עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Antonimo,

- ICQ 5 ... אני לוחץ על CONNECT וזה מתחיל לעלות, וזה עולה ועולה ... ויוצאת לי הודעה שזקרון הוירתואלי של המחשב עלה על גדותיו ועז נתקע לי המחשב... כבר ניסיתי למחוק ולהתקין מהתחלה אבל זה לא פתר את הבעייה... - מי יודע מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  2. שלום לכל חבריי הפורום ! יש לי במחשב כמה תוכנות ריגול שיוצרות לי בעיות מאוד מעצבנות ואני מחפש לינק לתוכנה שתסיר אותם כי הם ממש מעצבנים ! למי שיש לינק לתוכנה טובה שתסיר לי את תוכנות הריגול מהמחשב שיתן לי אותה בבקשה! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by shanibh,

היי, אני מחפש תוכנה שתגביל את הצלילים לאפליקציות מסויימות, לדוגמא אם אני שומע מוסיקה, לגרום לכך שכל שאר הצלילים של האפליקציות האחרות יחסמו שהאקספלורר או הוינדוס עצמו לא יתחילו להפעיל אפקטים ולהפריע למוסיקה, או לדוגמא אם אני רואה סרט במחשב, שהאייסי והמסנ' לא יצפצפו, בלי לשנות את ההגדרות הספציפיות של כל אפליקציה, אלא בעזרת המנהל צלילים לחסום סאונד של אפליקציות שאני רוצה ולא רוצה...מעין NETLIMITER אבל לצלילים ;D יש משהו כזה או שעליתי על סטארט-אפ? תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  4. האתר שאני רוצה להוריד הוא ממש פשוט אולי 20 עמודים בלחץ של html פשוט ככה שלא צריך משהו מסובך

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by aia,

מחפש דרייבר למצלמת רשת של GPT דגם dc4110 חיפשתי בכמה אתרים ולא מצאתי אולי מישהו מכיר איפה אפשר למצוא? יזהר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by borg,

איך אני מגדיר ב-eMule את ה-WebCache? אני צריך את ההגדרות של ה-ISP Proxyserver Settings.

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  7. שלום לכולם! יש לי את כרטיס המסך הבא: Gigabyte Radeon 9200 SE ניסיתי פעם לעדכן דרייבר כאילו את ה- Catalyst אבל כל המחשב זז כמו חמור והיה איטי לגמרי! ואז עשיתי שיחזור דרייבר והכל הסתדר... אז אני יכול עכשיו לעדכן לדרייבר החדש או לא? צריך עידכון של Gigabyte כאילו? תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  8. קיבלתי הודעה חשובה מחברה מחו"ל ועכשיו היא לא נמצאת במקום שתוכל לרשום לי שוב והיא כנראה רשמה לי אותה בעברית אבל זה הגיע בג'יבריש אז השאלה שלי היא האם יש דרך שאני אדע מה רשום שם - זה לא ארוך. זה הגיע ככה:

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by lipa,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שנועלת את שולחן העבודה ולא מאפשרת גישה לכוננים ותיקיות אני רוצה שתופעל תוכנה מסויימת ב-STARTUP ומעבר לזה כל שאר האפשרויות ינוטרלו. כולל אפשרות התקנה לתוכנות חדשות תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  10. Started by IG,

שמעתי שיש תוספות כמו שעון מעורר ותוספת shat doun... מישהו יכול לתת קישור?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  11. שלום לכולם! אני משתמש במוד של morphXT, לאחר המלצות בפורום הזה. בנוסף אני משתמש בתוכנה NetLimiter ובעזרתה מגביל את מהירות ההעלאה של האימיול ל8. בשבועות הראשונים, הייתי מאוד מרוצה. הורדתי כמות סבירה של קבצים(מקסימום 10 באותו זמן) והמהירות הייתה מעולה, 35-50. ההגדרות המוגדרות באימיול עצמו הן מהירות Download 180, אפלואד 12 והגבלת מהירות הורדה 180, ולאפלואד הגבלה 12. עם הגדרות אלו קיבלתי מהירויות גבוהות(לטעמי). לפני יומיים שמתי לב לתופעה מאוד מעצבנת. המהירות עולה ל20 KB/s ופשוט נשארת על זה. אפילו שהשארתי את זה יומיים ברצף דלוק, שאני לא גולש או עושה כל שימוש במחשב. הממוצע הוא ישר על קו ה20-22. מאוד התעצבנתי בגלל שהמוד, אשר הרגיל אותי למהירויות גבוהות במיוחד, התחיל להוריד ב…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. כבר היו מלא ת'ארדים בנושא הזה, ופשוט רובם מלאים בשטויות, ובתגובות לא מקצועיות, קראתי את רובם ופשוט לא הבנתי מה באמת כדאי להתקין. בהתחשב בהמלצות שראיתי בפורום וברוב הת'ארדים התקנתי SYGATE בתור חומת אש וKASPRESKY בתור אנטי וירוס ופשוט שניהם על הפנים גם כשהם בגרסאות האחרונות שלהם. נתחיל בסיגייט, הממשק על הפנים, הגרסא הכי חדשה תוכנתה לפני כמעט שנה, יש בעיה עם שיתוף הקבצים, והיא שוכחת גם את ההגדרות לפעמים. לעומת זון אלארם היא ממש על הפנים מכל הבחינות, ואפילו מערכת האבטחה של מייקרוסופט לא מזהה את התוכנה, משמע לא יצא עדכון כבר הרבה זמן אז היא בעצם לא מספיק בטוחה. זון אלארם נתן הרבה יותר, תוכנה פשוט מושלמת עד שבשנה האחרונה פשוט הם נדפקו עם העדכונים והתוכנה הפכה להיות מלאת באגי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by kobibo,

מחפש תוכנה טובה שיודעת למצוא רוגלות וכל מיני מזיקים אחרים. אני משתמש בשתי תוכנות : AD-Aware ובתוכנת Spybot .רציתי המלצה לתוכנה טובה נוספת . אציין שנסיתי את התוכנה של מיקרוסופט ואת התוכנה Spy Sweeper אך לא הייתי מרוצה מהן בגלל כל מיני סיבות.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  14. אין מה להוסיף יותר חוץ מהנושא.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  15. וגם לפעמים הוא לוקח גם הרבה מהמעבד..(97% לפעמים)... תמונה: [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by shauli,

שלום לכולם. אתם יכולים להמליץ לי על פיירוול חינמי? פשוט לא נראה לי שזה שבא עם הווינדוס מספק את ההגנה הטובה ביותר... חשוב מאוד שהוא יהיה ידידותי למשתמש, עם ממשק פשוט, וכמובן שיהיה יעיל, ו.....חינמי. בתודה, שאולי.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  17. שלום, יש לי תמונה שהכנתי במחשב שבה יש ברכה עם תמונות יפה מאוד, השקעתי הרבה זמן בזה , הרזולוציה של התמונה היא 800*1445 , רוחב המסך של הבחורה שתראה את זה הוא 800 אבל הייתי מאוד רוצה שהיא תפתח את הקובץ והוא יגלול עצמו לאט לאט כך שהיא תקרא את הברכה ותראה הכל יפה כזה, ושירוץ ברקע שיר יומולדת עם איזו תוכנה ניתן לבצע זאת?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by tulicooli,

אוקי אז ככה אני משחק קואנטר סטרייק ואני עושה על עצמי סרטון יענו מצלם את השחקן שלי עם התוכנה fraps האיכות סבבה אבל הבעיה שזה שוקל הרבה מאוד!! 20 שניות 250 מגה אז אני חיפשת ולא מצאתי תוכנה שיכולה לקבץ את זה במשקל אבל תשמור על האיכות.. תוכלו לעזור לי בבקשה? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by gab1234,

שלום לכולם קראתי כאן על פאץ' ש"צריך" להתקין אחרי SP2 , שמגדיל את מס' הפורטים הפתוחים. רציתי לדעת העם זה באמת עוזר למהירות ההורדה ( אני משתמש בביטורנט ), והאם זה בטוח ? כלומר יש סיכונים כול שהן לכניסת ווירוסים יותר מהרגיל או משהוא כזה ? זה עושה משהוא ליציבות מערכת ההפעלה ? תודה מהמודאג...

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  20. שלום רב, אני מחפש שני תוכנות: 1. יש לי כרטיס במחשב, וכבל וחיברתי את המחשב לטלויזיה, אני צריך שתמליצו לי על תוכנה קלה, בשביל לראות סרטים, מהמחשב בטלויזיה. איזה תוכנה יש? 2. רציתי לדעת האם קיימת גירסא של photoshop בעברית, ואם כן איזה גירסא זו? אם אפשר גירסא מדוייקת. תודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by dids22,

תראו מאז ומתמיד היתה לי בעיה באקספלורר כל פעם שאני נכנס אליו או שאני רושם לו כתובת להיכנס הוא רושם לי "הגדרות האבטה הנוכחיות אינן מתירות הפעלת פקדי activex בדף זה. כתוצאה מכך יתכן שהדף לא יוצג כראוי" זה כבר ממש מעצבן ולא הצלחתי לסדר אותו הלכתי להגדרות שם ועשיתי ברירת מחדל ועדין לא עוזר יש למשהו פתרון??? תוודה!!

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by hlxp,

המליצו לי בפורום לצרף LOG של HIJACKTHIS, על מנת שיעזרו לי למצוא ספייורים במחשב, אז : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:12:04, on 19/05/2005 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\DJSNETCN.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug…

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  23. עם איזו תוכנה\תוכנות אני מבצע את זה???? יש לי סרט ב AVI\XVID איך אני שותל לו תרגום קבוע????? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  24. חוץ מהפימורט שהאקס פי נותן, אלו עוד תוכנות קימות ובמה אתם ממליצים להשתמש?

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by shauli,

שלום לכולם. יש לי שתי שאלות, אחת בקשר לאנטיוירוסו אחת בקשר לאנטיספייור. א.בהנחה שאני מעדכן כל הזמון את האנטיוירוס שלי, avg, הוא ישאר גם בשנה הבאה טוב נגד וירוסים? או שזה כמו נורטון וכ'ו, שכל שנה מוציאים גירסא חדשה וצריך להוריד אותה? ואתם יכולים להמליץ לי על איזה אנטיוירוס חינמי יעיל וטוב אחר, חוץ מה avg ? ב.נגד תוכנות ריגול וכ'ו, יש לי את התוכנה AD- awere SE personal . האם התוכנה שומרת על המחשב גם כשלא רואים אותה פועלת? או שאפשר רק לסרוק איתה? נ.ב איזה עוד תוכנות אבטחה אני צריך? יש עוד דברים חוץ מהאנטיוירוס והנגד אדוור הזה שצריך? בתודה, שאולי

• 15 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים