תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אחת שיהיה אפשרי דרכה להכניס כמה כתובות דואר.
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היום כשחזרתי הבייתה בערב ראיתי הודעה של נורטון שיש לי וירוס, כרגיל לחצתי OK והוא אמר לי שהוא לא יכול לעשות כלום עם הקובץ כי אין לו גישה אליו. לא שמתי לב לשם של הוירוס או משהו ומאז המחשב עובד ממש ממש לאט אז עשיתי את הסריקה באתר של RAV (לוקח שנתיים לעשות סריקה ולפעמים המחשב בכלל נתקע ולא מגיב) רק בהתחלה של הסריקה הוא מצא איזה 7 וירוסים! מה הקטע של הנורטון המפגר הזה? מה כדאי לי לעשות כדי להפטר מהוירוסים ואיזה תוכנת אנטיוירוס כדאי לי להתקין?
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני נכנס לנרו הכל טוב ויפה אני נכנס לצרוב מסמכים וכל מיניי דברים מעורבבים בדיסק של דיוידי אני נכנס לדיסק זהב שיש עליו דף שזה צריבה של מכל מיניי דברים בדיסק של דיוידי אז אני נכנס לזה שם את הדברים ושאני בא להתחיל לצרוב שאני עושה BURN אז אחריי שנייה זה מבקש ממני לשמור איפשהו את הקובץ אני שומר וזה עושה כאילו זה צורב אבל בעצם זה שומר ואז שאני נכנס לקובץ ורוצה לצרוב אז זה עושה את אותו הדבר שוב ושוב במקום להתחיל ישר בצריבה בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי תודה רבה רבה רבה רבה למגיבים!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי divx,כמובן. אז ככה יש לי את הסרט ימ"מ , ועכשיו הוא פותח את הסרט מנסה להוריד קודד ונכשל, ומראה לי את הסרט בלי סאונד פשוט עכשיו היה כתוב שם שזה xvid... עכשיו יש בעיה, אני לא בטוח שזה הקודד שחסר... וגם אין לי מוסג איך להתקין אותו הורדתי אותו אבל אין שם קובץ התקנה הכל קובצי ווינדוס... אז שמישהו אולי יביא לי לינק לxvid ויגיד לי איך להתקין את זה תודה....
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום מה נראה לי שזה לא רק אצלי, כשכותבים הודעה עם טקסט מעורב ועוברים לאנגלית אז הסמן יורד שורה ואחרי הרווח חוזר(מצורפת תמונה). האם יש פתרון לבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה להתלבש על כל התשתית של הMY COMPUTER הקלאסי של ווינדוס, כמו דפדפן של המחשב... וכל לחיצה על תקייה תפתח את אותו דפדפן במקום הEXPLORER הרגיל ? לא שאני בבעיה עם מה שיש היום אבל ככה גם הייתי לפני שגיליתי את FIREFOX ופתאום אתה לא מבין מה עשית קודם עם IE. למישהו יש המלצות ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אהלן! יש לי קבצי מוסיקה של real player שהסיומת שלהם זה rm ואני רוצה להמיר אותם ל mp3. חיפשתי תוכנה שתעשה את זה אבל לא מצאתית מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול להגיד לי מאיפה להוריד אותה??
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים פירטתי מחשב ישן. (מעבד 1.8 ליבה יחידה עם 256 RAM) התקנתי בו אופיס 2003, VLC, ועוד כמה דברים פשוטים לעבודה יומיומית. הכל עובד חלק אבל הבעיה היא שאין לי סאונד. לא בצפייה בסרטון ביוטיוב ולא בהרצה של קובץ וידאו במחשב. אין סאונד גם אם מחברים אוזניות\רמקולים. אין בעיה של רמקולים כי בהתקנה כן שמעתי איזה צפצוף מהם. התקנתי את everest כדי לראות איזה דריבר להתקין עבור השמע. הורדתי את הדריבר והתקנתי אבל עדיין אין לי במחשב סאונד. אני מצרף תמונת מסך של תוכנת ה-everest שמציגה איזה חומרה יש במחשב. בקיצור, אולי התקנתי דריבר לא נכון? ואם זה כך, איך אני מוצא איזה דריבר להתקין? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפש אני מוצא את הבן זונה הזה? חרשתי כבר תרשת....
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פעם ראיתי כאן שאלה דומה ורציתי לראות מה דעתכם אז אני מקווה שאפשר לשאול... אני מתכנן כבר זמן רב לקנות מחשב חדש ,וכעת כשהופיע הI5 אני מתלבט בינו לבין ה (C2Q (9400\9550 . הייתי לוקח מערכת של I5 אבל האם תוספת המחיר(הלא קטנה) שווה את זה? עד כמה ארגיש הבדל בביצועים? בכ"מ יהיה OC ל 3.4-3.8 ... אני צריך את המחשב בעיקר בשביל חבילת CS3 ,במיוחד פוטושופ ואילוסטרטור ,וקצת לתוכנות כבדות אחרות ותוכנות 3D. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי אז ככה. התוכנה הנ"ל משמשת את חבר שלי כדי לצפות בסרטי DVD וDIVX במחשב על גבי מסך הטלויזיה. העניין הוא שאני חייב להשתמש בתוכנה הזו כי היא היחידה שאני מכיר שתומכת בסאונד מרובה ערוצים וביכולת להגדלת התמונה של הסרט על גבי מסך מלא כאשר עובדים עם טלויזה ולא עם מסך מחשב רגיל. הבעיה היא שהתוכנה הנ"ל משום מה תמיד מותחת סרטי 16:9 ל4:3 ולכן התצוגה מתעותת וזה די מרגיז. ישנם סרטים יותר רחבים מאשר 16:9 ואז הצפיה בהם בכלל בלתי נסבלת בגלל התופעה. מישהו מכיר איזה אפשרות לסדר את זה בתוכנה עצמה ? או אולי תוכנה אחרת שעושה את זה יותר טוב ? מה שאני מצאתי זה פלאג אין שנקרא bicubic resizer שעושה את העבודה כמו שצריך אבל משום מה הוא לא מתפקד טוב עם כל הסרטים. ז"א שישנם סרטים שכשאשר מפעי…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתשפר את המהירות של כתיבה והעתקה של DOK שמתחברים דרך יציאת USB . ? מכירים משהו ?
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
איך אפשר לגבות את win xp (לעשות לו image כמו ש ghost עושה)? תודה לכל מתייחס
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני מעוניין לצרוב מוזיקה בדיסק רגיל, אבל שעדיין יהיה לי אפשרות בעתיד להוציא ממנו שירים או להוסיף שירים לדיסק.. יש אופציה כזאת בnero?
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום ניסיתי לעשות את זה עם הפוטושופ ועם הפאור פויינט של וארד אבל זה ממש לא נוח האם ישנה איזשהי תוכנה יעודית לעריכת עיתון והכנתו לדפוס בברכה דן
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, היום קניתי לוח-אם של גיגהבייט GA-73PVM-s2h ואני לא מצליח להתקין את כרטיס הרשת כמו שצריך. בהתחלה הכנסתי את הדיסק שבא עם הלוח-אם והתקנתי את כל הדרייברים, אבל הכרטיס לא עבד והיה לידו סימן קריאה בDEVICE MANAGER. הורדתי מהאתר של NVIDIA את הדרייברים הכי חדשים של הציפסט של הלוח-אם, אבל עדיין הוא לא עובד כמו שצריך. יש לכם רעיון? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה windows SP3 על SP2 (אולי SP1 לא בטוח) הדרייבר של הכרטיס קול מותקן אצלי... וכאשר הווינדוס עולה, יש אפילו את הצליל של הפתיחה לרבות את הסמל(של הרמקול) בשורת המשימות, ואחרי מס' שניות (5 שניות בערך), הסמל(של הרמקול בשורת המשימות) פשוט נעלם, כאילו לא מותקן שום דרייבר . מה זה אומר ? תודה, שלומי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זוכר את הימים של NORTON תגידו למשהו יש מושג איפה להוריד אותו תודה רבה רבה למוצאים ואם אפשר של דוס ולא של ווינדוס
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
2 ציפורים במכה אחת. ניסיון פיצוץ בחלקיקים + אפקט המטריקס. http://www.tovilevis.com/tests/MatrixTea.wmv יצא סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שאני שומע שיר בעברית אני רוצה סימנים של ריבועים במקום השם של האמן והשם של השיר..... גם בשורת המשימות אני רואה ריבועים מה אני עושה כדי לראות טוב בעברית??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ויסטה HOME BASIC חוקי שקיבלתי מותקן על הלפטופ עם IE 7 מובנה. משום מה, באתרים בהם יש ריבוי בחירות בתפריט שנפתח -ולדוגמא הכי מדוייקת, נא הכנסו לאתר בתי המשפט, אליו אני חייב להכנס באופן קבוע: http://info1.court.gov.il/public כשאני פותח את אחד מהתפריטים, אוטומטית קופץ לי חלון הודעה על בעיה באקספלורר, הוא "מחפש" פתרון, ואז מודיע לי שהוא מתחיל את IE מחדש, וסוגר לי את כל החלונות הפתוחים של האינטרנט. מה זה ואיך אני פותר את הבעיה הנוראית הזו? תודה
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
חרב שהכנתי לפי מודל אמיתי שנקרא "sword of darkness" יש אותה בכול חנות של דברים יפים לחדר
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנוי ב012 כך שיש לי חשבון דוא"ל אצלם. שלשום התחלתי לקבל אימיילים עם קובץ כאשר אני מקבל את האמייל נורטו אניטי וירוס מזהה שיש בו וירוס ומתריע. היית בטוח שז רק חד פעמי אבל גם היום קיבלתי שלושה אימיילים רנדומאלים אם אותו וירוס מה לעשות??? נ.ב אם זה לא מתאים לפה אלא לרשתות ואטינטרנט אז תעבירו לא רציתי לעשות דאבל פוסט. תודה מראש L.A
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני כבר מאוד הרבה זמן מחפש דרייבר למחשב שלי , ואני לא מוצא , אני תקוע בלי מוזיקה ובלי אודיו מעל חצי שנה , אני פשוט משתגע , אני מחפש בלי סוף , כל דבר שאני שם הוא אומר לי לא תומך ולא הולך לי פשוט! מה שיכול לעזור בבקשה ולעשות טובה , אשמח מאוד. שיביא לי לינק ישיר להורדה של כרטיס קול ,אני נכנסתי למנהל ההתקנים , יש סימן שאלה צהוב במולטמידה משהו.. אני מנסה לבדוק מה הדגם בידיוק של הכרטיס קול , אבל אני לא מצליח. ניסיתי גם דרך dxdiag בהפעלה,אבל גם שם כתוב שבכלל אין כרטיס קול . [ויש,והוא מובנה על הלוח אם] האם קיימת תוכנה חימנית להורדה שאוכל לראות מה הכרטיס קול , אתן לכם סקרינשוט , ותמצאו לי את הדרייבר לכרטיס קול להורדה ישירה? [אם אפשר,גם הורדה ישירה לתוכנה החינמית שאיתה אוכל לבדוק א…
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי ,אני רוצה להגן על המחשב שלי מפני ווירוסים , והבנתי שצריך שיש שלוש תנאים שבהם המחשב ידבק : 1.קובץ מודבק בוירוס 2.הרשאה 3.הפעלה אז השלאות שלי , אם אני עוקב אחרי השלבים האלו אני לא ידבק בוורוסים? 1.הורדת קבצים (למחשב A) שיש בהם תוכנה זדונית(רק בתור דוגמא ) 2.העברת הקבצים לדיסק און קי . 3.חיסון הדיסק און קי באמצעות BitDefender 4.העברת הקבצים מהדיסק און קי (למחשב B) 5.לא להפעיל את הקובץ (במחשב B) האם הבנתי נכון , במידה והדיסק און קי חסין מפני הפעלת ווירוסים בצורה אוטומטית , ואני מעביר קבצים מהדיסק און קי למחשב B ואני לא מפעיל את הקבצים במחשב B, אני בעצם לא נדבקתי בווירוסים ?!רק אחרי שאני יפעיל אני ידבק? זאת אומרת: מחיבור התקן דוק למחשב B הווירוסים לא יפעלו כי הדוק חס…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-