמן אם אני רוצה שהוא יודע לי כל פעם איפה לשמור או ליפתוח וכו', הוסר, ואני לא מצליח להחזיר אותו כיוון שאני ישר מגיע לחלק של ההורדה, כלומר ביטלתי בטעות את התיבה הזאת. איך אני מחזיר אותה חזרה...

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  13. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי שני תוכנותל של תוכנת טורנט גם utorrent וגם deluge עשיו המנוזר הוא שבutorent ההורדה לא מגיעה למגה 1 אבל בdeluge היא מגיעה 3 mb אם זה בעיה בהגדרות של הutorrent אשמח לדעת איך להגדיר את הutorrent נכון כדי שיוריד לי כמו הdeluge תו'ה לעוזרם

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, ברשותי הכרטיס הנ"ל,מחובר ע"י כבל S-VIDEO לטלוויזית LCD LG. התקלה היא שברגע שאני מגיע למדייה-סנטר לשם הגדרה ראשונית אני נתקל בבעיה: "IR HARDWARE CANNOT DETECT YOUR IR RECIVER למרות שהשלט מחובר ואני שולט במערכת דרך השלט.ניסיתי לנתק אותו ולחברו מחדש אך ללא שינוי,הורדתי את הדרייבר החדש ביותר למערכת הנ"ל אך עדיין ללא שינוי. מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. Started by raziv1,

שלום לכולם, רכשתי לוח אם עם יציאה אופטית ON BOARD (אינטל G45), מלבד המדיה פלייר, שום נגן אחר לא מוציא לי דולבי דיגיטל אלה רק סטריאו וגם כאשר במדיה פליר זה עובד, אין לי אפשרות לשלוט בעוצמת השמע. הדרייבר הוא של IDT* Audio Control Panel application וכמה שניסיתי לשחק, לא הצלחתי לגרום לכך שלרסיבר שלי יכנס סאונד היקפי. כשאני מנסה ב VLC להגדיר אותו ביציאה אופטית, אז הסאונד מגומגם ותקוע. ניסיתי להסיר מקודדים, לפסוח עליהם ולהשתמש בהם אך לשווא. אולי מישהו יכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  16. מקווה שתהיה לי פה תמיכה...זה המקום היחיד (האתר הישראלי) שאני יכול לחשוב עליו שיתן לי תשובות לדברים הבאים: 1. איך עושים שאופרה יפתח אוטומטית טאב אחד, ולא רק כפתור של new page? 2. איך עושים בלחיצה כפולה על טאב שנפתח יסגר הטאב (כמו באפשריות שנותן אחד התוספים של פיירפוקס)? 3. איך עושים שתהיה אפשרות לשורה (bar) של אתרים קבועים שאני אגדיר ידנית (כמו בפיירפוקס)? 4. איך חוסמים פרסומות (ADS) באופרה? 5. איך מייבאים מועדפים מהפיירפוקס/אקספלורר באופרה? 6. מדוע באתר הזה אין אפשרות לכתיבה נוראמלית בפורומים עם אופרה? תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  17. התקנתי את נגן ווינאמפ ואני רוצה להגדיר אותו שיהיה כמו סרגל מעל ההתחל(אני זוכר שראיתי אצל מישהו פעם שאפשר לעשות אותו כזה בצד מין סרגל חצי שקוף כזה שמראה את השיר המנוגן ויש חצים של העברה.. איך אני מגדיר את האופציה הזאת? תודה רבה =] אלי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by xpepx,

למה כאשר נכנסים לאתר בעל תוכן רב יותר עם פרסומות פלאש וכו', קשה לדפדפן יותר לזוז והוא נתקע? ולא מדובר במחשב חלש, עם השועל (FIREFOX) אותו אתר עובד תקין. ולמה לא ניתן להשתמש בבילון עם שימוש בכרום? הוא לא מצליח "לתפוס" את המילה? חפשתי בגוגל פתרון ומה שמוצע שם לא ברור - אפשר בבקשה הסבר מבעלי הניסיון. תודה רבה.

19. Started by infer73,

אני רוצה להדפיס קלפים מהמחשב שלי (לא מהמחשב שלי האמת, אבל לא משנה) הקלפים הם של משחק קופסא כלשהו, למקרה שלמישהו אכפת בכל אופן, יש לי כרגע מסמכי WORD (כלומר doc.*) עם הקדימה של הקלפים ובקובץ אחר יש לי את האחורה המתאים מה שאני רוצה לעשות זה להתאים ככה שאם אני אדפיס על שני צידי הדף אז האחורה והקדימה יתאימו אחד לשני (כלומר שהאחורה והקדימה של הקלף ייפלו על אותו מקום בדף, מה שיחסוך ממני הדבקות) בעצם מה שאני צריך זה או דרך להתאים מסמך WORD למסמך אחר ככה שתא מסויים בטבלה ייפול על התא הנגדי (יש לי טבלאות שבהן יש 4 תאים בכל שורה, אז אני צריך שתא מס' 1 של מסמך א' ייפול בדיוק על תא מספר 4 של מסמך ב') או לחילופין, אני צריך אפליקציה שלוקחת מסמך WORD (או סוג מסמך אחר, למשל PDF, ואז אני …

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by yotam.m,

אהלן חברה, מה קורה? מחפש עזרה ממישהו שמכיר אולי את התפריטים בדרייברים של Nvidia. לא מזמן הורדתי את הגרסא החדשה ביותר (260.99) אם זה משנה. פתאום כל המשחקים (בעיקר הישנים יותר "נהנו" מהתופעה) קיבלו תצורה של 4:3 מה שמשאיר המון שוליים שחורים בצדדי המסך. יש לציין שהרזולוציות של אף אחד מהמשחקים לא שונתה ונשארו כמו לפני העדכון. ניסיתי להחזיר את הדרייבר לגרסא הקודמת שלו אבל שום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון? מישהו מכיר תפריט שאפשר לבחור בו יחסי תצוגה? (אם קיים כזה בכלל). אודה לעוזרים וגם לאלו שרק ינסו

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by 4xtos,

קיבלתי הודעת קריסה מ FLIGHT SIMULATOR 2004 הנה היא: יש לי W7 ULTIMATE 32BIT INTEL 82945G EXPRESS CHIPSET FAMILY INTEL E2180

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  22. טוב אין לי מושג אם זה המקום המתאים אבל זה נראה לי הכי הגיוני בכל מקרה התחלתי להתעסק עם ה-3D של הפוטושופ CS5 החדש ה-extended בכל מקרה שמתי לב שאם אני רוצה לעשות ללייר\טקסט\SHAPE או כל דבר אחר Repousse זה לא נותן לי פשוט לא נותן לי לפתוח את האפוציה הזאת אני לוחץ על 3D ואז אין לי אפשרות כאילו להיכנס לקטגוריה של Repousse ניסיתי להדליק את הפוטושופ מחדש\לעשות ריסט למחשב וראיתי סירטונים ביוטיוב שאנשים משתמשים בזה ככה שאני עושה את זה בצורה נכונה אבל זה פשוט לא נותן לי בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי שקרה למישו משו דומה ואמרו לו לבדוק את הדרישות של הפוטושופ אם מתאימות למחשב ואני אין לי מושג בחומרה אבל אני יודע שהמחשב שלי ממש גרוע אז בגלל זה אני שואל הדרישות של פוטושופ CS5 ג…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Nijhuis,

שלום לפני שבוע קניתי מחשב חדש ולאחר שסימתי את כל התקנות התוכנה (ווינדוס נורטון וכו') גילתי לזוועתי שלאחר שעה של עבודה האינטרנט המהיר מפסיק לעבוד וכאשר אני מנסה ללחוץ על ctrl alt del אני מקבל את ההודעה the application failed to initialize properly (0x00000017) אני כבר אובד עצות וכבר ניסיתי כל בדיקת ווירוסים וספייור שיוכלתי למצוא ואפילו התקנתי מחדש את הווינדוס אני אודה לכם מקרב הלב אם תוכלו לעזור

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  24. Started by dudu2683,

הי יש לי מחשב עם שני כוננים קשיחים (לא מחיצות) על אחד מותקן XP ועל השני VISTA אתמול שבאתי להפעיל את המחשב ובחרתי במסך ההתחלה את VISTA הופיע לי מסך שחור ומעערכת ההפעלה לא עלתה....ניסיתי לעשות ריסט כמה פעמים אבל זה לא עזר...לאחר הריסטים הארדיסק התחיל להשמיע רעשים מוזרים לאיזה כמה שניות (כאילו הוא תקוע על משהו) ואז זה מפסיק...הביוס לא מזהה אותו..וכאשר אני מנסה לעלות את מערכת ההפעלה מהארדיסק השני (עם XP) המחשב מתחיל להעלות את המערכת ואז מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו...(יש לציין שכאשר ני מנתק את הכונן הלא תקין מערכת ההפעלה XP עולה בסדר גמור) שאלתי האם יש סיכוי איך שהו לחלץ מידע מהדיסק המקולקל??או לתקן אותו??? האם אופציה שלפתוח אותו באה בחשבון(אולי שיחרור מכני יעזור לו)…

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by TermiNal,

אוקיי הנה הלוג מה צריך להוציא מפה? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 18:32:38, on 25/10/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\SYSTEM32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\System32\sstray.exe C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PDVDServ.exe C:\…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים