עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. צרפתים ארורים ... ידעתי שיש סיבה לזה שאני לא אוהב אותם , היום גילו לי אותה . התקנתי תוכנה מסויימת , בצעתי פעולה מסויימת ... פוף , service התקין את עצמו , ביטל לי את כל ההרשאות האדמיניסטרציה , והתחיל למחוק קבצי mp3 , mp4 , avi , ועוד כמה סוגי קבצים נבחרים כמו iso , img ועוד דברים . הנזק ... הוא גדול ורע , ומסתכם בנפח נתונים שקצת עובר את ה100 גיגה , בלי להתחשב בכ~ 40 גיגה mp3 שהיו שם . יש למישהו המלצה לתוכנה שבאמת עובדת בקטע של השיחזור ?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  2. אני משתמש בJAVA 1.5.0_3 ובאזוראוס מה אני עושה עם הבעיה הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  3. אני צריך דחוףף יש ממכם? נ.ב אני חדש כאן ..

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  4. איך אני חוסם תיקיה שיהיה אפשר להיכנס אליה רק על ידי סיסמא?

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  5. היי יש לי רשת בין כמה מחשבים, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעבוד ממחשב אחד, על מחשב אחר שמחובר ברשת. על המחשב השולט יש XP HOME ועל הנשלט יש 2000 פרו לכן אין אפשרות ל remote desktop (שקיים ב XP PRO). השליטה היא דרך ה LAN (לכל מחשב IP קבוע) ולא דרך האינטרנט ככה שהמהירות בטח תהיה סבירה. מישהו מכיר ? לא ממש משנה לי אם זו תוכנה חינמית או בתשלום תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  6. Started by THE-MASTER,

יש לי מישהו שאני מכיר שבא אליו אחד שמבין מאוד בתחום המחשבים וסידר לו את תוכנת האימיול שלו כך שמהתחלה עד סוף ההורדה הוא מוריד על מהירות מקסימלית 150 KB/S והוא אפילו לא משתף שום דבר אם ידוע לכם על גרסה כזאת או שיש לכם אחת כזאת אנא הביאו לי לינק או שלחו לי בפרטי. בתודה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by שורטי,

לדיימונד באק יש דרייברים ל64 אם לא הוא יעבוד שם? יש תוכנה חלופית? אם כן אפשר קישור?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by shmulik1234,

למישהו יש אולי תכונה בממירה קבצי PDF לקבצי WORD?

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  9. יש לי צורב DVD LG4163 אני מנסה לגבות סרט בעזרת DVD SHRINK אבל משום מה הוא לא רוצה לפתוח את הסרטים בטענה שהם מקודדים או משהו..... התוכנה הנ"ל לא אמורה לפרוץ את הקידוד...!??!?!?! תודה על העזרה.... כל דרך יצירתית אחרה ועדיף פשוטה תתקבל בברכה- ובאמת שחיפשתי כבר בכתבו תעבר - אבל הבעיה ששם לכולם התוכנה עובדת ולי לא ממש....

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  10. יש לי כרטיס ללכידת וידאו, אני רוצה להעביר מהוידאו שלי את הסרטים למחשב, אחר כך להפוך אותם ל-xvid ושיהיה במשקל{לכל היותר 700 MB} הכרטיס וידאו של הוא: AVerMedia DVD EZMaker USB2.0 הנה לינק למפרט: http://www.aver.com/products/dvm_AVerDVD_ezMaker_usb.shtml תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by HFDO5,

אני מחפש תוכנה להדפסה אני צריך תוכנה שתדפיס לי הרבה תמונות ולא אחת אחת.. וגם שיהיה אפשר לקבוע בה את הגודל שצריך להדפסה משהו בסגנון שיש בוינדווס אקספי של ההדפסה.. רק ששם זה חותך לי את התמונות אז אני לא משתמש בזה..

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  12. Started by borg,

אני מחפש תוכנות אנטי-וירוס שניתן להריץ מ-Boot-CD בלי התקנה וללא תלות במערכת הפעלה. בעיקרון, תוכנות האנטי-וירוס שאני מחפש אמורות לעבוד במצב DOS עם GUI או ב-Linux Live-CD. עדיף שהתוכנות יתמכו בצריבה ב-Multi-session כך שניתן יהיה להוסיף לדיסק עדכוני וירוסים שיורדו מהאתר של תוכנת האנטי-וירוס, והאנטי-וירוס יזהה את העדכונים באופן אוטומאטי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by שורטי,

מפרט: amd 3200 gigabyte gak8n ultra 9 gigabyte x800xl 512x2 kingston תוצאה היא: 4008 מספק?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by eranRohatyn,

אין לי איך להתחבר עם אפשר כתובת של שרת תודה

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  15. היום עדכנתי את Messenger Plus 3 ובטעות לחצתי להתקין את "תוכנת החסות" עכשיו ,מייד הגיע איזה טולבר מעצבן (ולא כל כך פשוט) שנותן לי לחפש מוסיקה.. משחקים.. וגם תכנים לא ראויים. כל שניה קופצים לי אלפי פרסומות והעמודים משתנים למשהו אחר.. עשיתי מהר הסרה לתוכנת החסות ולמסן' פלוס 3 וזה לא עזר. הלכתי,סרקתי ספיילרים (עם Ad-aware),זה מצא 31,חיסל אותם . עשיתי ריסט והטולבר עדיין נשאר. הוא יצר לי המון תיקיות ב "מעודפים" וכשאני בא לעשות מקש ימני ולמחוק,זה לא נותן.. רק על דברים אחרים ברשימה. הלכתי לתיקית מועדפים שבקבצי Windows,ושם התיקיות מוסתרות.. מה לעשות? זה יוצר לי המון קיצורי דרך על שולחן עבודה.. ובקיצור הורס לי את המחשב..

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  16. עכשיו פתחתי את ה LIVE UPDATE והוא הציג לי את ההודעה הזאת, עכשיו אני לא ממש מבין איך לטפל בזה או משהו, ואחרי שאני לוחץ OK זה מעלה לי את העדכונים רגיל, מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by alonpartuk,

אני מנסה להכנס למנהל המשימות(CTRL+ALT+DELETER) והמשחב רושם לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך" מבחינת וירוסים וכל מיני סוסים טוריינים למינהם המחשב שלי נקי לגמרי עכשיו נכנסתי למחשב במצב בטוח ולאדמינסטור ובדקתי והיוזר שלי הוא מנהל המחשב וגם המצב בטוח הוא כן נכנס לי למנהל המשימות מה עושים??

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  18. הורדתי ביטוררנט ואני רוצה להוריד קבצים........אני רואה תקובץ בתוכנה, כלומר הוא ברשימת ההורדות אבל מתחת לMESSAGES זה כותב לי: problem connting to tracker (forbidden): the ISA server denies the specific URL WTF?? איך אני פותר את זה?? דרך אגב!!!: זה קרה לי עם הרבה תוכנות אחרות שניסיתי להוריד פה!! (שאני אומר פה אני מתכוון זמביה......כןכן אני עברתי לגור בזמביה בגלל עבודה של אבא שלי....) כמו למשל אימיול זה לא התחבר לי (לפני שהורדתי ביטוררנט)........קאזה לא מתחבר לי......... תוכנת הורדות אחרת לא מתחברת לי......... כלומר אני רואה connecting כל הזמן אבל זה לא מתחבר...... ומנהל הורדות FLESHGET לא מוריד לי כלום....כל הזמן ERROR,WAITING 5 SEC TO RETRY עכשיו אני מנסה להוריד משהו בפלאש…

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  19. של המשתמש administrator במחשבי windows nt4. הסבר: בעבודה שלי יש 64 מחשבים שכרגע יש להם את אותו שם המשתמש ואותה הסיסמה. בגלל פרשת הסוס הטרויאני אני מחפשת תוכנה או סקריפט (שאוכל לכתוב בעזרת ידע שאקבל בפורום הזה) שתשנה לי כל 3 חודשים את הסיסמאות במחשבים (עפ"י רשימת סיסמאות שהוכנה מראש) תודה רבה לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  20. יש לי NEO4 PLAT השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by Snufkin,

תוכנה שתחבר לי בין שני חלקי סרט (שלא בפורמט של AVI). עדיף ץמיכה בכמה שיותר פורמטים ותוכנה פשוטה

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  22. מדובר במכשיר DVD ישן שלא תומך בשום פורמט מעבר ל DVD רגיל

23. Started by wolf_silver,

ככה יש לי 2 שירים אני רוצה לקחת חלק ראשון מהשיר הראשון וחלק שני המהשיר השני.. ולעשות מזה שיר אחד .. עם איזה תוכנה אני יכול לעבוד כדי ליצור כזה דבר?? תודה לכול העוזרים

24. יש לי במחשב סרט של מל ברוקס "ההסטוריה המטורפת של העולם" וגם סרט "המסיכה" החדש. בשניהם הקול לא תואם לסרט. כל הסרטים האחרים במחשב עובדים כראוי, הסרתי והתקנתי מחדש את כל המקודדים (גרסא עדכנית של KNOT CODEC) אבל אני עדיין לא בטוח אם מדובר בבעיה ספציפית בסרטים עצמם או בעיית תוכנה. מישהו מכיר איזה שהם הגדרות שאני יכול לבצע על מנת שאוכל להזיז קצת אחורה את פס הקול שיהיה תואם לסרט? אי ההתאמה בין הקול לסרט הוא בסביבות 20 שניות. אני משתמש בBSPLAYER שיחקתי שם עם ההגדרות אבל לא מצאתי משהו שמתאים וזה דיי חשוב לי. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים