עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by CASIOMAN,

כפי שצוין בכותרת אני צריך עזרה בפיענוח הלוג המצורף המחשב הוא לא שלי הוא של אחותי ואני לא ממש מתמצא בתוכנה היא טוענת על איטיות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by kobi3211,

שלום זה כבר מתחיל להימאס עלי כל אחד אומר משהו אחר אני מקווה שיש מישהו שיודע באמת מה אומרת ההודעה הבאה : "ההוראה 0xobd87e44 ביצעה הפנייה לזכרון ב- 0x7ffdcfff לזכרון לא הייתה אפשרות להיות read" תודה רבה לעונים שיגאלו אותי מהתקלה הזו נ.ב עשיתי ניקוי רגיסטרי ורוגלות ווירוסים אם זה קשור לזה

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  3. Started by ex_,

היי אני מנסה לעשות UNINSTALL למשחק SPLINTER CELL-CHAOS THEORY ומקבל הודעת שגיאה, כל מה שניסיתי לא עובד ואין אפשרות להתקין את המשחק שוב ואז לנסות כפי שמופיע בצילום מסך: *דיסק מקורי. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  4. Started by yairman,

שלום, חבר העביר לי מחשב שנתקע לו כל הזמן. לא הסתבכתי יותר מדי וישר פירמטתי אותו. אבל... לאחר הפירמוט, המחשב כל הזמן נכנס ללופים של ריסטרט. לא יודע למה. אני מבין שזה יכול להיות דרייברים, ספק, ועוד הרבה דברים- ואני פשוט מנסה למקד את עצמי. אני מצרף קבצי minidump - אולי מישהו פה יוכל לעזור לי פה? אגב, יש דרך פשוטה לקרוא את הקבצים האלה בעצמי?. ממה שחיפשתי ברשת זה לא כ"כ פשוט. תודה (שיניתי לקובץ אחד את הסיומת ל- txt, כי עם סיומת dmp הוא לא נתן לי להעלות). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by blackorder,

שלום יש לי משחק ששוקל בערך 8gb כקובץ iso האם יש דרך שבה אוכל לפצל אותו ל2 דיסקים כך שההתקנה תתחיל מהדיסק הראשון ובהמשך תבקש את הדיסק השני (לא כwinrar)

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  6. ברשותי מחשב נטבוק של acer מדגם ONE. למחשב כמו לכול מחשב נטבוק אחר אין כונן דיסקים. אני רוצה לפרמט את המחשב ולצורך כך העלתי את מערכת ההפעלה שברצוני להתקין על דיסק און קי. לאחר מכן בחרתי בביוס את עדיפות הבוט הראשונה לכונן הUSB שזוהה ע"י המחשב. הבעיה שלאחר שהמחשב עובר את מסך ההרצה(בו ניתן להכנס לביוס), ועובר למסך הבא של הטרום הטענת הווינדוס חיבורי הUSB מתנתקים. אני יודע את זה מכיוון שעם מקלדת USB לא ניתן במחשב למשל ללחוץ F8 לפני הטענת הווינדוס ולהכנס לSafe MOD, ולכן אני לא מצליח לבצע בוט מכונן הUSB. הדברים שלי אולי מעט לא ברורים, אבל מי שהבין מה הבעיה שלי בטוח הבין אותם. ובקצרה פשוט אשאל את השאלה שלי: איך מבצעים בוט לדיסק מערכת הפעלה במחשב נטבוק או כול מחשב אחר ללא כונן סידי…

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by Omerole,

בוקר טוב, ניסיתי לפרמט לאחי הקטן את המחשב היום,כל פעם כשאני מגיע להתקנה של הווינדוס,אני מקבל את אותה השגיעה. File /i386/vgoem.fom could not be loaded. error code is 32768 . מה זה אמור להביע? על המחשב מותקן XP,והוא מפוצץ מכל טוב של זבל. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  8. Started by TARON,

קניתי אותו אתמול עכשיו קניתי אותו יד שניה וקיבלתי קבל יו אס בי אבל אמרו לי שצריך גם תוכנה ואין לי אותה מישהו יוכל להעלות לי אותה ותדריברים בבקשה זה חשוב מאוד השם של התוכנה הוא SAMSUNG PC Studio 2.0.9 ואיך משתמשים בה ??? צריך דריברים לקבל יו אס בי למה אין לי כלום

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  9. Started by Nurit2005,

אוקי אז ככה אני רוצה ליצר באנר שעליו יעבדו שתיי סרטונים אחד אחרי השני הכוונה היא כסרטון אחד עדין רץ הסרטון השניי יפעל כמה דקות לפני שהסרטון הראשון נגמר אוקי הבנו יופי עכשיו איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by eyal.vl,

אני מנסה לעשות יצור חד עין וכשזז העכבר ימין ושמאל למטה למעלה אז הוא יזוז יחד איתו כמו כאן: http://www.albinoblacksheep.com/flash/movingeyes עכשיו אם לוחצים על BEGIN אז יש מדריך שמסביר לך איך לעשות את זה המדריך די ברור אבל לא עובד לי טוב , יש מדריך וידאו גם ביוטיוב אבל שם זה קצת שונה ממש שאני רוצה . אני לא מספיק מבין אבל יש לי ידע די בסיסי,מישהו טוב לב יכול לעזור לי , לצורך שדרוג ההודעה אני אכתוב מה הבנתי ואתם תגידו לי איפה הטעות שלי: 1.ליצור את העיגול שמסביב לעין לעשות אותו movie clip ולתת לו שם (eye) 2.בתוך הmovie clip של העין(eye) ליצור אישון =עיגול קטן שחור,לעשות ממנו movie clip פעמיים לתת שם לראשון eyeball ולשני eyeball 2 <<<<<<<<<&lt…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by url,

אהלן כשאני מקמפל יחידת ספריה בפסקל לא נוצר לי קובץ עם סיומת tpu שכמובן צריך אותו כדי להשתמש ביחידת הספריה בתוכנית הראשית מישהו יודע איך אני פותר את זה?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by idot,

דרוש תותח vb.net לעזרה במ"ס בעיות ספציפיות בפרויקט לימודי...בתשלום idotamir@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  13. Started by oren13,

למה אף פעם המונה לא פועל אני בכלל לא רואה את המונה כניסות למה אני לא רואה אותו יש לי אופיס 2003 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by שירה5,

שלום אני חדשה כאן ויש לי שאלה בפרימייר האם יש איזשהו אפקט בפרימייר שנותן כמו הבזק של אור על הוידאו?תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Menuval,

שלום לכולם, אני משתמש בסוני ווגאס, בכל אופן, מישהו מכיר דרך או קישור למקום שממנו ניתן להוריד אפקט פתיחה לסרט ? כמו האריה השואג הזה של פעם ? תודה.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by Shortboarder,

אז ככה,עכשיו אני עם Hotmail. חשבתי לפתוח עוד חשבון,באיזו חברה אחרת,אבל אני לא יודע איזו ואני מתלבט,ואני יגיד גם למה. כי אני אוהב להישתמש ב OutLook Express עכשיו עם חשבון בHotmail אני לא הייתי צריך להגדיר POP3 וכו..מה שאם אני פותח חשבון בוואלה,אז אני לא ידע את הכתובות האלו ולפיכך אני לא יהיה יכול להישתמש בחשבון וואלה בOutLook Express מישהו יכול לתת לי המלצה באיזו חברה לפתוח חשבון מייל חוץ מ Hotmail ושאני יהיה יכול להישתמש בו ב Outlook Express??? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אני מנסה לפתוח מסמך חדש בפוטושופ, ומשום מה נפתח לי מסמך עם קווי אורך ורוחב כמו דף חשבון איך אני מצליחה להחזיר את המסמך לצורתו המקורית ללא קווים אלא מסמך חלק?

18. Started by surfface,

שלום לכולם אני הורדתי מישחק והמחשב עושה אותו כקובץ בילתי מזוהה (קובץ bin) מה אני עושה בבעיה שכזו

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by meir3420,

אלופים שלום!!!!! כמו שוודאי שמעתם על הפורט הזה 9339 הוא בפוקר של פייסבוק והוא רושם לי שהפורט חסום אצלי... אין לי ראוטר יש לי רק מודם של הוט של מוטורולה... אני לא מבין כלום בפיתחת פורטים וב TCP וכל אלה אין לי מושג מה זה אומר אז מי שיש לו סבלנות ויכול להגיד לי שלב אחרי שלב איך עושים אז אני ממש ממש אודה לו... ממש פירוט בשלבים בבקשה..... בתודה מראש מאיר

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום אני מעוניין להשתמש בEMULE אבל בהגדרות כאשר אני בודק את הפורטים הוא אומר שהם חסומים. איך בדיוק אני פותח אותם בפיירוול של kaspersky? כמו כן האם אני יכול לבחור פורטים אחרים ולא הכתובת שניתנה לי מבלי שזה ייפגע בביצועים? תודה

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  21. אז ככה....לפני הכול דבר ראשון תודה על העזרה לכולם. אני חדש בפורום ומקווה שתתנו לי יד ואני אקבל מענה לשאלות... אז ככה: אני משתמש באימיול TLN 0.49B עד היום האימיול היה מחובר באינטרנט חוטי+מזהה גבוה מה שתרצו. עד שקניתי לאפטופ ואיתו גם ראוטר אלחוטי של אדימקס מדגם BR-6228NS מאז שהתקנתי את האימיול על המחשב החדש והגדרתי את הראוטר האלחוטי אני פשוט לא מצליח להתחבר לשום שרת ואני מקבל את הודעת השגיאה: 23/03/2011 01:44:14: אזהרה **Poon*Platoon** (38.107.160.229:4661) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config. לא משנה לאיזה פורט אני מנסה להתחבר 4662/4672 או 7009/7019 וגם 6662/6672 זה פשוט אותו הדבר כל הזמן. עשיתי פתיחת פורטים לכל פורט אפשרי בערך -- ראו תמונה…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by IG,

הי, התקנתי היום FW חדש- COMODO, וגם אימיול חדש (0.49C) אני מנסה לפתוח פורטים אבל לא מצליח... בFW פתחתי את הפורטים הרצויים בmy port sets, אבל עדיין בבדיקת החיבור של האימיול הם לא עובדים... ניסיתי את הבדיקה עם ובלי ה use UPnP... עדיין לא עובד.. תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 21 יוני 2009, 21:17:09 מיקרוסופט!!!!111!!!!11 :angryfire:טוב, הבעייה נפתרה- הFW של הווינדוס משום מה התחיל לעבוד (אחרי שסגרתי אותו כשהתקנתי את הFW החדש!!!) ביטלתי- עכשו הכול פתוח

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  23. היי אחים שלי, לחבר שלי יש לוו איידי אז אני צריך לפתוח לו את הפורטים של האימיול (אימיול של ליונטוורק גירסא 4.2, הכי חדשה). יש לו נורטון פרסונל פיירוול. מישהו מוכן לכוון אותי איך פותחים שם את הפורטים של האימיול (TCP 5662 ו-UDP 5672)? תודה!

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  24. שלםו לכולם בטעות עשיתי פירמוט להרדיסק אבל ביטלתי אותו אחרי 2 אחוז ושחזרתי את הקבצים עם EasyRecovery Professional עכשיו הוא נתן לי מלא קבצים שכביכול הוא שיחזר אבל הם בכל מיני פורמים משונים...מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי להחזיר אותם לקבצים המקוריים?? תודה!!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by nore0,

50CENT- Fulldvd איך פותחים את הקבצים האלה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים