עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by veredaniel,

הבעיה קוראת בשני מחשבים שונים שניהם עם xp pro בראשון כאשר מפעילים ישומים כמו outlook וword אחרי כמה זמן המעבד מתחיל לעבוד על 100% כאשר שני הישומים האלו לוקחים הכל אם סוגרים רק אחד השני משתלט על המשאבים הנותרים. מדובר בoffice 2002. במחשב השני זה קורה עם הfirefox אבל אם סוגרים את tabs ומשאירים אתו פתוח זה יורד. בשני המחשבים ניסיתי להגדיר עדיפות נמוכה לישומים האלו וזה לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by Itzik208,

שלום לכולם. אני צריך תוכנה שמגינה מפני קריאת קבצים ע"י סיסמה. כלומר, מי שלא יודע את הסיסמה - לא יוכל בכלל לראות את הקבצים. משהו כזה שכדי להכנס לספריה מסוימת - צריך להקליד סיסמה. יש משהו כזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  3. לפני יום-יומיים העלתי שאלה בקשר לCPU גבוה במחשב אמרתם לי שזה סוס טרויאני פירמטתי את המחשב והבעיה נשארה איזה עוד אפשרויות יש לבעיות CPU גבוה? תודה מראש אם תצתרכו עוד פרטים תגידו לי

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  4. Started by ex_,

בשמעמום של השבת ברכות, השמצות חופשי עריכה: עוד משחק עם הצבעים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  5. מה אתם משתמשים? בתוכנות הרגילות או משהו כמו מירנדה וכאלה לשימוש בכל התכונות יחדיו?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by Lirans,

היי נתקלתי בכיווצים שונים ושמתי לב שיש פעמים בהם גודל הקובץ המכווץ תופס כחצי מגודל הקבצים שבתוכו ואפילו פחות. וישנם כיווצים בהם גודל הקובץ המכווץ כמעט ולא קטן לעומת הקבצים שבתוכו. לכן רציתי לשאול מהי הדרך היעילה ביותר לכיווץ. ניסיתי תוכנות שונות ומצאתי שwinrar היא היעילה ביותר. האם אפשר לשנות משהו בשיטת הכיווץ של התוכנה במטרה לגרום לכיווץ להיות יעיל יותר? (חוץ מאפשרות הכיווץ הבסיסית של בחירת fast, normal, best וכאלה). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  7. בשבועיים האחרונים כשאני גולש באינטרנט בעזרת הפיירפוקס כל הזמן אני נתקל ב2 בעיות: כשאני צופה בתמונות, בעיקר בכמות גדולה של תמונות שנטענות ביחד [אשכול תמונות וכד'..] חלק מהתמונות נטענות בסדר וחלק מן התמונות מקבלות עיוות כלשהו, צבע שונה, חציה באמצע ודברים דומים.. גם כשאני פותח את התמונה בחלון חדש ומנסה לרענן זה נשאר אותו דבר וגם כשאני מוריד את התמונה למחשב זה אותו דבר. [דוגמא בתמונה למטה] את אותו עמוד בדיוק פתחתי עם הIE 6 והכל היה בסדר, מזה אני מבין שהבעיה היא בFF. הבעיה השניה היא ביוטיוב: חלק מהסרטונים שאני צופה בהם פשוט נעצרים באמצע, למרות שהסרטון טעון עד הסוף. נגיד והסרטון באורך 2 דקות, כל הפס האדום של הטעינה מלא אבל בדקה ו14 שניות פתאום הסרטון נגמר. ולכל האחרים זה ממ…

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. Started by Cha0stAlker,

כבר תקופה מסויימת (אולי אפילו מעל חצי שנה) יש תסמינים קלים לוירוס, ולא היה לי אנטי וירוס. לפעמים היה קופץ windows help and support ולא היה מפסיק לקפוץ עד שהייתי מקליד משהו ב feedback ועושה OK, לפעמים קפץ מלא google chrome support ולפעמים mozilla help and support, וכשאני אומר "מלא" אני מתכוון כמה מאות טאבים. ניקיתי את המחשב מאיזה 9 וירוסים/רוגלות לפני כחודש בעזרת תוכנה חינמית, והיום התקנתי את האנטי וירוס (ESET חבילת אבטחה). סיימתי לסרוק את המחשב (כולו) ומצאתי 0 סיכונים. כעבור זמן מה הייתה מעין "התקפה משולבת": גם מאות טאבים בכרום, גם windows help and support, גם ESET support (זה היה חדש לי) ואני מניח שאם מוזילה היה פתוח אז גם שם. תסתכלו גם על מה שפתוח ב taskbar, לא בדיוק …

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  9. אני מחפש תוכנה למוזיקה שיכולה להאיט את מהירות של השיר. אבל לא לערוך אותו אם אפשר גם שתיקרא mp3 תודות רבות

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. ניסיתי להתקין icq ובמהלך ההתקנה הוא אומר שהווינדוס לא תומך בגירסה.יש לי xp sp2 חוקי מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  11. Started by galr52,

שלום, קודם כל אני מתנצל אם זה לא המקום.... דבר שני, הורדתי תוכנה שמורידה קבצים מFILEFLYER : http://www.upfile4u.net/Files/1o7s2g.rar ועכשיו יש לי בעיה מחשב, אין לי סאונד כלומר אני לא שומע כלום, לא שירים לא סרטים, לא משחקים, לא באינטרנט ולא בכלום... איך אני מחזיר את הסאונד במחשב שלי? בברכה, גל

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  12. אני משתמש ב-eMule של LioNetwork גירסה 5.0 ויש לי Low ID. אני לא פותח פורטים ב-ZoneAlarm, מכיוון שאני לא רוצה שיחדרו לי למחשב דרך הפורטים הפתוחים. תקנו אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שאם אני פותח פורטים ב-Firewall אז כל תוכנה יכולה להשתמש בפורט הזה באופן חופשי ולא רק eMule. יש דרך להעלות את הדירוג שלי ל-High ID בלי לפתוח פורטים? אולי שימוש ב-Credit System אחר? ה-Credit System שניתן להגדיר הם: Official Credit - default lovelace Credit Pawcio Credit EastShare Credit מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? איזה eMule מחשב להכי טוב ולמה (הרשמי או אחר)? זה ממש מעצבן שאני מוריד קובץ מסויים ב-5KB/s ובאותו זמן מורידים ממני את אותו קובץ ב-10KB/s.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  13. ???

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  14. Started by .AloN,

כאשר אני מנסה לכתוב בעברית ב Xara WebStyle 3 אני מקבל גיבריש, מה גם שלא מופיעים לי כל הפונטים העבריים שיש במחשב אלא רק האנגלים. בגירסה 2 לא היה לי בעיה עם העברית.. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה . תודה מראש, אלון.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  15. תוכנה חמודה שחבר שלי כתב... (אני חושב שצריך net framework). התוכנה מחפשת torrents באתר קיים (כרגע 1), כתוביות מאתר ישראלי, מידע רלוונטי על סדרות מאתר אחר, תומכת RSS , תגובות, מריצה פרקים קדימה,אחורה .. ישנם אופציות נחמדות להורדות אוטומטיות, פילטרים וכו'... בסך הכל היא באה להקל על המשתמש "הפשוט"... רק שהיא עדיין לא כל כך "ידידותית" לדעתי. יש באגים פה ושם, הבחור לא פרפקציוניסט כמוני ;D אבל אני משתדל לתת לו רעיונות ו-feedback. הוא הוסיף כפתור UPDATE וביקש ממני להפיץ עכשיו, כשכבר אפשר לעדכן את התוכנה ישירות. התכנון הוא לשפר \ להוסיף אתרים ו- Whatever * אם משהו חושב שהנושא עובר על החוקים או לא הולם, אני מבקש סליחה מראש. התוכנה עצמה חוקית לחלוטין. * התוכנה מקשרת בלבד,…

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by Nurit2005,

יש לי סרט במחשב על סוג קובץ SUPER DVD ואני לא מצליחה להופך אותו ולחלק לשתי חלקים בנוסף לסרט יש קובץ של תרגום שמופיעה בזמן צפייה בסרט מה אני עושה כדי לחבר את התרגום לסרט ואיל להפוך אותו נסתיי כבר לחבר את התרגום וTMPGE הודיעה על שגיאה מה עושים?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  17. בהמשך לת'רד שפתחתי הפתרון: להריץ בCMD את הפקודה net localgroup "Administrators" "NT Authority\Network Service" /add כמה שמיקרוסופט מסבכים לפעמים... הפכתי את המחשב בשביל לסדר את זה

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  18. מישהו יכול בבקשה לגיד לי מה למחוק ? Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA) Scan saved at 21:26:17, on 03/05/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\ThinkPad\ConnectUtilities\AcPrfMgrSvc.exe C:\Program File…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  19. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! רציתי לדעת אם יש הבדלים בין office 2007 enterprise לבין office 2007, האם יש הבדלים בכלל, אוו שזה אותו דבר למעשה ואני הטמבל פה? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  20. אני מנסה להעתיק כמה לינקים מרפידשר ל JDOWNLOAD אבל לא מצליח CTRL+C לא מסמן את כל הלינקים זה נראה ככה חלק 1 חלק 2 חלק 3 וכן הלאה מה שאני מצליח זה להעתיק אחד אחד הצעות בבקשה

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  21. Started by LF,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה לכתיבת תוים? [רצוי עם אפשרות לכתיבה להרכבים.] תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  22. שלום רב, אני משתמש במס' תוכנות מסרים במקביל: ICQ,SKYPE,Y! MSN,LIVE MSN. רציתי לדעת אם יש תוכנה אחת טובה שיכולה להפעיל בתוכה את כל התכונות הנ"ל. עם תמיכה טובה בעיברית כמובן. תודה מראש .

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אחר הצהריים טובים, כבר כמה זמן שאני נתקל בתמונה הבאה ואני חושב שזה קשור למקאפי. ניסתי להסיר ולהתקין מחדש אך ללא הצלחה... אודה לכל מי שיעזור לי , אסף. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by No_Man,

לאחר שימוש חד פעמי ב-Modem Booster, ה-ICQ לא מצליח להתחבר. האינטרנט עובד כרגיל. ה-ICQ הוא הבעיה היחידה (לפחות כרגע). מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.